کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوست عزیز، من و شما درد مشترک داریمBig Grin

ولی‌ عوضش مطمئنیم که ماه دیگه حتما کارنت هستیم...

من تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم، همون کسی‌ که این شانس رو به ما داده خودش همه چی‌ رو همون طوری که باید بشه درست می‌کنه، من به این موضوع ایمان دارم.

به امید کارنت شدن همه تا آخرین شماره...Smile
[/quote]
سلام
تبريك مي گم به همه دوستاني كه كارنت شدند و اميدوارم كه همه مراحل اخذ گرين كارتشون به خوبي پيش بره . من هم شماره كيس نامبرم **236 هستش و مطمئن هستم كه تا آخرين شماره و همه كارنت مي شوند .......Smile
تشکر کنندگان: bahram_kg ، farshidkhalafi ، ساسان ، m.amjadi ، morteza_2010 ، Hashem
می بینم که تا کارنت شدید دیگه پست نمی دید
تشکر کنندگان: ساسان ، Hashem
اين پست رو هم زديم كه اين دوستمون ناراحت نشه !
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان ، Farshid22 ، Hashem
خوب آخه دیگه اینجا نباید پست بذاریم.
نقل مکان میکنیم به تاپیک های دیگه D:
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Ali Sepehr ، Monica ، Eskandari ، ساسان ، mina_s ، Farshid22 ، Hashem
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک به همه دوستان مهاجر سراییBig Grin
23500 برای این ماه عالیه.ماهی 4000تا دارن اعلام میکننددو ماه دیگه مونده یعنی تا31500 اعلام میکنن که این یعنی همه کارنت میشن.
تکلیف بولتن که معلوم شد حالا بریم دنباله دعا کردن برای کلرینسی هاBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-05-12 ساعت 23:53)dr4mir نوشته:  اين پست رو هم زديم كه اين دوستمون ناراحت نشه !

سلام و تبریک بابت کارنت شدن شما و همه دوستانی که این ماه کارنت شدن.تاریخ کارنت شدنتونو تاریخ اعلام ویزا بولتن بنویسید چون شما در ماه می ویزا بولتنتون اعلام شده یا می شه نوشت ویزابولتن june 2010 .با توجه به اینکه انشالله حولای میرید مصاحبه می تونید مثل محسن عزیز در لیست وضعیت برندگان از عبارت for julyاستفاده کنید.اگه بنویسید جوای یعنی تو جولای تاریخ کارنت شدنتون بوده که درست نیست
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: sam_hash ، morteza_2010 ، ساسان ، Farshid22 ، Hashem
دوستان این درسته که آخرین مهلت صدور ویزا 30 سپتامبر یا 8 مهر ماهه؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: morteza_2010
(2010-05-14 ساعت 10:12)farshidkhalafi نوشته:  دوستان این درسته که آخرین مهلت صدور ویزا 30 سپتامبر یا 8 مهر ماهه؟
بله عزیز همینطوره.
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، morteza_2010
یه سوال! با این حساب کارنت شدن من که ###26 هستم برای ماه جولای امیدوارم کارنت بشم اما یه مشکلی هست. بچه هایی که مثل من اون آخرها مصاحبه دارن اگر بهشون کلرینس بخوره (واسه سربازی و ...) که خوب معلومه دیگه تا آخر سپتامبر به ویزا نمی رسن! به نظر شما امیدی هست که کلیرنس از قبل آماده باشه یا بعد از مصاحبه زود تر از 2-3 ماه حاضر شه؟
شماره کیس: 2010AS00026xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواسط جولای
کنسولگری: سیدنی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: ساسان ، morteza_2010 ، Hashem
(2010-05-14 ساعت 14:52)وحید نوشته:  یه سوال! با این حساب کارنت شدن من که ###26 هستم برای ماه جولای امیدوارم کارنت بشم اما یه مشکلی هست. بچه هایی که مثل من اون آخرها مصاحبه دارن اگر بهشون کلرینس بخوره (واسه سربازی و ...) که خوب معلومه دیگه تا آخر سپتامبر به ویزا نمی رسن! به نظر شما امیدی هست که کلیرنس از قبل آماده باشه یا بعد از مصاحبه زود تر از 2-3 ماه حاضر شه؟

منم به همین دلیل سوال بالا را پرسیدم که آیا مهلت تا پایان سپتامبره؟به نظر من زمانبندی اونا درست و دقیقه و ما پارسال کسانی رو داشتیم که روز آخر ویزا رو گرفتن و در بدترین شرایط تاریخ مصاحبه حتی اگه کلیرنس بخوره باز هم وقت هست.البته این اواخر خیلی ها کلیر شدن.نگران نباشید و به ویزایی فکر کنید که قراره توی پاسپورتتون تا چند ماه دیگه چسبونده شهSmile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، m.amjadi ، ساسان ، morteza_2010 ، Eskandari ، Hashem ، بنيتا
دوستان
فکر کنم سفارت دستش خیلی باز شده و وقت زیادی آورده و به احتمال خیلی خیلی زیاد ماه بعد همه رو کارنت می کنن.
اگه برنامه مصاحبه ها رو یه نگاه کنید می بینید که ناریخا رو زدن قاطی پاطی کردن و اکثر تاریخا رو آوردن جلوتر.
مصاحبه ما June بود حالا آوردنش May. همه چی رو بهم ریختن
اونایی که واسه July کارنت شدن آماده باشن که توی June برن مصاحبه.
شماره کیس:2010AS00017XXX
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان ، mary joon ، sam_hash ، اليزا ، farzad24 ، m.amjadi ، Hashem
(2010-05-14 ساعت 21:05)Eskandari نوشته:  دوستان
فکر کنم سفارت دستش خیلی باز شده و وقت زیادی آورده و به احتمال خیلی خیلی زیاد ماه بعد همه رو کارنت می کنن.
اگه برنامه مصاحبه ها رو یه نگاه کنید می بینید که ناریخا رو زدن قاطی پاطی کردن و اکثر تاریخا رو آوردن جلوتر.

اره من هم دیدم خدا کنه زود تر باشه من که همه کارام رو کردم فقط منتظر interview هستم
تشکر کنندگان: ساسان ، mary joon ، Eskandari ، m.amjadi ، Hashem
(2010-05-14 ساعت 21:12)morteza_2010 نوشته:  

اره من هم دیدم خدا کنه زود تر باشه من که همه کارام رو کردم فقط منتظر interview هستم

آره واقعا" وقت ها رو دارند جابجا می کنند . 10 ماه بود که خوابشون برده بود .
الان یهو یادشون افتاده که از 23500 تا 31500 آسیا رو باید توی این دو ماه یک جوری حل و فصلش بکنند.
بلاخره این خورخه هم تازه یادش افتاده که امسال سال تلاش مضاعفه و باید بیشتر کار کنن و کارها سریع پیش بره وگرنه نمی تونند به کارهای همه با دقت رسیدگی کنند.
فکر کنم واسه من هم اواسط تیر ماه وقت ملاقات بدنBig Grin

وقت مصاحبه فرزاد 24 رو هم عوض کردن و به گفته خودش یک ماه جابجا کردن و آوردن جلو تر .حدس می زنم چون فرزاد زیاد با هاشون مکاتبه کرده و 3 بار ای میل زده و وقتهای متفاوتی رو برای مصاحبه تعیین کردن و به اون دلیل که دیدن میشه با هاش تماس گرفت و این کیس در دسترس هستش و می تونند بهش اطلاع بدن که وقت مصاحبه تون رو جا به جا کردیم واحساس کردن که ابن کیس انگاری اورژانسی هستش گفتن سریعتر کارش رو راه بندازیم. (البته این نظر یک تئوری اثبات نشده هستش)
واقعا" انگاری می خوان کارهاشون رو زود زود تموم کنن برن سر به سر برنده های 2011 بذارندBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Eskandari ، اليزا ، sam_hash ، Monica ، farzad24 ، m.amjadi ، Ashkan78 ، kianoush ، Hashem

از کی دارن تاریخ هارو جابه جا میکنند ؟ یعنی احتمالش هست الان روز مصاحبمون رو توی july بدن و بعد از چند وقت بندازنش توی june ؟؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: ساسان ، Ashkan78 ، Hashem
(2010-05-15 ساعت 01:17)ramin2010 نوشته:  

از کی دارن تاریخ هارو جابه جا میکنند ؟ یعنی احتمالش هست الان روز مصاحبمون رو توی july بدن و بعد از چند وقت بندازنش توی june ؟؟

واسه ما که اینطوری شد. مصاحبه توی June بود و حالا آوردنش May. برید صفحه مصاحبه های سفارت رو ببینید. کارنتی های ماه June از 16400 بود تا 19550 . اما اگه مصاحبه های ماه May رو ببینین از 17 May شماره های 18000 و 17000 رو میشه دید که قاعدتا باید توی ژوئن مصاحبه بشن.
حالا نمی دونم چرا تاریخهای قبل از اون رو هم حذف کردن. نکنه یه وقت یکی سایت رو هک کرده باشه!!!Big Grin
آخه اگه دقت کنین واسه خیلی از شماره ها توی 2 و یا حتی 3 روز وقت دادن!!!Sad
خیلی عجیبه. واقعا قاطی شده
فکر کنم بهتر با ایمیل مطمئن شیم
شماره کیس:2010AS00017XXX
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: m.amjadi ، sanaz2010 ، Ashkan78 ، bahram_kg ، Hashem ، ramin2010 ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان