موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید همونجایی که پسرم رو بیمه رایگان کردن منو همسرمم اقدام کردیم اما به ما گفتن باید سیتیزن باشید و از اونجایی که در آمد ما در بدو ورود زیاد نیست گفتند باید به سایت فدرال مارکت پلس انشورنس مراجعه کنید ودنبال بیمه مدیکال رایگان بگردید اما من چنین اپشنی نمیبینم لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-18 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-18 ساعت 18:01 توسط joybar.)
(2016-03-18 ساعت 06:01)setin نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید همونجایی که پسرم رو بیمه رایگان کردن منو همسرمم اقدام کردیم اما به ما گفتن باید سیتیزن باشید و از اونجایی که در آمد ما در بدو ورود زیاد نیست گفتند باید به سایت فدرال مارکت پلس انشورنس مراجعه کنید ودنبال بیمه مدیکال رایگان بگردید اما من چنین اپشنی نمیبینم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز ؛هلس کر(مارکت پلس) همون بیمه اباما کر هست . ولی الان دیگه مهلت ثبت نام تمام شده .و تنها راه گرفتن بیمه درمانی رایگان در امریکا همین اباما کر هست.البته که ایالت های مختلف ممکن است بعضی پوشش های بیمه ای محدود رایگان داشته باشند که باید در ایالت خودتان تحقیق کنید .برای اطلاعات بیشتر اباما کر ادرس سایت این هست.
Www.healthcare.gov
باید با این سایت در تماس باشید چون هم استثناهایی دارند هم در طول سال دوباره در مقاطعی ثبت نام میکنند.
موفق باشید
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد بیمه هائی که در ایران ارائه میشوند بیمهای مسافرتی آیا خوب هستند در آمریکا و آیا پوشش خوبی ارائه میدهند ؟ چه شرکتی خوبه
و در آمریکا چه شرکتی به کسانی که تازه آمده اند زود بیمه میدهند و ماهی چقدر باید داد
ممنون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين هزينه هاي گرون براي زايمان براي گرين كارتي هاست؟
منظورم اينه كه وقتي سيتيزن شديم اوضا تغيير مي كنه يا نه؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-31 ساعت 15:23)Sam-90 نوشته: دوستان اين هزينه هاي گرون براي زايمان براي گرين كارتي هاست؟
منظورم اينه كه وقتي سيتيزن شديم اوضا تغيير مي كنه يا نه؟
ربطی به وضعیت سیتیزنشیپ نداره بستگی به اینشورنس داره شما میتونی گرین کارتی باشی اما اینشورنس خوبی داشته باشی و هیچ هزینه ای پرداخت نکنی.
اما وقتی سیتین باشی میتونی از medicare یا medicaid استفاده کنی که البته اگر سیتیزن نباشی هم خیلی خیلی احتمالش کمه اما توی کالیفرنیا ممکنه بدن . اما خب اونم بستگی به درامدت داره اگر درامد خوبی داشته باشی باید خودت بری دنبال یه بیمه خوب و دولت کمک نمیکنه. هزینه زایمان هم برای این بالاست چون مردم یا بیمه ندارن یا بیمه تمام پول رو نمیده.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این دیداکتبل به این معنی هست که مثلا تا 20000 دلار خودم اول پول درمان بدم بعد بیمه بالای 20000 هزار تا رو میده ؟ مثل ایران نیست که با بیمه مثلا 100 من میدادم 150 بیمه؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد