2010-01-28 ساعت 15:21
(2010-01-28 ساعت 12:57)jabe نوشته:(2010-01-12 ساعت 20:12)seravin نوشته:(2010-01-12 ساعت 20:04)jabe نوشته: سلام دوستان من کارنت شدم و ایمیل زدم زمان و مکان مصاحبه رو بهم بگن ولی جوابش متن زیر یوده!من چطوری میتونم زمان و مکان مصاحبه رو بدونم؟شما یک مقدار زود ایمیل زدید.
Thank you for your inquiry.
Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC.
طبق گفته کی سی سی پس از گذشت 7 تا 10 روز کاری دیگه ایمیل بزنید تا تاریخ مصاحبه رو بهتون بگن.
سلام
من ایمیل زدم و کی سی سی تاریخ مصاحبه من که توی مارچ هست رو گفته و گفته که نامه من 14ژانویه ارسال شده ولی نامه هنوز نرسیده
میخواستم بدونم الان آیای من باید به سفارت ترکیه ایمیل بزنم؟در واقع نمیدونم باید چیکار کنم ممنون اگر راهنمایی کنین
در ضمن من تو فرم اولم محل سفارت رو به اشتباه ایران نوشته بودم ولی متن ایمیل من برای پرسیدن تاریخ به شکل زیر بود
Dear Sir/Madam
According to the “VISA BULLETIN February 2010” my case number is current in the region of ASIA.
I would appreciate it, if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date and time of our interview in the USA local embassy in ANKARA, Turkey.
که من چون پست نامه اول از ترکیه بود این رو نوشتم. ولی در جواب ایمیل فقط تاریخ و ساعت رو گفته و هنوز مطمئن نیستم مصاحبه من ترکیه باشه.
این هم جواب کی سیسی
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of March 2010 at AM. A notification letter was sent to you on January 14, 2010. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.
دوباره ایمیل بزن و از محل مصاحبه مطمئن شو.