موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-22 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-30 ساعت 18:26 توسط مریم بانو.)
سلام به همه دوستان
من لیسانس زبان فرانسه دارم و فوق لیسانس فرهنگ و زبان های باستانی. آشنا به 10 زبان مرده (اوستا، پهلوی، مانوی، سنسکریت ...) مرتبط با رشته مورد نظرم و مسلط به فرانسه و انگلیسی و تسلط نسبی به عربی. در حال انجام کارهای تحقیقاتی روی ادیان. می خواستم بدونم با داشتن معدل 17 لیسانس و 18 ارشد (هر دو از دانشگاه علامه طباطبایی) آیا برای دکتری ادیان تطبیقی می تونم بورس بگیرم و اگر جواب مثبت است با این بورس، باز هم نیاز هست که از ایران برام پول بفرستن؟
سلام به همگی
جوابی برای سوال من نیست؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-30 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-30 ساعت 21:48 توسط ParsTrader.)
(2012-12-22 ساعت 01:27)مریم بانو نوشته: سلام به همه دوستان
من لیسانس زبان فرانسه دارم و فوق لیسانس فرهنگ و زبان های باستانی. آشنا به 10 زبان مرده (اوستا، پهلوی، مانوی، سنسکریت ...) مرتبط با رشته مورد نظرم و مسلط به فرانسه و انگلیسی و تسلط نسبی به عربی. در حال انجام کارهای تحقیقاتی روی ادیان. می خواستم بدونم با داشتن معدل 17 لیسانس و 18 ارشد (هر دو از دانشگاه علامه طباطبایی) آیا برای دکتری ادیان تطبیقی می تونم بورس بگیرم و اگر جواب مثبت است با این بورس، باز هم نیاز هست که از ایران برام پول بفرستن؟
سلام به همگی
جوابی برای سوال من نیست؟
سلام
در مورد بورسیه که هیچ تضمینی نیست . ممکنه یک استاد از کار شما خوشش بیاد و به شما بورسیه بده . ممکن هم هست که اصلا نتونید بورسیه بگیرید .
تنها راه بورسیه گرفتن مکاتبه با استادای دانشگاههای امریکاست . اگه یکی از از انها از کار شما خوشش بیاد احتمالش هست که بورسیه بگیرید .
پیشنهادم اینه که به فاروم اپلای ابرود سری بزنید و تاپیکهای مربوطه را مطالعه کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-01-12 ساعت 21:09)ماریسا نوشته: سلام
من می خواستم بدونم شانسی برای بورس شدن در یکی از دانشگاه های کانادا را دارم مدرک کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه سرارسری سمنان را دارم ارشدم را آزاد خوندم معدل لیسانسم 12.5 است ومعدل ارشدم 17 است.گرایش ارشدم مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی است وزبانم را دارم می خونم تا امتحان ایلتس بدم .اول اینکه دکتری در رشته داردسازی می تونم بخونم وکدام دانشکاه های کانادا شانس پذیرش دارم .دو مقاله به ژورنا لهای برزیل و کانادا فرستادم ویک مقاله داخلی دارم با این شرایط می تونم بورس تحصیلی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید[/font]
سلام
متاسفانه معدل لیسانس شما خیلی پایینه . هر چند معدل فوق لیسانس نسبتا ان را پوشش داده است . به هر حال به تلاش خودتون بستگی داره . بورسیه گرفتن نیاز به پشتکار داره دوستی داشتم که به بیش از 300 استاد دانشگاههای امریکا و کانادا ایمیل فرستاد تا تونست نظر چند تا را جلب کنه و در نهایت از یکی بورسیه بگیره .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،خوشحال میشم در مورد رزومه من نظر بدین،پذیرش در دکتری:
لیسانس:مهندسی مکانیک جامدات،آزاد مشهد،معدل 17.06
ارشد: MBA دولتی شاهرود
معدل : 19
مقاله :2 ISI
IELTS: 7 شاید دوباره امتحان بدم و 7.5 بشم
2 کتاب در نقش EDITOR (همراهی با استاد فوق لیسانس) مرتبط با رشته ارشدم
برای دکتری بازاریابی میخوام اقدام کنم
و شاید GMAT امتحان بدهم
شانسم برای FULL FUND ?
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-09 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-09 ساعت 14:51 توسط hossein12.)
دوستان سؤالی در مورد نحوه اپلای کردن داشتم. فرض کنید من متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور هستم، درسامو خیلی خوب خوندم، مدرک زبانمو گرفتم و میدونم کدوم کشور، کدوم دانشگاه و البته کدوم رشته رو میخوام. سؤال من اینه: حالا باید دقیقاً از کجا شروع کنم؟ از استاد یا از دانشگاه؟ کدوم روش بهتر و سریعتر جواب میده؟ آیا ابتدا باید با یک استاد در زمینه مورد علاقهم مکاتبه کنم یا باید مکاتبه رو از طریق واحد پذیرش دانشگاه مورد علاقهم شروع کنم؟ سؤال دوم من اینه که در مکاتبهم باید دقیقاً چی بگم؟
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 12:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 12:24 توسط MOHAMMADIKAJAL.)
با سلام . من دانشجوی ارشد رشته ژنتیک هستم.رشته کارشناسی ام 14.61 از دانشگاه آزاد بوده.هنوز مقاله ای ندادم اما در حال آماده کردنش هستم میخوام برای دانشگاه تگزاس اقدام کنم اما نمیدونم کسانی که در رشته من سال گذشته بورس گرفتن در چه ژمینه ای تحقیق داشتند که پایان نانمه ام رو بر اساس اون تنظیم کنم,از طرفی نمیدونم استادهایی که توی اون دانشگاه کار میکنن اسمشون چیه که بهشون ایمیل بدم از طرفی میخوام بورس RE رو اگه بشه بگیرم که میگن از همه بورس ها بهتره .اگه راجع به این موضوع اطلاعاتی دارید لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون.[/b]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من رشتم مهندسی شیمی هست.معدل کارشناسیم 14.5 و ارشدم فعلا 14 از دانشگاه صنعتی اصفهان هست میخوام ببینم با این معدل شانسی برای بورس کانادا دارم یا نه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-23 ساعت 01:55 توسط laptop.)
ﺳﻼﻡ.ﻣﻦ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺩﺭﻭﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﺸﮑﻝ ﺷﺪﻡ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ zip ,state,home phone,military status ﺑﺎﯾﺪ ﭼﯽ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ .ﻣﺜﻼ ﺗﻟﻔﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﮐﺪ ﺷﻬﺮ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ؟ ﻭﻟﯽ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﮑﺮﺩ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺳﺎﯾﺖ webfast
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز کسی پیدا نشده جواب من بده .تو قسمت zip چی بنویسم
؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با توجه به معرفی سایت fastweb لطفا کمک لازم را جهت پر کردن قسمت هایی مثل zip..state..home number بفرمایید
با توجه به این که تلاش فراوانی جهت پر کردن این فرم نموده ولی موفقیت آمیز نبود و من در ایران زندگی میکنم و هدف تحصیل در مقطع دکتری می باشد
اگر نیاز به تماس تلفنی می باشد در صورت امکان یک شماره لطف کنید..
البته من کدپستی 10 رقمی هم وارد کردم ولی قبول نکرد و در قسمت home phone اصلا هیچ تلفنی را قبول نمی کند..آیا چون در قسمت state من california را انتخاب کردم به این علت کد ایران را نمی پذیرد؟
لطفا راهنمایی کامل بفرمایید ..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من23سالمه و دانشجوی ترم آخر ارشد حسابداری بامعدل 19.20 ازیک دانشگاه غیرانتفاعی هستم.وهمچنین خواهان تحصیل درمقطع دکتری .درضمن درصددنوشتن مقاله هم هستم.چه اقداماتی بایدانجام بدم؟میتونم باهمسرم ویزا بگیرم؟چقدرباید هزینه کنیم؟چطورمیتونم بورسیه بگیرم ؟اصلاامکانش هست؟