موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
چگونگی اخذ پذیرش و هزینه های آن
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
- ممكنه بهترين كالج زبان رو تو هند معرفي كنيد و اينكه كسي كه زبانش در حد مبتدي باشه ، براي گرفتن آيلس چه مدت بايد اونجا باشه .
- و چطور ميشه از اون كالج پذيرش گرفت .
موضوعها: 17
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
در شهر حيدر آباد عثماني و جواهر نهرو ولي نهرو ارزون تره و راحت تر چون از ابتدا شروع ميكنن شهريه هر ترمش هم كه سه ماهه 300 دلار امريكا هست
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من سیمباسیس در پونا رو پیشنهاد میکنم طبق قوانین جدید این تنها داشگاهی که شما برای تمدید ویزا نیز به برگشت به ایران ندارین
موضوعها: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-06 ساعت 21:49)saeed53 نوشته: من سیمباسیس در پونا رو پیشنهاد میکنم طبق قوانین جدید این تنها داشگاهی که شما برای تمدید ویزا نیز به برگشت به ایران ندارین
دوست عزیز ، تمامی افرادی که بطور موقت در هند هستند......
از دکترا( با اینکه ری سرچ ویزا دارند) تا همین دوره های زبان ، باید از اداره پلیس برای ورود و خروج مجدد از هند برگه تائید بگیرند... این یک قانون کلی در این جهنم 72 ملت است !
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز دانشگاه سیمباسیس در دورههای زبان نسبت به دانشگاههای دیگر گرانتر است ولی در پایان دوره برای تمدید ویزا نیاز نیست به ایران برگردین و در داخل هند برای شما تمدید ویزا میکند ولی دانشگاههای دیگر این شهر بعد از پایان دوره حتما باید برگردین ایران و درخواست مجدد ویزا دانشخویی کنید جهت اطلاعات بیشتر در خدمت هستم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سعید جان من واقعا شرمنده ام و عذر می خواهم که بی دقتی از بنده بود!
خوب نوشته شما رو نخوندم و به اشتباه فکر کردم که برای رفتن و آمد مجدد در هند رو می فرمایید....
و کاملا حق با شما است....
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-08 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 17:44 توسط ParsTrader.)
سعید جان من واقعا شرمنده ام و عذر می خواهم که بی دقتی از بنده بود!
خوب نوشته شما رو نخوندم و به اشتباه فکر کردم که برای رفتن و آمد مجدد در هند رو می فرمایید....
و کاملا حق با شما است.
دوست عزیزم من تموم پستهای شما رو خوندم و میدونم چقدر از هند بدت میاد ولی من و دوربینم عاشق هند هستیم .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
saeed53 عزیز.
هند خوب است! اما تنها برای مدتی... راحتی که مردم هند دارند را ، شاید در هیچ جا نتوان دید...
اما این نگاه ها ، تنها از دید یک توریست مناسب است... و شگفت آور... نه برای مدت طولانی زندگی کردن...
تفاوت های اقلیمی و فرهنگی مردمان هند ، با مردمان ایران بسیار بسیار متفاوته...
ولی همانطور هم که قبلا عرض کردم ، هند برای انجام امور اقتصادی و سرمایه گذاری کشوری مناسب است....
به هر حال سلیقه ها و نوع دیدگاه ها متفاوت است.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بپرسم این که گفته شده فقط دانشگاه سیمبایسس بدون برگشت به ایران ویزا را تمدید میکنه . مگه مثلا" دانشگاه های دیگر مثل همان عثمانی و جواهر لعل نهرو که دوستان گفتند را نمیشه بدون بازگشت تمدید ویزا کرد . در جایی که هنوز ویزای شما تمام نشده و شما مثلا" 2 ماه از ویزات باقی مونده باشه ؟
اگر محصل باشید و در سفارت ایران مشغول به تحصیل باشید چطور ؟
منظورم اینه که سفارت ایران میتونه برای محصل هاش تقاضای ویزا از کشور هند کنه یا نه ؟
با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آیا با دیپلم میشه وارد دانشگاههای هند شد؟
آیا توصیه میکنید که برای ادامه تخصیل اونجا برم و بعد از اونجا به یه کشور خوب برم؟
انتظار.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 16سالمه؛يعني امسال ميرم سوم دبيرستان؛دخترم..من ميتونم برم هند تو كالج هاي زبان ثبت نام كنم با اين سن؟يا بايد صبر كنم؟چقدر؟
شرط معدل داره؟يعني معدلم چند بايد باشه كه كارم راحتتر باشه؟