کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-07-12 ساعت 01:41)ساشا نوشته:  سلام بجه ها من امروز اومدم انكارا هتل رويال. فردا هم وقت دكتر دارم. الان هم دارم سكته مي كنم از خستكي بيجاره افسان هم الان رسيد انقدر هواييماش تاخير داشت و منو هم نصفه جون كرد از عصر.

سلام ساشا جان
برات آرزوی موفقیت میکنم
راستی از هتل رویال راضی هستی؟
شبی چند است؟
تشکر کنندگان: mary joon ، ساسان
سلام دوستان
دوستانی که مدارکشونو به سفارت در آنکارا فرستادند آیا به سفارت ایمیل زدند که مطمئن شوند مدارک بدستشون رسیده یا نیازی نیست؟
تشکر کنندگان:
ما هتل رویال هستیم و از آن هم راضی هستیم.ولی اتاقاش کمی کوچیکه .
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، اليزا ، mary joon ، dr4mir ، farzad24 ، apoornaki
(2010-07-10 ساعت 17:44)emad2213 نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 11:20)yas نوشته:  
(2010-07-05 ساعت 20:47)jan نوشته:  
(2010-07-02 ساعت 20:59)yas نوشته:  
(2010-07-01 ساعت 17:05)sara1981 نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 00:05)shgh57 نوشته:  [quote='fatemehtm' pid='59595' dateline='1277749386']
سلام بچه ها
ما مصاحبمون 5 Aug(پنجشنبه 14 مرداده)
به نظر دوستان پیشکسوت بلیط رفت و برگشت رو کی بگیریم بهتره؟
ما یک دختر کوچولو هم داریم.

احتمالا رفتمون باهم هستیم. من و شوهرم 4 آگوست مصاحبه داریم می خوایم یکشنبه بریم و چهارشنبه برگردیم.

دوست من سلام

من و همسرم هم 4 آگوست در انکارا مصاحبه داریم .
می خوایم بریم هتل ددمان چون چند تا از دوستان تایید کردند .
می خواستم بدون شما نامه دوم را دریافت کردید؟
چون ما همچنان منتظر ناهه دومیم تا بدونیم از ما فرم های اسپانسر می خوان؟

مرسی
سارا

من هم 2 Aug مصاحبه دارم اما نباید وقت رو تلف کنین از روزی که نامه شما پست بشه حدود یک ماه طول می کشه به دستتون برسه. من که حساب کردم نامم حدود 3-4 روز قبل مصاحبه می آد
متن نامه دوم هم انگلیسی هم ترجمه شدش تو سایت هست. شما هم باید یا اسپانسر داشته باشید یا مدارکی که تمکن مالیتون رو ثابت کنه. از الان باید دنبال کارهاش باشید و مدارک اسپانسر یا تمکن مالی رو همراه سایر مدارکی که در نامه دوم ذکر شده بفرستید سفارت طوری که حداقا 15روز قبل مصاحبه سفارت باشه!
سلام
من هم 3 آگوست مصاحبه دارم . شما بلیط هواپیما رزرو کردید ؟ چه موقع و به چه قیمتی از کدام ایر لاین ؟ کدام هتل می رید ؟ قیمت چنده ؟ با تشکر جان

من از ترکیش رزرو کردم 630t اما 3 هفته پیش قیمت گرفتم برای همین تاریخ ایران ایر 390 و ترکیش 480 بود. علتش اینه که پرواز ها چارتر هست. یعنی قیمت بلیط تابع صندلی های خالی هواپیماست. هرچی هواپیما پرتر بشه بلیط های باقی مونده گرونتر می شه.
هتل هم معلوم نیست اینترنتی رزرو می کنیم اما elit palas رو فعلا دبل 55$ و ترانسفر 40$ رزرو کردیم.

ممکنه بگین Elit Palas دبل از کجا و کدوم سایت شبی 55$ رزرو کردین؟آیا AirCondtion داره؟

ایمیل زدم به خود هتل مستقیم رزرو کردم.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
دوستان من پست های قبلی رو نخوندم شاید تکراری باشه ولی این هفته bbc یک سایت رو واسه رزرو هتل معرفی کرد به نام www.booking.com اطلاعات کامل راجع به هتل ها و قیمت ها شون تو اون تاریخ که می خواید بهتون می ده مهمتر از این که رزرو رو مجانی انجام می ده من چکش کردم بد نیست یه سری بزنید
تشکر کنندگان: azin ، hasti_banoo ، Taraneh
سلام ببخشید یه سئوال داشتم در مورد زمان برگشت از آنکارا. من 1 شهریور مصاحبه دارم و واسه عصر روز 3 شهریور بلیط برگشت گرفتم. حالا اگه بهم روز مصاحبه ویزا بدن کی ویزا بدستم میرسه یعنی ممکنه بیشتر از دو روز طول بکشه؟ ممنون
تشکر کنندگان:
سلام
من 4 آگوست مصاحبه دارم ولي متاسفانه تا اين ساعت بليط با قيمتي كه شما مي گيد پيدا نكردم ميشه بگيد كدوم آژانس اقدام كرديد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
سفارت آنکارا چه روزایی تعطیله؟شنبه ها ؟
شماره کیس: 2010AS7xx
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:23Dec
تاریخ دریافت کلیرنس:21JanCool

تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 14:14)bluelady نوشته:  سلام ببخشید یه سئوال داشتم در مورد زمان برگشت از آنکارا. من 1 شهریور مصاحبه دارم و واسه عصر روز 3 شهریور بلیط برگشت گرفتم. حالا اگه بهم روز مصاحبه ویزا بدن کی ویزا بدستم میرسه یعنی ممکنه بیشتر از دو روز طول بکشه؟ ممنون
دوست عزیز، تجربه دوستان نشون میده در 90% موارد، صدور ویزا بیشتر از 2 روز کاری طول نمیکشه! ان شاء الله که در همون 2 روز ویزاتون میاد!
پیشاپیش تبریک!Tongue
(2010-07-13 ساعت 21:26)sh_genius نوشته:  سلام دوستان
سفارت آنکارا چه روزایی تعطیله؟شنبه ها ؟
دوست عزیز، سفارت انکارا روزهای شنبه و یکشنبه تعطیله! و البته در تعطیلات رسمی در آمریکا مثل روز استقلال یا THANKSGIVING ، هم تعطیله!Rolleyes
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، bluelady ، R.F
يا سلام، يك خبر بد واسه همه: هزينه مصاحبه سفارت براي DV LOTTERY از 13 جولاي يعني ديروز از 775$ به 820$ تغيير كرده اينم لينكشhttp://www.travel.state.gov/news/news_5078.html
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
عزیز جان خبر را کامل ندادی .هزینه کل 819 تا شده و هزینه لاتاری که 375 تا بوده تبدیل به 440 تا شده.من فردا مصاحبه دارم
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
تشکر کنندگان: farzad24 ، sanaz2010
(2010-07-14 ساعت 14:11)afsan2010 نوشته:  عزیز جان خبر را کامل ندادی .هزینه کل 819 تا شده و هزینه لاتاری که 375 تا بوده تبدیل به 440 تا شده.من فردا مصاحبه دارم

افسانه جان فکر کنم شما اشتباه میکنی.
توی نامه دومی که به دست من رسیده هزینه ها رو اینطوری کتگورایز کرده:

Diversity Immigrant visa processing fee = 375$
Fee for immigrant visa = 355+45 = 400$
Total amount =775$

اگه توی جدول جدیدی که پابلیش شده این هزینه ها رو نگاه کنیم خواهیم داشت:

Diversity Immigrant visa processing fee = 305$
Fee for immigrant visa = 440$
Total amount = 745$

بنابراین هزینه ها ۳۰ دلار به ازای هر نفر کاهش پیدا کرده. مگر اینکه هزینه دیگه اضافه باشه که من در نظر نگرفتم.

حالا باز هم فردا بعد از مصاحبه و پرداخت فی ممنون میشم بهمون اطلاع بدی.
تشکر کنندگان:
hazıneh afzayeh peyda karde dar kol va az 13 july bayad 819 dollar bedım.yekı az haıneh kahesh peyda karde va yekı dıge afzayeh yafte.Sasha emruz 819 dollar dad.va ghaz ra dıdam.post ghablı ra oon dostemon vırayesh kard.
تشکر کنندگان: farzad24
سلام
سفارت آنکارا امروز زمان مصاحبه را آپدیت نمودSmile
تبریک به همه کسانی که کیس نامبرشون تو سایت استBig Grin
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، ساسان
(2010-07-14 ساعت 15:00)afsan2010 نوشته:  hazıneh afzayeh peyda karde dar kol va az 13 july bayad 819 dollar bedım.yekı az haıneh kahesh peyda karde va yekı dıge afzayeh yafte.Sasha emruz 819 dollar dad.va ghaz ra dıdam.post ghablı ra oon dostemon vırayesh kard.

خوب آره منم میبینم یه هزینه زیاد شده و یکی کم شده. ولی در مجموع میبینم که کم شده!
تو قبض ساشا ریز هزینه ها رو نوشته؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان