موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
واسه منی که تازه 1 ساله لیسانس مهندسیمو گرفتم و می خوام اگه گرین کارتم جور شد بیام 1 سال کار کنم و زبان و فرهنگمو کمی سازگارتر کنم بعد درس بخونم، با توجه به اینکه قصدمم تغییر رشته ست (اینجا مهندسی صنایع خوندم می خوام اقتصاد ادامه بدم):
1. لیسانسم به هیچ دردی می خوره؟
2. چه ایالت یا شهری میتونه بهتر باشه؟
3. اگه از کارشناسی شروع کنم با وام و کمک هزینه هایی که میدن میشه زندگی کرد؟ اصن وام میدن؟
4. واسه سال اول میشه از طرف شرکت های کاریابی دوره کوتاه مدت حالا واسه هرچی جور کرد که یه کار بدرد بخور پیدا کرد؟ من خودم تقریبا آدم فننییم اما کلن 1 ساله دارم کار می کنم از کنترل پروژه بگیر تا سیم کشی ساختمون انجام دادم تو این یه سال! بیام نمیرم از گشنگی
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پسر من گرین کارت داره و میخواد اینستیت بشه و بعد ادامه تحصیل بده. با مدرک لیسانس از دانشگاه آزاد. میخواستم بدونم برای اینکه وارد دانشگاه بشه چه مدارکی باید یه دانشگاه ایالتش باید نشون بده. من ترجمه ی لیسانس و ریز نمراتش رو که سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اونها رو مهر و تایید کردند را دادم دارالترجمه که با تایید وزارت خارجه و دادگستری از دارالترجمه گرفتم. سوالم اینه که این کار درست بوده. حالا آیا باید از جای دیگر تاییدیه بگیرم یا روالش همینطوره و[/php] مدارکش هم که سازمان مرکزی به من دادند به فارسی هستش ممنون میشم از مدیران منو راهنمایی کنند.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-23 ساعت 03:20)yami نوشته: با تشکر از asher عزیز
دوست عزیز، بهترین کار اینه که با دانشگاهی که پسرتون قصد تحصیل داره مستقیم تماس بگیرید و اطلاعات دقیق رو از قسمت پذیرش و یا آدوایزر مربوط به رشته ایشون (اگه برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانسه) بگیرید.
مطالبی که ما اینجا مینویسیم کلی هست ولی اینجا هر دانشگاه و کالجی برای خودش روال مخصوصی داره که گاها با هم فرق میکنن.
اگه هنوز ایشون تصمیمی مشخص برای اینکه در کجا و در چه رشته...
سلام
واسه منی که تازه 1 ساله لیسانس مهندسیمو گرفتم و می خوام اگه گرین کارتم جور شد بیام 1 سال کار کنم و زبان و فرهنگمو کمی سازگارتر کنم بعد درس بخونم، با توجه به اینکه قصدمم تغییر رشته ست (اینجا مهندسی صنایع خوندم می خوام اقتصاد ادامه بدم):
1. لیسانسم به هیچ دردی می خوره؟
2. چه ایالت یا شهری میتونه بهتر باشه؟
3. اگه از کارشناسی شروع کنم با وام و کمک هزینه هایی که میدن میشه زندگی کرد؟ اصن وام میدن؟
4. واسه سال اول میشه از طرف شرکت های کاریابی دوره کوتاه مدت حالا واسه هرچی جور کرد که یه کار بدرد بخور پیدا کرد؟ من خودم تقریبا آدم فننییم اما کلن 1 ساله دارم کار می کنم از کنترل پروژه بگیر تا سیم کشی ساختمون انجام دادم تو این یه سال! بیام نمیرم از گشنگی
بابا جواب منم بدید گناه دارم
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ی دوستان. میخواستم از اساتید محترم و مدیران محترم سوال کنم که برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس چه رشته هایی در آمریکا برای آینده ی شغلی خوب و پولسازه برای کسی که واقعا درس خون هستش.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کاردانی ریاضی دارم و دانشجوی آی تی که در حال حاضر احتمال زیاد درسمو ول میکنم چون زمان کافی برای اتمامش ندارم
در امریکا قصدم ادامه تحصیل هست...
تخصصم در طراحی وب سایت و کارم در ایران همینه و بصورت فریلنس کار میکنم و کارم هم خوبه و بسیار نزدیک با استانداردهای روز هست
محل زندگیم به احتمال زیاد واشنگتون دی سی هست. در این اطراف چطور میتونم یه دانشگاه خوب با شرایط خوب که هم بشه کار کرد و هم درس خوند پیدا کنم که بتونم از کاردانی به کارشناسی بخونم !؟
در رشته طراحی وب سایت
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزى كه ميخواين برين كالج، تواين سايته ميتونين رنكينگ و عملكرد كالجاى موردنظرتون رو هم تو سطح ايالتى و هم از نظر مسلئلى مثل درصد فارغ التحصيلى، انتقال به كالج يا دانشگاه واسه دوره هاى چهارساله، شهريه دوره و.... چك كنين:
www.collegemeasures.org
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب