کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-07-26 ساعت 12:22)pouya.pouya نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 02:29)iust_software نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 20:43)mina_s نوشته:  بچه ها من واقعا نمیدونم چه جوری برم؟ بنا به دلایلی مجبورم کاملا اقتصادی برم. آیا رفتن با هواپیما به تبریز و از اونجا زمینی رفتن مناسبه؟
چه جوری میتونم از اینجا هتل رزو کنم؟ ( ببخشید گشتم ولی چیزی پیدا نکردم )

من از تهران زمینی میرم تا آنکارا - 75 تومن
هتل دنیزآتلانتا رزرو کردم برای یک هفته شبی 40 دلار

این فکر کنم کمترین خرج باشه
البته من داستانم فرق داره، چون برم نمیتونم برگردم

سلام دوست عزیز...من هم بخاطر اینکه بلیت تهران آنکارا به شدت گرون شده و از طرفی ماجراجوویی رو دوست دارم با راهنمایی دوستان این مسیر رو انتخاب کردم:
شب از تهران حرکت میکنم به سمت ارومیه
ساعت 6 صبح با سواری از ارومیه میرم مرز
ساعت 7 صبح با ون از مرز میرم به شهر وان(حدود ساعت 2pm به وقت محلی وان هستم)
ساعت 4 pm از وان پرواز میکنم به آنکارا (البته میشه از ارومیه با اتوبوس به وان رفت ولی اتوبوس ساعت 3 به وان میرسه و یک کم ریسک داره)
بلیت وان-آنکارا رو به وسیله ی ویزا-کارت دوستم برای 3 هفته دیگه 59 لیر خریدم.
هزینه ی رفت و برگشت به این صورت حدود 250000 تومان میشه

پویا جان،
فقط حواست به این موضوع باشه:
بعضی از دوستان بودن که با مستر یا ویزا کارت دیگران بلیط خریدن، تو فرودگاه برای سوار شدن هواپیما به مشکل خوردن چون میگن شخصی که به نامش بلیط رزرو شده باید صاحب کردیت کارت باشه، حتما قبلش تو شهر وان با یه آژانس هواپیمایی چک کن
موفق باشی
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: aadine ، ساشا
(2010-07-26 ساعت 13:42)m.amjadi نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 12:22)pouya.pouya نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 02:29)iust_software نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 20:43)mina_s نوشته:  بچه ها من واقعا نمیدونم چه جوری برم؟ بنا به دلایلی مجبورم کاملا اقتصادی برم. آیا رفتن با هواپیما به تبریز و از اونجا زمینی رفتن مناسبه؟
چه جوری میتونم از اینجا هتل رزو کنم؟ ( ببخشید گشتم ولی چیزی پیدا نکردم )

من از تهران زمینی میرم تا آنکارا - 75 تومن
هتل دنیزآتلانتا رزرو کردم برای یک هفته شبی 40 دلار

این فکر کنم کمترین خرج باشه
البته من داستانم فرق داره، چون برم نمیتونم برگردم

سلام دوست عزیز...من هم بخاطر اینکه بلیت تهران آنکارا به شدت گرون شده و از طرفی ماجراجوویی رو دوست دارم با راهنمایی دوستان این مسیر رو انتخاب کردم:
شب از تهران حرکت میکنم به سمت ارومیه
ساعت 6 صبح با سواری از ارومیه میرم مرز
ساعت 7 صبح با ون از مرز میرم به شهر وان(حدود ساعت 2pm به وقت محلی وان هستم)
ساعت 4 pm از وان پرواز میکنم به آنکارا (البته میشه از ارومیه با اتوبوس به وان رفت ولی اتوبوس ساعت 3 به وان میرسه و یک کم ریسک داره)
بلیت وان-آنکارا رو به وسیله ی ویزا-کارت دوستم برای 3 هفته دیگه 59 لیر خریدم.
هزینه ی رفت و برگشت به این صورت حدود 250000 تومان میشه

پویا جان،
فقط حواست به این موضوع باشه:
بعضی از دوستان بودن که با مستر یا ویزا کارت دیگران بلیط خریدن، تو فرودگاه برای سوار شدن هواپیما به مشکل خوردن چون میگن شخصی که به نامش بلیط رزرو شده باید صاحب کردیت کارت باشه، حتما قبلش تو شهر وان با یه آژانس هواپیمایی چک کن
موفق باشی

سلام ممنون از تذکر به جات
بلیت الکترونیکی یک امکان داره که 24 ساعت قبل از پرواز کسی که بلیت رو خریده میتونه check-in کنه... من هم قبل از اینکه سوار شم دوستم اینترنتی برام check-in میکنه.
ولی ممنون که یاداوری کردی
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: aadine ، m.amjadi
كسي ميدونه كه آيا بليط هواپيماي وان-آنكارا رو ميشه از دفتر تركيش اير در ايران خريد يا نه؟
و يك سوال ديگه اينكه چه جوري ميشه ساعت 12 ظهر رسيد وان؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
سلام. من توی سفرنامه دوستان خوندم که از نقشه ای که دوستان خوب مهاجرسرا از آنکارا گذاشتن پرینت گرفتن و با خودشون بردن. ولی من نقشه ای پیدا نکردم.(بجز google map) من یکشنبه پرواز دارم به آنکارا لطفا اگه از دوستان کسی نقشه مختصر و مفیدی از آنکارا سراغ داره راهنمایی کنه. ممنون میشم.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 15:18)alphabeta نوشته:  كسي ميدونه كه آيا بليط هواپيماي وان-آنكارا رو ميشه از دفتر تركيش اير در ايران خريد يا نه؟

در مورد سوال اولتون باید بگم که دفتر ترکیش در ایران بطور رسمی مجاز نیست که بلیط پرواز های داخلی ترکیه رو در اینجا بفروش برسونه و فقط بعضی آژانس ها هستند که خودشون توسط ارتباط با آژانس های ترکیه ، این بلیط رو می فروشند .

در مورد اینکه چطور ساعت 12 در وان باشید ، با توجه به تجربه دوستمون ساشا ، بهتره برید ارومیه و از اونجا آژانس بگیرید و برید مرز سرو ، مرز رو که رد شدین سوار دولموش های یوکسک اوا بشین و از اونجا برید وان . در اینصورت هر ساعتی که دلتون خواست می تونین برای رفتن برنامه ریزی کنین .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: alphabeta ، mina_s ، Jav3 ، Eskandari
(2010-07-27 ساعت 17:29)shgh57 نوشته:  سلام. من توی سفرنامه دوستان خوندم که از نقشه ای که دوستان خوب مهاجرسرا از آنکارا گذاشتن پرینت گرفتن و با خودشون بردن. ولی من نقشه ای پیدا نکردم.(بجز google map) من یکشنبه پرواز دارم به آنکارا لطفا اگه از دوستان کسی نقشه مختصر و مفیدی از آنکارا سراغ داره راهنمایی کنه. ممنون میشم.

سلام دوست عزیز
شاید این بدردتون بخوره ضمنا از google map هم میتونید استفاده کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   map ankara.pdf (اندازه 3.32 MB / تعداد دانلود: 264)
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: farzad24 ، shgh57 ، farshidkhalafi
(2010-07-27 ساعت 15:18)alphabeta نوشته:  كسي ميدونه كه آيا بليط هواپيماي وان-آنكارا رو ميشه از دفتر تركيش اير در ايران خريد يا نه؟

دوست عزیز برای خرید بلیط اگه جایی رو پیدا نکردید به من پیام خصوصی بدید تا من شماره یک آژانس رو بهتون بدم.

اگه بخواهید به پرواز ساعت 12 برسید باید خیلی زود راه بیفتید و همش رو با سواری و آژانس برید که زود برسید.

حساب کنید که 50 دقیقه تا 1 ساعت از ارومیه تا مرز و بعد معطلی مرز حدودا 15 دقیقه تا نیم ساعت و بعد سوار دولموش یا سواری باید بشید که تا پر بشه کمی معطلی داره مگه اینکه دربست بگیرید تا یوکسِک اُوا نیم ساعت راهه بعد سوار دُلموش های وان بشید بعد کمی صبر کنید تا پر بشه بعد تا وان هم 3.5 ساعته می تونید برید.

ولی اگه پرواز 4 رو بگیرید میتونید از ارومیه سوار اتوبوسهای ساعت 7:30 بشید و مستقیم برید وان ساعت 3 برسید. تا 20 دقیقه به پرواز هم معمولا سوار می کنند.
تشکر کنندگان: alii ، Shahoo52 ، kianoush ، alphabeta ، farzad24 ، mina_s ، Eskandari ، ساسان ، behrouz
سلام دوستان
یک سوال ضروری و فوری داشتم . کوتاهترین و مطمئن ترین راه واسه رسیدن از تبریز به استانبول چی هست شما مسافرت با قطار رو پیشنهاد میدین یا مسیر هوایی رو ؟ مسافرت زمینی به هیچ وجه به دردم نمیخوره . بلیط قطار و هواپیما و زمان حرکتشون رو از تبریز به استانبول کسی میتونه راهنمایی کنه (هم قیمت و هم محل تهیه )؟
ممنون میشم زود جواب بده اگر کسی اطلاع داره من فقط یک اقامت یک یا دو روزه تو استانبول دارم . Smile
تشکر کنندگان:
خب از تبریز پرواز مستقیم به استانبول هست دیگه. برای اطلاعات بیشتر با فرودگاه تماس بگیرید یا به آژانس ها مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: mina_s ، ساسان
من يه سوال دارم! خب ما برگه آبي رو گرفتيم و حالا منتظريم كه مراحل اداري كه گفتن دو تا چند!هفته طي بشه بگذره و بخاطر همين از همون شب اول هي پشت سرهم ساعتي يه بار سايت رو چك مي كنم! حالا با توجه به اين كه مشخص نيست كه چه زماني تو ليست كليرنس اسم ما وارد مي شه و از اونجا كه موضوع بحث هم مسافرت به آنكاراس، مي خوام بدونم كسي از بچه ها حساب اين كه براي اون موقع چطور به آنكاراسفر كنه رو كرده؟ ببنيد خب دو راه حل هست يكي اين كه از طريق تور اقدام شه كه خب دو مسأله پيش مي آد 1- موقع سفر معلوم نيس و 2- چون تور چارتره در صورتي كه تا اون موقع نري خب پول پرداختي مسترد نمي شه و پولت مي پره. اگه بخواي وايسي جواب بدن بعد اقدام كني هم كه ريسك و استرس خودشو داره، تورها پرن و قيمتها ممكنه حسابي بره بالا......يه سري از دوستان هم كه يه تخمين تقريبي داشتند و به بليط هواپيما گرفتن و زمانش رو نبستن از اونها هم كه پرسيدم اين نبستن زمان پرواز هم يه چيزي نزديك 50،60يورو براشون آب مي خوره، تازه اين كه هزينه اي كه اونا خواهند پرداخت خب زياده.........اما بحثي كه الان دوستان مطرح كردن سفر زميني تا مرز و از اونجا پروازاي داخلي تركيش اير و اينا منو به اين فكر انداخت كه تا اروميه يا حتي مرز سرو رو با ماشين شخصي رفت و ماشين رو اونجا تو يه پاركينگ عمومي گذاشت و مابقي راه رو ديگه طبق سفرنامه ساشا جان و ديگران طي كرد.......مي خوام از ساشا يا بچه هاي ديگه كه اهل اونورن بپرسم ماشين آوردن تا اونجا و مخصوصاً پاركينگ براي چند روز آيا ممكن و مقرون به صرفه هست؟
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان:
دوست عزیز یک راه اینه که شما با هواپیما بیایین ارومیه و بعد آژانس بگیرید تا مرز.

ولی اگر میخواهید با ماشین خودتون بیایید من تا حالا ماشین رو توی مرز نگذاشتم و مرز سرو هم امکانات پارکینگ نداره اما شما میتونید ماشینتون رو توی یکی از پارکینگ های داخل شهر ارومیه و یا فرودگاه که امکانات پارکینگ اما بصورت روباز داره بگذارید و بعد با آژانس برید مرز و یا برید ترمینال اتوبوس ها رو سوار بشید.
باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتم.
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، alii ، ساسان
سلام
کسی هتل دنیزآتلانتا رفته؟
بین این هتل با هتل بیوک آرشان کدومو پیشنهاد میکنین؟

تشکر کنندگان: mina_s
(2010-07-28 ساعت 10:20)zk-mm نوشته:  من يه سوال دارم! خب ما برگه آبي رو گرفتيم و حالا منتظريم كه مراحل اداري كه گفتن دو تا چند!هفته طي بشه بگذره و بخاطر همين از همون شب اول هي پشت سرهم ساعتي يه بار سايت رو چك مي كنم! حالا با توجه به اين كه مشخص نيست كه چه زماني تو ليست كليرنس اسم ما وارد مي شه و از اونجا كه موضوع بحث هم مسافرت به آنكاراس، مي خوام بدونم كسي از بچه ها حساب اين كه براي اون موقع چطور به آنكاراسفر كنه رو كرده؟ ببنيد خب دو راه حل هست يكي اين كه از طريق تور اقدام شه كه خب دو مسأله پيش مي آد 1- موقع سفر معلوم نيس و 2- چون تور چارتره در صورتي كه تا اون موقع نري خب پول پرداختي مسترد نمي شه و پولت مي پره. اگه بخواي وايسي جواب بدن بعد اقدام كني هم كه ريسك و استرس خودشو داره، تورها پرن و قيمتها ممكنه حسابي بره بالا......يه سري از دوستان هم كه يه تخمين تقريبي داشتند و به بليط هواپيما گرفتن و زمانش رو نبستن از اونها هم كه پرسيدم اين نبستن زمان پرواز هم يه چيزي نزديك 50،60يورو براشون آب مي خوره، تازه اين كه هزينه اي كه اونا خواهند پرداخت خب زياده.........اما بحثي كه الان دوستان مطرح كردن سفر زميني تا مرز و از اونجا پروازاي داخلي تركيش اير و اينا منو به اين فكر انداخت كه تا اروميه يا حتي مرز سرو رو با ماشين شخصي رفت و ماشين رو اونجا تو يه پاركينگ عمومي گذاشت و مابقي راه رو ديگه طبق سفرنامه ساشا جان و ديگران طي كرد.......مي خوام از ساشا يا بچه هاي ديگه كه اهل اونورن بپرسم ماشين آوردن تا اونجا و مخصوصاً پاركينگ براي چند روز آيا ممكن و مقرون به صرفه هست؟

خوب یک راه هم اینه که شما از حالا برای هفته آخر یا یکی مونده به آخر سپتامبر از ایران ایر بلیط رزرو کنی. تا اون موقع حتما باید تکلیف همه مون روشن بشه. قیمت بلیط الان پایینتره و وقتی رزرو کنی تا حدود 10 روز قبل از پرواز رزروت با همون قیمت اولیه می مونه و باطل نمیشه. ولی یادت باشه که فقط ایران ایر این طوریه.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: zk-mm ، Jav3
دوستان توی فرم آخر نامه دوم که آمار سفرهای خارجی رو میخوان علت سفر و نوع ویزا رو میخوان.به انگلیسی چی باید بنویسم؟Big Grin
دبی رفتم.چهار روزه و تفریحی.
مرسی
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 15:07)بنيتا نوشته:  سلام احسان عزيز
اگه نگاه كنيد متوجه ميشيد 30 اگوست خورده به تعطيلي.منم درگير اين مطلب شدم.جدول holidays رو ببينيد.
در ضمن ميشه اون اژانسو براي منم پيغام خصوصي بديد

سلام من الان سایت دکتر رو چک کردم واسه 30 اگوست وقت می ده و منم واسه ساعت 11 اون روز یعنی 30 اگوست وقت گرفتم. پس گویا اون روز دکتر هالیدی نیست . فکر کنم اونهایی که واسه 2 سپتامبر وقت مصاحبه دارن باید بجنبن و 30 اگوست وقت مدیکال بگیرن که خیالشون واسه دو روز فاصله راحت باشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان