کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی ادرسه سایت الیت پالاس برام بذاره یا اینکه من از طریقه کدوم ازانس می تونم این هتل رو رزرو کنم؟
تشکر کنندگان:
بچه های خوش اقبال
روز اول و دوم سپتامبر خیلی شلوغه!!! به عبارتی یا میخوان حال بدن یا حال بگیرن. خلاصه کمی مشکوکه چون از 2 تا 13 سپتامبر هم سایت آنکارا چیزی اعلام نکرده!! البته شاید تعطیلات دارن.
در هر صورت من به خاطر تست پزشکی پسرم از 31 مرداد (22 آگوست) مجبور شدیم اونجا باشیم (دو هفته).
چون 28و 29 و30 آگوست تعطیل رسمی بود و میبایست 4 روز جلوتر برای تست حاضر شد. توی هتل best western 2000 رزرو کردیم. دوران طولانی هستش هرکسی اونجا بود, ببینم خوشحال میشم.
(2010-08-02 ساعت 12:06)SRB نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی ادرسه سایت الیت پالاس برام بذاره یا اینکه من از طریقه کدوم ازانس می تونم این هتل رو رزرو کنم؟

دوست عزیز از google جستجو کنی پیدا میکنی. از booking هم میتونی.

برو به آدرسهای زیر
http://www.booking.com/hotel/tr/elit-pal...08194a4a82

http://www.elitpalas.com.tr/

موفق باشی
تشکر کنندگان: farzad24 ، SRB
(2010-08-02 ساعت 20:20)behbal نوشته:  بچه های خوش اقبال
روز اول و دوم سپتامبر خیلی شلوغه!!! به عبارتی یا میخوان حال بدن یا حال بگیرن. خلاصه کمی مشکوکه چون از 2 تا 13 سپتامبر هم سایت آنکارا چیزی اعلام نکرده!! البته شاید تعطیلات دارن.
در هر صورت من به خاطر تست پزشکی پسرم از 31 مرداد (22 آگوست) مجبور شدیم اونجا باشیم (دو هفته).
چون 28و 29 و30 آگوست تعطیل رسمی بود و میبایست 4 روز جلوتر برای تست حاضر شد. توی هتل best western 2000 رزرو کردیم. دوران طولانی هستش هرکسی اونجا بود, ببینم خوشحال میشم.
(2010-08-02 ساعت 12:06)SRB نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی ادرسه سایت الیت پالاس برام بذاره یا اینکه من از طریقه کدوم ازانس می تونم این هتل رو رزرو کنم؟

دوست عزیز از google جستجو کنی پیدا میکنی. از booking هم میتونی.

برو به آدرسهای زیر
http://www.booking.com/hotel/tr/elit-pal...08194a4a82

http://www.elitpalas.com.tr/

موفق باشی

درسته...ولي بخاطر احتمال وجود كليرنس براي افراد هست كه ميخان تا 30 سپتامبر تموم بشه

ابوظبي هم همين شرايط را دارد
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
سلام به دوستان. من یه سوال برقی داشتم با توجه به اینکه ترکیه جزو اروپا محسوب میشه برقشون با برق ما یکی هست ولی در مورد پریز برق اونم مثل مال ما هست یعنی واسه شارژ و وسایل دیگه میشه به راحتی استفاده کرد از پریز؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-02 ساعت 21:11)shamim نوشته:  سلام به دوستان. من یه سوال برقی داشتم با توجه به اینکه ترکیه جزو اروپا محسوب میشه برقشون با برق ما یکی هست ولی در مورد پریز برق اونم مثل مال ما هست یعنی واسه شارژ و وسایل دیگه میشه به راحتی استفاده کرد از پریز؟

بله. مثل ما. 220 ولت. 50 هرتز. و دو شاخه و پريز شبيه ما ( در اصطلاح فني بهش ميگن type c )
البته بعضي هتلها خودشون سيستم پريز رو تعيين ميكنن. مثلا توي همين ايران، بعضي هتلهاي قديمي به جاي دو شاخه، سه شاخه ميخوره (type G).
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Jav3 ، GBUSA ، shamim
(2010-07-31 ساعت 13:11)ساشا نوشته:  کلا الیت پالاس با توجه به قیمتش از هتل رویال که هر دو 4 ستاره اند بهتره اتاقهاشم بزرگتره.

چه جوري ميشه اين اليت پالاس رو با قيمت پايين گرفت؟
توي اين سايتهاي رزرويشن، حداقل قيمتش شبي 79 دلاره (يك نفره)، اما بچه ها از قيمتهاي پايينتري حرف ميزدن !!!

تشکر کنندگان:
سلام
یک سوال داشتم خواهش میکنم هر کسی میدونه جواب بده . خانم من بعنوان برنده اعلام شده و ما کلا یک پاسپورت خانوادگی داریم (4 نفر). تو پاسپورت من بعنوان سرپرست خانواده هستم . این موضوع در روز مصاحبه اشکالی بوجود نمیاره ؟
تشکر کنندگان:
دوستان کمک من هر کار می کنم نمی تونم بلیط هواپبما گیر بیارم تا 1 سپتامبر هم بیشتر وقت ندارم واسه گرفتن ویزا.البته من مشهد هستم میشه شماره چند تا ازانسی که چارتر انکارا کار می کنن در تهران به من بدید ولی خیلی زود خواهشن ممنون
دوست عزیزم ممنون از راهنماییت اما من از گوگل رفتم سایت الیت پالاس باز نمیشه. واینکه چه طور میشه ما قیمت مناسبه این هتل رو بگیریم؟
تشکر کنندگان:
[quote='SRB' pid='66680' dateline='1280822502']
دوستان کمک من هر کار می کنم نمی تونم بلیط هواپبما گیر بیارم تا 1 سپتامبر هم بیشتر وقت ندارم واسه گرفتن ویزا.البته من مشهد هستم میشه شماره چند تا ازانسی که چارتر انکارا کار می کنن در تهران به من بدید ولی خیلی زود خواهشن ممنون

هيچ چارتري براي آنكارا نيست. الان ايران اير يا تركيش اير رو از مسير تهران-آنكارا يا مشهد-آنكارا يا تبريز-آنكارا به سختي و با قيمت بين 585 هزار تا حدود 1.5 ميليون ميشه خريد.
من تركيش اير با حداقل قيمت از سايت خودش thy.com رزرو كردم و از دفترش در تهران خريدم.

تشکر کنندگان: SRB
(2010-08-03 ساعت 12:31)SRB نوشته:  دوستان کمک من هر کار می کنم نمی تونم بلیط هواپبما گیر بیارم تا 1 سپتامبر هم بیشتر وقت ندارم واسه گرفتن ویزا.البته من مشهد هستم میشه شماره چند تا ازانسی که چارتر انکارا کار می کنن در تهران به من بدید ولی خیلی زود خواهشن ممنون
دوست عزیزم ممنون از راهنماییت اما من از گوگل رفتم سایت الیت پالاس باز نمیشه. واینکه چه طور میشه ما قیمت مناسبه این هتل رو بگیریم؟

شما مسیر تهران استانبول آنکارا و یا تبریز استانبول آنکارا رو هم بپرسید.
تشکر کنندگان: farzad24 ، SRB
(2010-08-03 ساعت 13:19)alphabeta نوشته:  [quote='SRB' pid='66680' dateline='1280822502']

هيچ چارتري براي آنكارا نيست. الان ايران اير يا تركيش اير رو از مسير تهران-آنكارا يا مشهد-آنكارا يا تبريز-آنكارا به سختي و با قيمت بين 585 هزار تا حدود 1.5 ميليون ميشه خريد.
من تركيش اير با حداقل قيمت از سايت خودش thy.com رزرو كردم و از دفترش در تهران خريدم.

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز می تونم بپرسم چه قیمتی وبرای چه تاریخی رزرو کردید؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییت می تونم بپرسم چه قیمتی وبرای چه تاریخی رزرو کردید؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییت می تونم بپرسم چه قیمتی وبرای چه تاریخی رزرو کردید؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-03 ساعت 12:31)SRB نوشته:  دوستان کمک من هر کار می کنم نمی تونم بلیط هواپبما گیر بیارم تا 1 سپتامبر هم بیشتر وقت ندارم واسه گرفتن ویزا.البته من مشهد هستم میشه شماره چند تا ازانسی که چارتر انکارا کار می کنن در تهران به من بدید ولی خیلی زود خواهشن ممنون

سلام
اگر هیچ راهی پیدا نکردید نهایتا با هواپیما تا تبریز بیاید و از اونجا هم با قطار برید.

برای هتل الیت پلاز هم این ایمیلشه.مت دیروز قیمت اتاق سینگل ازش گرفتم 60 دلار برای هر شب
hotels@elitpalas.com.tr
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
این سایت هتل الیت پالاسه
http://www.elitpalas.com.tr/MAIN.html
اینم ایمیلشه با ایمیل چونه بزنین.
hotels@elitpalas.com.tr
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: alphabeta ، SRB ، mina_s
(2010-08-03 ساعت 13:56)SRB نوشته:  [quote='alphabeta' pid='66688' dateline='1280825357']
[quote='SRB' pid='66680' dateline='1280822502']

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز می تونم بپرسم چه قیمتی وبرای چه تاریخی رزرو کردید؟

يكشنبه آينده، 585 هزار تومن.

با آژانس جزیره بهشت آقای راهواری (تهران) تماس بگیرید. فکر می کنم توی google می تونید شماره آژانس رو پیدا کنید. ببخشید من الان آنکارا هستم و شمارش رو ندارم. خیلی راحت پول رو به حساب آژانس میریزید و اون هم بلیط یا برگه هتل را براتون فکس یا ایمیل می کنه. قیمت هتلها رو هم خیلی ارزونتر از قیمت توی سایتشون باهاتون حساب می کنه.
راستی ما فردا صبح مصاحبه داریم. برامون دعا کنید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: alphabeta ، m.amjadi ، اليزا ، SRB ، farshidkhalafi ، farzad24 ، loveusa2010 ، Jav3 ، بنيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان