کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من هرچند نتيجه رو مي دونستم، همون طور كه قول دادم زنگ زدم امروز. گفتن سيستم هامون خرابه و سه شنبه زنگ بزن!!!

(2010-04-15 ساعت 00:14)Ashkan78 نوشته:  سلام

فكر نمي كنم اتفاق خاصي بيافته. لابد بهم مي گه 15 May زنگ بزن!!!

افكر ميكنم منظورشون اين بوده كه بايد تا Bulletin بعدي صبر كنم.

به هر حال....

الان اونجا 14 April هست هنوز. فردا شب بهشون مي زنگم.

(2010-04-14 ساعت 00:30)گاتا نوشته:  اشکان ما منتظریم امروزیعنی 15 اپریل با ک سی سی مکاتبه کنی و وقت مصاحبه خودت رو سوال کنی تا همه بچه ها رو خوشحال کنی
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: اليزا ، ساسان
سلام
این بولتن جدید رو کی اعلام میکنن؟
نضف جون شدم!
من حدود ۲۲۰۰۰ هستم
این بجہ هایی کہ حساب کتاب میکن این شمارہ هارو ،می تونن یہ حدسی بزنن مضاحبہ ی من کی میوفتہ حدودا؟
تشکر،
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 16:28)hdz نوشته:  سلام
نضف جون شدم!
من حدود ۲۲۰۰۰ هستم
این بجہ هایی کہ حساب کتاب میکن این شمارہ هارو ،می تونن یہ حدسی بزنن مضاحبہ ی من کی میوفتہ حدودا؟
تشکر،

نمیشه دقیق گفت ولی من فکر میکنم تا اواسط مرداد نوبت شما میشه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، Jav3
طبق مدل من شما بايد در Bulletin بعدي Current بشي يعني براي ماه July. كه به احتمال زياد توي همين ماه و به احتمال كمتر توي ماه بعدي يعني August بهت وقت مصاحبه مي دن.

(2010-04-16 ساعت 16:28)hdz نوشته:  سلام
نضف جون شدم!
من حدود ۲۲۰۰۰ هستم
تشکر،
تشکر کنندگان: ساشا ، Ali Sepehr ، sami123
سلام

حدسم درست بود و اتفاق خاصي نيافتاد. امروز زنگ زدم همون جواب رو بهم داد. منتهي اين دفعه به جاي اين كه بگه بعد از 15 April زنگ بزن، گفت 15 May زنگ بزن.

همه چي آرووومه ....

(2010-04-15 ساعت 18:24)Ashkan78 نوشته:  من هرچند نتيجه رو مي دونستم، همون طور كه قول دادم زنگ زدم امروز. گفتن سيستم هامون خرابه و سه شنبه زنگ بزن!!!

(2010-04-15 ساعت 00:14)Ashkan78 نوشته:  سلام

فكر نمي كنم اتفاق خاصي بيافته. لابد بهم مي گه 15 May زنگ بزن!!!

افكر ميكنم منظورشون اين بوده كه بايد تا Bulletin بعدي صبر كنم.

به هر حال....

الان اونجا 14 April هست هنوز. فردا شب بهشون مي زنگم.

(2010-04-14 ساعت 00:30)گاتا نوشته:  اشکان ما منتظریم امروزیعنی 15 اپریل با ک سی سی مکاتبه کنی و وقت مصاحبه خودت رو سوال کنی تا همه بچه ها رو خوشحال کنی
تشکر کنندگان: گاتا ، apoornaki ، اليزا ، Hashem ، shr.jafari
سلام
من 277XX هستم فکر میکنید من کی کارنت میشم . اصلا کارنت میشم؟ Sad
مردیم از اضطراب چقدر دیر کارنت می کنن .
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 20:52)fatemehtm نوشته:  سلام
من 277XX هستم فکر میکنید من کی کارنت میشم . اصلا کارنت میشم؟ Sad
مردیم از اضطراب چقدر دیر کارنت می کنن .

من قول 100% بهتون میدم با اطمینان کاملم میگم کارنت میشین
اصلا نگران نباشید چون 100% ماه اخر تمام اسیا کارنت میشن فقط کاراتون رو انجام بدین سر حوصله که دیر نشهSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad24 ، kavoshgarnet ، R.F ، soheilbadami ، m.memari ، Jav3 ، sami123 ، apoornaki ، maryam5 ، اليزا ، Hashem ، kianoush ، ساسان ، پرستو ، N.D ، fatemehtm
19550 براي ماه may
تشکر کنندگان: SamiraN
(2010-04-17 ساعت 10:48)behrouz نوشته:  19550 براي ماه may

البته 19550 برای ماه june است که در بولتن ماه May اعلام شده است.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان:
ببخشيد اصلاح ميكنم .شما كاملا" درست ميفرماييد
تشکر کنندگان:
دوستان آیا ویزا رو بعد از کلیرنس شدن میدن یا بعد از مصاحبه؟ و تاریخی که از اون زمان 6 ماه وقت داریم بریم امریکا را بعد از مصاحبه میزنند یا بعد از کلیرنس شدن ؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
تشکر کنندگان:
پیش بینی صدور ویزا در سال 2010 بدون احتساب خانواده

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: گاتا ، Ashkan78
(2010-04-19 ساعت 23:51)_parisa نوشته:  دوستان آیا ویزا رو بعد از کلیرنس شدن میدن یا بعد از مصاحبه؟ و تاریخی که از اون زمان 6 ماه وقت داریم بریم امریکا را بعد از مصاحبه میزنند یا بعد از کلیرنس شدن ؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
پریسا خانم بستگی داره. بعضی ها کلیرنس میخورن و باید منتظر جواب کلیر باشند و وقتی جوابشون اومد میرن ویزا میگیرن. ولی بعضی ها کلیرنس نمیخورن و چند روز بعد از مصاحبه ویزاشونو میگیرن. در مورد مهلت ویزا باید بگم که آنکارا با ابوظبی فرق داره. اگه آنکارا باشید شش ماه اعتبار ویزای شما از روز آزمایشات پزشکی شروع میشه. در مورد ابوظبی شرایط یه مقدار متفاوته که بنده اطلاعات کافی ندارم. ( البته سوال شما مربوط به این تاپیک نبود )
پیروز باشید.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
بچه ها ديروز داشتم جدول بولتن ويزاي سالهاي گذشته را نگاه مي کردم، فقط سال 2005 بوده که واسه آسيا تمام شماره ها را کارنت نکردند و تا شماره 11400 اعلام شد. البته از قضا همون سال خاله من برنده شده بود که کيس نامبرش حدوداي 11700 بود و طفکلي کيسشون باطل شد Sad ، چون يه همچين تجربه اي را در نزديکمون ديدم حالم خيلي دگرگون و بده، نمي دونم چي ميشه؟ آخه خودتون که ميدونيد از وقتي از نتيجه خبردار ميشيم تمام زندگيمون تحت تاثير قرار ميگيره. کلي کار ميخواستيم بکنيم که همينطور hold مونده ، حتي چند تا پيشنهاد کاري خوب شده که بي خيالش شديم. هر چند که نهايتا 2 ماه ديگه تکليف همه کاملا معلوم ميشه، اما از خدا ميخوام همه اونايي که قبول شدن را تا آخرش ياري کنه تا به مقصد برسن Smile
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: payman R ، sam_hash ، Hamid55 ، kavoshgarnet ، Jav3 ، Eskandari ، afsan2010 ، Hashem ، drkamrani1 ، sami123
(2010-04-20 ساعت 10:46)اليزا نوشته:  بچه ها ديروز داشتم جدول بولتن ويزاي سالهاي گذشته را نگاه مي کردم، فقط سال 2005 بوده که واسه آسيا تمام شماره ها را کارنت نکردند و تا شماره 11400 اعلام شد. البته از قضا همون سال خاله من برنده شده بود که کيس نامبرش حدوداي 11700 بود و طفکلي کيسشون باطل شد Sad ، چون يه همچين تجربه اي را در نزديکمون ديدم حالم خيلي دگرگون و بده، نمي دونم چي ميشه؟ آخه خودتون که ميدونيد از وقتي از نتيجه خبردار ميشيم تمام زندگيمون تحت تاثير قرار ميگيره. کلي کار ميخواستيم بکنيم که همينطور hold مونده ، حتي چند تا پيشنهاد کاري خوب شده که بي خيالش شديم. هر چند که نهايتا 2 ماه ديگه تکليف همه کاملا معلوم ميشه، اما از خدا ميخوام همه اونايي که قبول شدن را تا آخرش ياري کنه تا به مقصد برسن Smile

به خدا حرف دل منو زدی.
تشکر کنندگان: اليزا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان