کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-01-23 ساعت 20:06)neli-basi نوشته:  بچه ها حالا که 17 روز تا اعلام ویزا بولتن بعدی داریم بیاین با هم پیش بینی کنیم این ماه تا چندکارنت می شن.من که هر ماه زیاد می گفتم کم کارنت می شد این ماه کم می گم که بر عکس بشه.پس این ماه 1600 تا دیگه کارنت می کنن.یعنی تا 13600.

خيلي زوده هنوز. به نظر من صبر كنيد از يه هفته مونده پيش بيني رو شروع كنيم.Wink
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: R.F ، Hamid55 ، ساسان
(2010-01-23 ساعت 20:16)nefarioos نوشته:  اينطوري ما ته خطي ها game over ايم كه بابا
من يه چيزي فهميدم بگين درست فهميدم؟
تو بولتن ها ي سال هاي پيش هميشه بولتن هاي آخر نوشته واسه 5 قاره current يعني همه كارنت شدن
مثلا ساله 2008 كه17000نفر از آسيا كارنت شد بعد از 17000 واسه ماه بعدش زده كارنت ...
اين يعني اون سال كلا از آسيا 17000 نفر نامه ي اول و گرفتن و در نتيجه هركس نامه اول گرفته كارنت شده؟ يا من اشتباه فهميدم؟

نه اینجوری نیست، وقتی آخرین کارنت شده ها اعلام میشن بعد از اون باقی ماه ها رو به جای تکرار اون عدد از اصطلاح کارنت استفاده میکنه
(2010-01-23 ساعت 21:31)alphabeta نوشته:  
(2010-01-23 ساعت 20:06)neli-basi نوشته:  بچه ها حالا که 17 روز تا اعلام ویزا بولتن بعدی داریم بیاین با هم پیش بینی کنیم این ماه تا چندکارنت می شن.من که هر ماه زیاد می گفتم کم کارنت می شد این ماه کم می گم که بر عکس بشه.پس این ماه 1600 تا دیگه کارنت می کنن.یعنی تا 13600.

به نظر من روند کارنت شدن صعودیه، ماه پیش 1500 تا اضافه شد...من برای این ماه 14000-14500 پیشبینی میکنم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-01-24 ساعت 15:15)pouya.pouya نوشته:  
(2010-01-23 ساعت 20:16)nefarioos نوشته:  اينطوري ما ته خطي ها game over ايم كه بابا
تو بولتن ها ي سال هاي پيش هميشه بولتن هاي آخر نوشته واسه 5 قاره current يعني همه كارنت شدن
مثلا ساله 2008 كه17000نفر از آسيا كارنت شد بعد از 17000 واسه ماه بعدش زده كارنت ...
اين يعني اون سال كلا از آسيا 17000 نفر نامه ي اول و گرفتن و در نتيجه هركس نامه اول گرفته كارنت شده؟ يا من اشتباه فهميدم؟

نه اینجوری نیست، وقتی آخرین کارنت شده ها اعلام میشن بعد از اون باقی ماه ها رو به جای تکرار اون عدد از اصطلاح کارنت استفاده میکنه

به نظر من روند کارنت شدن صعودیه، ماه پیش 1500 تا اضافه شد...من برای این ماه 14000-14500 پیشبینی میکنم
عجب بساطيه ها! بعضي ها منتظر كارنت شدنن، بعضي ها منتظر تاريخ مصاحبه، بعضي ها منتظر كيليرنس! ولي همه اين انتظارها چشم به هم بزني تموم شدن و يهو مي شنوي... ليديز اند جنتلمن... وي آر لندينگ اين يه جايي كه تو آمريكا دوست دارين ايرپورت.......................................Cool
تشکر کنندگان: seravin ، ساشا ، R.F ، ساسان
(2010-01-24 ساعت 15:39)esmail نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 15:15)pouya.pouya نوشته:  

عجب بساطيه ها! بعضي ها منتظر كارنت شدنن، بعضي ها منتظر تاريخ مصاحبه، بعضي ها منتظر كيليرنس! ولي همه اين انتظارها چشم به هم بزني تموم شدن و يهو مي شنوي... ليديز اند جنتلمن... وي آر لندينگ اين يه جايي كه تو آمريكا دوست دارين ايرپورت.......................................Cool
بعدشم .با سر از تخت مي افتي و بيدار ميشي ميبيني همش خيال بوده!!!!
شوخي كردم باسر ميخوري زمين و بيدار ميشي با اين تفاوت كه داشتي خواب گذشتتو ميديدي!!( يعني تو امريكا با سر ميخوري زمين Smile )
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: R.F ، SamiraN ، mary joon
برای همه این جمله ای که esmail جان از طرف خلبان گفت رو آرزو میکنم و میدونم هممون به زودی این جمله رو میشنویم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: R.F ، shr.jafari ، SamiraN ، mary joon
به نظر من این ماه 15000 خواهد شد .خودش به من گفت .
چی گفت؟
رو پشت بوم گفت .چی گفت ؟من زن افسر نمیشم .کاری که افسر میکنه ......ویزارو صادر میکنه. اینم واسه اونا که الان اعصابشون خورد بود.
امید است که در جهت خنداندن ایشان مفید واقع شده باشد.با تشکر
خانه دوست کجاست...
تشکر کنندگان: SamiraN ، ساسان
(2010-01-25 ساعت 02:04)soroush2031 نوشته:  به نظر من این ماه 15000 خواهد شد .خودش به من گفت .
چی گفت؟
رو پشت بوم گفت .چی گفت ؟من زن افسر نمیشم .کاری که افسر میکنه ......ویزارو صادر میکنه. اینم واسه اونا که الان اعصابشون خورد بود.
امید است که در جهت خنداندن ایشان مفید واقع شده باشد.با تشکر

مرسی سروش, مفید واقع شد! Big Grin
فقط عددی که گفتی رو من قبول ندارم! Wink
البته قراره یه هفته مونده به اعلام اینجا حدسامونو بگیم.
ولی کلا بگم من همچنان الگوم 2009 هست واسه همین هر چقدر این ماه کمتر گفتن از پارسال, واسه ماهه بعد هم همینه ایشالا! که میشه 16 & خورده ای!
خورده ایشو نزدیک اعلامش شد میگم!Big Grin
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: shr.jafari ، SamiraN
میگن اوباما خودشو تو اتاقش حبس کرده وقتی فهمیده تا حالا واسه آسیا چقدر کم کارنت کردن! گفته این ماه تا یه حال اساسی به آسیا ندین من نه ناهار می خورم نه شام. میشل هم همش گوشت لُپش رو میکنّه میگه باراک جلو دخترا اینطوری نکن یاد می گیرن!
خلاصه وضعیتیِ!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: SamiraN ، R.F ، summery_armin ، shadi
(2010-01-18 ساعت 18:08)mary joon نوشته:  خدا را شکر بالاخره تصمیم گرفتی بری مصاحبه Big Grin

ای ول خیلی باحال بود .کلی خندیدم اینو دیدم Big Grin
تشکر کنندگان: SamiraN ، R.F ، mary joon
سلام به همگی
بالاخره ایمیل ما رو جواب دادن....خدا رو شکر... گفته این تاریخ نامه اپوینتمنت شما ارسال شده و اگر تا 16 فوریه نیومد ایمیل بزن برات بفرستیم. همین!!!!!!!!!! پس روز مصاحبه چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا شکلک نداریم اینجا؟؟؟؟؟
جاتون خالی منم قاطی کردم و زنگ زدم همین الان به کی سی سی. یارو تا گوشی رو برداشت گفت: کیس نامبر بعد اسم بعد تاریخ تولد و ... تاریخ مصاحبه رو گفت!
سراوین جان حالا یه ایمیل بزنم بگم من زنگ زدم این و گفتین حالا کانفیرم کنین لطفا! یا با ترکیه کانفیرم کنم؟
راستی سراوین جان رکوردم شد 4 تا ایمیل
تشکر کنندگان: R.F ، seravin
esmail جان
به نظرم من حالا که تاریخ گرفتی برنامه خودت رو رو همون تاریخ بچین یه ایمیل دیگه هم به کی سی سی بزن تا تاریخ رو از طریق ایمیل بگیری در ضمن هیچ ضرری نداره یه ایمیل هم به ترکیه بزنی.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: esmail
(2010-01-25 ساعت 22:24)seravin نوشته:  esmail جان
به نظرم من حالا که تاریخ گرفتی برنامه خودت رو رو همون تاریخ بچین یه ایمیل دیگه هم به کی سی سی بزن تا تاریخ رو از طریق ایمیل بگیری در ضمن هیچ ضرری نداره یه ایمیل هم به ترکیه بزنی.

سراوين جان همون موقع كه گفتي دوباره به كي سي سي ايميل زدم و يكي دو ساعت بعد كي سي سي ايميل زد و تاريخ مصاحبه رو كانفرم كرد. حالا يه سوال دارم:
ما مصاحبه مون روز چهار شنبه است. به نظرت كي اونجا باشيم خوبه؟ من خودم گفتم چون شنبه و يكشنبه تعطيله و دوشنبه مي تونيم بريم مديكال فقط يه روز سه شنبه وقت داريم بنابراين گفتم چهارشنبه از تهران حركت كنيم و روز پنجشنبه و جمعه كار مديكال رو انجام بديم و شنبه و يكشنبه و دوشنبه يه سفر كوتاه بريم و سه شنبه آنكارا باشيم.
اگه لطف كني و نظرت رو بگي ممنون مي شم.
تشکر کنندگان:
esmail جان
در حالت عادی شما میتونید با پرواز یکشنبه برید، دوشنبه برید مدیکال، سه شنبه هم جواب مدیکال رو بگیرید و چهارشنبه هم مصاحبه وقتی هم ویزاتون اوکی شد پنجشنبه و جمعه رو هم برای دریافت ویزا وقت دارید و برگشتتون هم میشه یکشنبه یعنی یک هفته.
اما در حالتی که شما گفتید در صورت دریافت ویزا حدود یازده روز باید تو آنکارا باشید.
از بابت مطب دکتر اونگان نگران نباشید دو روز قبل مصاحبه کافیه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: esmail
من به آنکارا برای ساعت مصاحبه ایمیل زدم. آنکارا جواب داد که هنوز کیس های مارچ نرسیدن و یکی دو هفته دیگه باید صبر کنیم و گفته بخش اینترویو رو هم توی سایت می تونین چک کنین. ایمیل من 2 یا 3 ساعته حواب داده شد. خدا خیر شون بده با این سرعت شون.
تشکر کنندگان:
Big Grin 
فقط 12 روز تا اعلام عدد 16،475 باقی مانده است.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، R.F ، fairwall ، shr.jafari ، mary joon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان