2011-07-25 ساعت 21:31
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اخذ پذیرش از دانشگاه ها و کالج های زبان
|
تشکر کنندگان: msar
2011-08-01 ساعت 08:54
(2011-07-25 ساعت 21:31)Hero نوشته:(2011-07-24 ساعت 16:06)bandican نوشته: من 16سالمه؛يعني امسال ميرم سوم دبيرستان؛دخترم..من ميتونم برم هند تو كالج هاي زبان ثبت نام كنم با اين سن؟يا بايد صبر كنم؟چقدر؟ سما هم میتونین در مدرسه ابرانی ادامه تحصیل بدین هم در ئدارس هند پیش دبستانی بگیری و ادامه تحصیل بدی تشکر کنندگان: leyli chikago ، msar
2012-04-05 ساعت 20:04
کدوم موسسه های زبان برای گرفتن ویزا قابلیت دارند؟ یعنی حتما تایید میشن؟ به خصوص در میسوره
2012-05-08 ساعت 16:45
یه سوال داشتم !
میگن که پزشکی / دندانپزشکی در هند مدرک دکترا نمیدن ! و تا فوق لیسانس هستش یعنی شما وقتی فارغ التحصیل رشته پزشکی / دندانپزشکی میشی دکترا نداری و بلکه فوق لیسانس داری؟ ! ایا واقعیت داره؟ تشکر کنندگان: msar
2012-06-12 ساعت 13:28
سلام
من دیپلم برق دارم و در حال تحصیل در دانشگاه آزاد هستم27سال دارم میخواستم بدونم برای گرفتن لیسانس اگر بخواهم در هند ادامه تحصیل بدم چقدر برام هزینه داره؟ و آیا میشه کار کرد و هزینه رو در اورد؟ تشکر کنندگان: msar
2012-06-12 ساعت 17:05
بجه ها هین ویزای زبان واسه آمریکا هم هست؟ میشه از یه آموزشگاه تو آمریکا پذیرش گرفت واسه زبان؟
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
2012-08-02 ساعت 14:57
(2011-07-24 ساعت 16:06)bandican نوشته: من 16سالمه؛يعني امسال ميرم سوم دبيرستان؛دخترم..من ميتونم برم هند تو كالج هاي زبان ثبت نام كنم با اين سن؟يا بايد صبر كنم؟چقدر؟ بنده بعنوان دانشجو در کشور هندوستان ، برادرانه به شما پیشنهاد می کنم که برای تحصیل به هند نیایید چون سرابـــــــــی بیش نیست ! تازه شما می خوایید زبان بخونید میدونید هندیا چقدر بد انگلیسی صحبت می کنن ؟ لهجه ی بسیار بسیار ضعیف ! کسانی که با هندی ها سر و کار داشتن میدونن وضعیت زبان هندی ها رو ... به نظرم ایران خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی و به مراتب از هند بهتره ! اما کسانی که توی ایران هستند فکر می کنن مرغ همسایه غاز هستش ... تشکر کنندگان: mehrdad.mohajersara ، msar
2015-09-14 ساعت 11:59
سلام اگر من به هند با ویزای توریستی سفر کرده باشم برای گرفتن ویزا از طریق دعوت نامه هم باید شش ماه بگذره ؟ نامزدم هندیه میخواستم ببینم چطوری میتونم زودتر برم پیشش تا کارای ثبت ازدواجمونو اونجا انجام بدیم . چون ثبت ازدواج ایران وقت گیره اونجا رو انتخاب کردیم
ایا ویزای توریستی multiple رو به راحتی میدن؟ |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان