موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-27 ساعت 12:15)shivah نوشته: دوستان به تاریخ فارق التحصیلی کاری ندارن واقعا؟
بعد اینکه من پرینت فرم اولیه ثبت نامم رو ندارم
اگه احیانا توی فرم اولیم با این 2 تایی که تازه فرستادم مغایرتی باشه،بهمون میگن تا قبل قسم خوردن؟
دوست عزیز . اونها مواردی نیستند که باعث رد شدن کیستون بشه . ولی برای محکم کاری می تونید یک ایمیل بزنین به KCC و اطلاعات صحیح رو براشون بنویسید تا در پرونده تون موجود باشه . و موقعی که در مصاحبه قسم می خورید که همه چی رو درست نوشتین ، این ادعاتون کاملاً صحیح باشه .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من بعد از دریافت نامه قبولی تغییر مکان دادم و آدرس جدید رو تو فرمهای ارسالی به kcc نوشتم .من باید به kcc اطلاع بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.2011
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال و راهنمايي :
اگه يك نفر درزمان ثبت نام لاتري 2010 درحال پايان نامه كارشناسي ارشد باشد ( الان مدرك را گرفته ) و الان يادش نباشه كه توي فرم ثبت نام ، مدرك تحصيلي را زده ليسانس يا فوق ليسانس
و همچنين
در فرمهاي 230 و 122 مدارك تحصيلي را تا ليسانس ذكر كرده باشه
و KCC فرم را accept كرده باشه
به نظر شما ، در زمان مصاحبه ، مدرك ارشد را مانند بقيه تحويل دهد ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اشكان ، بالاخره تحويل بدم يا نه ، همون ليسانسو بدم ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز مشکلی برای من پیش اومده که تازه متوجه اون شدم اگر امکان داره منو راهنمایی کنید.
مشکل اینه که من در فرمهای اولیه فرم dsp-122 همون فرم 2 برگی را که برای kcc فرستادم دست بر قضا فرمی را فرستادم که expireشده بوده و من اطلاع نداشتم تا امروز.حالا باید چکار کنم؟ لازم به توضیح هست که متن فرمها عینا مثل هم میباشد فقط در اخر صفحه دوم در قسمت توضیحات خود فرم در پاراگراف دوم متن تا حدودی متفاوت میباشد.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-10 ساعت 08:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-10 ساعت 09:10 توسط bita-p.)
من فكر ميكردم موقع ثبت نام تاريخ تولد همسرم رو زدم 5 اپريل.ولي فرم ها رو مطابق پاسپورت يعني 6 اپريل پر كرديم و فرستاديم.و وقتي كه ايميل زديم به kccبراي تاييد رسيدن فرمها .جواب دادن فرمها رسيده و از mach نبودن چيزي نگفتن ما هم نتيجه گرفتيم كه موقع ثبت نام تاريخ درست رو وارد كرديم. ولي از اونجايي كه من تا از چيزي كاملا مطمئن نشم آروم نميشم اخيرا يك ايميل با تاريخ تولد 5 اپريل فرستادم كه ببينم چه جوابي ميدهند! اگر باز هم جواب بدهند كه فرم ها رسيده ديگه بدبخت شدم.به هر حال يك پرينت از اون صفحه سايت لعنتي كه تاريخ رو اشتباه تبديل كرد گرفتم كه اگر لازم شد براشون بفرستم.ولي ميدونم چند تا از برندگان 2009 كه همين مشكل رو داشتند با مكاتبه به kcc مشكل رو حل كردند نمونه مكاتباتشون رو هم توي تاپيك مربوطه گذاشته اند.خواندن تجربيات اونها و استفاده از متن ايميل ها خيلي بهمون كمك ميكنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي از بچه هاي 2010 مي شناسيد كه اسم همسرش در فرم اوليه وارد نكرده باشه ؟ اگر مي شناسيد چطور شده قبول شد يا رد شد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در زمان ثبت نام آنلاین قانونی همسر شما بوده باشد در زمان مصاحبه شما مشکل بوجود می آید و کیس رد می شود. حتی هزینه مصاحبه هم اخذ می شد اما ویزا صادر نمی شود. اما اگر بعد از آن باشد باید مکاتبه کرد که راهنمایی کنند.