کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اون موقع ديگه Case Number تعيين كننده نيست. بستگي داره كدوم سفارت رو انتخاب كردي و اون سفارت چقدر سرش شلوغه و اوناي ديگه اي كه مثل خودت هستن كي فرم هاشون رو فرستادن.

(2010-06-02 ساعت 13:20)بنيتا نوشته:  سلام دوستان
خوب اكه كلمه currento بزنن اونوقت cn:29xxx كه بنده هستم براي ماه AUGUST ميفتم ياseptember؟ميشه حدس زد؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: majid_229997 ، ساسان ، بنيتا
یه خبر خوب برای کسانی که هنوز کارنت نشدن

با بررسی هایی که کردم دیدم همه سفارت ها برای ماه آگوست وقت مصاحبشون پر شده و تنها ماه سپتامبر هست که مونده و همه مییدونن که ماه سپتامبر آخرین ماهی هست که امکان مصاحبه برای لاتاری 2010 هست / پس چی نتیجه میگیریم ؟ بله درسته این ماه همه کارنت میشن Big Grin
پس دوستان کیس نامبر بالا خوشحال باشن و از الان خودشون رو آماده کنند .در ضمن به دلیل اینکه این دوستان در سپتامبر مصاحبه میشن و پرونده 2010 در ماه سپتامبر بسته میشه کلیرنس اونا از الان یعنی زمان کارنت شدن شروع میشه . پس ناراحت کلیر شدن نباشید چون 4 ماه واسه کلیر کردنتون وقت دارن . دیگه نمیدونم چطوری باید شماها رو از نگرانی و اضطراب در بیارم . فقط به خدا توکل کنید و زبان و لهجه usa رو تمرین کنید چون برای این کار دیگه زیاد وقتی ندارید
اندکی صبر ویزا نزدیک است Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: majid_229997 ، Ashkan78 ، m.amjadi ، بنيتا
(2010-06-03 ساعت 19:07)ali-n نوشته:  یه خبر خوب برای کسانی که هنوز کارنت نشدن

با بررسی هایی که کردم دیدم همه سفارت ها برای ماه آگوست وقت مصاحبشون پر شده و تنها ماه سپتامبر هست که مونده و همه مییدونن که ماه سپتامبر آخرین ماهی هست که امکان مصاحبه برای لاتاری 2010 هست / پس چی نتیجه میگیریم ؟ بله درسته این ماه همه کارنت میشن Big Grin
پس دوستان کیس نامبر بالا خوشحال باشن و از الان خودشون رو آماده کنند .در ضمن به دلیل اینکه این دوستان در سپتامبر مصاحبه میشن و پرونده 2010 در ماه سپتامبر بسته میشه کلیرنس اونا از الان یعنی زمان کارنت شدن شروع میشه . پس ناراحت کلیر شدن نباشید چون 4 ماه واسه کلیر کردنتون وقت دارن . دیگه نمیدونم چطوری باید شماها رو از نگرانی و اضطراب در بیارم . فقط به خدا توکل کنید و زبان و لهجه usa رو تمرین کنید چون برای این کار دیگه زیاد وقتی ندارید
علی آقا ممنونیم از امید دادن هاتون. اما بعید است که برای ماه اگوست وقت مصاحبه ها پر شده باشد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.amjadi ، apoornaki
(2010-06-03 ساعت 19:50)گاتا نوشته:  
(2010-06-03 ساعت 19:07)ali-n نوشته:  یه خبر خوب برای کسانی که هنوز کارنت نشدن

علی آقا ممنونیم از امید دادن هاتون. اما بعید است که برای ماه اگوست وقت مصاحبه ها پر شده باشد.
چرا پر شده
اکثر دوستانی که ماه پیش کارنت شدن هم واسه ماه آگوست وقت مصاحبه گرفتن. اینو خودتون میتونید از جدول وضعیت بچه ها که محسن عزیز زحمتش رو کشیده چک کنید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78
اليزا خانوم چه خبرا؟ برم پيتزا بگيرم واسه جشن؟

(2010-06-02 ساعت 16:00)اليزا نوشته:  ايميل ارسال شد.با تشکر از افسانه عزيز
تشکر کنندگان:
(2010-06-03 ساعت 20:58)Ashkan78 نوشته:  اليزا خانوم چه خبرا؟ برم پيتزا بگيرم واسه جشن؟

(2010-06-02 ساعت 16:00)اليزا نوشته:  ايميل ارسال شد.با تشکر از افسانه عزيز

اشکان جان می خوایی با پیتزا جشن بگیری، در کیسه رو شل تر کن Smile هنوز هیچی خبری نیست. به محض مطلع شدن اعلام میکنم.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: ساسان ، R.F ، Ashkan78 ، m.amjadi ، bahram_kg
آقا اگه نمیزنین من یه چیزی بگم...
فک نمی کنم توی بولتین جدید همه Current شن. آخه یکم عجیبه یهو از 23500 بپرن 31000. سال قبل هم تا نزدیکای شماره بالاییها رفتن بعد همه Current شدن.
به نظر من August تا طرفای 27000 میرن بعد September همه Current میشن.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، bahram_kg ، majid_229997
من فکر کنم توی دوتا 4000 تقسیم کنند که امسال یکم نظم داده باشند به کار هاشون.Wink
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، sam_hash ، R.F ، Hashem
سلام به همگي

براي تازه واردهايي مثل من ميه توضيح بديد :

1. كارنت شدن يعني چي ؟
2. چطوري اطلاعات را از روي بولتن استخراج كنيم ؟ .. چه قسمتي ؟ ... چه اطلاعاتي ؟ ... به چه كاري مياد ؟
تشکر کنندگان: Ashkan78
دوست عزيز

اين سوالات بارها پاسخ داده شده. براي اطلاعات بيشتر اينجا رو بخون:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081

(2010-06-04 ساعت 12:44)Kaveh792004 نوشته:  سلام به همگي

1. كارنت شدن يعني چي ؟
2. چطوري اطلاعات را از روي بولتن استخراج كنيم ؟ .. چه قسمتي ؟ ... چه اطلاعاتي ؟ ... به چه كاري مياد ؟
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، ساسان
سلام وبا تشكر از همه دوستان
اشكان جان 2 تا موضوع:يكي اين كه من تو فرمهاي اول من سفارتمو انتخاب نكردم وگزاشتم به عهده خودشون.دومين مسئله اينه كه من فرمهامو دير يعني august فرستادم.حالا بهم بگيد چي ميشه؟دارم ديوونه ميشم.من از ترسم از شغل رسميم چون جاي حساسي بود استعفا دادم.روابط احساسيمم واسه قصد رفتن داشتن از دست دادم.حالا بگيد اگه نشه من داغون نميشم؟زندگيم ريخته بهم
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: majid_229997 ، saeed53
(2010-06-04 ساعت 13:12)Ashkan78 نوشته:  دوست عزيز

1. كارنت شدن يعني چي ؟

اطلاعات خوبي درآن تاپيك هست ، ولي متاسفانه من جواب سوالاتم را پيدا نكردم
تشکر کنندگان:
سلام:

اين يكي كامل تره:

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...69#pid3069

فقط اينكه از كجا بايد بفهمي Current شدي، از Visa Bulletin كه دهم هر ماه ميلادي (تقريبا) در سايت وزارت امور خارجه قابل مشاهده هست. آدرس Visa Bulletin روهم توي همون تاپيك لاتاري از آغاز تا پايان مي توني ببيني.

(2010-06-04 ساعت 15:17)Kaveh792004 نوشته:  

1. كارنت شدن يعني چي ؟

تشکر کنندگان: kianoush ، majid_229997 ، ساسان
(2010-06-04 ساعت 15:40)Ashkan78 نوشته:  سلام:

اين يكي كامل تره:

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...69#pid3069

فقط اينكه از كجا بايد بفهمي Current شدي، از Visa Bulletin كه دهم هر ماه ميلادي (تقريبا) در سايت وزارت امور خارجه قابل مشاهده هست. آدرس Visa Bulletin روهم توي همون تاپيك لاتاري از آغاز تا پايان مي توني ببيني.

(2010-06-04 ساعت 15:17)Kaveh792004 نوشته:  

1. كارنت شدن يعني چي ؟

مرسي اشكان جان

جواب سوال 2 من هنوز نامشخصه :
من آدرس Visa bulletin را دارم http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

مثلا در آخرين بولتن اعلام شده :
چطوري ، در كدام قسمت ، و چطوري بفهمم كه من كارنت شده ام ؟
با يك مثال لطفا توضيح بده
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان