موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بعد از خوندن نوشتههای موجود هنوز هم این سوال روشن نیست که از کجا باید شروع کرد.
آیا باید یه خونه گرفت؟ مراحل اولیه به جز گرفتن SSN شامل چیه؟ چرا همه میگن گواهینامه باید گرفت؟
موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
با تشكر از حجت عزيز
از همه سال بالايي كه الان همه چيز رديف براشون خواهش داريم به اين سئولات جواب واضحتري بدهند
1- مي توان از اينجا ( ايران) كار و تهيه مسكن را قبل از پرواز اوكي كرد .
2- پيشنهاد شما براي من كه كسي رو اونجا ندارم كدام ايالت و شهر است (براي شغل : تكنسين ماشينكار و نقشه كش صنعتي )
با تشكر از همه عزيزان
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بنظر من سخت نگيريد و فقط اعتماد به نفس و آماده غلبه كردن بر مشكلات را داشته باشيد آنجا با فكري كه ما اينجا مي كنيم نمي شود تصميم خوب گرفت.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اصلا بياييد اول فكر كنيم با چه پروازي بريم به صرفه تره بعد كه رسيديم اونجا ميشه يه كارايي كرد
پرواز امارات كه ميگن گرون در مياد و زياد هم جالب نيست
KLM هم كه تو مايه هاي 1700-1800 در مياد
آدم نميدونه چي بگيره
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ایران ایر - ویرجین چقدر در میآد؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
امارات بهترین گزینه است............
ایران ایر معمولا تاخیر داره ممکنه پرواز بعدی رو از دست بدین...........
بقیه ی ایر لاین ها هم ویزای ترانزیت میخوان که کسی جرات نمیکنه پاسش و با اون ویزای خوشگلش بده به آژانس هواپیمائی............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
جايي كه من ميخوام برم با پرواز امارات در مياد 17،000،000 ريال براي بزرگسال و 12،800،000 ريال براي خردسال
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
1-خیر نمیتونید از ایران برای این دو مورد اقدام کنید.....
2-به نظر من بهترین جا برای شما جائیه که ایرانی زیاد باشه مثل ایالت کالیفرنیا...ترجیحا لس آنجلس و حومه.....
اینجا توضیح دادم شاید دوستان دیگه ای هم سوال های شما رو داشته باشند.
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه موردی رو اشاره کنم شاید بدرد بخوره.
یک بلیط هائی هست به نام last minute که مثل هموم پا پروازی خودمون میشه.که قیمتش شاید یک سوم شده ولی زمانش معلوم نیست ممکنه همون موقع باشه یا چند ساعت بعد.
واسه کسائی مثل من که بعد از پرواز اول توقف دارند و مجرد هم هستند گزینه خوبیه.
راستی کسی از ایالت نیویورک اطلاعاتی نداره .؟اونجا واسه یک تازه وارد چطوره ؟کدوم مناطقش خوبه و امنیت داره و گرون نیست؟
خانه دوست کجاست...
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
نیویورک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شنیدم خیلی گرونه......مخصوصا قیمت خونه هاش....
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی فروم جالبیه
من که هنوز منتظرم لاتاری جوابش بیاد از کجا شروع کنم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-06 ساعت 11:04)idn نوشته: خیلی فروم جالبیه
من که هنوز منتظرم لاتاری جوابش بیاد از کجا شروع کنم
از اول شروع کن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
اینو من برای یه جای دیگه نوشتم اما فکر کنم به اینجا بیشتر میاد...!
ببینین شما یه هزینه استارت زندگی دارین:
اجاره مسکن: که به خاطر اینکه ما کردیت نداریم ممکنه از شما پول اجاره مدت قرارداد (مثلا سه ماه) رو پیش بگیرن... علاوه بر این یه هزینه ای دارن به نام دیپوزیت برای اینکه موقعی که شما از خونه بلند شدی اگر خونه مشکلی پیدا کرده بود از این پول تعمیرش کنن... بازم چون ما کردیت نداریم ممکنه این هزینه بیشتر بشه! یه مثال بگم: ما یه خونه یه خوابه گرفتیم برای سه ماه (که حداقلش بود) ماهی 950 اجاره برای سه ماه رو پیش دادم + دیپوزیت 800 دلار
*(نکته: اینجا معمولا برای هر 6 ماه اجاره 1 ماه رایگان بهتون خونه رو میدن... حالا اینکه این یک ماه رو اول بدن یا آخر بدن به شرایط شما و اونها بستگی داره!)
لوازم منزل: شما باید فکر اینا رو بکنین: جای خواب (حداقل یه بالش و پتو البته در شرایطی که کف خونه تون موکت داشته باشه!)، ظرف و ظروف (بشقاب، لیوان، قاشق چنگال، چاقو...)، قابلمه و ماهی تابه، مواد تمیزکننده (اعم از مایع ظرفشویی، شامپو، صابون) و درنهایت مواد غذایی... اینها حداقل ها بود...
*(نکته: اینجا یک سری فروشگاه هستن مثل ROSS که لوازم منزل رو با قیمت خیلی پایین می فروشن، این جنسها چند بار بهشون تخفیف خورده و مثلا یه دفعه از 90 دلار قیمتشون رسیده به 12 دلار... تا جایی که من دیدم حتی از IKEA هم قیمتاش پایین تره)
خرید ماشین: به نظر من همون اول ورود به آمریکا خرید ماشین نو ریسکه... اما شما می تونین یه ماشین دست دوم خوب رو با قیمت مناسب تهیه کنین... برای خرید ماشین به نوع، مدل، سال تولید و کیلومتر شمار (که اینجا میشه مایل شمار) باید دقت کنین... از هر کسی هم ماشین نخرین یه قول لیلی پنیر مفتی (حالا مفتی هم نه، با قیمت خیلی پایین) فقط توی تله موش پیدا میشه... ما اینجا یه تویوتا کمری توی کریگزلیست پیدا کردیم 3000 تا با صاحبش قرار گداشتیم یه جایی رفتیم دیدیمش... ماشین بدی نبود اما صاحبش مشکوک میزد، میگفت فقط نقد می فروشه، گفتیم CashierCheck میدیم بازم قبول نکرد... خلاصه یکسری دلایل دیگه هم باعث شد که سراغش نریم... ما آخر سر ماشینمون رو از یه دیلر گرفتیم 4900...
خرید موبایل (اگر گوشی با خودتون نیارین) همسر من یه گوشی ال جی زنون خرید 165 دلار...
به جز اینها که مثلا هزینه اولیه بودن و ممکنه به هر حال مال هر کسی (بسته به شرایط و نیازهاش) متفاوت باشه یه سری مخارج روزمره و ماهیانه هم هست... اینجا پول برای آب گاز برق و البته زباله جات جزو هزینه های ماهانه حساب میشه...
موبایل تقریبا ماهی 50$ البته بستگی به پرووایدر و پلن و میزان استفاده شما داره... اینی که من گفتم مال AT&T هستش پلنش هم GoPhone ... تا جایی که من فهمیدم T-Mobile خیلی ارزونه (البته بعضی جاها رو تحت پوشش نداره) اگر بتونین از این پرووایدر استفاده کنین خیلی به سودتونه.. چون می تونین خیلی راحت و بدون دادن Deposit کلان از پلن خانواده و... استفاده کنین (این AT&T پدر ما رو درآورده!)
سوال دیگه ای بود بپرسین ما نطق مون رو ادامه بدیم!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.