موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اونجا هستید بفرمایید لطفا برای مهندس کامپیوتر و برنامه نویس بهترین ایالت کجا میتونه باشه ؟
همه میگن کالیفرنیا و شهر سانفرانسیسکو !
شما ایده ای دارید ؟
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، هزينه يكماه زندگى در آمريكا براى خونواده ٣ نفره حدودا چقدر درمياد؟ (مثلا شهر آتلانتا)
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به خیلی عوامل بستگی داره مثل سن فرزند ،محل اجاره و تعداد خواب و .... . آپارتمان دلخواه با فرزند مدرسه ای حدود ۳۰۰۰
اجاره آپارتمان ۱۳۰۰
برق و آب ۱۲۰ تا ۱۵۰
تلفن برای سه نفر ۱۱۰
اینترنت ۳۰ تا ۵۰
بیمه ماشین ۱۰۰ تا ۱۵۰
خوراک اگر هر نفر روزی حداقل ۲۰دلار برای سه وعده میشه ۶۰۰
بنزین ۱۰۰
بیمه پزشکی برای سه نفر بسته به نوع بیمه ممکنه از ۱۵۰ به بالا
و همیشه و همیشه هزینه هایی پیش میاد که ثابت نیستن. اگر فرزند مدرسه رو دارین که اونهم هزینه های خودش روداره.
تفریح و رستوران و پوشاک و رفت و آمد و مهمونی با دوستان ... هم هست .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اینقدر بیمه ها مختلف و متفاوت هستند که نمیشه اطلاعات مشخص و تعریف شده ای پیدا کرد. معمولا از طریق محل کار بیمه معرفی میشه. در حال حاضر بیمه obama care ابتدا به ساکن خیلی خوبه،و قیمتش مناسبتره. ولی فرد به فرد فرق میکنه. شما به مرکز بیمه که شماره اش تو وبسایت هست زنگ میزنید و اونا با سوالاتی که میپرسند قیمت نهایی و انتخاب هایی که دارید رو میگن و شما انتخاب میکنید.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-22 ساعت 09:01)publichb نوشته: (2010-05-06 ساعت 11:04)idn نوشته: خیلی فروم جالبیه
من که هنوز منتظرم لاتاری جوابش بیاد از کجا شروع کنم
مثل من هستی فکر کنم وقتی هم قبول بشیم نمیخواییم بریم خخخخخخخ
داداش اینو از کجا پیدا کردی ))
7 سال پیش چه فکرایی داشتم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی