کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-07-06 ساعت 17:24)kianoush نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 17:15)amir reza نوشته:  منم فکر میکنم پس با این اوصاف باید بی خیال این پوسه بشم
اخه من دیپلم دارم ولی دیپلمم مربوط به فنی و حرفه ای هست و مساوی با 11 سال تحصیلی میباشد نه 12 سالی که تو قوانین امریکا هست و 2 سال هم هست که دانشجو هستم و در اصل13 ساله که دارم تحصیل میکنم و تا اون موقع هم مطمعا هستم که مدرک فوق دیپلمم را نمیتونم بگیرم حالا دیگه به کل نا امید شدم
نمیدونم ایا با مدرک دیپلم 11 سال فنی و حرفه ای و 2 سال سابقه تحیل تو دانشگاه به مشکل میخورم و یا نه؟

amir reza عزیز،همون طور که قبلن هم گفتم، روزی که من مصاحبه داشتم یک آقایی با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار و تحصیلات دانشگاهی برگه آبی گرفت. امیدوار باش دوست من
عزیزم مرسی از این که امیدوارم کردی فقط اینکه با توجه به این مورد که من الانم دانشجو هستم و 2 سال هست که دانشگاه دارم درس میخونم و 4 ترم پاس کردم این هم موثر هست یا که نه؟
تشکر کنندگان: kianoush
(2010-07-06 ساعت 17:28)majid_229997 نوشته:  لطفا بچه همه من را کمک کنید از چه راحی می تونم اقدام کنم برای امریکا رفتن پیام خصوصی بدین

خوب دوست عزیز از اول این سوال رو می پرسیدید و این همه دردسر برای خودتون و سایت درست نمی کردید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: ساسان
من فکر می کنم اشتباه بزرگ اکثر برنده ها اینه که نامه اولی که بعد از برنده شدن براشون فرستاده میشه رو کامل و با دقت نمی خونن. مثل اینکه فراموش شده رفرنس اصلی KCC هست نه جواب کاربرها در یک محیط مجازی. اکثر سوالاتی که تو تاپیک ها پرسیده میشه جواب واضحش در توضیحات همون نامه هست. این مسئله دیپلم هم به وضوح توضیح داده شده. داشتن حداقل دیپلم یا سابقه کاری ضروری است و در انتها هم اشاره شده لطفا اگر این شرایط رو ندارید وقت و هزینه رو هدر ندین چون ویزا نمی گیرین.
در مورد دیپلم 11 ساله هم به هر حال دیپلم محسوب میشه. در این رشته ها مسئولان کشور ما تشخیص دادند که 11 سال برای کسب دیپلم کافیه. پس دلیلی برای نگرانی وجود نداره. مخصوصا کسی که دانشگاه هم رفته چون از حداقل خواسته شده بالاتر است.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: R.F ، kianoush ، Sooshians ، io7o
صدرا به خدای که قبولش دارم دروغ نمی گم ولی مهم نیست تمام شد خدافظ مهاجر سرا
پست هام پاک کردم که فکر نکنی می خوام راه اشتباه بگم بچه ها اصرار کردن که تا همین جاشم گفتم بای
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 18:04)majid_229997 نوشته:  صدرا به خدای که قبولش دارم دروغ نمی گم ولی مهم نیست تمام شد خدافظ مهاجر سرا
پست هام پاک کردم که فکر نکنی می خوام راه اشتباه بگم بچه ها اصرار کردن که تا همین جاشم گفتم بای

دوست عزيز شما كه شماره كيست مال 2011 هست چطوري با 2010 ها رفتي مصاحبه.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، indmehdi
(2010-07-06 ساعت 18:22)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 18:04)majid_229997 نوشته:  صدرا به خدای که قبولش دارم دروغ نمی گم ولی مهم نیست تمام شد خدافظ مهاجر سرا

دوست عزيز شما كه شماره كيست مال 2011 هست چطوري با 2010 ها رفتي مصاحبه.

باریکلا همایون جان

من این نکته رو بهش دقت نکرده بودم ، از بس همه چی رو قاطی پاتی کرده این آقا خودش هم قاطی کرده و همه چیز رو اشتباه می نویسه!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 17:58)yas نوشته:  من فکر می کنم اشتباه بزرگ اکثر برنده ها اینه که نامه اولی که بعد از برنده شدن براشون فرستاده میشه رو کامل و با دقت نمی خونن. مثل اینکه فراموش شده رفرنس اصلی KCC هست نه جواب کاربرها در یک محیط مجازی. اکثر سوالاتی که تو تاپیک ها پرسیده میشه جواب واضحش در توضیحات همون نامه هست. این مسئله دیپلم هم به وضوح توضیح داده شده. داشتن حداقل دیپلم یا سابقه کاری ضروری است و در انتها هم اشاره شده لطفا اگر این شرایط رو ندارید وقت و هزینه رو هدر ندین چون ویزا نمی گیرین.
در مورد دیپلم 11 ساله هم به هر حال دیپلم محسوب میشه. در این رشته ها مسئولان کشور ما تشخیص دادند که 11 سال برای کسب دیپلم کافیه. پس دلیلی برای نگرانی وجود نداره. مخصوصا کسی که دانشگاه هم رفته چون از حداقل خواسته شده بالاتر است.
مرسی یاس عزیز
وقعا دلگرمم کردی
و واقعا با حرفت مبنی بر اینکه بچه ها بی توجه هستند در پر کردن فرمهای پاکت اول کاملا موافقم
تشکر کنندگان: nima_moz ، yas
سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
میشه یکی به من بگه بعد از این که نامه دوم رسید باید مدارکمون رو(شناسنامه.مدرک تحصیلی.پایان خدمت و...)با خودمون ببریم سفارت یا اینکه ارسال کنیم؟؟
میشه بجای اصل مدارک. کپی برابر اصل برد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 21:21)ArashPH نوشته:  سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
میشه یکی به من بگه بعد از این که نامه دوم رسید باید مدارکمون رو(شناسنامه.مدرک تحصیلی.پایان خدمت و...)با خودمون ببریم سفارت یا اینکه ارسال کنیم؟؟
میشه بجای اصل مدارک. کپی برابر اصل برد؟؟؟

اول اینکه شما سئوالاتتون رو تو تاپیک مربوطه بپرسید بچه ها بهتر میتونن راهنماییتون کنن

دوم اینکه اگه اشتباه نکنم شما ابوظبی مصاحبه دارید. اگه اینطوره لازم نیست چیزی برای سفارت بفرستید. تمام مدارک رو با خودتون برای مصاحبه ببرید.
اصل مدارک و ترجما هاشون رو.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، ساسان ، Eskandari
بچه ها سلام
نظرتون چیه در مورد آخرین بولتن 2010 چیه؟ آخه هنوز coming soon هم نزدن. من یه کمی دارم میترسم Sad
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: sam_hash ، ساسان ، R.F ، Eskandari ، ساشا ، بنيتا
(2010-07-06 ساعت 23:24)اليزا نوشته:  بچه ها سلام
نظرتون چیه در مورد آخرین بولتن 2010 چیه؟ آخه هنوز coming soon هم نزدن. من یه کمی دارم میترسم Sad

منم دارم نگران میشم دوست عزیز ولی قکر کنم سرشوت خیلی شلوغه یادشون رفته چون 2011 رو هم اعلام کردن دیگه کلا قاطی کردن.البته تا 15 جولای 9 روز هنوز مونده .بهر حال ما هم دردیم
تشکر کنندگان: ساسان ، اليزا ، بنيتا
(2010-07-06 ساعت 23:24)اليزا نوشته:  بچه ها سلام

خوب current نوشتن که دیگه coming soon نداره. همیشه بولتن آخرو میدن خورخه بنویسه یه چیزی یاد بگیرهBig Grin

نترسین. همین 2-1 روز آینده ایشالا همگی از نگرانی در میایم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، Sooshians ، بنيتا
بابا تعطیل بودن بنده خداها.............تازه امروز اومدند سر کار.این کی سی سی هم تنبل تا به خودش بیاد و بخواد ببینه چی به چیه دو سه روز طول میکشه.Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: R.F ، sam_hash ، اليزا ، payman R
تازه 22 بهمنشون هم بوده!(4 july) حالا یه چند روز تو حال هوای اونن! خورخه هم که رفته بوده شربت پخش کنه کلی خسته شده. ولی یه چند روز دیگه کم کم به تقلا میفتن که اون کلمه ی CURRENT خوشگل رو بنویسن!Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sam_hash ، N.D ، fairwall ، afsan2010 ، اليزا ، laili ، بنيتا
حالا این بار همه کارنت می شوند
شک نکنین
ایشالا که بتونم من این خبرو بدم به همهBig Grinساعتم اینجا دیگه می خوره
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان