کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بچه فقط سعي كنين اين مدت سرتون را به كارهاي ديگه گرم كنيد /خوندن زبان با رفتن به يك دوره كاري كوتاه مدت اگر وقتش را دارين بهترين كاره /اين هم بخشي از عمر ما است كه نبايد بيهوده خرابش كنيم /ما چه به آمريكا برويم چه نرويم(زبانم لال!!!!!!!!!!!!!) زندگي ادامه دارد.من مطمئنم همه ما كارنت مي شويم.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: Jav3 ، adl ، kavoshgarnet ، Hashem ، ساشا ، sami123
(2010-04-20 ساعت 12:31)nima_moz نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 10:46)اليزا نوشته:  بچه ها ديروز داشتم جدول بولتن ويزاي سالهاي گذشته را نگاه مي کردم، فقط سال 2005 بوده که واسه آسيا تمام شماره ها را کارنت نکردند و تا شماره 11400 اعلام شد. البته از قضا همون سال خاله من برنده شده بود که کيس نامبرش حدوداي 11700 بود و طفکلي کيسشون باطل شد Sad ، چون يه همچين تجربه اي را در نزديکمون ديدم حالم خيلي دگرگون و بده، نمي دونم چي ميشه؟ آخه خودتون که ميدونيد از وقتي از نتيجه خبردار ميشيم تمام زندگيمون تحت تاثير قرار ميگيره. کلي کار ميخواستيم بکنيم که همينطور hold مونده ، حتي چند تا پيشنهاد کاري خوب شده که بي خيالش شديم. هر چند که نهايتا 2 ماه ديگه تکليف همه کاملا معلوم ميشه، اما از خدا ميخوام همه اونايي که قبول شدن را تا آخرش ياري کنه تا به مقصد برسن Smile

به خدا حرف دل منو زدی.

gheire momken ast ke hame curren nashan, hatman eshtebah mikonid
(2010-04-19 ساعت 23:51)_parisa نوشته:  دوستان آیا ویزا رو بعد از کلیرنس شدن میدن یا بعد از مصاحبه؟ و تاریخی که از اون زمان 6 ماه وقت داریم بریم امریکا را بعد از مصاحبه میزنند یا بعد از کلیرنس شدن ؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

visa ra badaz clear shodan midahand 6 mah vaght darad

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-04-20 ساعت 15:14)assad نوشته:  [quote='nima_moz' pid='44831' dateline='1271750471']
[quote='اليزا' pid='44806' dateline='1271744168']
بچه ها ديروز داشتم جدول بولتن ويزاي سالهاي گذشته را نگاه مي کردم، فقط سال 2005 بوده که واسه آسيا تمام شماره ها را کارنت نکردند و تا شماره 11400 اعلام شد. البته از قضا همون سال خاله من برنده شده بود که کيس نامبرش حدوداي 11700 بود و طفکلي کيسشون باطل شد Sad ، چون يه همچين تجربه اي را در نزديکمون ديدم حالم خيلي دگرگون و بده، نمي دونم چي ميشه؟ آخه خودتون که ميدونيد از وقتي از نتيجه خبردار ميشيم تمام زندگيمون تحت تاثير قرار ميگيره. کلي کار ميخواستيم بکنيم که همينطور hold مونده ، حتي چند تا پيشنهاد کاري خوب شده که بي خيالش شديم. هر چند که نهايتا 2 ماه ديگه تکليف همه کاملا معلوم ميشه، اما از خدا ميخوام همه اونايي که قبول شدن را تا آخرش ياري کنه تا به مقصد برسن Smile

gheire momken ast ke hame curren nashan, hatman eshtebah mikonid
[quote='_parisa' pid='44746' dateline='1271704899']

يعني چي غير ممکن است . براساس اطلاعات خود کي سي سي سال 2005 براي آسيا فقط 11400 کارنت شدند.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: assad
کسی اطلاعات ماه های پیش این سایت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html رو داره؟ می خوام یک آماری از تعداد کیس های آسیایی که تا حالا در آنکارا مصاحبه داشتند (و احتمالا همشون ایرانی هستند) رو داشته باشم. بدجوری استرس کارنت شدن یا نشدن رو گرفتم!Sad
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان:
نگران نباش...

با روند كنوني احتمال Current شدن شما تا ماه سپتامبر، بالاي 85 درصد هست.

(2010-04-21 ساعت 10:41)Nilmah نوشته:  کسی اطلاعات ماه های پیش این سایت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html رو داره؟ می خوام یک آماری از تعداد کیس های آسیایی که تا حالا در آنکارا مصاحبه داشتند (و احتمالا همشون ایرانی هستند) رو داشته باشم. بدجوری استرس کارنت شدن یا نشدن رو گرفتم!Sad
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، Nilmah
دوستان من میگم cut-off number مربوط به ماه جولای تکلیف همه ما را مشخص میکنه. اگر قرار باشه همه آسیا کارنت بشوند باید برای جولای حداقل بین 25000 تا 26000 اعلام شود. که مطمئنا چنین خواهد بود.اگر به این حقیقت که این یک لاتاری بزرگ است و ما آنقدر خوش شانس بوده ایم که از بین 13 میلیون نفر انتخاب شده ایم دیگر نیازی به ایجاد استرس نیست . این شانس تا پایان راه با ما خواهد بود.
تشکر کنندگان: reignoffear18 ، Ashkan78 ، Nilmah ، Jav3 ، اليزا ، mina_s
نگران نباشين. به احتمال بسيار زياد همه كارنت ميشن. خوش باشين دوستان Smile
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Jav3 ، اليزا ، mary joon
من احتمال نمیدم بلکه مطمئنم و ایمان دارم همه کارنت میشن.البته به شیوه خودم فال گرفتم دیدم دو ماه آخر همه رو کارنت میکنن نه سه ماه آخر که ترجیح میدم فالم اشتباه باشه و واسه سه ماه آخر همه کارنت شن.البته توی فال اومد که نیمه مرداد مصاحبه دارم Big Grin
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: اليزا ، apoornaki ، ساسان ، Ashkan78
سلام دوستان
امیدوارم هر چه زودتر همه کارنت بشین
من یه سوال دارم. من 17000 هستنم و برای جون کارنت شدم و KCC هم در جواب میل من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده و نامه هم هنوز برام نیومده . اما در سایت سفارت در انکارا داخل وقتهای تنظیم شده قرار نگرفتم و البته فکر کنم اصلا 17000 و به بالا نباشن.
می خواستم بدونم که معمولا کی زمان دقیق مصاحبه در سایت سفارت اعلام میشه و این که بنا بر اعلام KCC وقتی که اعلام شده دقیق هست یا سفارت ممکنه که اونو تغییر بده؟ یعنی در این شرایط با توجه به نامه KCC بلیط و هتل رزرو کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
حمیدرضا
تشکر کنندگان: Jav3 ، farzad24
(2010-04-27 ساعت 23:45)Hamidreza نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم. من 17000 هستنم و برای جون کارنت شدم و KCC هم در جواب میل من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده و نامه هم هنوز برام نیومده . اما در سایت سفارت در انکارا داخل وقتهای تنظیم شده قرار نگرفتم و البته فکر کنم اصلا 17000 و به بالا نباشن.
می خواستم بدونم که معمولا کی زمان دقیق مصاحبه در سایت سفارت اعلام میشه و این که بنا بر اعلام KCC وقتی که اعلام شده دقیق هست یا سفارت ممکنه که اونو تغییر بده؟ یعنی در این شرایط با توجه به نامه KCC بلیط و هتل رزرو کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
حمیدرضا

سلام...از لینک زیر میتونی تاریخ مصاحبه ات رو با سفارت دبل چک کنی:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
حمیدرضا

سلام و تبريك بابت كارنت شدنتون.همونطور كه خودتون گفتيد تاريخ مصاحبه تون رو با ايميل دريافت كرديد.كاري كه ما كرديم اين بود كه همين ايميل دريافت شده از KCC رو به انكارا فوروارد كرديم و در مورد ساعت و زمان مصاحبه و نامه دوم استعلام كرديم.اونا هم جواب دادن كه درسته و ما در تاريخ .... نامه دومتونو ارسال كرديم.اگه خواستي بگو متن نامه رو بذارم.ما براي همون تاريخ رزرو كرديم.اين تاريخ دقيق هست و بجز كارنت شده هاي سري هاي اول كه يكم وقتاشون جابجا شد اين مشكل براي ماها پيش نمي اد.(ما دست ششم هفتم هستيم)پس خيالت راحت باشه و كاراتو انجام بده.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: kianoush ، Jav3 ، Eskandari ، To USA ، mary joon
حمیدرضا

شما که 17000 هستین برای ماه جون کارنت می شین ما که 22000 هستیم و اگر ماه دیگر کارنت کنن کی زمان مصاحبه ما هست
تشکر کنندگان:
دوستان: من هنگام پر کردن فرم های اولیه، انتخاب کنسولگری رو گذاشتم به عهده kcc .آیا الان می تونم بهشون نامه بزنم و کنسولگری رو انتخاب کنم؟ چون ممکنه مصاحبه منو یه جایی غیر از آنکارا یا ابوظبی بندازند درسته؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم. شماره کیس:2010AS00029XXX
تشکر کنندگان:
اگر ایران باشین از این دو مورد خارج نیست... مگه اینکه خارج ایران باشین...

در هر حال اینکه کجا مصاحبه بشین فرق چندانی نمیکنه... Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، _parisa
(2010-04-28 ساعت 18:50)_parisa نوشته:  دوستان: من هنگام پر کردن فرم های اولیه، انتخاب کنسولگری رو گذاشتم به عهده kcc .آیا الان می تونم بهشون نامه بزنم و کنسولگری رو انتخاب کنم؟ چون ممکنه مصاحبه منو یه جایی غیر از آنکارا یا ابوظبی بندازند درسته؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم. شماره کیس:2010AS00029XXX

با توجه به اینکه شماره شما 29XXX هست فک کنم بتونین کنسولگری رو انتخاب کنین امتحانش ضرر نداره فوقش میگن نه که خیلی بعیده اما در نهایت خودشون هم فک نکنم غیر از ترکیه و امارات بفرستنتون.
یه جا (نمی دونم کجا) خوندم که کسایی که توی ایرانن می تونن کنسولگری های زیر رو انتخاب کنند:
آنکارا - وین - ابوظبی - فرانکفورت - ناپل
تشکر کنندگان: ساسان ، _parisa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان