کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-01-17 ساعت 09:41)ساشا نوشته:  اونوقت اینجا از سال 2008 به بعد دیگه اون 100,000 نفر که تو نامه گفته رعایت نشده. یعنی از چیزی که می گن هم بیشتر کارنت کردن؟

دقیقا همینطوره. وقتی جمع زدم و به اون رقم ها رسید م برای خودم هم جالب بود.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
پویا جان،
دلیلش اینه که از سال ۲۰۰۸ به بعد تعداد برنده ها و کیس نامبر ها برابر نیست...شما شماره کیس نامبر ها را جمع زدی نه تعداد واقعی برنده ها. تعداد واقعی برنده را میشود با جمع کردن برنده های هر کشور که به تفکیک در جولای یا آگوست هر سال در بولتین ویزا اعلام میشه بدست آورد.
در ضمن اینقدر لیلی خانم میگه شمارش ۳۴۰۰۰ بوده و کارنت شد ویزا هم گرفته باز شما میگی کارنت شده های آسیا که سال 2009 ،30350نفر بوده!؟Wink

(2010-01-17 ساعت 16:39)pouya.pouya نوشته:  
(2010-01-17 ساعت 09:41)ساشا نوشته:  اونوقت اینجا از سال 2008 به بعد دیگه اون 100,000 نفر که تو نامه گفته رعایت نشده. یعنی از چیزی که می گن هم بیشتر کارنت کردن؟

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساشا
(2010-01-17 ساعت 21:03)Hamid55 نوشته:  پویا جان،
دلیلش اینه که از سال ۲۰۰۸ به بعد تعداد برنده ها و کیس نامبر ها برابر نیست...شما شماره کیس نامبر ها را جمع زدی نه تعداد واقعی برنده ها. تعداد واقعی برنده را میشود با جمع کردن برنده های هر کشور که به تفکیک در جولای یا آگوست هر سال در بولتین ویزا اعلام میشه بدست آورد.
در ضمن اینقدر لیلی خانم میگه شمارش ۳۴۰۰۰ بوده و کارنت شد ویزا هم گرفته باز شما میگی کارنت شده های آسیا که سال 2009 ،30350نفر بوده!؟Wink

(2010-01-17 ساعت 16:39)pouya.pouya نوشته:  

سلام...شما درست میگین... من اعداد بولتن رو جمع زدم...ولی همین هم نشونه ی خوبیهWink

تشکر کنندگان: Hamid55
سلام
بخدا همه با هم ميريم امريكا/ مگر موقع ثبت نام لاتاري فكر ميكرديد كه از بين اين همه شركت كننده
انتخاب بشيد. ديديد كه قبول شدين پس حالا هم باور كنيد كه كارنت ميشين....

در ضمن اگر دوستان مطلع هستند كه مدارك اسپانسر چه مدت اعتبار دارد به من جواب دهيد.
تشکر کنندگان: sh-b ، fairwall ، R.F ، ساسان
خب به سلامتی من هم وقت مصاحبه ام رو گرفتم
ابوظبی حاضر باش که من دارم میام ... حالا بزن زنگو Big Grin
فکر کنم من امروز 2تا رکورد سایت رو شکستم و اسمم رو باید تو کتاب گینس سایت مهاجرسرا وارد بشه Cool
اولیش اینه که من وقت مصاحبه ام رو 4 ماه و 10 روز از وقت اولم عقب انداختم
دومیش اینه که سفارت ابوظبی ظرف 4 ساعت و 10 دقیقه جواب ایمیل منو داد و بهم وقت داد
(ایول خودم الان متوجه تقارن این 2تا زمان ها شدم فکر کنم 3 دفعه باید اسممو تو کتاب بنویسن فکر کنم سفارت میخواد ظرف 4 ثانیه و 10 میلی ثانیه بهم ویزا بده Big Grin )
وقت مصاحبه من هم آخر فوریه هستش
این چند وقته چقدر اتفاق های خوب واسم پیش اومده
درآخر هم فقط میگم ... خیلی چاکریم خداجون Rolleyes
خدا را شکر بالاخره تصمیم گرفتی بری مصاحبه Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-01-18 ساعت 15:53)امير نوشته:  سلام
بخدا همه با هم ميريم امريكا/ مگر موقع ثبت نام لاتاري فكر ميكرديد كه از بين اين همه شركت كننده

در ضمن اگر دوستان مطلع هستند كه مدارك اسپانسر چه مدت اعتبار دارد به من جواب دهيد.

من با یکی از اقوامم توی آمریکا صحبت کردم گفت 2 ماه اعتبار داره

تشکر کنندگان:
(2010-01-21 ساعت 16:37)pouya.pouya نوشته:  
(2010-01-18 ساعت 15:53)امير نوشته:  سلام

من با یکی از اقوامم توی آمریکا صحبت کردم گفت 2 ماه اعتبار داره

مدارک اسپانسر بر اساس اینستراکشن قرم آی 134 به لحاظ اعتبار محدودیتی ندارد. مطمئن باشین اگر محدودیتی داشت حتمن می گفتن.
تشکر کنندگان:
سلام به دوستانی که مارچ کارنت شدن
می شه اونهایی که وقت مصاحبه رو از کی سی سی گرفتن لطف کنن و بگن کی ایمیل زدن که تاریخ مصاحبه رو بهشون گفتن؟ چقدر طول کشید؟ من الان 10 روز ایمیل زدم و کی سی سی جوابم رو ندادهSad
من بعد از کارنت شدن یک هفته صبر کردم و ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز دیگه ایمیل بزن. بعد از 7 روز کاری ایمیل زدم دوباره ولی هنوز جوابی نگرفتم. از سه شنبه تا حالا منتظرم
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 19:26)esmail نوشته:  سلام به دوستانی که مارچ کارنت شدن
می شه اونهایی که وقت مصاحبه رو از کی سی سی گرفتن لطف کنن و بگن کی ایمیل زدن که تاریخ مصاحبه رو بهشون گفتن؟ چقدر طول کشید؟ من الان 10 روز ایمیل زدم و کی سی سی جوابم رو ندادهSad
من بعد از کارنت شدن یک هفته صبر کردم و ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز دیگه ایمیل بزن. بعد از 7 روز کاری ایمیل زدم دوباره ولی هنوز جوابی نگرفتم. از سه شنبه تا حالا منتظرم
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم. ایمیل زدم ولی هنوز هیچ جولبی نگرفتم. Sad
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 19:53)Ali58 نوشته:  
سلام علی جان
آقا من الان دوباره ایمیل زدم تو هم همین کار رو بکن. انگار باید سیریش بازی در بیاریم. راستی جواب گرفتی خبرم کن. مرسی
تشکر کنندگان:
esmail جان
من هفت بار ایمیل زدم تا تونستم تاریخ مصاحبه از کی سی سی بگیرم
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: soheilbadami ، esmail
(2010-01-22 ساعت 20:26)seravin نوشته:  esmail جان
من هفت بار ایمیل زدم تا تونستم تاریخ مصاحبه از کی سی سی بگیرم

سراوين جان مرسي
فقط نمي فهمم چرا براي بعضي ها رو گفتن و چند نفري فعلن سر كاريم. پس با اين حساب من 5 تا ديگه ايميل جا دارمBig Grin
بازم مرسي مدير عزيز
تشکر کنندگان: seravin
بچه ها حالا که 17 روز تا اعلام ویزا بولتن بعدی داریم بیاین با هم پیش بینی کنیم این ماه تا چندکارنت می شن.من که هر ماه زیاد می گفتم کم کارنت می شد این ماه کم می گم که بر عکس بشه.پس این ماه 1600 تا دیگه کارنت می کنن.یعنی تا 13600.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: ساسان
اينطوري ما ته خطي ها game over ايم كه بابا
من يه چيزي فهميدم بگين درست فهميدم؟
تو بولتن ها ي سال هاي پيش هميشه بولتن هاي آخر نوشته واسه 5 قاره current يعني همه كارنت شدن
مثلا ساله 2008 كه17000نفر از آسيا كارنت شد بعد از 17000 واسه ماه بعدش زده كارنت ...
اين يعني اون سال كلا از آسيا 17000 نفر نامه ي اول و گرفتن و در نتيجه هركس نامه اول گرفته كارنت شده؟ يا من اشتباه فهميدم؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان