کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بچه ها،
پس با این حساب همه کسانی که کارنت نشدن آماده باشن که ماه بعد همه کارنت میشیم،
زود کاراتون رو انجام بدین که این خورخه کارش حساب کتاب نداره Big Grin
خوب آخه یکی نیست به این خورخه بگه که زودتر همه رو کارنت میکردی تا زمان مصاحبه رو مجبور نشین هی جلو بندازین،
ای بابا، عجب گرفتاری شدیما... چی میگی.... ولم کن....
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad101 ، Ashkan78 ، bahram_kg ، Hashem ، ساسان
سلام به همگي
با صحبتي كه با يكي از دوستانم داشتم به نقل از گفته يك وكيل هر سال بعد از ماه مي سرعت كارشون بيشتر ميشه وهمه كارنت ميشند واز همه مهمتر كليرنس بعضي افراد قبل از مصاحبشون آماده ميشه

با آرزوي موفقيت براي همه
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: اليزا ، m.amjadi ، Hashem ، bahram_kg ، Eskandari ، nefarioos ، ساسان ، Reyhan ، بنيتا
سلام دوستان، من به کی سی‌ سی‌ ایمیل زدم و وقت مصاحبه را پرسیدم و برای اواسط جولای بهم وقت دادند.Smile
تشکر کنندگان: ساسان ، Eskandari ، afsan2010 ، ShabPareyeMohajer ، m.amjadi ، ramin2010 ، Ashkan78
من كه زدم گفت بعدا ايميل بزن!!!!
حالا يه سوال؟ تاريخي كه به ما اعلام ميكنن قطعيه؟
ديگه عوضش نميكنن؟
بعد كي زمانا رو رو سايت اعلام ميكنن؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ساسان ، Hashem
دوستان
خیلی به تاریخهایی که کی سی سی میده اعتماد نکنین. برای بچه هایی که قراره ژوئن برن مصاحبه, این دردسر پیش اومد که چن روز پیش تاریخ مصاحبه ها رو یهو تغییر دادن. خیلیا که اواسط ژوئن مصاحبه دارن, مصاحبه شون افتاده چند روز دیگه.
نمیخوام نگرانتون کنم اما توصیه میکنم سریع مدارکتون رو آماده کنین و بلیط و هتل رو رزو کنید. دقت کنید که بلیط رو فقط رزو کنید تا در صورت تغییر زمان مصاحبه مجبور به پرداخت جریمه نشین

برای همه آرزوی موفقیت دارم
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: afsan2010 ، partabe_rangarang ، m.amjadi ، Reyhan ، Hashem ، mary joon ، ساسان ، sanaz2010
کسی شده ایمیل بزنه، بالای 19550 که تاریخ مصاحبه بگیره
تشکر کنندگان:
(2010-05-15 ساعت 14:42)nefarioos نوشته:  من كه زدم گفت بعدا ايميل بزن!!!!
حالا يه سوال؟ تاريخي كه به ما اعلام ميكنن قطعيه؟
ديگه عوضش نميكنن؟
بعد كي زمانا رو رو سايت اعلام ميكنن؟

طبق چیزایی که بچه ها قبلا گفته بودن،‌ به من هم گفتن ۷ تا ۱۰ روز بعدش ایمیل بزنم. تازه من به سفارت آنکارا هم ایمیل زدم گفت هنوز برای کیس نامبر شما اطلاعاتی به دست شما نرسیده و هیچ رکوردی ازتون نیست. Big Grin
البته من سعی کردم نگران نشم چون فردای همون روزی که کارنت شده بودم ایمیل زدم و گفتم شاید هنوز مدارک رو کی.سی.سی برای سفارت نفرستادهWink
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
(2010-05-15 ساعت 17:00)partabe_rangarang نوشته:  کسی شده ایمیل بزنه، بالای 19550 که تاریخ مصاحبه بگیره
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid49708
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid49710
تشکر کنندگان: ساسان ، Ashkan78
من گرفتم تاریخ
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، apoornaki ، ramin2010 ، m.amjadi ، Hashem
برای کی مصاحبه دادند؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:
julyبرای
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
با سلام

از دوستانی که برای بولتن June کارنت شده بودن و وقت مصاحبه شون چند روز پیش تو سایت عوض شده بود اطلاع دارند که وضعیت چی شد ؟ تکلیف چیه ؟ تاریخ نامه دوم رو در نظر بگیریم یا زمانبندی جدید توی سایت رو ؟

خواهشن هر کی اطلاعات داره کمک کنه . چون اگه طبق زمانبندی سایت باشه من هفته دیگه مصاحبه دارم و هنوز مدارک ام رو ارسال نکردم و بلیط و هتل هم رزرو نکردم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، m.amjadi ، ساسان
(2010-05-17 ساعت 09:46)farzad24 نوشته:  با سلام

از دوستانی که برای بولتن June کارنت شده بودن و وقت مصاحبه شون چند روز پیش تو سایت عوض شده بود اطلاع دارند که وضعیت چی شد ؟ تکلیف چیه ؟ تاریخ نامه دوم رو در نظر بگیریم یا زمانبندی جدید توی سایت رو ؟

خواهشن هر کی اطلاعات داره کمک کنه . چون اگه طبق زمانبندی سایت باشه من هفته دیگه مصاحبه دارم و هنوز مدارک ام رو ارسال نکردم و بلیط و هتل هم رزرو نکردم .

فرزاد سایت امروز آپدیت شده. مجددا چک کن. به هر حال به نطر من ریسک نکن. اگر تا امشب نتونستی با سفارت تماس بگیری و تاریخ جدید را ok کنی فردا مدارکت را با DHL براشون پست کن و بلیط و هتل هم بگیر اگر هم گیر نیومد با اتوبوس برو.
راستی از دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند کسی هست که تاریخ مصاحبه اش تغییر کرده باشد. آیا ابوظبی سایتی جهت چک کردن تاریخ مصاحبه دارد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
پيش بيني Current هاي ماه August:

هرچند شايد ديگه لطفي نداشته باشه چون اولا فرآيند Current شدن سرعت گرفته و در ماه پيش هم مدلي كه من ازش استفاده مي كنم خطاي نسبتا بالايي داشته ... اما از اونجا كه قضيه فقط تفريح هست، من كوتاه نمي آم.

براي ماه August:

Lower Limit: برابر با 28540 مي باشد
Upper Limit: برابر با 32345 مي باشد كه با توجه به اين كه هيچ Case Number بالاتر از 32000 نداريم، اين به منزله Current شدن همه هست.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kianoush ، گاتا ، sam_hash ، ساسان ، Eskandari ، Hashem ، m.amjadi ، shgh57 ، اليزا ، sanaz2010
سلام

آنکارا آپدیت کرد . همه چیز درست شد. تاریخ مصاحبه ها منطقی شد. مثل قبل.

کسی بلیط کنسل نکنه ، همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: R.F ، kianoush ، گاتا ، ساسان ، sh-b ، Hashem ، m.amjadi ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان