موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از همه دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردید از تبریز تا انکارا با قطار چه قدر راهه؟شنیدم سفر با قطار تا انکارا خیلی سخته چون هم قطار ها خیلی قدیمی هستند وهم راه خیلی طولانیه ایا کسی در این مورد تجربه ای داره
ممنون از همه دوستان عزیزم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون نیم ساعت پیش تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز نگران نباشید اما لطفا هرچه زودتر جواب سوالهارو واسشون ایمیل کنید که جریانه کلیرنستون زود تر شروع بشه در مورد سوالاتتون اگه در قسمت کلیرنس مطرحشون کنید زودتر نتیجه می گیرید در اون قسمت بچه ها بیشتر راهنماییتون می کنند در کل نگران نباشید.
امیدوارم به زودی زود کلیر بشید.با ارزوی موفقیت
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هفته دیگه دارم میرم انکارا میخواستم ببینم هوا چطوره و کلا توصیه ای ندارید شما دوستانی که اخیرا انجا بوده ای ممنونم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-09 ساعت 00:15)iust_software نوشته: سلام دوستان عزیز
من چهارشنبه مصاحبه د ارم و به خاطر شرایطم نمیتونم برگردم
این چندروزه بدجور حوصلمون سررفته از دوستان کسی آنکارا تشریف داره این مدت در رکاب هم اوقات را بگذرونیم تا موعد دیدار با ویزای محترم سربرسه؟
سلام من یک سوال داشتم...چرا شما هزینه هاتون اینقدر زیاد شده؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-09 ساعت 13:08)behbal نوشته: (2010-08-09 ساعت 11:49)pouya.pouya نوشته: (2010-08-09 ساعت 00:15)iust_software نوشته: سلام دوستان عزیز
من چهارشنبه مصاحبه د ارم و به خاطر شرایطم نمیتونم برگردم
این چندروزه بدجور حوصلمون سررفته از دوستان کسی آنکارا تشریف داره این مدت در رکاب هم اوقات را بگذرونیم تا موعد دیدار با ویزای محترم سربرسه؟
سلام من یک سوال داشتم...چرا شما هزینه هاتون اینقدر زیاد شده؟
به نظر من هزینه اونقدر زیاد هم نیست. پیش بینی من حدود 10 میلیون هستش. کیفه ترکهاست دیگه! و بدبختی ماها!
ایشون مگر کیسشون 1 نفر نیست؟
من با خرج سفر دوم به ترکیه حداکثر خرجم 3.5 میلیون تومن میشه...
خوب اگر خرج سفر به آمریکا رو هم در نظر بگیرم اونوقت 5 6 تا میشه
به نظر من 6 تا برای 1 نفر اون هم تو مرحله ی کلیرنس خیلی زیاده
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیارش هستم. الان یکشنبه 10 آگوست توی هتل الیت هستم. تا یکشنبه آینده هم آنکارا می مونم. اینجا خیلی حوصلم سر رفته. کسی از بچه های ایران توی آنکارا هست که بتونیم با هم بریم تفریحات سالم یا نا سالم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
راستش به نظرم اگه می هماهنگی بینمون بیشتر بود خیلی میتونستیم تو هزینه ها صرفه جویی کنیم.
اکثرا نیاز به دو سفر برای گرفتن ویزا داریم. سفر دوم تقریبا یه هزینه اضافی هستش که به خاطر اینکه نمیدونیم پست مدارک رو کی به دستمون میرسونه معمولا بلیط اپن میگیریم و نزدیک به یک هفته میشه.
اگر بشه حداقل تو فرصتی که باقی مونده به هم کمک کنیم و مثلا بگیم مدارک بیاد هتل و خودمون برگردیم و یکی که زمان اومدنش اونجاست تحویل بگیره و بیاره ایران خیلی خوب میشه.