کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-07-22 ساعت 15:07)بنيتا نوشته:  سلام احسان عزيز
اگه نگاه كنيد متوجه ميشيد 30 اگوست خورده به تعطيلي.منم درگير اين مطلب شدم.جدول holidays رو ببينيد.
در ضمن ميشه اون اژانسو براي منم پيغام خصوصي بديد

حق با شماست بنیتا عجب اوضاعیه اینجا که همش تعطیله اونجا هم که با این شرایط سخت می خوایم بریم باز خورده به تعطیلی. اینطوری خود من که مصاحبم 2 سپتامبر واسه مدیکال 1 روز وقت دارم !!! البته فکر کنم همین یه روز رو وقت بذارم چون نمی تونم با این شرایط سخت یه هفته زودتر برم امیدوارم که جوابشون یه روز آماده بشه
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 17:09)mina_s نوشته:  سلام بچه ها، چقدررر قیمت بلیط آنکارا رفته بالا! خود آژانسی که زنگ زدم بهم پیشنهاد کرد برو استانبول از اونجا برو آنکارا!
به نظر شما بهترین راه رفتن تو این ماه چیه؟

من تمام راهها رو بررسي كردم. به اين دليل كه تقاضا براي استانبول و آنتاليا زياد شده، خيلي از پروازهاي آنكارا هم از مسير استانبول ميرن. يعني از آنكارا ميرن استانبول، اونجا هم يه تعداد مسافر ميزنن، بعدش ميان تهران.
در مورد رفتن هم انتخاب مسير استانبول، زياد مقرون به صرفه نيست. شايد پرواز مستقيم تهران-آنكارا 650 تومن بشه، اما از طريق استانبول 550 يا 600. كه با توجه به وقت گير بودنش نمي ارزه.
پروازهاي تركيش اير كه يك توقف دارن (استانبول)، حدود 590 تومن هستن. من به اتوبوس راني رويال هم زنگ زدم. گفتن 36 ساعت تو راهه. حدود 2 ظهر از تهران راه ميفته، در نتيجه 2 شب ميرسه آنكارا كه ساعت بديه.
من فكر ميكنم بايد همه جمع شيم يه پرواز چارتر كنيم براي آنكارا Wink
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: mina_s ، ساسان ، Jav3
(2010-07-23 ساعت 01:25)alphabeta نوشته:  
(2010-07-22 ساعت 17:09)mina_s نوشته:  سلام بچه ها، چقدررر قیمت بلیط آنکارا رفته بالا! خود آژانسی که زنگ زدم بهم پیشنهاد کرد برو استانبول از اونجا برو آنکارا!
به نظر شما بهترین راه رفتن تو این ماه چیه؟

من تمام راهها رو بررسي كردم. به اين دليل كه تقاضا براي استانبول و آنتاليا زياد شده، خيلي از پروازهاي آنكارا هم از مسير استانبول ميرن. يعني از آنكارا ميرن استانبول، اونجا هم يه تعداد مسافر ميزنن، بعدش ميان تهران.
در مورد رفتن هم انتخاب مسير استانبول، زياد مقرون به صرفه نيست. شايد پرواز مستقيم تهران-آنكارا 650 تومن بشه، اما از طريق استانبول 550 يا 600. مه با توجه به وقت گير بودنش نمي ارزه.
پروازهاي تركيش اير كه يك توقف دارن (استانبول)، حدود 590 تومن هستن. من به اتوبوس راني رويال هم زنگ زدم. گفتن 36 ساعت تو راهه. حدود 2 ظهر از تهران راه ميفته، در نتيجه 2 شب ميرسه آنكارا كه ساعت بديه.
من فكر ميكنم بايد همه جمع شيم يه پرواز چارتر كنيم براي آنكارا Wink

ممنون. راستی در مورد چارتر هم گفت. من چیزی نفهمیدم . چون نفهمیدم سوال هم نکردم. چارتر چطوریه؟
تشکر کنندگان: azin
(2010-07-23 ساعت 10:24)mina_s نوشته:  [quote='alphabeta' pid='64642' dateline='1279832152']
[quote='mina_s' pid='64544' dateline='1279802356']
سلام بچه ها، چقدررر قیمت بلیط آنکارا رفته بالا! خود آژانسی که زنگ زدم بهم پ
ممنون. راستی در مورد چارتر هم گفت. من چیزی نفهمیدم . چون نفهمیدم سوال هم نکردم. چارتر چطوریه؟

چارتر اينطوريه كه يه آژانس تمام و يا بخشي از صندليهاي يك يا چند پرواز رو پيشاپيش و يكجا ميخره و بعد با قيمتي كه خودش ميخواد ميفروشه. همچنين بعضي وقتها كلا يك پرواز براي يك مسير خاص خريده ميشه كه به دليل لزوم هماهنگي خطوط پروازي، بايد از ماهها قبل هماهنگ بشه.
الان طبق تحقيقات من، براي آنكارا چارتر وجود نداره و فقط براي استانبول هست، چون آژانس ها ميدونستن كه مشتري استانبول در اين فصل زياده.
بعضي وقتها آژانس نميتونه همه بليطها رو بفروشه و در يكي دو روز آخر بليطهاي پرواز چارتر رو زير قيمت ميده.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: mina_s ، Eskandari ، Hossein81 ، sanaz2010 ، Jav3
پرواز چارتر قیمت بلیط هاش تابع صندلی های خالی هواپیماست. هرچی صندلی های خالی بیشتر باشه بلیط ارزونتر و هرچی جا کمتر باشه بلیط ها گرونتره.
یعنی اگر بلیط برای یک صندلی رو زمانی بخرین که هواپیما 20 جای خالی دارد نسبت به زمانی که 2 صندلی خالی داره ارزونتره. برای همین هرچی زودتر بخرین ارزونتره.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mina_s ، sanaz2010 ، Eskandari ، Jav3
سلام
از دوستانی که از مسیر وان رفتن آنکارا یک سوال دارم
اتوبوس ها از ارومیه ساعت 8:30 حرکت میکنن و طبق گفته ی خودشون ساعت 3pm به وان میرسن...بلیتهای هواپیما از وان به آنکارا دیرترینش ساعت 4pm هست...فکر کنم یک کم ریسکه و شانس رسیدن به این پرواز کم باشه.
آیا از ارومیه میشه با سواری رفت تا مرز و از مرز هم با سواری رفت وان؟
دوستایی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن
چه راهه دیگه ای پیشنهاد میکنین که به پرواز وان برسم؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: jan
پویای عزیز اگه سفر نامه من و آقای Eskandari رو بخونید فکر کنم بهتون کمک زیادی بکنه.
اگه بازم سوالی در این مورد داشتین بپرسین بهتون میگم.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid64498
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid55972
تشکر کنندگان: Eskandari ، alii ، alphabeta ، pouya.pouya ، Jav3 ، اليزا ، farzad24 ، jan ، mina_s ، peyman74
(2010-07-21 ساعت 18:14)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
نامه دوم من هم بالاخره بعد از 24 روز رسیدSmile البته اگه هم نمی رسید فرقی نمی کرد چون من مدارک را فرستاده بودم
فقط 5000 برای خوش خبری پستچی پیاده شدم.Big Grin
فقط یک سوال من ایمیل زدم به سفارت در آنکارا جهت اطمینان از رسیدن مدارک به دستشون (بعد از 25 روز از ارسال با پست TNT)
اونا جواب دادند:
We would like to inform you that we have not received the required documents yet.

که البته یکم نگران شدم آیا ممکنه مدارک بدستشون نرسیده باشه؟Sad
شماره کیس: 2010AS27000
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa bulletin for July 2010
تاریخ مصاحبه:August 5
تاریخ دریافت نامه دوم: July 21
تاریخ ارسال سری دوم مدارک:jun 30
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون:

بعد از 25 روز هنوز نرسيده بود ؟!! من از TNTسئوال كردم گفتند 3 روز طول ميكشه !
آيا استفاده از DHL بهتر نيست
تشکر کنندگان: jan
بچه ها من واقعا نمیدونم چه جوری برم؟ بنا به دلایلی مجبورم کاملا اقتصادی برم. آیا رفتن با هواپیما به تبریز و از اونجا زمینی رفتن مناسبه؟
چه جوری میتونم از اینجا هتل رزو کنم؟ ( ببخشید گشتم ولی چیزی پیدا نکردم )
تشکر کنندگان:
(2010-07-21 ساعت 18:50)ehsan450 نوشته:  بچه ها من با شماره نزدیک 30000 بلافاصله بعد از اومدن بولتن این ماه ایمیل زدم اونها هم کمتر از چند ساعت تاریخ مصاحبه رو که اتفاقا خیلی هم زودتر از اونچه که انتظار داشتم یعنی 2 سپتامبر بهم گفتن ضمنا تو ایمیل گفتن که بسته دومت 12 جولای پست شده.
ایمیل به سفارت رو هم واسه تایید این تاریخ 5 روز پیش زدم که خبری نشد. فهمیدم که باید از اون طریقی که خودشون تو سایت آنکارا گذاشتن ایمیل زد و احتمالا واسه اینه که جواب ندادن. بلافاصله ایمیل زدم و یک روزه جواب دادن و اون تاریخ و تایید کردن و اضافه براون گفتن که ساعت 30/8 صبح اینجا باش. ضمنا تو ایمیل گفتن که مدارک باید 3 هفته قبل تاریخ مصاحبت بدست ما رسیده باشه . حالا یه تور واسه اون تاریخ روزو کردم که 29 آگوست اونجا پرواز داره قیمت 600 تومان با ایران ایر و 7 روز با هتل با صبحانه که گفتن هتلش 5 دقیقه از سفارت فاصله داره . ضمنا می خوام 30 اگوست وقت دکتر بگیرم که هنوز نگرفتم. می خواستم ببینم کسی واسه اون تاریخ مصاحبه اقدام کرده؟

سلام دوست عزیز منم این تاریخ مصاحبه دارم و بلیطم 29 آگوسته Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 15:07)f.p نوشته:  
(2010-07-21 ساعت 18:14)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
نامه دوم من هم بالاخره بعد از 24 روز رسیدSmile البته اگه هم نمی رسید فرقی نمی کرد چون من مدارک را فرستاده بودم
فقط 5000 برای خوش خبری پستچی پیاده شدم.Big Grin
فقط یک سوال من ایمیل زدم به سفارت در آنکارا جهت اطمینان از رسیدن مدارک به دستشون (بعد از 25 روز از ارسال با پست TNT)
اونا جواب دادند:
We would like to inform you that we have not received the required documents yet.

که البته یکم نگران شدم آیا ممکنه مدارک بدستشون نرسیده باشه؟Sad
شماره کیس: 2010AS27000
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa bulletin for July 2010
تاریخ مصاحبه:August 5
تاریخ دریافت نامه دوم: July 21
تاریخ ارسال سری دوم مدارک:jun 30
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون:

تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 14:42)ehsan450 نوشته:  من بلیط با تور و پرواز ایران ایر دو روز پیش گرفتم طرف چون آشنا بود مراجعه حضوری لازم نبود فقط گفت که ایران ایر جا می ده و منم رزور کردم با هفت شب هتل بیوک آرشام (که البته گویا شبیه مسافرخونه های شابدالعظیمه اما مهم نیست ضمنا تصحیح می کنم که بیشتر از 5 دقیقه از سفارت فاصله داره!!! ) شد 618 تومن. اما امروز که رفتم واسه گرفتنش دیدم به مسافرایی دیگه که واسه اون تاریخ می گه که ایران ایر پر شده و فقط ترکیش هستش. گفت ظرف همین دو روز پر شده بود!! پس گویا باید سریع جنبید. از طرفی بچه هایی که واسه 1 سپتامبر مصاحبه دارن حواسشون باشه که پروازها گویا فقط یکشنبه انجام می شه که اگه دوشنبه برن مدیکال تا چهارشنبه که 1 سپتامبر فقط یه روز فاصله است . حالا نمی دونم آیا همین یه روز واسه جواب مدیکال کافی هست یا نه که اینو باید از اساتید پرسید ما تازه کار و بی تجربه ایم.
منم تنها دو صندلی خالی ایران ایر رو با سختی گیر آوردم واسه 29 آگوست و 7 شب هتل بیوک ارشان ولی شد 554 واسه هر نفر.آنکارا هم واسه ما شاخ شده Sad بقیه دوستان فعلا بلاتکلیف موندن و ترکیش هم که روز به روز بالاتر میره قیمتش.اگه مجرد بودم با اتوبوس میرفتم.دوشنبه 30 آگوست هم که تعتیله و مطب دکتر هم ظاهرا تعطیله.پرواز برگشت هم یکشنبه و چهارشنبه فقط هست.عجب اوضاعی شده.امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 20:43)mina_s نوشته:  بچه ها من واقعا نمیدونم چه جوری برم؟ بنا به دلایلی مجبورم کاملا اقتصادی برم. آیا رفتن با هواپیما به تبریز و از اونجا زمینی رفتن مناسبه؟

من از تهران زمینی میرم تا آنکارا - 75 تومن
هتل دنیزآتلانتا رزرو کردم برای یک هفته شبی 40 دلار

این فکر کنم کمترین خرج باشه
البته من داستانم فرق داره، چون برم نمیتونم برگردم

تشکر کنندگان: mina_s ، اليزا
نامه مصاحبه من هم بعد از 32 روز رسید
تهران _ سعادت آباد
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ساشا ، mina_s ، m.amjadi ، Ashkan78
(2010-07-26 ساعت 02:29)iust_software نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 20:43)mina_s نوشته:  بچه ها من واقعا نمیدونم چه جوری برم؟ بنا به دلایلی مجبورم کاملا اقتصادی برم. آیا رفتن با هواپیما به تبریز و از اونجا زمینی رفتن مناسبه؟

من از تهران زمینی میرم تا آنکارا - 75 تومن
هتل دنیزآتلانتا رزرو کردم برای یک هفته شبی 40 دلار

این فکر کنم کمترین خرج باشه
البته من داستانم فرق داره، چون برم نمیتونم برگردم

سلام دوست عزیز...من هم بخاطر اینکه بلیت تهران آنکارا به شدت گرون شده و از طرفی ماجراجوویی رو دوست دارم با راهنمایی دوستان این مسیر رو انتخاب کردم:
شب از تهران حرکت میکنم به سمت ارومیه
ساعت 6 صبح با سواری از ارومیه میرم مرز
ساعت 7 صبح با ون از مرز میرم به شهر وان(حدود ساعت 2pm به وقت محلی وان هستم)
ساعت 4 pm از وان پرواز میکنم به آنکارا (البته میشه از ارومیه با اتوبوس به وان رفت ولی اتوبوس ساعت 3 به وان میرسه و یک کم ریسک داره)
بلیت وان-آنکارا رو به وسیله ی ویزا-کارت دوستم برای 3 هفته دیگه 59 لیر خریدم.
هزینه ی رفت و برگشت به این صورت حدود 250000 تومان میشه
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: mina_s ، apoornaki ، farshidkhalafi ، aadine ، ساشا ، nader

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان