کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-07-09 ساعت 03:28)amin_555 نوشته:  
(2010-07-08 ساعت 22:42)shamim نوشته:  
(2010-07-08 ساعت 21:37)amin_555 نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان
من امروز رفتم واسه بلیط آنکارا حداقل قیمتی که برای یک ماه دیگه حدود 550000 تا 630000شده، کسی قیمت بهتری سراغ داره؟
با تشکر
سلام من دوشنبه که رفتم قیمت بلیط رو پرسیدم گفتن 348 البته گفتن یه تعداد محدود جا داره و اگر بخوای هم باید اوکی بگیری رزرو نمیشه ولی قیمت 388 رو واسم رزرو کرد اینکه شما میگید که خیلی زیاده

میشه لطف کنین آدرس یا تلفن آژانسی که بهنون قیمت داده رو بدین
ممنون
(2010-07-09 ساعت 03:23)Shahoo52 نوشته:  
(2010-07-08 ساعت 21:37)amin_555 نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان
من امروز رفتم واسه بلیط آنکارا حداقل قیمتی که برای یک ماه دیگه حدود 550000 تا 630000شده، کسی قیمت بهتری سراغ داره؟
با تشکر

عزیزم واسه آنکارا پرسیدی؟یا واسه فرانکفورت؟Cool

درسته پروسه لاتاری همه رو گیج کرده ولی دیگه نه تا این حد جناب شاهووWink
من از آتالند تور گرفتم ولی جزیره بهشت و چند تا آژانس دیگه هم که همینطوری پرسیدم قیمت بلیط رو همینی که گفتم یعنی 348 و 388 گفتن
تشکر کنندگان:
من حدودا سه هفته قبل سفر برای آنکارا بلیتم رو تهیه کنم و بلیت ایران ایر تمام شده و فقط ترکیش ایر هست به قیمت حداقل ۶۳۰۰۰۰تومان!
خیلی گرون برام دراومد! البته فعلا رزرو کردم و بنا شده اگر ارزونتر هم گیر اومد اونو برام بگیرن البته چشمم آب نمیخوره ارزونتر هم گیر بیاد!
تشکر کنندگان:
به نظر من بهتره با اتوبوس بریم خیلی وحشتناکه این قیمتا
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 17:16)megaholding نوشته:  من حدودا سه هفته قبل سفر برای آنکارا بلیتم رو تهیه کنم و بلیت ایران ایر تمام شده و فقط ترکیش ایر هست به قیمت حداقل ۶۳۰۰۰۰تومان!
خیلی گرون برام دراومد! البته فعلا رزرو کردم و بنا شده اگر ارزونتر هم گیر اومد اونو برام بگیرن البته چشمم آب نمیخوره ارزونتر هم گیر بیاد!

دوست عزیز
اگر میخوای بلیط ارزون گیر بیاری مستقیم میری دفتر اصلی و مرکزی ترکیش
من هم همین مشکل برام پیش اومد و رفتم از یک آژانس مسافرتی آشنا قیمت گرفتم و بهشون ودیعه دادم که برای من بلیط بگیرند.
حدس بزنید که چه اتفاقی برام پیش اومدRolleyes
یک فقره مچ گیری کردم که بیا و ببینBig Grin
این دوستمون برای من بلیط صادر کرد و کلی منت سرم گذاشت که بلیط قیمتش در میاد حدودا" 560 (تبریز - استانبول و استانبول - آنکارا ) یعنی 2 پروازبرای رفت و 2 پرواز برای برگشت و رزرو در مدت زمان حدودا" یک ماه قبل از زمان پرواز.
بلیط برای من صادر شد به قیمت حدودا" 560 هزار تومن ما هم راضی که عجب با حال شد و بلیط ارزون گیر آوردیم و .....
12 روز قبل از پرواز داشتم توی سایت ترکیش ترمینال های پرواز رو چک می کردم که توی استانبول قراره کدوم ترمینال پیاده بشیم و کدوم ترمینال سوار پرواز آنکارا بشیم که از من شماره بلیط رو خواست و من هم از همه جا بی خبر شماره بلیط رو که همون دوست عزیز صاحب آژانس بهم داده بود رو از همه جا بی خبر وارد کردم و ترمینال ها رو برام نشون داد .
بعدش دیدم یک قسمت از سایت یک گزینه داره برای صدور مجدد بلیط الکترونیکی از روی کنجکاوی من هم دکمه پرینت رو زدم.Rolleyes
حدس بزنید چه اتفاقی افتاد................
باور تون میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلیط رو که از پرینتر در اومده بود نیگا کردم دیدم همه چیش عین بلیط منه و فقط قیمتش فرق داره .
به نظرتون چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی بلیط نوشته بود 409 هزار تومن.
این آشنای صاحب آژانس ما حدودا" 150 هزار تومن از من اضافی گرفته بود.
من فرداش پا شدم رفتم آزانس با کلی زبون بازی اول پولی که اضافی از من گرفته بود رو گرفتم و بعد جویای علت شدم که چرا باید برای یک شماره بلیط الکترونیکی 2 قیمت نوشته بشه؟؟؟؟
اون هم بعد از این که دید داره گند ماجرا بالا میاد به ته ته پته افتاد و بعد از کلی معذرت خواهی ماجرا رو انداخت سر شرکت ترکیشRolleyes
راست ماجرا این بود که اکثر شرکت ها بلیط رو از ترکیش به قیمت ارزون می خرن ولی با 30 درصد اضافی برای مشتری حساب می کنند و چون بلیط به صورت الکترونیکی هستش به راحتی می تونند توی قیمت های اون تغییرات ایجاد بکنند.
پس توصیه اکید من این که اولا" مستقیم و بدون واسطه با خود شرکت ترکیش رو در رو بشین که بلیط ارزون تری نصیب تون بشه و ثانیا" به اکثریت این آژانس ها اصلا" به صورت چشم و گوش بسته اعتماد نکنید. چون بد جوری دولا پهنا براتون حساب می کنند.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: sib 24 ، hasti_banoo ، Eskandari ، ساشا ، Hossein81 ، farzad24 ، azin ، kianoush ، Shahoo52 ، megaholding ، vahidansari ، sanaz2010 ، mary joon
(2010-07-06 ساعت 11:20)yas نوشته:  
(2010-07-05 ساعت 20:47)jan نوشته:  
(2010-07-02 ساعت 20:59)yas نوشته:  
(2010-07-01 ساعت 17:05)sara1981 نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 00:05)shgh57 نوشته:  
(2010-06-28 ساعت 22:53)fatemehtm نوشته:  سلام بچه ها
ما مصاحبمون 5 Aug(پنجشنبه 14 مرداده)
به نظر دوستان پیشکسوت بلیط رفت و برگشت رو کی بگیریم بهتره؟
ما یک دختر کوچولو هم داریم.

احتمالا رفتمون باهم هستیم. من و شوهرم 4 آگوست مصاحبه داریم می خوایم یکشنبه بریم و چهارشنبه برگردیم.

دوست من سلام

من و همسرم هم 4 آگوست در انکارا مصاحبه داریم .
می خوایم بریم هتل ددمان چون چند تا از دوستان تایید کردند .
می خواستم بدون شما نامه دوم را دریافت کردید؟
چون ما همچنان منتظر ناهه دومیم تا بدونیم از ما فرم های اسپانسر می خوان؟

مرسی
سارا

من هم 2 Aug مصاحبه دارم اما نباید وقت رو تلف کنین از روزی که نامه شما پست بشه حدود یک ماه طول می کشه به دستتون برسه. من که حساب کردم نامم حدود 3-4 روز قبل مصاحبه می آد
متن نامه دوم هم انگلیسی هم ترجمه شدش تو سایت هست. شما هم باید یا اسپانسر داشته باشید یا مدارکی که تمکن مالیتون رو ثابت کنه. از الان باید دنبال کارهاش باشید و مدارک اسپانسر یا تمکن مالی رو همراه سایر مدارکی که در نامه دوم ذکر شده بفرستید سفارت طوری که حداقا 15روز قبل مصاحبه سفارت باشه!
سلام
من هم 3 آگوست مصاحبه دارم . شما بلیط هواپیما رزرو کردید ؟ چه موقع و به چه قیمتی از کدام ایر لاین ؟ کدام هتل می رید ؟ قیمت چنده ؟ با تشکر جان

من از ترکیش رزرو کردم 630t اما 3 هفته پیش قیمت گرفتم برای همین تاریخ ایران ایر 390 و ترکیش 480 بود. علتش اینه که پرواز ها چارتر هست. یعنی قیمت بلیط تابع صندلی های خالی هواپیماست. هرچی هواپیما پرتر بشه بلیط های باقی مونده گرونتر می شه.
هتل هم معلوم نیست اینترنتی رزرو می کنیم اما elit palas رو فعلا دبل 55$ و ترانسفر 40$ رزرو کردیم.

ممکنه بگین Elit Palas دبل از کجا و کدوم سایت شبی 55$ رزرو کردین؟آیا AirCondtion داره؟
(2010-07-06 ساعت 02:36)Hossein123 نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 00:39)jan نوشته:  
(2010-07-05 ساعت 23:19)kianoush نوشته:  
(2010-07-05 ساعت 20:29)jan نوشته:  
(2010-07-04 ساعت 15:43)kianoush نوشته:  علیرضاعزیز الان در آمریکا تشریف دارن و این پست ایشون برای 10 ماه پیش هست، واین قیمتی که دادن با هزینه ای که ما هفته پیش پرداخت کردیم تفاوت زیادی داره. در تائید گفته شما ،منم شنیدم رامادا هتل خوبی هست ولی از قیمتش اطلاعی ندارم. اما برای اینکه دوستان به اشتباه نیفتن عرض کنم که در حال حاضر می تونن حتی بدون رزرو ، وحضوری به ددمان مراجعه کنند و اتاق سینگل در بلوکA رو 65 دلار و دبل رو 100 دلار و نه یورو، بگیرن. و طبیعتا اگر از طریق آژانسها اقدام کنید حدود 10-20 دلاری بالاتر قیمت میدن.
سلام
یعنی برای دو نفر یک شبانه روز 100 دلار ( دو تخته ) هست ؟و اگر بریم انکارا و انجا حضوری اتاق بخواهیم ارزان تر تمام می شود ؟ برای 4 روز و سه شب دو نفر چند می شه ؟

بلهjan عزیز، ما دو هفته پیش اتاق دبل در بلوک Aروحضوری، 100 $گرفتیم در صورتی که همین اتاق رو آژانس شبی 130$ قیمت داد.برای ما فرقی نمی کرد که کدوم هتل بریم. اما شما نباید گفته من رو صد در صد ملاک قرار بدی، ممکنه برای اون تاریخی که می خوای، اتاقاشون پر باشه یا قیمتش کم و زیاد بشه.

مرسی دوست عزیز

سلام جان محترم
ما هم روز سوم آگوست مصاحبه داریم. من به دلیل گرونی بلیط سعی کردم که بلیط هامون را از وان ترکیه به مقصد آنکارا و در تاریخ 27 جولای بگیرم.حداقل 4 روز کاری را برای دکتر در نظر گرفتم .هنوز هتلی را پیدا نکردم(خیلی گرون شده).
موفق باشی

سلام
ممکنه بگین بلیط وان- آنکارا از کجا تهیه کردین؟
تشکر کنندگان:
هتل ددمان بلوک آ شبی ۱۰۰ دلار حضوری امکان نداره قیمت بده....شما حتما بلوک ب را نرخ گرفتین.....خیلی‌ ساده است میتونین با شمارهٔ ۰۰۹۰ ۳۱۲ ۴۱۶ ۸۸۰۰ تماس بگیرین و نرخ اطاقها را از رزرواسیون بپرسید ....در ضمن ما نرخ اتاق ۲ نفره در بلوک ب ۹۲ دلار میفروشیم ....حالا اگر کسی‌ هم می‌خواد کاملا مطمئن بشه میتونه بیاد هتل ددمان حضوری نرخ بگیره و اگر نرخی که گرفت پایینتر از نرخ ما بود کلا هر چند شبی که خواست در هتل ددمان بماند مهمان ما باشن....که دفتره ما هم دقیقا روبروی هتل ددمن آژانس طهران تراول هستش ، و اگر نرخ هتل بالاتر بود تشریف بیارید روبروی هتل از خود ما هتل را بگیرید.
تشکر کنندگان: megaholding ، seravin
کسی میدونه دفتر هواپیمایی ترکیش ایر در تهران کجاست؟

شماره تلفنی آدرسی بدید مستقیما جویای بلیت بشم تو این اوضاع قاراشمیش!

ممنون میشم
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
من از برندگان 2011 هستم .يه سئوال توي ذهنم بوجود امده و اون اينه كه افرادي كه انكارا مصاحبه دارند چرا براي مديكال ابتدا مستقيم نميروند استانبول و بعد از جواب يك روز قبل مصاحبه بروند انكارا.حداقلش اينه كه اون 2 يا 4 روز (بسته به اينكه بچه داشته باشند يا خير) رو توي استانبول ميگردند.و اينكه اصلا تا حالا كسي بوده اينكارو كرده باشه؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-11 ساعت 14:22)naeiji1974 نوشته:  با سلام به همه دوستان
من از برندگان 2011 هستم .يه سئوال توي ذهنم بوجود امده و اون اينه كه افرادي كه انكارا مصاحبه دارند چرا براي مديكال ابتدا مستقيم نميروند استانبول و بعد از جواب يك روز قبل مصاحبه بروند انكارا.حداقلش اينه كه اون 2 يا 4 روز (بسته به اينكه بچه داشته باشند يا خير) رو توي استانبول ميگردند.و اينكه اصلا تا حالا كسي بوده اينكارو كرده باشه؟

گردش؟! شما انشالا نزدیکای مصاحبه اتون که شد بیشتر باهم صحبت می کنیمSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، shgh57 ، Eskandari ، ساشا ، m.memari ، azin ، m.amjadi
سلام بجه ها من امروز اومدم انكارا هتل رويال. فردا هم وقت دكتر دارم. الان هم دارم سكته مي كنم از خستكي بيجاره افسان هم الان رسيد انقدر هواييماش تاخير داشت و منو هم نصفه جون كرد از عصر.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
به سلامتی ..حتما استراحت کنید که فردا راحت کاراتون انجام میشه وبه قول اونا تمام.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: aadine ، azin ، sanaz2010 ، ساشا
(2010-07-12 ساعت 01:41)ساشا نوشته:  سلام بجه ها من امروز اومدم انكارا هتل رويال. فردا هم وقت دكتر دارم. الان هم دارم سكته مي كنم از خستكي بيجاره افسان هم الان رسيد انقدر هواييماش تاخير داشت و منو هم نصفه جون كرد از عصر.
سلام شلاله جان، ان شاء الله بدون کلیرنس ویزاتو بگیری! منتظر خبرهای خوبت هستیم رفیق!Tongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: farzad24 ، sanaz2010 ، ساشا ، ساسان ، pouya.pouya
(2010-07-11 ساعت 01:59)megaholding نوشته:  کسی میدونه دفتر هواپیمایی ترکیش ایر در تهران کجاست؟

شماره تلفنی آدرسی بدید مستقیما جویای بلیت بشم تو این اوضاع قاراشمیش!

ممنون میشم

سلام
روبروی پارک ملت، برج ساعی
شماره تلفن:88737464
88748450
88748451
(2010-07-11 ساعت 14:22)naeiji1974 نوشته:  با سلام به همه دوستان

چرا که نشه...بستگی به خودت داره.ولی من ترجیه دادم 2 3 روزی که بین مدیکال و مصاحبه ام فاصله بود رو آنکارا گردی کنم و بعد از مصاحبه هم 3 4 روز رفتم استانبول.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: megaholding ، aadine ، apoornaki ، saba1100
سلام دوستان

من برای 2 نفر هتل ددمان بلوک A را برای هفت شب رزرو کردم با بلیط ترکیش برای4 شهريور ، کلاً شد 1600.000 -به نظرتون مناسبه ؟‌
تشکر کنندگان:
مرسي بجه ها از همه تون ممنونم ما امروز رفتيم مديكال با افسان و dr4mir
جاي همه دوستان خالي خيلي خوش ميكذره.

بابا يكي بياد ما رو از دست اين dr4mir نجات بده!! ؛)
سلام اقاي dr4mir شما اينجا بوديد ببخشيد من نديدمتون!!

شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، sanaz2010 ، mary joon ، WIKIMAN ، ساسان ، farzad24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان