موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز درسخون
من مي خوام بيام آمريكا ولي به دليلي سال اول نمي تونم برم سراغ درس و دانشگاه
اما تصميم خيلي جدي دارم كه به اميد خدا ادامه تحصيل بدم براي مقطع فوق ليسانس......ليسانس نرم افزار دارم با معدل 13 از يه دانشگاه خوب دولتي تهران (علم و صنعت) ولي حدود 17 سال پيش ليسانس گرفتم
ميشه منو راهنمايي كنين كه حالا كه دارم ميام چه چيزهايي با خودم بيارم تا يه سال ديگه كه مي خوام شروع كنم، بتونم كاراي مربوطه اش رو انجام بدم؟
مدارك؟
قبلا از توجهتون تشكر مي كنم
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='odiseh' pid='486104' dateline='1398665413']
سلام به همه دوستان عزيز درسخون
من مي خوام بيام آمريكا ولي به دليلي سال اول نمي تونم برم سراغ درس و دانشگاه
اما تصميم خيلي جدي دارم كه به اميد خدا ادامه تحصيل بدم براي مقطع فوق ليسانس......ليسانس نرم افزار دارم با معدل 13 از يه دانشگاه خوب دولتي تهران (علم و صنعت) ولي حدود 17 سال پيش ليسانس گرفتم
ميشه منو راهنمايي كنين كه حالا كه دارم ميام چه چيزهايي با خودم بيارم تا يه سال ديگه كه مي خوام شروع كنم، بتونم كاراي مربوطه اش رو انجام بدم؟
مدارك؟
دوست عزيز،تجربيات من البته مربوط به مقطع ليسانسه، اما بهرحال خدمتتون ميگم كه يه كلياتى دستتون بياد، حالا بقيه دوستان باتجربه هم نظر بدن. اگه قصد ادامه تحصيل به فوق ليسانس دارين، ليسانستونو ترجمه رسمى كنين، بعضيا ميگن مهر دادگسترى نميخاد اما من خودم گفتم كه همه مداركمو مهر دادگسترى هم بزنن، بهرحال بابت محكم كارى. خود اصل مدرك ليسانستونو هم همراه داشته باشين. ريز نمرات ليسانتون هم لازم خواهدشد، همراه با ترجمه، فقط يه مسئله اى هست و اونم اينكه بيشتر دانشگاها از شما خواهند خواست كه خود دانشگاه ايرانتون ريز نمراتتونو واسشون بفرستن. اگه از الان ميدونين كه قصد دارين كدوم دانشگاه برين يه سرى با سايتشون بزنين و ازين بابت مطمئن بشين. من خودم ميخاستم براى ليسانس اقدام كنم و اصل ريز نمرات ديپلممو همراه با ترجمه شون آورده بودم آمريكا كه يهويى ديدم تو سايت دانشگاهه زده مستقيم از مدرسه محل اخذ نمرات باهاس بفرستن واسشون!!! حالا اون وسط باهاس خر مياوردم و باقالى بارش ميكردم.
جداى ازين موارد، حواستون به ددلاين ثبت نام دانشگاهام باشه كه معمولن واسه ليسانس تا پايان نوامبر هست، واسه فوقو نميدونم،ازونور قاعدتن ناچار به گذروندن امتحان شق القمر تافل يا آيلس خواهين بود و باز هم حواستون باشه كه نتيجه نمره تافل يا آيلستون هم بايد تا همون موقعاى اپلاى ، يا حداكثر آخر دسامبر براًى دانشگاهى كه اپلاى ميكنين ارسال بشه، مثل من نباشين كه كلن چون آدم خوشحالى هستم واسه خودم، ميخاستم اول اپلاى كنم و بعدن سرفرصت تا شروع سال تحصيلى كه عملن ميشد نه ماه بعدش، برم امتحان بدم و نتايجو بدم بهشون و به خيال خودم اينهمه وقت داشتم!!! البته شرايط دانشگاها ممكنه باهم فرق كنه اما بازم توصيه ميكنم اين چيزا رو پيش از شروع مهلت اپلاى واسه خودتون مشخص كنين كه تو اون مدت كوتاه يك ماه آدم ديگه دلش نميخاد استرس اين چيزاى اضافيو بكشه
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با تجربه میشه لطفا کمکم کنید
من مهندسی پزشکی ترم 4 لیسانس هستم و الان هم منتظر کلیر شدنم حالا اگه کلیر شدم آیا میتونم واحدهای درسی ک اینجا خوندم رو انتقال بدم به یکی از دانشگاهای آ م ر ی ک ا یا باید دوباره از اول بخونم؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 22:32)mahssa نوشته: سلام دوستان با تجربه میشه لطفا کمکم کنید
من مهندسی پزشکی ترم 4 لیسانس هستم و الان هم منتظر کلیر شدنم حالا اگه کلیر شدم آیا میتونم واحدهای درسی ک اینجا خوندم رو انتقال بدم به یکی از دانشگاهای آ م ر ی ک ا یا باید دوباره از اول بخونم؟
بستگی به دانشگاهتون و نمره هائی که گرفتین داره ..شما میتونید انتقال بدید ولی باید صبر کنید ببینید دانشگاه کدومش رو قبول میکنه و کدومش رو ازتون میخواد که دوباره بخونید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد آزمون sat اطلاعاتی داره؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز،
ميخاستم بگم من pasadena city college ثبت نام كردم، اگه كسى اطلاعاتى ميخاد يا سوالى داره كه من ميتونم كمكى كنم خوشحال ميشم جواب بدم
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،ببخشید سوالام انقدر ابتدایی ولی خیلی گیج شدم،دیپلم تجربی ایران اونجا چی حساب میشه؟undergarduate حساب میشه؟مثلا الان راجع فیزیکال تراپی خیلی تبلیغ میکنن که آیندهٔ خوبی داره،با مدرک دیپلم ایران چطور میشه برا این رشته تواین آمریکا شروع کرد؟من گرین کارتمو گرفتم و ۴ ماه دیگه باید بیام،اصلا موندم که از کجا میتونم شروع کنم،راجع به ایالت تننسی که یکم تحقیق کردم دیدم اونجا مدت زمان یک ساله برای insate شدن نداره و برا همین اونجارو انتخاب کردم فعلا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشيد من تا الان ٩٠ واحد در رشته ي مديديت دولتي پاس كرده ام ايا ميتونم انتقال بدم واحدهامو و در امريكا ادامه اش بدن يا بايد از اول شروع كنم؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بهتره از کالج شروع کنم یا دانشگاه؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-23 ساعت 19:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 19:29 توسط yami.)
سلام دوستان،
تازگیها متوجه شدم که بعضی کالجها هستن که استثنائا ممکنه شهریه اوت او استیتی نداشته باشن. بعضی هاهم هستن مخصوصا در ایالات کم طرفدار که اگه توجیه بشن که فرد مثلا پناهجو بوده از یک کشوری یا چیزی مشابه این به شرطی که محل اولین ورودش به کشور همان شهر یا شهر اصلی نزدیک به آن هست، باز ممکنه بهش استثنا شهریه این استیتی بدن.
در ضمن بعضی از کالجهای ایالات کم طرفدار غرب و شمال خوابگاه و غذا هم میدن که حدود 3500 دولار در هر ترم هزینه بر میداره.
در ضمن بعضی کالجها هم شهریه این استیت و اوت او استیت دارن و هم شهرین دیستریکت. یعنی کسی که در دیستریکت (ناحیه - احتمالا کانتی) همان کالج زندگی میکنه شهریه اش از کسی که این استیت همان ایالت هست ولی از دیستریکتی دیگه باز هم کمتره.
بهرحال پایین ترین شهریه ها مال چند کالج در کالیفرنیا هست که حدود واحدی 60 دولاره که با توجه به هزینه های بالای زندگی در آن شهرها زیاد کارساز نیست و شهریه پایین کالجهای دیگه در کشور از حدود 100 دولار شروع میشه.