کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام ممنون از همه دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردید از تبریز تا انکارا با قطار چه قدر راهه؟شنیدم سفر با قطار تا انکارا خیلی سخته چون هم قطار ها خیلی قدیمی هستند وهم راه خیلی طولانیه ایا کسی در این مورد تجربه ای داره
ممنون از همه دوستان عزیزم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 11:14)SRB نوشته:  سلام ممنون از همه دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردید از تبریز تا انکارا با قطار چه قدر راهه؟شنیدم سفر با قطار تا انکارا خیلی سخته چون هم قطار ها خیلی قدیمی هستند وهم راه خیلی طولانیه ایا کسی در این مورد تجربه ای داره
ممنون از همه دوستان عزیزم.

از تهران تا آنکارا با قطار تغریبا 3 روز راهه که 12 ساعتش تهران تبریزه قطار قسمت ایرانش بهتره چون غذا و آب میدن ولی تو قسمت ترکیه هم خیلی آرام و با حوصله حرکت می کنه هم توقف زیاد داره هم غذا نمیدن. در کل اگر عجله نداشته باشید و از تاخیر قطار خسته نشید از اتوبوس راحتتره ولی طولانی تر . من که اگر به امید خدا کلیر بشم باز با قطار میرم برای مسافرت با دوستان قطار گزینه بدی نیست . ولی باز تاکید می کنم که 12 تا 13 ساعت از چیزی که گفتن بیشتر طول میکشه .  
تشکر کنندگان: SRB ، sanaz2010 ، Jav3 ، peyman74
سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون نیم ساعت پیش تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: اليزا ، Hossein81 ، mina_s ، farzad24 ، Jav3 ، بنيتا
دوست عزیز نگران نباشید اما لطفا هرچه زودتر جواب سوالهارو واسشون ایمیل کنید که جریانه کلیرنستون زود تر شروع بشه در مورد سوالاتتون اگه در قسمت کلیرنس مطرحشون کنید زودتر نتیجه می گیرید در اون قسمت بچه ها بیشتر راهنماییتون می کنند در کل نگران نباشید.
امیدوارم به زودی زود کلیر بشید.با ارزوی موفقیت
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هفته دیگه دارم میرم انکارا میخواستم ببینم هوا چطوره و کلا توصیه ای ندارید شما دوستانی که اخیرا انجا بوده ای ممنونم
تشکر کنندگان: sanaz2010
(2010-08-04 ساعت 12:32)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون نیم ساعت پیش تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.

دوست عزیز امیدوارم زودتر کلیر شید و ویزا بگیرید.میشه بفرمایید به چه دلیل کلیرنس به شما خورده؟شغل دولتی؟سربازی یا سفر خارجی؟
ممنون میشم از جوابتون Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 12:32)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون نیم ساعت پیش تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
salam
ma alan ankara hastım albate emruz parzaze bargasht darım
be ma ham 9 soal va cv ra dadand
کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ yanı be kodum shar mıkhaın vared beshıd
dar zamıne kar man albate job offer dashtam va neveshtam
man forme 9 soal ro type kardam barat mıfrestam

فایل‌های پیوست
.doc   9 question[1].doc (اندازه 28 KB / تعداد دانلود: 114)
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز....اگر آنکارا هستید و مایل بودید که راهنمایی بشوید،من دفترم روبروی هتل ددمان آژانس طهران تراول هستش،تشریف بیارید از نزدیک راهنماییتون بکنم...روزها تا سات ۱۷:۳۰ دفتر هستم بنده...اگر آدرس دقیق تر یا تلفن لازم داشتید بگید که براتون پیغام خصوصی بفرستم،موفق باشید.

(2010-08-07 ساعت 11:38)fatemehtm نوشته:  
salam
ma alan ankara hastım albate emruz parzaze bargasht darım
be ma ham 9 soal va cv ra dadand
کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ yanı be kodum shar mıkhaın vared beshıd
dar zamıne kar man albate job offer dashtam va neveshtam
man forme 9 soal ro type kardam barat mıfrestam

سلام دوست عزیز.....هوا یه چند هفتهٔ هستش که گرم شده.....این روزها تقریبا ۳۵ درجه هستش.

(2010-08-06 ساعت 11:09)bluelady نوشته:  سلام دوستان
من هفته دیگه دارم میرم انکارا میخواستم ببینم هوا چطوره و کلا توصیه ای ندارید شما دوستانی که اخیرا انجا بوده ای ممنونم

آژانس جزیره‌ بهشت شمارش هستش ۸۸۷۸۶۳۹۶ و ۸۸۷۸۶۳۹۷ و در ضمن شماره موبایل آقای راهواری هم ۰۹۱۲۳۵۸۳۶۱۲ هستش....موفق باشید.

(2010-08-04 ساعت 01:40)shgh57 نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 12:31)SRB نوشته:  دوستان کمک من هر کار می کنم نمی تونم بلیط هواپبما گیر بیارم تا 1 سپتامبر هم بیشتر وقت ندارم واسه گرفتن ویزا.البته من مشهد هستم میشه شماره چند تا ازانسی که چارتر انکارا کار می کنن در تهران به من بدید ولی خیلی زود خواهشن ممنون
دوست عزیزم ممنون از راهنماییت اما من از گوگل رفتم سایت الیت پالاس باز نمیشه. واینکه چه طور میشه ما قیمت مناسبه این هتل رو بگیریم؟

با آژانس جزیره بهشت آقای راهواری (تهران) تماس بگیرید. فکر می کنم توی google می تونید شماره آژانس رو پیدا کنید. ببخشید من الان آنکارا هستم و شمارش رو ندارم. خیلی راحت پول رو به حساب آژانس میریزید و اون هم بلیط یا برگه هتل را براتون فکس یا ایمیل می کنه. قیمت هتلها رو هم خیلی ارزونتر از قیمت توی سایتشون باهاتون حساب می کنه.
راستی ما فردا صبح مصاحبه داریم. برامون دعا کنید.
تشکر کنندگان: Jav3 ، SRB
سلام دوستان عزیز
من چهارشنبه مصاحبه د ارم و به خاطر شرایطم نمیتونم برگردم
این چندروزه بدجور حوصلمون سررفته از دوستان کسی آنکارا تشریف داره این مدت در رکاب هم اوقات را بگذرونیم تا موعد دیدار با ویزای محترم سربرسه؟ Big Grin

تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 00:15)iust_software نوشته:  سلام دوستان عزیز
این چندروزه بدجور حوصلمون سررفته از دوستان کسی آنکارا تشریف داره این مدت در رکاب هم اوقات را بگذرونیم تا موعد دیدار با ویزای محترم سربرسه؟ Big Grin

سلام من یک سوال داشتم...چرا شما هزینه هاتون اینقدر زیاد شده؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 11:49)pouya.pouya نوشته:  

به نظر من هزینه اونقدر زیاد هم نیست. پیش بینی من حدود 10 میلیون هستش. کیفه ترکهاست دیگه! و بدبختی ماها!
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 13:08)behbal نوشته:  

به نظر من هزینه اونقدر زیاد هم نیست. پیش بینی من حدود 10 میلیون هستش. کیفه ترکهاست دیگه! و بدبختی ماها!

ایشون مگر کیسشون 1 نفر نیست؟
من با خرج سفر دوم به ترکیه حداکثر خرجم 3.5 میلیون تومن میشه...
خوب اگر خرج سفر به آمریکا رو هم در نظر بگیرم اونوقت 5 6 تا میشه
به نظر من 6 تا برای 1 نفر اون هم تو مرحله ی کلیرنس خیلی زیاده
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 16:12)pouya.pouya نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 13:08)behbal نوشته:  

ایشون مگر کیسشون 1 نفر نیست؟
من با خرج سفر دوم به ترکیه حداکثر خرجم 3.5 میلیون تومن میشه...
خوب اگر خرج سفر به آمریکا رو هم در نظر بگیرم اونوقت 5 6 تا میشه
به نظر من 6 تا برای 1 نفر اون هم تو مرحله ی کلیرنس خیلی زیاده

با هزینه وثیقه بی بازگشت + هزینه دانشگاه؛ شده 6 میلیون تاحالا که البته هنوز هزینه سفر و اقامت بهش اضافه نشد

تشکر کنندگان:
سلام
من کیارش هستم. الان یکشنبه 10 آگوست توی هتل الیت هستم. تا یکشنبه آینده هم آنکارا می مونم. اینجا خیلی حوصلم سر رفته. کسی از بچه های ایران توی آنکارا هست که بتونیم با هم بریم تفریحات سالم یا نا سالم؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
راستش به نظرم اگه می هماهنگی بینمون بیشتر بود خیلی میتونستیم تو هزینه ها صرفه جویی کنیم.
اکثرا نیاز به دو سفر برای گرفتن ویزا داریم. سفر دوم تقریبا یه هزینه اضافی هستش که به خاطر اینکه نمیدونیم پست مدارک رو کی به دستمون میرسونه معمولا بلیط اپن میگیریم و نزدیک به یک هفته میشه.
اگر بشه حداقل تو فرصتی که باقی مونده به هم کمک کنیم و مثلا بگیم مدارک بیاد هتل و خودمون برگردیم و یکی که زمان اومدنش اونجاست تحویل بگیره و بیاره ایران خیلی خوب میشه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان