موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بله ... مداركتون توي صف بررسي هستش ... ايشالا يه چند وقت ديگه دوباره ايميل بزنين تا acceptable بودن فرمهاتون هم مشخص بشه...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،نمونه نامه برای مکاتبه و مطلع شدن از ساعت مصاحبه با سفارت مربوطه موجود می باشد،ممنون،ولی آدرس ایمیلش رو نمیدونم (برای ابوظبی) لطفا زحمت این مورد رو هم بکشید (آدرس ایمیل سفارت در ابوظبی)
ممنون و متشکر.
شماره کیس:76xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:may29,2009
کنسولگری:Abudhabi
تاریخ دریافت نامه دوم:november 16th
تاریخ مصاحبه:ِdec .6th
تاریخ دریافت ویزا بدون کلیرانس:dec.8th
ورود به آمریکا:April 2010
جز باده ی لعل نیست در روی زمین.................تلخی که هزار جان شیرین ارزد
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از کارنت شدنم واسه معلوم شدن تاریخ مصاحبه میل زدم kcc جوابش این بود:
Your forms have been received and are currently processing. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
1- آیا فرم هام acceptable بودن کلا یا معلوم نمیشه با این جواب؟
2- ادم روش نمیشه دوباره درخواست کنه با ایمیل زمانشو بگن با این جواب!
3- البته من فرمهام رو دیر پست کرده بودم...
4- چه کنم؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-27 ساعت 07:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-27 ساعت 07:38 توسط Monica.)
(2009-10-23 ساعت 03:58)nariman نوشته: دوستان عزیز،نمونه نامه برای مکاتبه و مطلع شدن از ساعت مصاحبه با سفارت مربوطه موجود می باشد،ممنون،ولی آدرس ایمیلش رو نمیدونم (برای ابوظبی) لطفا زحمت این مورد رو هم بکشید (آدرس ایمیل سفارت در ابوظبی)
ممنون و متشکر.
گرچه فکر می کنم جوابتون رو پیدا کرده باشین، اما فکر میکنم آدرس ایمیل سفارت ابوظبی این باشه:abudhabiIV@state.gov
(2009-11-26 ساعت 21:27)shahin82 نوشته: بعد از کارنت شدنم واسه معلوم شدن تاریخ مصاحبه میل زدم kcc جوابش این بود:
Your forms have been received and are currently processing. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
1- آیا فرم هام acceptable بودن کلا یا معلوم نمیشه با این جواب؟
2- ادم روش نمیشه دوباره درخواست کنه با ایمیل زمانشو بگن با این جواب!
3- البته من فرمهام رو دیر پست کرده بودم...
4- چه کنم؟
نگران نباشید... چون کارنت شدین بالاخره جوابتون رو میدن، منتها چون همونطور که خودتون گفتین، احتمالا فرمهاتون دیر به دستشون رسیده و هنوز توی صف بررسی هستش، هنوز نمی تونن بهتون بگن acceptable بوده و تاریخ مصاحبه براتون مشخص کنن...
سعی کنین هفته ای یک بار (بعد از شام!!!) همون ایمیل رو دوباره ارسال کنید تا جواب مناسب بگیرین...
--------------------------------------------------------------
پ.ن. اون بعد از شام شوخی بودها! جدی نگیرین
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من به KCCنامه زدم و دررابطه با تاریخ مصاحبه سوال کردم ،درجواب گفن 7تا 10روز کاری دیگه دوباره پیگیری کنم تا زمان دقیق به من اعلام بشه ،همچنین منتظر دریافت نامه دوم هم باشم .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در صورت مکاتبه با KCC باید تاریخ تولد رو هم ذکر کنیم؟
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010