موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستان عزیزی که اشتباه تاریخ دارن من زمان ثبت نام تاریخ تولدمو جای ماه و روزش رو جابجا نوشته بودم و 5شنبه گإشته مصاحبه داشتم تو ابوظبی و بدون کلیرنس و هیچ مشکلی امروز ویزامو گرفتم فقط یه نامه به کی سی سی زدم و توضیح دادم همین نگران نباشید اشتباهات قابل حله و همش بستگی به نظر افسر سفارت داره از من حتی یک سوال هم راجع به اشتباهم نکرد منم چیزی نگفتم فقط وقتی ویزام صادر شد توش تاریخ تولدمو همون اشتباه رو نوشته بودن منم به شخصی که ویزاها رو تحویل میداد گفتم گفت برو فردا بیا بگیر و امروز رفتم و با تاریخ صحیح گرفتم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آخه موقع ثبت نام که باید انتخاب میکردیم روز و ماه رو. اصلا نمیشد اشتباه کرد. حالا به هر حال شما توی فرم DS-230 تاریخ صحیح رو نوشتید. درسته؟
بعد روز مصاحبه باید قسم بخوریم که چیزایی که توی فرما نوشتیم رو راست گفتیم یا کلا هرچی گفتیم حتی موقع ثبت نام؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من از برندگان 2011 هست .و موقع ثبت نام اينترنتي من تاريخ تولد رو از روي سايتهاي تغيير تاريخ ازشمسي به ميلادي احتمالا نوشتم 5 اپريل.وقتي ميخواستم فرم ها رو پر كنم ديدم پاسپورت 6 اپريل زده.باز رفتم سايتهاي تغيير تاريخ از شمسي به ميلادي رو چك كردم ديدم بعضي ميزنن 5 اپريل وبعضيا 6 اپريل.حالا واقعا گيج شدم يادم نيست موقع ثبت نام كدوم رو زدم 5 يا 6اپريل الان به نظر شما بkccاي ميل بزنم و احتمال اشتباه رو اعلام كنم يا صبر كنم بعد از اينكخ فرم ها رو فرستادم اگر گفتن اطلاعات machنيست اشتباه رو اعلام كنم؟لطفا راهنمايي كنيد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-27 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-27 ساعت 12:55 توسط farzad24.)
(2010-05-27 ساعت 11:03)bita-p نوشته: همسر من از برندگان 2011 هست .و موقع ثبت نام اينترنتي من تاريخ تولد رو از روي سايتهاي تغيير تاريخ ازشمسي به ميلادي احتمالا نوشتم 5 اپريل.وقتي ميخواستم فرم ها رو پر كنم ديدم پاسپورت 6 اپريل زده.باز رفتم سايتهاي تغيير تاريخ از شمسي به ميلادي رو چك كردم ديدم بعضي ميزنن 5 اپريل وبعضيا 6 اپريل.حالا واقعا گيج شدم يادم نيست موقع ثبت نام كدوم رو زدم 5 يا 6اپريل الان به نظر شما بkccاي ميل بزنم و احتمال اشتباه رو اعلام كنم يا صبر كنم بعد از اينكخ فرم ها رو فرستادم اگر گفتن اطلاعات machنيست اشتباه رو اعلام كنم؟لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز شما فرم ها رو با اطلاعات صحیح مطابق پاسپورتتون پر کنید . بعد از اینکه مدارکتون بدست KCC برسه ، می تونید با ارسال ایمیل مراتب رو بهشون اطلاع بدین .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من 16 روز دیگه مصاحبه دارم . روز ثبت نام آنلاین نمی دونم تاریخ تولد رو چی وارد کردم. تو فرم اول درستش رو وارد کردم. هنوز هم نامه دوم رو نگرفتم به سفارت ابوظبی زنگ زدم تاریخ مصاحبه رو بهم گفت. حالا به نظر شما دوستای با تجربه من دقیقا باید چیکار کنم.