کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
به نظرتون من با کیس نامبره 277XX کی کارنت میشم . به ما که آخراییم بازم کلیرنس می خوره یانه؟
یعنی ممکنه ما کارنت نشیم ؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
سلام

به نظر من شما بالاي 90 درصد شانس داريد.

راجع به Clearance قطعا چيزي نمي شه گفت، اما تجربيات دوستان پارسالي نشون داده كه نفراتي كه مثل من و شما آخر صف هستن، بيشتر مواقع (و نه هميشه) يا Clearance نمي خورن يا خيلي سريع انجام مي شه.

البته به مسايل ديگه اي مثل نوع كارتون، سفرهاي خارجي تون، و ... بستگي داره.

راستي شما كجا قراره مصاحبه بشيد؟

(2010-03-22 ساعت 20:23)fatemehtm نوشته:  سلام
به نظرتون من با کیس نامبره 277XX کی کارنت میشم . به ما که آخراییم بازم کلیرنس می خوره یانه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2010-03-22 ساعت 19:10)nader نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 15:20)sh-b نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 11:26)nader نوشته:  سلام،
بعد از کارنت شدن چقدر طول میکشه تا نامه دوم بیاد؟از طریق ایمیل هم اعلام میکنن؟

شماره کیس: 2010AS00013XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,may
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY, 2009

اگر نامه دوم بخواد به دستتون برسه معمولا تا 1 ماه با 20 روز قبل از مصاحبتون میرسه
اما من خودم نامه دومم هنوز که هنوز و مصاحبه شدم و ویزامم گرفتم به دستم نرسیده من تقریبا 2 هفته قبل از مصاحبم از kccبا emailدریافتش کردم
به هیچ وجه نگران نامه دوم نباشیدSmile

از لطفتون ممنونم،
پس برای تعیین وقت مصاحبه باید منتظر ایمیل از kcc باشم ؟

خير دوست عزيز بايد مكاتبه كنيد و درخواست بدهيد.
از طرف ديگر بايد سايت محل مصاحبه كه آنكارا مي باشد را چك كنيد تا زماني كه تاريخ مصاحبه شما در آنجا اعلام مي شود يك مكاتبه هم براي تاييديه با سفارت داشته باشيد.
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، ساسان ، nader
سلام
ممنون
من آنکارا میرم
امیدوارم همه مون موفق باشیم
به امید دیدار در آمریکا
بدرود

(2010-03-22 ساعت 21:11)Ashkan78 نوشته:  سلام

به نظر من شما بالاي 90 درصد شانس داريد.

راجع به Clearance قطعا چيزي نمي شه گفت، اما تجربيات دوستان پارسالي نشون داده كه نفراتي كه مثل من و شما آخر صف هستن، بيشتر مواقع (و نه هميشه) يا Clearance نمي خورن يا خيلي سريع انجام مي شه.

البته به مسايل ديگه اي مثل نوع كارتون، سفرهاي خارجي تون، و ... بستگي داره.

راستي شما كجا قراره مصاحبه بشيد؟

(2010-03-22 ساعت 20:23)fatemehtm نوشته:  سلام
تشکر کنندگان: ساسان ، reignoffear18 ، mary joon
(2010-03-22 ساعت 23:35)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 15:20)sh-b نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 11:26)nader نوشته:  سلام،

اگر نامه دوم بخواد به دستتون برسه معمولا تا 1 ماه با 20 روز قبل از مصاحبتون میرسه
اما من خودم نامه دومم هنوز که هنوز و مصاحبه شدم و ویزامم گرفتم به دستم نرسیده من تقریبا 2 هفته قبل از مصاحبم از kccبا emailدریافتش کردم

از لطفتون ممنونم،

از طرف ديگر بايد سايت محل مصاحبه كه آنكارا مي باشد را چك كنيد تا زماني كه تاريخ مصاحبه شما در آنجا اعلام مي شود يك مكاتبه هم براي تاييديه با سفارت داشته باشيد.
[size=larg[/size]
(2010-03-26 ساعت 00:51)nader نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 23:35)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-22 ساعت 15:20)sh-b نوشته:  [quote='nader' pid='41097' dateline='1269240988']
سلام،

از لطفتون ممنونم،

[size=larg[/size]
[/quote
آخخخخخییییشششش نامم رسید تاریخ مصاحبه هم مشخص شده...Big GrinBig Grin
برای تمام بچه های باحال مهاجرسرا آرزوی موفقیت دارم...Wink
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، sh-b ، kavoshgarnet ، N.D ، mojgank ، shahin82 ، maryam5 ، ساسان ، mary joon ، sanaz2010
سلام بچه ها من هم تاريخ مصاحبمو از kcc گرفتم ولي واسه ساعت مصاحبه كه به ابوظبي ميل زدم اين جوابو به من داد كه به نظرم يكم غير عاديه
You must need to arrive before 10:30. You may come in between 9:30-10:30. مي خوام بدونم كسي تا حالا اين مدل جوابو گرفته يا نه؟ (جواب هم همين بدون يك كلمه اضافه.) راستي من به اين آدرس ميل زدم: "Abu Dhabi, IV" <AbuDhabiIV@state.gov
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، ساسان
ستاره خانم...

اين جواب كاملا منطقي و معمول هستش. اگه از دبي مي خواي بري، به نظر من بهتره ساعت 6 راه بيافتي. با در نظر گرفتن ترافيك و مسايل پيش بيني نشده، 2 ساعت هم جلوي سفارت معطل شي، مشكلي پيش نمي ياد.

مهمتر از همه، منتظر شنيدن خبر موفقيتت هستم.

(2010-03-28 ساعت 14:41)setareh نوشته:  سلام بچه ها من هم تاريخ مصاحبمو از kcc گرفتم ولي واسه ساعت مصاحبه كه به ابوظبي ميل زدم اين جوابو به من داد كه به نظرم يكم غير عاديه
You must need to arrive before 10:30. You may come in between 9:30-10:30. مي خوام بدونم كسي تا حالا اين مدل جوابو گرفته يا نه؟ (جواب هم همين بدون يك كلمه اضافه.) راستي من به اين آدرس ميل زدم: "Abu Dhabi, IV" <AbuDhabiIV@state.gov
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، indmehdi ، R.F ، ساسان ، mary joon
ممنون اشكان جان بابت جوابت. ولي من با مدل جواب سفارت مشكل دارم. يعني واسه همه همين جواب اومه؟ هيچ ساعت مشخصي ندادن؟ و اينكه آيا اين آدرس درست كه مشكل تاريخ تولدم رو هم به همين آدرس ميل بزنم؟ ممنون.
تشکر کنندگان:
ببين معمولا ساعت هايي هم كه براي مصاحبه به ملت مي دن دقيق نيست. شما فرض كن كه كل اون روز رو بايد واسه وياز وقت بگذاري. مهم تر از اين هم مطمئنم كاري نداري!

اما در مورد مشكل تارخ تولدت... من فكر مي كنم مشكلي هست كه بايد روز مصاحبه حل بشه. در هر صورت ارسال پيام به همين E-Mail بدترين حالتش اينه كه بهت بگن به ما مربوط نيست و با فلان آدرس تماس بگير.

(2010-03-28 ساعت 15:43)setareh نوشته:  ممنون اشكان جان بابت جوابت. ولي من با مدل جواب سفارت مشكل دارم. يعني واسه همه همين جواب اومه؟ هيچ ساعت مشخصي ندادن؟ و اينكه آيا اين آدرس درست كه مشكل تاريخ تولدم رو هم به همين آدرس ميل بزنم؟ ممنون.
تشکر کنندگان:
سلام به همه به خصوص بچه های منتظر
10-11 روز دیگه کارنت های جدید اعلام میشه راستش رو بخواین ماههای پیش علاقه زیادی برای پیش بینی تعداد کارنت ها نداشتم Big Grinولی این ماه چون شماره ها به کیس من نزدیک هستش علاقه مند شدم که جزو اولین نفر هایی باشم که کارنت ماه june رو پیش بینی میکنه
از اونجایی که من همیشه به حرف دلم گوش میدم Big Grin دلم میگه برای این ماه تا حدودای 21000 کارنت می کنند البته امیدوارم حداقل تا 21500 اعلام کنند تا ما هم جزو کارنت های این ماه بشیم
مثل اینکه خیلی پیش بینی حال میده واسه همین علاقه مند (جو گیر) شدم کارنت ماه july رو هم پیش بینی کنم Big Grin الان که داشتم با دلم مکاتبه میکردم بهم گفت که برای این ماه همه کارنت میشن
نتیجه : از این به بعد به جای مکاتبه با kcc با دلتون مکاتبه کنید Big Grin
از ته دل ارزو می کنم تمام بچه ها کارنت بشن و ویزاهاشونو بگیرند .
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، sh-b ، hamed_gh ، ساسان ، Jav3 ، mary joon ، ساشا
همون طور هم كه قبلا گفتم چند ماهي هست كه به طور تفريحي و تفنني و صرفا براي سرگرمي روي يه مدل رياضي كار مي كنم كه بتونم با در نظر گفتن اطلاعاتي كه از سايت سفارت هاي مختلف آمريكا تو جاهاي مختلف دنيا جمع كردم، اطلاعات Bulletin هاي قبلي امسال و سال هاي گذشته، و 1001 مساله ديگه به يه پيش بيني منطقي براي تعداد Current شده هاي هر ماه برسم. اين مدل بيشتر جنبه سرگرمي داره ادعايي ندارم كه حتما پيش بيني هاش درست در مياد.

اين ماه اتفاق جالبي كه افتاد، همگرايي شديد دو منحني حد پايين و حد بالا بود. يعني عدد حداقل پيش بيني و حداكثر پيش بيني به شدت به هم نزديك شدن. اين دو تا مفهوم مي تونه داشته باشه:

- يا مدل من داره به نتايج خوبي مي رسه.
- يا اين كه كل مدل داره زير سوال مي ره!!!!

به هر حال ...

پيش بيني نخست (مدل رياضي):

براي اين ماه پيش بيني من حداقل 18720 و حداكثر 19260 هستش. ضمنا نسبت به مدلي كه باهاش ماه گذشته رو پيش بيني كردم، كمي تغييرات انجام شده.

اما پيش بيني دوم (مدل شهودي):

ماه پيش وقتي كه همه معطل Visa Bulletin بوديم (چون دير اومد رو سايت) من يه تلفن به K.C.C زدم و وضعيت خودم رو پرسيدم. بهم گفت كه 15 آپريل زنگ بزن تا تاريخ مصاحبه تو بهت بگيم. با توجه به Case Number بالاي من، اين احتمال وجود داره كه ماه آينده در برابر آسيا كلمه مقدس Current رويت بشه!
تشکر کنندگان: maryam5 ، kavoshgarnet ، ساشا ، afsan2010 ، esmail ، sh-b ، R.F ، Hamid55 ، hamed_gh ، ساسان ، Jav3 ، mary joon ، sami123 ، اليزا
اقا اشکان اگر با این روال که شما می گین کارنت بشه که نوبت من که 22000 یا شما که 25000 هستین نمی شه
باید ایندفعه 20000 تا کارنت کنند اینجوری خیلی اوضاع خراب می شه بابا پارسال خیلی بهتر بود همه بچه ها تند تند کارنت می شدن اما امسال ...
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
شك نكنيد تا21800 كارنت ميشن
روند امسال همون پاساله با يك ماه تاخير و البته1000 تا حدودا كمتر
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ساسان ، ساشا
مرتضي جان

اول از همه كي گفت پيش بيني من حتما درسته؟ يك مدل تا بياد كامل بشه، كلي دردسر داره. بارها گفتم كه اين پيش بيني رياضي صرفا تفريحي و تفنني هست.

بعدش هم فرض كنيم همين پيش بيني رياضي من درست باشه و با همين روال ملت Current بشن و از افزايش سرعت در ماه هاي آخر هم صرف نظر بشه. حداقل هم هر ماه 2000 نفر Current بشن (كه همين الانش بيشتر از اين عدد دارن Current مي كنن). به جز ماهي كه من پيش بيني كردم، 3 ماه مونده و در بدترين شرايط در ماه دومش (يعني آگوست) جنابعالي Current مي شيد (در بدبينانه ترين حالت).

اگر همه چيز طبق سناريوي بدبينانه من پيش بره، شما Current مي شي و منم بايد برم يه فكري به حال خودم بكنم!!!!

(2010-03-29 ساعت 16:57)morteza_2010 نوشته:  اقا اشکان اگر با این روال که شما می گین کارنت بشه که نوبت من که 22000 یا شما که 25000 هستین نمی شه
باید ایندفعه 20000 تا کارنت کنند اینجوری خیلی اوضاع خراب می شه بابا پارسال خیلی بهتر بود همه بچه ها تند تند کارنت می شدن اما امسال ...
تشکر کنندگان: ساسان ، Jav3
21800
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان