موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
مدرک لیسانس من از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشدم را از دانشگاه تهران گرفتم و حالا مشغول مطالعه زبان و گرفتن تافل هستم یادم رفت بگم رشته ام هم مهندسی شیمی
می خواستم بدونم چطور می تونم در یکی از دانشگاههای آمریکا و یا کانادا مشغول به تحصیل در دوره دکتری بشم اصلا امکانش هست لطفا راهنمایی کنید
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2009-08-09 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-09 ساعت 12:04 توسط usa.lover.)
اکرم خانم شما میتونید به دو صورت در آمریکا یا کانادا تحصیل کنید.
1.با بورس تحصیلی
2.هزینه شخصی
معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد شما چنده؟ آیا مقاله، کتاب یا هر چیز تحقیقاتی و یا مدرکی دارید؟
اگر بخواهید با هزینه شخصی اونجا تحصیل کنید ، برای هر سال در کانادا باید حداقل 30 میلیون خرج کنید و در آمریکا حداقل 50 میلیون. تازه اینها خرج و مخارخ مقطع لیسانس هستند. دکترا کمی بالاتره...
در کل امکان تحصیل در کانادا و آمریکا وجود داره!!!
جواب سوالهای منو بدید تا بیشتر کمکتون کنم.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از اینکه راهنمایی می کنید معدل لیسانس پایین 7/13 و معدل ارشد 5/15 و یک مقاله هم دارم.
باز هم تشکر می کنم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با مدرک کارشناسی ارشد مجازی از دانشگاه شهید بهشتی می شه برای دکترا اقدام کرد؟ مدرک های مجازی یا به عبارتی e-learning مورد تائید هست یا نه؟ با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا سایت گرفتن بورسیه در کانادا را معرفی نمایید در مقطع دکترا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
مدرک فوق لیسانس من از دانشگاه علوم پزشكي تهران در رشته آناتومي و حالا در مقطع دكتراي بيولوژي توليد مثل از دانشگاه تهران ترم اول مشغول تحصيلم و مشغول مطالعه زبان و گرفتن تافل هستم می خواستم بدونم چطور می تونم در یکی از دانشگاههای اروپايي مشغول به تحصیل در دوره دکتری بشم اصلا امکانش هست لطفا راهنمایی کنید
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها میشه بگید من شانسی برای گرفتن دکترا از دانشگاه های کانادا دارم یا نه؟
کارشناسی از دانشگاه آزاد با معدل 16.69 و ارشد تا الان معدلم 18.50 بوده که اونم از آزاده . مقاله هم داریم با دوستم میدیم اساتید معرفم شناخته شده ان .رشته ام هم ادبیات انگلییسی هست . شانسی برای گرفتن بورس دارم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تحصیل در مقطع دکترا
با سلام خدمت دوستان بزرگوار، من دارای شرایط زیر هستم و می خواهم برای دوره دکترا در کانادا اقدام کنم، اگر امکانش هست راهنماییم کنید.
لیسانس عمران با معدل 18.10 و فوق لیسانس گرایش سازه با معدل 17 از دانشگاه سراسری گیلان و مقاله، ثبت اختراع و چند مقام کشوری در زمینه پل ماکارونی هم دارم. دارم تافل می خونم ولی هنوز امتحان ندادم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خدا قوت به خاطر لینک مفیدتون.
میخواستم ببینم با شرایطی که دارم می تونم بورس دکترا در امریکا بگیرم؟ لیسانسم را از دانشگاه دولتی یزد با معدل 16.02 و فوق لیسانسم را از دانشگاه تربیت مدرس تهران با معدل 17.28 گرفتم. دو تا مقاله در همایش ها داشته ام. حالا امکان گرفتن بورس را دارم>
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-15 ساعت 18:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-16 ساعت 08:53 توسط ParsTrader.)
(2012-10-15 ساعت 16:01)sara.dorna نوشته: سلام و خدا قوت به خاطر لینک مفیدتون.
میخواستم ببینم با شرایطی که دارم می تونم بورس دکترا در آمریکا بگیرم؟ لیسانسم را از دانشگاه دولتی یزد با معدل 16.02 و فوق لیسانسم را از دانشگاه تربیت مدرس تهران با معدل 17.28 گرفتم. دو تا مقاله در همایش ها داشته ام. حالا امکان گرفتن بورس را دارم>
سلام
البته شما رشته تحصیلی را معرفی نکردید اما همه چیز بستگی به پروپوزال شما دارد که ایا نو و جدید است یا خیر ؟ بعد هم بهتر است برای پروپوزال خود دنبال اساتیدی باشید که به موضوع شما علاقه مند باشند .
برای دانشگاههای امریکا برای رشته های فنی و مهندسی نیاز به GRE ,برای رشته های انسانی نیاز به GMAT دارید و البته امیدوارم تاکنون تافل خود را گرفته باشید .
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت اپلای ابرود مراجعه کنید که اطلاعات انجا بسیار کامل است .
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من دانشجوی ارشد، ترم 2 emba هستم.از سازمان مدیریت صنعتی(میشه دانشکاه سراسری).می خوام موضوع پایان نامه ام رو طوری انتخاب کنم که برای دکتری بتونم پذیرش بگیرم.اما نمیدونم ار کجا و کی بپرسم!
اگر اطلاعاتی دارین که بهم کمک کنه ممنونتون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و من هم در مورد ادامه تحصیل در مقطع دکتری سوال داشتم. من 33 سالم است و در سال 86 از دانشگاه تهران در رشته جمعیت شناسی demography با معدل نزدیک به 5/17 فارغ التحصیل شدم و لیسانسم هم بهداشت عمومی بوده با همین معدل. مقاله نداشتم اما کارهای تحقیقاتی کردم . الان هم مدت 5-6 ساله که سابقه کار را در دانشگاه علوم پزشکی دارم به عنوان کارمند که البته مرتبط با مدرک لیسانسم است. می خواستم ببینم که اگر بخوام زبان بخوانم و با وجود شرایط موجود شانسی برای گرفتن پذیرش و بورسیه در مقطع دکتر را دارم یا خیر. یا اگر این امکان نیست آیا میتوانم برای ویزای مهاجرتی به کانادا اقدام کنم و اینکه مراحل به چه شکلی است؟ ممنونم از پاسخ شما عزیزان. موفق باشید.