کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
در بند C هر Visa Bulletin، يعني همون بخش

... ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN

يه جدولي وجود داره كه در اون اسامي قاره ها نوشته شده. شما با توجه به كشوري كه از سهميه اش استفاده مي كني (معمولا ايران) قاره ربوط رو پيدا مي كني (مثلا آسيا). بعد عدد جلو اون قاره رو مي خوني. اگه Case Number خودت از اون عدد كمتر بود، براي ماهي كه در عنوان همون قسمت اومده Current شدي و اگر بيشتر بود، بايد صبر كني. گاهي توي ستون سوم روبروي اسم قاره، اسم بعضي كشورا رو مي نويسه. اگه اسم كشور شما رو نوشته بود، عدد قاره در مورد شما صدق نمي كنه و بايد به عدد كشور خودتون توجه كنيد.

مثلا در Bulletin ماه June، در قسمت C اطلاعات مربوط به Current شدگان ماه July هست. اونجا جلوي آسيا نوشته 23500 و در ستون سوم اسمي از كشور ايران نيست. بنابراين مني كه Case Number حدود 25000 دارم و از سهميه ايران استفاده كردم، فعلا بايد صبر كنم.

(2010-06-04 ساعت 15:51)Kaveh792004 نوشته:  مرسي اشكان جان

جواب سوال 2 من هنوز نامشخصه :
من آدرس Visa bulletin را دارم http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

مثلا در آخرين بولتن اعلام شده :
چطوري ، در كدام قسمت ، و چطوري بفهمم كه من كارنت شده ام ؟
با يك مثال لطفا توضيح بده
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kianoush ، Kaveh792004 ، ساسان ، drkamrani1
(2010-06-04 ساعت 16:03)Ashkan78 نوشته:  در بند C هر Visa Bulletin، يعني همون بخش

... ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN

يه جدولي وجود داره كه در اون اسامي قاره ها نوشته شده. شما با توجه به كشوري كه از سهميه اش استفاده مي كني (معمولا ايران) قاره ربوط رو پيدا مي كني (مثلا آسيا). بعد عدد جلو اون قاره رو مي خوني. اگه Case Number خودت از اون عدد كمتر بود، براي ماهي كه در عنوان همون قسمت اومده Current شدي و اگر بيشتر بود، بايد صبر كني. گاهي توي ستون سوم روبروي اسم قاره، اسم بعضي كشورا رو مي نويسه. اگه اسم كشور شما رو نوشته بود، عدد قاره در مورد شما صدق نمي كنه و بايد به عدد كشور خودتون توجه كنيد.

مثلا در Bulletin ماه June، در قسمت C اطلاعات مربوط به Current شدگان ماه July هست. اونجا جلوي آسيا نوشته 23500 و در ستون سوم اسمي از كشور ايران نيست. بنابراين مني كه Case Number حدود 25000 دارم و از سهميه ايران استفاده كردم، فعلا بايد صبر كنم.

من آدرس Visa bulletin را دارم http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

حالا شد !! Cool

مرسي اشكان
تشکر کنندگان:
آنکارا آپدیت کردBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساشا ، afsan2010 ، alii
آره آبديت كرده ...آقا چرا اين نامه ي دوم نميآأ.....من هرچي ام ايميل ميزنم ميگه پرونده ات نرسيدهSad
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ساسان
(2010-06-04 ساعت 16:43)Kaveh792004 نوشته:  
(2010-06-04 ساعت 16:03)Ashkan78 نوشته:  در بند C هر Visa Bulletin، يعني همون بخش

حالا شد !! Cool

مرسي اشكان

کاوه جان چون من خودم در ابتدا با مفاهیم لاتاری آشنا نبودم و خیلی‌ مساله گنگی برام بود، گفتم مقداری توضیح بدم امیدوارم مفید باشه.

هر نفر بعد از برنده شدن توسط پست نامه اول رو دریافت می‌کنه که در آن شماره کیس نوشته شده، این تقریبا مثل شماره نوبت شما هست وقتی‌ وارد بانک میشین و از دستگاه موجود یه شماره میگیرین تا نوبتتون بشه، در بانک یه تابلو هست که وقتی‌ کارمندان یه نفر رو راه میندازن ، شماره بعدی رو اعلام می‌کنن که بره به فلان باجه. اینجا هم ماجرا همینه، شما یک کیس نامبر دارین (به صورت زیر) که مانند شماره نوبت شما هست، زمانی‌ که ویزا آماده باشه برای هر منطقه ، در یه تابلو که همون سایت www.travel.state.gov باشه ، میگن برای آسیا شماره مثلا 12000 برای ماه مثلا مارچ کارنت هست، یعنی‌ اینکه کسانی‌ که شمارشون قبل از 12000 هست برای آن ماه آماده باشند که مصاحبه دارند، روز و ساعت مصاحبه را هم سفارت آمریکا در آن کشوری که در فرم شما پر کردین اعلام می‌کنه، البته در نامه دوم که بعد از زمان کارنت شدن میاد هم قید شده.

فرض کنید یک نفر با کیس نامبر زیر باشد : 2010AS00012000
2010:سال کاری دادن ویزا به برندگان
AS:مظور قاره آسیا
12000: شماره کیس یا شماره نوبت

حالا برای اینکه بفهمید کی کارنت شدید، به لینک زیر میرید:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

جدید‌ترین ماهی‌ که موجود هست رو باز می‌کنید ، عنوانش هست :
Visa Bulletin for June 2010
بولتین یا تابلو اعلانات هر ماه شامل چند قسمت A,B,C,D,E,…. هست، شما فقط قسمت B و C را نگاه می‌کنید، B برای همان ماه وC برای ماه بعد از آن می‌باشد، در قسمت B: DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY ، همان قرعه کشی‌ گرین کارت، ببینید شماره موجود جلوی AS (همان آسیا) چی‌ هست، اگر شماره شما کمتر از این هست برای آن ماه آماده مصاحبه باشید، اگر نه قسمت :
C. ADVANCE NOTIFICATION
یا اعلامیه پیشاپیش برای ماه بعد رو نگاه کنید، اگر شماره شما از آن هم بیشتر بود، باید ماه بعد سر بزنید که طبقه دستور خودشان ۱۵ ماه میلادی سایت به روز میشود و میتوانید شماره خود را چک کنید.

به امید کارنت شدن همه دوستان منتظرSmile
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، hamed_gh ، sam_hash ، گاتا ، Kaveh792004 ، Hamid55 ، m.amjadi ، بنيتا ، drkamrani1 ، amirhomayoun
(2010-06-04 ساعت 23:26)bahram_kg نوشته:  
(2010-06-04 ساعت 16:43)Kaveh792004 نوشته:  

حالا شد !! Cool

مرسي اشكان

کاوه جان چون من خودم در ابتدا با مفاهیم لاتاری آشنا نبودم و خیلی‌ مساله گنگی برام بود، گفتم مقداری توضیح بدم امیدوارم مفید باشه.

هر نفر بعد از برنده شدن توسط پست نامه اول رو دریافت می‌کنه که در آن شماره کیس نوشته شده، این تقریبا مثل شماره نوبت شما هست وقتی‌ وارد بانک میشین و از دستگاه موجود یه شماره میگیرین تا نوبتتون بشه، در بانک یه تابلو هست که وقتی‌ کارمندان یه نفر رو راه میندازن ، شماره بعدی رو اعلام می‌کنن که بره به فلان باجه. اینجا هم ماجرا همینه، شما یک کیس نامبر دارین (به صورت زیر) که مانند شماره نوبت شما هست، زمانی‌ که ویزا آماده باشه برای هر منطقه ، در یه تابلو که همون سایت www.travel.state.gov باشه ، میگن برای آسیا شماره مثلا 12000 برای ماه مثلا مارچ کارنت هست، یعنی‌ اینکه کسانی‌ که شمارشون قبل از 12000 هست برای آن ماه آماده باشند که مصاحبه دارند، روز و ساعت مصاحبه را هم سفارت آمریکا در آن کشوری که در فرم شما پر کردین اعلام می‌کنه، البته در نامه دوم که بعد از زمان کارنت شدن میاد هم قید شده.

فرض کنید یک نفر با کیس نامبر زیر باشد : 2010AS00012000
2010:سال کاری دادن ویزا به برندگان
AS:مظور قاره آسیا
12000: شماره کیس یا شماره نوبت

حالا برای اینکه بفهمید کی کارنت شدید، به لینک زیر میرید:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

جدید‌ترین ماهی‌ که موجود هست رو باز می‌کنید ، عنوانش هست :
Visa Bulletin for June 2010
بولتین یا تابلو اعلانات هر ماه شامل چند قسمت A,B,C,D,E,…. هست، شما فقط قسمت B و C را نگاه می‌کنید، B برای همان ماه وC برای ماه بعد از آن می‌باشد، در قسمت B: DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY ، همان قرعه کشی‌ گرین کارت، ببینید شماره موجود جلوی AS (همان آسیا) چی‌ هست، اگر شماره شما کمتر از این هست برای آن ماه آماده مصاحبه باشید، اگر نه قسمت :
C. ADVANCE NOTIFICATION
یا اعلامیه پیشاپیش برای ماه بعد رو نگاه کنید، اگر شماره شما از آن هم بیشتر بود، باید ماه بعد سر بزنید که طبقه دستور خودشان ۱۵ ماه میلادی سایت به روز میشود و میتوانید شماره خود را چک کنید.

به امید کارنت شدن همه دوستان منتظرSmile

بهرام جان مرسي

خيلي مفيد و كامل بود
تشکر کنندگان: bahram_kg ، Eskandari
TongueSadRolleyesShyWinkSmileCoolTongueSadBig Grin

از انتظار کارنت به این روز در اومدم

بابا زودتر بزن Asia : All Current
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، laili ، sam_hash ، mina_s ، R.F ، ساشا ، اليزا ، apoornaki ، bahram_kg ، shgh57 ، sanaz2010 ، nima_moz ، ساسان ، mary joon ، hamed_gh
just received!
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 23,500 for your region for the month of July. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، bahram_kg ، ShabPareyeMohajer ، _parisa ، ساسان ، mary joon ، m.amjadi
بولتن این ماه تا 9 jun میاد.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: ساسان
من 20 روز دیگه مصاحبه دارم . باور کنید از صمیم قلب ارزوی دیدن یه کارنت لذت بخش رو برای تموم دوستای خون گرم مهاجر سرا دارم .
از تموم مدیران محترم و دلسوز دعوت میکنم به خاطر دوستان منتظر یه بار دیگه اینجا رو با حضور خودشون گرم کنن و به بچها نیرو بدن
متشکرم
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، ساسان ، reignoffear18 ، Eskandari ، Hashem ، m.amjadi ، mina_s ، f.o
مگه اینجا کسی انرژیش ته کشیده؟؟! انرژی های مثبتتون کجا رفتن؟
دوستای خوبم مطمئن باشید همه کارنت میشن. ایشالا kcc این ماه AllCurrent رو بزنه و خلاص.
اصلا خورخه استرس میگیره اگه بخواد همه کاراشو بذاره واسه دقیقه ی آخر!!!Tongue خورخه دست بجنبووووووووووووون دیگه!Big Grin

اینم یه ذره جشن و پایکوبیه واسه دوستای خوبم که به زودی کارنت میشن!Wink
[عکس: choir.gif] [عکس: cancan.gif]
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
اگر هم all courent نشه مطمعا هستم تا 30000 را کارنت می کنند ماه بعدش هم بقیش
تشکر کنندگان: اليزا ، ساسان ، Hashem ، afsan2010 ، azin ، mina_s
آخ آخ که چه بولتنی در راهه!Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Hashem ، m.amjadi ، R.F ، azin ، bahram_kg
پس چرا نمی گننننننننننننننن.دیگه دارم قاطی می کنماااااا
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 10:07)nima_moz نوشته:  پس چرا نمی گننننننننننننننن.دیگه دارم قاطی می کنماااااا

بابا الان که نصفه شبه.......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساشا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان