کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-07-04 ساعت 15:17)free_free نوشته:  کمتر از 3 ماه دیگه مونده که پرونده 2010 بسته بشه ولی بعضی از بچه های 2010 هنوز کارنت نشدن!!!!
پیشنهاد میکنم سایت لاتاری رو حک کنیم و تا 100000 همه رو کارنت کنیم و دعای خیر هزارن نفر رو پشت سر خودمن بندازیمWinkWink
Smile

منم پيشنهاد مي‌کنم کمتر از يک هفته ديگه صبر کنين تا توي بولتين جديد همه کارنت بشند. اگه اينطور نشد، بعد بريد سراغ عمليات‌هاي انتحاري! Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، بنيتا
(2010-07-04 ساعت 16:37)indmehdi نوشته:  
(2010-07-04 ساعت 15:17)free_free نوشته:  کمتر از 3 ماه دیگه مونده که پرونده 2010 بسته بشه ولی بعضی از بچه های 2010 هنوز کارنت نشدن!!!!
پیشنهاد میکنم سایت لاتاری رو حک کنیم و تا 100000 همه رو کارنت کنیم و دعای خیر هزارن نفر رو پشت سر خودمن بندازیمWinkWink
Smile

منم پيشنهاد مي‌کنم کمتر از يک هفته ديگه صبر کنين تا توي بولتين جديد همه کارنت بشند. اگه اينطور نشد، بعد بريد سراغ عمليات‌هاي انتحاري! Big Grin

این فقره رو خوب اومدی
Cool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-04 ساعت 15:06)free_free نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 01:14)Radian نوشته:  چه خبر از بولتن ماه آخر ؟ ... هنوز Coming soon هم نشده گویا ...

چشم انتظاریم که 300 تا دیگه اعلام کنن که ما هم کارنت شیم Big Grin

سلام مگه شما کیس نامبرتون چنده که تا حالا کارنت نشدین؟

با توجه به امضای شما ، تقریبا مثل هم دیگه ایم Big Grin
تشکر کنندگان:
اخرین پست من در مهاجر سرا و خدافظی از شما دوست ها و ادمین عزیز و تمام بچه ها
اگر در لاتاری برنده شدید اگر این مدارک را داشته باشید 100000% ویزای امریکا را دریافت می کند
حداقل دیپلم
کارت ملی
شناسنامه
پاسپورت
نبودن تروریست و ادم کشتم و ...
و اسپانسر یا بانک پول ریختن
و درست بودن تمام مشخصات اگر دروست نبود قبل از مصاحبه اعلام کنید و پرینت را با خودتون به مصاحبه ببرید
خدافظ
من در لاتاری رد شدم چون حرف مدیران و ادمین را گوش ندادم
خیلی ناراحت هستم دارم دیوانه می شم من دیروز رسیدم ایران
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 15:15)majid_229997 نوشته:  اخرین پست من در مهاجر سرا و خدافظی از شما دوست ها و ادمین عزیز و تمام بچه ها
اگر در لاتاری برنده شدید اگر این مدارک را داشته باشید 100000% ویزای امریکا را دریافت می کند
حداقل دیپلم
کارت ملی
شناسنامه
پاسپورت
و درست بودن تمام مشخصات اگر دروست نبود قبل از مصاحبه اعلام کنید و پرینت را با خودتون به مصاحبه ببرید
خدافظ

دوست عزیز خیلی متاسفم از شنیدن این خبر. لطفا بیشتر توضیح بدید شاید، شاید هنوز بشه کاری کرد.

منتظر هستیم.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: indmehdi
(2010-07-06 ساعت 15:15)majid_229997 نوشته:  اخرین پست من در مهاجر سرا و خدافظی از شما دوست ها و ادمین عزیز و تمام بچه ها
حداقل دیپلم
کارت ملی
شناسنامه
پاسپورت
خدافظ

علی جان نمی دونم جدی گفتی یا داری شوخی میکنی . اگه درست گفته باشی خیلی ناراحت میشم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 15:15)majid_229997 نوشته:  من در لاتاری رد شدم چون حرف مدیران و ادمین را گوش ندادم

دوست عزيز، من هرگز نمي‌تونم ناراحتي شما رو درک کنم. واقعاً متأسفم. Sad
اما ميشه لطفاً بگين مشکل چي بود و به چي گير دادن و چرا کيس شما رو رد کردن؟
شايد مشکل شما حل شدني باشه.
حتي با تصور بدترين حالت و حل نشدني بودنش، ميتونه از اشتباه خيلي از دوستان جلوگيري کنه.

حداقل اينطوري ميتونين به بقيه دوستانتون کمک کنين.
تشکر کنندگان: sam_hash ، majid_229997 ، بنيتا
(2010-07-06 ساعت 16:30)indmehdi نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 15:15)majid_229997 نوشته:  من در لاتاری رد شدم چون حرف مدیران و ادمین را گوش ندادم

دوست عزيز، من هرگز نمي‌تونم ناراحتي شما رو درک کنم. واقعاً متأسفم. Sad
اما ميشه لطفاً بگين مشکل چي بود و به چي گير دادن و چرا کيس شما رو رد کردن؟
شايد مشکل شما حل شدني باشه.
حتي با تصور بدترين حالت و حل نشدني بودنش، ميتونه از اشتباه خيلي از دوستان جلوگيري کنه.

حداقل اينطوري ميتونين به بقيه دوستانتون کمک کنين.

ای بابا ما که نصف عمر شدیم
تو را خدا بگو جریان چییه؟
برای چی رد شدی؟
چه اتفاقی افتاد؟
چی کم داشتی؟
به چی گیر دادند؟
تشکر کنندگان: majid_229997
خوب کارت چی بود؟
ایا به قیر از این مورد هم فکر میکنید موردی بود که در رد شدنتون تاثیر داشته باشه؟
شرمنده به خدا من حی دارم سوال میکنم فقط علاوه بر ابراض ناراحتیم برای شما
فقط میخواهم بدونم شما دیپلم کلا نداشتید و یا اینکه پیش دانشگاهی نداشتید
و اینکه سفارتتون کج بود؟
منم فکر میکنم پس با این اوصاف باید بی خیال این پوسه بشم
اخه من دیپلم دارم ولی دیپلمم مربوط به فنی و حرفه ای هست و مساوی با 11 سال تحصیلی میباشد نه 12 سالی که تو قوانین امریکا هست و 2 سال هم هست که دانشجو هستم و در اصل13 ساله که دارم تحصیل میکنم و تا اون موقع هم مطمعا هستم که مدرک فوق دیپلمم را نمیتونم بگیرم حالا دیگه به کل نا امید شدم
نمیدونم ایا با مدرک دیپلم 11 سال فنی و حرفه ای و 2 سال سابقه تحیل تو دانشگاه به مشکل میخورم و یا نه؟
(2010-07-06 ساعت 17:11)majid_229997 نوشته:  نه امیر جان همه ویزا گرفتن 100% هم نه 10000000000000000000000000000% کسانی که دیپلم داشته باشن ویزا گرفتن اما یک پیشنهاد می کنم به تمام بچه ها اون هم این است که قبل از مصاحبه از صحت اطلاعات مطمعا بشوند

خیلی متاسفم مرد.سعی میکنم بفهمم ولی امیدوارم فرصتی بزرگ برات پیش بیاد.
(2010-07-06 ساعت 17:18)majid_229997 نوشته:  من کلا دیپلم نداشتم شما هم دیپلم بدین ردیف هست ناراحت هم نشه ناراحتی برای من است نه شما شما ویزا می گیرین فقط تا زمان مصاحبه کارای پیش دانشگاهی بکن اگر نرسیدی مهم نیست
اون ها فقط گفتن دیپلم بده همین که من نداشتم ورقه قرمز داد

آيا سابقه کارتون رو هم خواستند!!!؟ آخه نميشه که بدون ديدن سابقه کار ردتون کرده باشند. خيلي مسخره‌اند.
جسارتاً شغلتون چي بود؟
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-07-06 ساعت 17:15)amir reza نوشته:  منم فکر میکنم پس با این اوصاف باید بی خیال این پوسه بشم
اخه من دیپلم دارم ولی دیپلمم مربوط به فنی و حرفه ای هست و مساوی با 11 سال تحصیلی میباشد نه 12 سالی که تو قوانین امریکا هست و 2 سال هم هست که دانشجو هستم و در اصل13 ساله که دارم تحصیل میکنم و تا اون موقع هم مطمعا هستم که مدرک فوق دیپلمم را نمیتونم بگیرم حالا دیگه به کل نا امید شدم
نمیدونم ایا با مدرک دیپلم 11 سال فنی و حرفه ای و 2 سال سابقه تحیل تو دانشگاه به مشکل میخورم و یا نه؟

amir reza عزیز،همون طور که قبلن هم گفتم، روزی که من مصاحبه داشتم یک آقایی با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار و تحصیلات دانشگاهی برگه آبی گرفت. امیدوار باش دوست من

تشکر کنندگان: majid_229997 ، seravin ، m.memari
من نمیدونم هدف مجید خان از این صحبت ها چیه !!!

اما از شواهد موجود یک چیز رو می دونم اون هم اینه که کاربری به نام sniffer روزی اومد و اعلام کرد من برنده شدم و تایلندم و از تایلند تعریفاتی می کرد و می گفت باید به سفارت آمریکا توی تایلند برم ، بعد اومد به یکی از دوستان گفت که توی لیست وضعیت برندگان 2010 ، sniffer رو تغییر بده به morteza_2010 و وقتی که اون جنجال ها رو درست کرد اومد این اکانت رو ساخت و ما توی روی خودمون نیاوردیم که جو سایت آروم بمونه ، اما ایشون با اینکارش قصد ترساندن دوستان رو داره و من از اونجایی که به عدم صحت این صحبت هاش واقفم این مساله رو گفتم و آماده ی ساخته شدن یوزر هایی با مضمون فحش به خودم و خانوادم هستم و هر تهدیدی رو هم ازش ترسی ندارم.

دوستان فقط هر کسی هر چیزی می گه به حرفش اعتماد نکنید و تحقیق کنید ، من نمی گم کسی اگه مدرک نداشته باشه ویزا می گیره ولی این شخص راست نمی گه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: yas ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان