کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-04-10 ساعت 00:27)indmehdi نوشته:  
(2010-04-09 ساعت 20:14)morteza_2010 نوشته:  من قبلا فکر می کردم که امسال کم کارنت می کنند اما من مطمعا هستم همه کارنت می شن چون 3 تا بولتین دیگر مونده و تا الان 19550 تا کارنت شده با این 3 تا بولتین هر کدام 4000همه کارنت می شن

من از همین الان دارم تمرین می کنم که کسانی که تو امریکا یا همین جا بهم توهین بکنن تشکر هم ازشون بکنم

با اینکه تمرین شما تحسین برانگیزه، اما خواهش میکنم با دقت بیشتر این سایت رو مطالعه کرده و اظهار نظر کنین. این جمله ای که قرمز کردم رو شما از کجا نوشتید؟
الآن ساعت 00:25 بامداد روز شنبه 21 فروردین ماه 1389 هست و هنوز بولتن جدید اعلام نشده.
بسیار ممنون و سپاسگزارم.

اینجا بخوان http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4805.html
تشکر کنندگان: laili
(2010-04-10 ساعت 00:27)indmehdi نوشته:  
(2010-04-09 ساعت 20:14)morteza_2010 نوشته:  من قبلا فکر می کردم که امسال کم کارنت می کنند اما من مطمعا هستم همه کارنت می شن چون 3 تا بولتین دیگر مونده و تا الان 19550 تا کارنت شده با این 3 تا بولتین هر کدام 4000همه کارنت می شن

من از همین الان دارم تمرین می کنم که کسانی که تو امریکا یا همین جا بهم توهین بکنن تشکر هم ازشون بکنم

با اینکه تمرین شما تحسین برانگیزه، اما خواهش میکنم با دقت بیشتر این سایت رو مطالعه کرده و اظهار نظر کنین. این جمله ای که قرمز کردم رو شما از کجا نوشتید؟
الآن ساعت 00:25 بامداد روز شنبه 21 فروردین ماه 1389 هست و هنوز بولتن جدید اعلام نشده.
بسیار ممنون و سپاسگزارم.
بزارين يه توضيحي بدم كه روشن شه
من اينو تازه فهميدم
زماني كه تو سايت اعلام ميكنه coming soon...
اگر شما ايميل بزنيد و وضعيت كيس تون او جويا شين تو قسمتي از جواب بولتن ماهي كه ميخواد اعلام شه رو مينويسه
اين بار امتحان كنيد ميفهميد
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Hashem ، morteza_2010

با تبریک به بچه هایی که این ماه کارنت شدند،Rolleyes

به همه بچه‌های منتظر باید بگم که توی این ۳ ماه مونده همه کارنت میشن، با توجه به اینکه KCC برای بنگلادش هم هنوز محدودیت نذاشته، می‌شه گفت که از نظر تعداد ویزا توی آسیا مشکلی‌ نیست. پس امیدوار باشید به این ۳ ماه آینده، حالا با هر شماره‌ای که هستید. مطمئن باشید که همه با موفقیت ویزا را می‌‌گیرید. Wink
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، اليزا ، kianoush ، farshidkhalafi ، mary joon ، Farshid22
پيش بيني من براي بولتن بعدي : 24350 ( مي خوام اشكان رو حرصش بدمBig Grin )
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان ، kianoush
ایول Sadra
هنوز صبر کن نزدیک بشه LOOL
تشکر کنندگان:
پیش بینی من برای ماه آینده 25000
تشکر کنندگان:
دوستان میدونم همتون خیلی دوست دارید زود کارنت شین وهر چی زود تر برید آمریکا.
من هم همین طورم ولی دوستان قبول کنید
1)اولا لاتاری یعنی شانس. همین طور که از بین حدود 14 میلیون شرکت کننده ماها برنده شدیم ممکنه خیلی راحت به هر دلیلی اونو از دست بدیم.
2)دوستان مهاجرت از یک کشور به کشور دیگر هزاران مشکل داره حتی اگه اون کشور آمریکا باشه
3)در این دورانی که هنوز کارنت نشدیم و ویزا نگرفتیم بهتر از اظهار نظر های تشویش زا جلوگیری کرده فقط امید وار بیاشیم که اگه آمریکا قسمتمون باشه به امید خدا سال دیگه همچین موقعی هممون اونجا مشغول کار وزندگی هستیم.
با توجه به این که kccامسالو سال کارنت مضاعف و ویزای مضاعف اعلام کرده مطمئنم اتفاقات خوبی قرار بیفته.
تشکر کنندگان: farzad24 ، sam_hash ، اليزا ، Ali Sepehr ، Eskandari ، Jav3 ، kianoush ، pouya.pouya ، mary joon ، Farshid22
دوستان کسی می تونه به kcc نامه بزنه و سوال کنه که روند کارنت شدن در ماه های باقی مانده چطور خواهد شد و آیا 30000 کارنت میشه ممنون میشم.
تشکر کنندگان: اليزا
(2010-04-10 ساعت 00:25)reignoffear18 نوشته:  حالا اگه شما درست بگی‌ این ۲۷۰۰ برنده ۱۰۰۰ تاشون یا خبر ندران که برنده شدن یا پولو اسپانسر ندران ۱۷۰۰ تاشم ۷۰۰ تاش تنها می‌رن ۱۰۰۰ تاش با همسرشون می‌شه همون ۲۷۰۰ نترسون مردمرو حاجی. حالا بازم ۷۰۰ تا ویزا اضافی هست ، بنگلادش که ۶۰۰۰ نفر برنده شدن هنوز ۳۵۰۰ ویزا شون تموم نشده ، چه برسه به ۲۷۰۰
در ضمن برای ویزا خانواده اینا هم مثل اینکه یه درصد‌های نوشتن که من زیاد سر در نیاوردم.
و یه چیز دیگه همه region هارو با هم جم نزن چون ویزا‌ها به شکل عادلانه بینشون تقسیم شده.و آفریقا یا اروپا سهم مارو نمی‌خوره
در ضمن except egypt که میگی‌ ۴۲۰۱ برنده داره نه ۲۷۰۰ تا

من نميدونم منظورت از عادلانه چيه چون اداره مهاجرت سهميه هر كشور رو هر سال مشخص ميكنه حالا عادلانه بودنش بماند اما فرض كن 10 تا كشور هر كدوم 3500 تا ويزا بگيرن كه ميشه 35000 يعني فقط حدود 15000 تا ميمونه براي بقيه كشورها. كلا مطلبي كه من گفتم امكانش هست اما خيلي بعيده. به هر حال من خواستم همفكري بشه نه اينكه كسيو بترسونم. من خودم شماره كيسم كم بالا نيست.
من فكر مي كنم ماه آخر آسيا همه current ميشن.
تشکر کنندگان: اليزا
این هم تکرار مجدد روند کارنت شدن در سالهای گذشته Rolleyes

[عکس: 1.bmp]

[عکس: 2.bmp]
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
با توجه به جدول بالا می‌‌فهمیم که برای ایران هم، همیشه بین تعداد برنده‌ها و تعداد ویزای صادر شده اختلاف قابل توجهی‌ در همهٔ سالها وجود داره. یعنی‌ یا نامه به دستشون نرسیده یا نخواستند یا نتوانستند که برای ویزا اقدام کنند. این اختلاف خودش میتونه برای دوستان منتظر امسال یه نکتهٔ امیدوار کننده باشه. پس مطمئن باشید که همه کارنت میشید. ویزا به اندازهٔ کافی‌ برای همهٔ ما هست نگران نباشید. Wink Rolleyes
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad24 ، ساسان
(2010-04-10 ساعت 18:33)_parisa نوشته:  دوستان کسی می تونه به kcc نامه بزنه و سوال کنه که روند کارنت شدن در ماه های باقی مانده چطور خواهد شد و آیا 30000 کارنت میشه ممنون میشم.

پريسا عزيز خودت لطف کن و زحمت اينکار را بکش.
با سپاس
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: shahin82
salam man omid 4669 hastam/alan usa hastam va az barandegan dv2009/1sali bod dige be mohajersara sar nazade bodam/alan ham ke omadam faghat mikham begam aslan narahat nabashid az 2 mah dige shomareha 5000 5000 mire bala,mnan khodam 18000 bodam ke on rooz az 16000 raft 22000,dooooooooooooooon't worry
دوستان به نظر میرسه ما به جون هم افتادیم و داریم همدیگه رو محکوم میکنیم در حالی که حساب و کتاب KCC رو نمیدونیم.پس بهتره مثبت فکر کنیم و به این امیدوار باشیم که همه رو کارنت میکنن و به همه ویزا میرسهSmile مطمئنا اگه بولتن آینده همه آسیا کارنت نشه بولتن بعدیش میشه و همه ایرانیها هم ویزا میگیرن.اینو زمان بسته شدن پرونده لاتاری 2010 خواهید فهمید...
به امید موفقیت همه دوستان عزیز ایرانی Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: اليزا ، ساسان ، To USA
دوستان من یه سوال دارم.الان تو سایت سفارت آنکارا دیدم که شماره های حدود 15000 تاریخ مصاحبشون واسه برج 8 میلادیه.ما که نزدیک به 30000 هستیم کی مصاحبه قراره بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان