کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
این یعنی چی؟ پس چرا کی سی سی بولتن جدیدو اعلام نمی کنه؟؟؟؟ ما که با این کیس نامبرمون مردیم از اضطراب ، آخه بابا یکی نیست بگه انقدر اختلاف نسبت به پارسال؟؟ خدایا یعنی ما هم کارنت میشیم تو این سه ماه باقی مونده؟؟؟؟؟
میگم بچه های نمیشه ایمیل زد و پرسید که تا چه شماره ای آخرش کارنت میکنن واسه آسیا؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: ساسان
فك نكنم خودشون هم دقيق بدونن چون گفتن كه ما اوايل هر ماه اطلاعات رو از سفارت ها و كنسولگريها ميگيريم و طبق اون عدد current ماه بعد رو اعلام مي كنيم اما شايد هم بدونن اما خيلي بعيده بگن كه آخرش چي ميشه.
اما به نظر من امسال آسيا ماه آخر current ميشن همه.
اما شما به يه مشكل ديگه هم فك كنين:
امسال ايران 2773 برنده داشته و سهميه هر كشور تنها 3500 نفره. بااحتساب كساييكه چند تا ويزا ميگيرن و كساييكه اصلا نميگيرن شايد current بشيم اما ويزاهاي ايران پر شده باشه. اينجوري: except Iran
اما اينم بعيده
به نظر من بايد اميدوار بود.
دوستان کسی می توته نامه ای به KCC بزنه و سوال کنه آیا تا 3 ماه باقی مانده کل اسیا CURRENTمیشند یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-09 ساعت 09:51)اليزا نوشته:  این یعنی چی؟ پس چرا کی سی سی بولتن جدیدو اعلام نمی کنه؟؟؟؟ ما که با این کیس نامبرمون مردیم از اضطراب ، آخه بابا یکی نیست بگه انقدر اختلاف نسبت به پارسال؟؟ خدایا یعنی ما هم کارنت میشیم تو این سه ماه باقی مونده؟؟؟؟؟
میگم بچه های نمیشه ایمیل زد و پرسید که تا چه شماره ای آخرش کارنت میکنن واسه آسیا؟

انشاالله ماه آینده یا ماه بعدی همه رو کارنت میکنن.فقط نگران اینم که وقت لاتاری 2010 تموم نشه و کیسمون باطل نشه.بازم با خودم میگم نه بابا آمریکا کارش درسته به همه ویزا میرسه حتما Smile
(2010-04-09 ساعت 10:53)To USA نوشته:  فك نكنم خودشون هم دقيق بدونن چون گفتن كه ما اوايل هر ماه اطلاعات رو از سفارت ها و كنسولگريها ميگيريم و طبق اون عدد current ماه بعد رو اعلام مي كنيم اما شايد هم بدونن اما خيلي بعيده بگن كه آخرش چي ميشه.
امسال ايران 2773 برنده داشته و سهميه هر كشور تنها 3500 نفره. بااحتساب كساييكه چند تا ويزا ميگيرن و كساييكه اصلا نميگيرن شايد current بشيم اما ويزاهاي ايران پر شده باشه. اينجوري: except Iran
اما اينم بعيده

دوست عزیز 2773 کل کسانی هستن که تو ایران ویزا میگیرن.شامل برنده ها و همراهان در زمان ثبت نام.پس به همه ویزا میرسه.همه هم کارنت میشن.فقط تنها جای نگرانی زمان مصاحبه هست که اگه قرار باشه کلیرنس هم بخوره امکان داره زمان لاتاری 2010 تموم شه.ولی بازم میگم آمریکا کارش درسته و فکر همه جا رو کرده Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: اليزا ، ساسان
(2010-04-09 ساعت 19:44)morteza_2010 نوشته:  من مطمعا هستم 3 تا کارنت دیگر که بشه مشخص می شه که رونده کارنت شدن به چه شکل هست

میگم، شما با همین میزان آیکیو ،اینو فهمیدی؟؟؟ البته از اون نحوهء نظرخواهیِ شما در "مدت زمان کلیرنس" باید به همینش هم خدا رو شکر کرد.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ramin2010 ، Ali Sepehr
من قبلا فکر می کردم که امسال کم کارنت می کنند اما من مطمعا هستم همه کارنت می شن چون 3 تا بولتین دیگر مونده و تا الان 19550 تا کارنت شده با این 3 تا بولتین هر کدام 4000همه کارنت می شن

من از همین الان دارم تمرین می کنم که کسانی که تو امریکا یا همین جا بهم توهین بکنن تشکر هم ازشون بکنم
تشکر کنندگان: To USA ، laili ، merdax ، kianoush ، Hamid55
چرا اینقدر طولش میده.خدا کنه دلیلش این باشه که میخواد تعداد بیشتری رو اعلام کنه....
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-04-09 ساعت 19:08)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-04-09 ساعت 09:51)اليزا نوشته:  این یعنی چی؟ پس چرا کی سی سی بولتن جدیدو اعلام نمی کنه؟؟؟؟ ما که با این کیس نامبرمون مردیم از اضطراب ، آخه بابا یکی نیست بگه انقدر اختلاف نسبت به پارسال؟؟ خدایا یعنی ما هم کارنت میشیم تو این سه ماه باقی مونده؟؟؟؟؟

انشاالله ماه آینده یا ماه بعدی همه رو کارنت میکنن.فقط نگران اینم که وقت لاتاری 2010 تموم نشه و کیسمون باطل نشه.بازم با خودم میگم نه بابا آمریکا کارش درسته به همه ویزا میرسه حتما Smile
(2010-04-09 ساعت 10:53)To USA نوشته:  فك نكنم خودشون هم دقيق بدونن چون گفتن كه ما اوايل هر ماه اطلاعات رو از سفارت ها و كنسولگريها ميگيريم و طبق اون عدد current ماه بعد رو اعلام مي كنيم اما شايد هم بدونن اما خيلي بعيده بگن كه آخرش چي ميشه.
اما اينم بعيده

دوست عزیز 2773 کل کسانی هستن که تو ایران ویزا میگیرن.شامل برنده ها و همراهان در زمان ثبت نام.پس به همه ویزا میرسه.همه هم کارنت میشن.فقط تنها جای نگرانی زمان مصاحبه هست که اگه قرار باشه کلیرنس هم بخوره امکان داره زمان لاتاری 2010 تموم شه.ولی بازم میگم آمریکا کارش درسته و فکر همه جا رو کرده Smile

ببينيد VISA BULLETIN FOR AUGUST 2009 رو بخونيد. جمع بزنيد كل برنده هاي region هاي مختلف رو:
آفريقا: 54000
آسيا: 15000
اروپا: 29800
اقيانوسيه: 1460
آمريكاي جنوبي: 1980
مجموع: 102270
بالاش هم نوشته: The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2010 program
registered اينجا معني licensed ميده نه ثبت نام شده.
فك كرديد چرا توي بعضي بولتين ها مينويسه except egypy ؟
هنوزم فك ميكنيد 2773 تا ويزا صادر ميشه به همه هم ميرسه؟؟؟

morteza_2010 عزيز، رفتارتون خيلي قشنگ بود. جاي بسيار تحسين داره.
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 00:00)To USA نوشته:  ببينيد VISA BULLETIN FOR AUGUST 2009 رو بخونيد. جمع بزنيد كل برنده هاي region هاي مختلف رو:
آفريقا: 54000
آسيا: 15000
اروپا: 29800
اقيانوسيه: 1460
آمريكاي جنوبي: 1980
مجموع: 102270
بالاش هم نوشته: The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2010 program
registered اينجا معني licensed ميده نه ثبت نام شده.
فك كرديد چرا توي بعضي بولتين ها مينويسه except egypy ؟
هنوزم فك ميكنيد 2773 تا ويزا صادر ميشه به همه هم ميرسه؟؟؟

morteza_2010 عزيز، رفتارتون خيلي قشنگ بود. جاي بسيار تحسين داره.

حالا اگه شما درست بگی‌ این ۲۷۰۰ برنده ۱۰۰۰ تاشون یا خبر ندران که برنده شدن یا پولو اسپانسر ندران ۱۷۰۰ تاشم ۷۰۰ تاش تنها می‌رن ۱۰۰۰ تاش با همسرشون می‌شه همون ۲۷۰۰ نترسون مردمرو حاجی. حالا بازم ۷۰۰ تا ویزا اضافی هست ، بنگلادش که ۶۰۰۰ نفر برنده شدن هنوز ۳۵۰۰ ویزا شون تموم نشده ، چه برسه به ۲۷۰۰

در ضمن برای ویزا خانواده اینا هم مثل اینکه یه درصد‌های نوشتن که من زیاد سر در نیاوردم.

و یه چیز دیگه همه region هارو با هم جم نزن چون ویزا‌ها به شکل عادلانه بینشون تقسیم شده.و آفریقا یا اروپا سهم مارو نمی‌خوره

در ضمن except egypt که میگی‌ ۴۲۰۱ برنده داره نه ۲۷۰۰ تا
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: ساسان ، farshidkhalafi
(2010-04-09 ساعت 20:14)morteza_2010 نوشته:  من قبلا فکر می کردم که امسال کم کارنت می کنند اما من مطمعا هستم همه کارنت می شن چون 3 تا بولتین دیگر مونده و تا الان 19550 تا کارنت شده با این 3 تا بولتین هر کدام 4000همه کارنت می شن

من از همین الان دارم تمرین می کنم که کسانی که تو امریکا یا همین جا بهم توهین بکنن تشکر هم ازشون بکنم

با اینکه تمرین شما تحسین برانگیزه، اما خواهش میکنم با دقت بیشتر این سایت رو مطالعه کرده و اظهار نظر کنین. این جمله ای که قرمز کردم رو شما از کجا نوشتید؟
الآن ساعت 00:25 بامداد روز شنبه 21 فروردین ماه 1389 هست و هنوز بولتن جدید اعلام نشده.
بسیار ممنون و سپاسگزارم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bu..._4805.html
AFRICA 45,600 Except:
Egypt:
24,200
Ethiopia:
25,100
Nigeria:
17,500

ASIA 19,550
EUROPE 31,000
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 4
OCEANIA 1,175
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 1,300

این قسمتها ربطی‌ به DV lottery داره؟

E. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS

Family-sponsored: During the past fifteen months, the level of demand for numbers in the Family-sponsored preference categories has been very low. As a result, the cut-off dates for most Family preference categories have been advancing at a very rapid pace, in an attempt to generate demand so that the annual numerical limits may be fully utilized. If demand for numbers should begin to materialize cut-off date movements may begin to slow or stop.
Dominican Republic: Continued heavy applicant demand for Dominican Republic numbers is likely to result in the oversubscription of this chargeability in June. This would cause the cut-off dates for the Family second preference categories to be earlier than those which apply to most other countries.

Employment-based: Applicant demand for Employment Fourth preference numbers remains very heavy. It is likely that a cut-off date will need to be established in an effort to keep number use within the annual limits. Depending upon number use, this action could occur as early as June.

F. MONITORING CUT-OFF DATE MOVEMENT AND REPORTING CHANGES OF ADDRESS FOR CASES BEING PROCESSED OVERSEAS

This Visa Bulletin allows applicants in the numerically controlled immigrant visa categories to follow the movement of the monthly cut-off dates. The information is also available on-line at www.travel.state.gov. The cut-off dates are used to determine which applicants may be entitled to either: 1) be scheduled for a formal visa interview if processing their case overseas at an Embassy or Consulate, or 2) file an adjustment of status application if they are already in the United States and eligible to have their case processed at a USCIS Office.

All readers should be aware that any changes of address for applicants processing their case overseas should always be reported to the National Visa Center. It is essential that the National Visa Center have the correct address so that information regarding the processing of the case at an overseas post may be sent to the applicant.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: ساسان ، To USA
akhe 26000 ham shod shomare ke be ma dadin?lol
تشکر کنندگان: ساسان ، afsan2010
مبارکههههههههههههههه بولتن جدید هم بالاخره اعلام شدBig Grin

به همه دوستان تبریک می گم ، چه اونایی که کارنت شدن و چه اونایی که ماه های دیگه حتماً کارنت خواهند شد.Wink
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: ساشا
(2010-04-10 ساعت 00:56)reignoffear18 نوشته:  http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bu..._4805.html

این قسمتها ربطی‌ به DV lottery داره؟

E. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS

Family-sponsored: During the past fifteen months, the level of demand for numbers in the Family-sponsored preference categories has been very low. As a result, the cut-off dates for most Family preference categories have been advancing at a very rapid pace, in an attempt to generate demand so that the annual numerical limits may be fully utilized. If demand for numbers should begin to materialize cut-off date movements may begin to slow or stop.
Dominican Republic: Continued heavy applicant demand for Dominican Republic numbers is likely to result in the oversubscription of this chargeability in June. This would cause the cut-off dates for the Family second preference categories to be earlier than those which apply to most other countries.

Employment-based: Applicant demand for Employment Fourth preference numbers remains very heavy. It is likely that a cut-off date will need to be established in an effort to keep number use within the annual limits. Depending upon number use, this action could occur as early as June.

F. MONITORING CUT-OFF DATE MOVEMENT AND REPORTING CHANGES OF ADDRESS FOR CASES BEING PROCESSED OVERSEAS

This Visa Bulletin allows applicants in the numerically controlled immigrant visa categories to follow the movement of the monthly cut-off dates. The information is also available on-line at www.travel.state.gov. The cut-off dates are used to determine which applicants may be entitled to either: 1) be scheduled for a formal visa interview if processing their case overseas at an Embassy or Consulate, or 2) file an adjustment of status application if they are already in the United States and eligible to have their case processed at a USCIS Office.

All readers should be aware that any changes of address for applicants processing their case overseas should always be reported to the National Visa Center. It is essential that the National Visa Center have the correct address so that information regarding the processing of the case at an overseas post may be sent to the applicant.

این بولتن برای تمام انواع ویزا صادر میشه: ویزاهای خویشاوندی، ویزای کاری و...
قسمت B و C مربوط به ویزای لاتاریه. قسمت E توضیحات اضافه در مورد بخشها داده که نوع ویزا رو هم اول هر پاراگراف مشخص کرده که در این بولتن چیزی در مورد لاتاری نداره. قسمت F هم کلیه. در مورد تغییر آدرس و ... که شامل همه میشه.
من که اینطور فهمیدم
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: reignoffear18
برای کاهش استرس و امیدواری برای تمامی دوستان دوستانی که کیس نامبرشون بالا ست برید به قسمت برندگان 2009 رو مطالعه کنید وببینید که همه کارنت شدن همه کلیر شدن و همشون الان امریکا هستند .فقط کمی وقت بذارید و تاپیک کلیرنس 2009 رو بخونید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: m.memari ، morteza_2010 ، اليزا ، sami123 ، drkamrani1 ، laili

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان