کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام به همه دوستان
راستش پیش بینی من واسه این ماه بالای 20000 و زیر 21000 هستش.
من با farzad24 شرط بندی کردم من گفتم بالای 20000 اون هم میگه زیر 20000Big Grin
در ضمن انگاری منظور اشکان جان که توی یکی از پست های بالا نوشته 3ماه مونده یعنی 3 تا بولتن مونده اما
درستش اینه که 4 تا بولتن مونده و به ترتیب در روز های 20-15 ماههای فروردین - اردیبهشت - خرداد و تیر قراره اعلام بشه .

بولتن مرداد ماه جدول بالایی متعلق به برنده های 2010 هستش(تکرار تیر ماه) و جدول پایین متعلق به سری اول برنده های 2011 .
در کل تا الان 8 بولتن اعلام شده .

توی این 4 بولتن آخر انگاری قراره بترکونند.Big Grin

دوستان شرمنده که با ماههای شمسی نوشتم .آخه راستش بولتن ماه آپریل توی مارچ اعلام میشه و وقت ملاقات برای ماه می هستش. اینو باید به kccبگیم تا اصلاح کنهBig Grin

کسی از برنده های 2011 خبری ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3 ، ساشا
آفرين اره همينه.Sad
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
ساسان جان،

من گفتم به جز ماه آينده كه من پيش بيني كردم، سه ماه ديگه يا سه تا بولتن ديگه مونده.

(2010-03-30 ساعت 00:39)ساسان نوشته:  در ضمن انگاری منظور اشکان جان که توی یکی از پست های بالا نوشته 3ماه مونده یعنی 3 تا بولتن مونده اما

(2010-03-29 ساعت 22:48)Ashkan78 نوشته:   به جز ماهي كه من پيش بيني كردم، 3 ماه مونده و در بدترين شرايط در ماه دومش (يعني آگوست) جنابعالي Current مي شيد (در بدبينانه ترين حالت).
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان
اقا اشکان من منظورم شما نبود داداشی شما اگر کارنت نشین که من برای مصاحبه نمی رم امرن

منظورم شماره بالایی ها بودش
تشکر کنندگان: Ashkan78
Big Grin
(2010-03-30 ساعت 05:47)Ashkan78 نوشته:  ساسان جان،

من گفتم به جز ماه آينده كه من پيش بيني كردم، سه ماه ديگه يا سه تا بولتن ديگه مونده.

(2010-03-30 ساعت 00:39)ساسان نوشته:  در ضمن انگاری منظور اشکان جان که توی یکی از پست های بالا نوشته 3ماه مونده یعنی 3 تا بولتن مونده اما

(2010-03-29 ساعت 22:48)Ashkan78 نوشته:   به جز ماهي كه من پيش بيني كردم، 3 ماه مونده و در بدترين شرايط در ماه دومش (يعني آگوست) جنابعالي Current مي شيد (در بدبينانه ترين حالت).

سلام به همه مخصوصا" اشکان 78
آره با شما موافقم من یه کم متنی که شما نوشته بودی رو سریع خوندم.
راستش توی این 4 تا بولتن قراره تکلیف همه روشن بشه وهمه بدونیم که قراره چی به سرمون بیاد.
این کی سی سی توی بولتنی که گفت 12000 واقعا" خنگ بازی در آورد و الان که میری سایت آنکارا قسمت وقت ملاقات می بینی یه عالمه جای خالی دارن. من از 20 روز پیش دارم چک میکنم توی خیلی از روزها و مخصوصا"واسه این روزها (اسفند و فرودین) یه عالمه جای خالی واسه مصاحبه دارند .
تا اواخر بهمن ماه هر روز 10 -12 نفر رو مصاحبه میکردن اما الان توی خیلی از روزها مخصوصا" این اواخر 3 نفر یا 5 نفر رو دارن مصاحبه میکنند.
با این اوضاع که من توی سایت آنکارا دیدم من که پیش بینی می کنم و امیدوارم یهو بپریم بالای 20000 Big Grin
اشکان خان با مدل ریاضی و آماری که واسش زحمت کشیدی بالای 20000جور در میاد یا نه؟؟؟؟
امیدوارم بپریم بالای 20000 و بیشتر حتی 22000

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساشا ، farzad24
آقا ساسان گل گلاب، مردي از ديار آذربايجان...

اون مدل هيچ ضمانتي براي درست بودن نداره. فقط يك تلاشه از طرف من براي سنجش دانش رياضي و آمار كاربردي خودم و مهم تر از اون سرگرم شدن و راحت تر شدن انتظار براي مصاحبه!

من هم اميدوارم ماه آينده عدد به حدي بالا باشه كه من متوجه بشم سوادم نم كشيده و مدلم به درد خودم مي خوره!!!!

الان نشستم با متغيرها كمي بازي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه تابع حد بالا (يعني ماكزيممي كه ممكنه Current بشن) در شرايط ايده آل براي ماه سپتامبر تا 30900 مي تونه بالا بره. البته در همين مدل ناقص هم هر دو تابع حد بالا و حد پايين (زياد با اين دو تا واژه حال نكردم، بهتره بگم Upper Limit و Lower Limit) خودشون متأثر از حدود 15 متغير مختلف هستند و رسيدن تابع حد بالا به 30900 براي ماه سپتامبر مستلزم اين هستش كه اين متغيرها شرايط خوش بينانه (و نه خيلي خوش بينانه و ايده آل) داشته باشند. اگر در ماه هاي اخر شراط خيلي خوش بينانه و ايده آل به وجود بياد، اون وقت تابع حد بالا تصاعدي بالا خواهد رفت و اعداد بي معني حدود 60000 رو خواهد داد كه تعبير رياضي اين اتفاق يعني همه Current بشن (چون بالاترين Case Number آسيا كه من تا حالا ديدم31200 بوده).

(2010-03-31 ساعت 00:50)ساسان نوشته:  اشکان خان با مدل ریاضی و آماری که واسش زحمت کشیدی بالای 20000جور در میاد یا نه؟؟؟؟
امیدوارم بپریم بالای 20000 و بیشتر حتی 22000
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان ، farzad24 ، pouya.pouya ، PEYMAN2010
باز هم چشم به راه بولتن ماه...
۴ ماه بیشتر نمونده... May, June, July, August

۲۲۴۷۵

من که خیلی خوش بینم Rolleyes Wink
تشکر کنندگان: ساسان ، PEYMAN2010
عمرا 21800
اين خط اينم نشون ببين كي گفتم!!Big Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، ساسان
همه رفتن امریکا ما رو تنها گذاشتن

کجاییییییییییییییییییییییییییییییی سراوین عزیز و بقیه مدیران ما مردیم از این ایران
تشکر کنندگان: hamed_gh ، mary joon ، ساسان
امیدوارم همه کارنت بشیم و از اون مهمتر ویزامون رو بگیریم و از همه مهمتر تو آمریکا زندگی خوبی رو شروع کنیم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: maryam5 ، mary joon ، ساسان ، nader
قابل توجه دوستان با شماره کیس های بالای 16400
سایت آنکارا قسمت وقت ملاقات؛ امروز اول آپریل آپدیت کرد و تا آخر ماه می یعنی 10 خرداد خودمون همه وقت های ملاقات پر شده.
پس در نتیجه شماره های بالاتر از 16400 و زیر 19500 حتما" و صد در صد مطمئن باشند و از الان شروع به برنامه ریزی بکنند و بدونن که تاریخ مصاحبه شون قطعا" مابین 10 خرداد تا 10 تیر ماه هستش و تا اون موقع بایستی یک سر و سامانی به کارهای نیمه تمام از جمله تمدید پاسپورت و ترجمه مدارک و واکسن ومدارک اسپانسر(برگه مالیاتی 2009 چون حتما" تا الان پرداخت شده) وگرفتن گواهی تمکن مالی و رزرو بلیط و هتل و....... داده بشه تا روز های آخر دست وپاتون رو گم نکنید و یهو مجبور نشین بلیط هواپیمای گرون بخرین اگه از الان بخرین حتما" ارزونتر در میاد Big Grin
طبیعتا" مابین زمانهای ذکر شده در بالا مخصوصا" اوایل تیر ماه مسافرت های توریستی به ترکیه در حال شروع شدنه و همه قیمت ها سیر صعودی به خودش میگیره........Rolleyes
به نظرم کیس هایی که شمارشون زیر 19500 هستش از الان دست به کار بشن......Big Grin
آخه راستش داشتم حساب کتاب و پیش بینی میکردم واسه این ماه چه تعداد از کیس ها قراره کارنت بشه دیدم در بدبینانه ترین حالت 19500 و در خوشبینانه ترین حالت 23800رو اعلام میکنندTongue

تشکر کنندگان: alphabeta ، mary joon ، ساشا ، farzad24 ، pouya.pouya ، Jav3
سلام بر همه برندگان عزیز لاتری 2010که هرکدام با راهنمائی های خوبشان دررسیدن به هدفشان کمک های زیادی به هم کرده اند. من که بدون کمک شماها و سایت مهاجر سرا نمی تونستم مشکلاتم را حل کنم. درود بر همه شما.
من سوالی دارم. من احتمالا ماه جولای کارنت میشم. در مورد نوع واکسیناسیون و کارت آن که باید قبل از معاینات پزشکی و مصاحبه انجام شده باشد اطلاعی ندارم. لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید. به امید کارنت شدن همه بچه ها
تشکر کنندگان:
(2010-04-01 ساعت 18:13)گاتا نوشته:  سلام بر همه برندگان عزیز لاتری 2010که هرکدام با راهنمائی های خوبشان دررسیدن به هدفشان کمک های زیادی به هم کرده اند. من که بدون کمک شماها و سایت مهاجر سرا نمی تونستم مشکلاتم را حل کنم. درود بر همه شما.
من سوالی دارم. من احتمالا ماه جولای کارنت میشم. در مورد نوع واکسیناسیون و کارت آن که باید قبل از معاینات پزشکی و مصاحبه انجام شده باشد اطلاعی ندارم. لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید. به امید کارنت شدن همه بچه ها

سلام
به اين تاپيك مراجعه كنيد:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2007
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
بد بینانه --------------- خوش بینانه

16,400 اسفند--------- 16,400
20,176 فروردین---------22,520
24,952 اردیبهشت------29,640
30,728 خرداد-----------37,502
37,502 تیر --------------------

مطمئن باشید . پریسا (case no.29xxx )
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hashem ، kavoshgarnet ، ساسان ، sami123 ، اليزا ، Jav3
پريسا خانم اولا خوش آمديد به مهاجر سرا
دوما
من رو خوشبينانه شرط ميبندمBig Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان