موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-04 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-04 ساعت 09:25 توسط سپیده زمان.)
سلام دوستان من و همسرم 6 ماهه از طریق لاتاری وارد امریکا(ویرجینیا) شدیم
میخواستم بدونم. الان ما که ب طور رسمی مشغول بکار نیستیم . بهترین و مناسب ترین بیمه ای ک پیشنهاد میکنید بهمون چیه؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
بیمه دندان پزشکی در بلاد کفر:
- آیا ایمپلنت شامل بیمه دندانپزشکی میشود؟
کاشت دندان به طور گسترده به یک روش در دندانپزشکی تبدیل شده است. با وجود محبوبیت این روش، با این حال، بیمه ها تمایل به تحت پوشش قرار دادن آن نیستند.
دلیل اصلی که چرا ایمپلنت های دندانی توسط بیمه پوشش داده نمی شود، چون هنگامی که با روش های دیگرمقایسه شود، ایمپلنت گران قیمت و مسلما غیر ضروری است، حتی اگراین روش برای بسیاری از افراد انتخاب اول باشد.
از آنجا که بیمه ،ایمپلنت های دندانی را پوشش نمی دهد، بسیاری از بیماران خود را به مراقبت های بهداشتی اعتباری با نرخ بهره کم و یا صفر ترجیح می دهند. کاشت دندان وقت گیر است و هزینه های آن به مراتب از روش های دیگر دندان پزشکی گران تر است.
- آیا دندان مصنوعی پوشش شامل بیمه دندانپزشکی می دهد؟
میتوان گفت که برخی از شرکت های بیمه ای حدود 50% درصد ازهزینه های دندان مصنوعی را تامین میکنند،البته بعضی از شرکتهای بیمه ای هم برای انجام همین کار نوبت های 6 الی 12 ماهه و حتی 2 ساله به مشتری ها می دهند.
توصیه می شود قبل از عقد قرارداد با شرکت بیمه متن قرارداد به طور کامل مطالعه شود،چون برخی شرکت ها هستند که تا سقف هزینه 1000$ دلار را پرداخت میکنند.
- آیا تاج یا کاور شامل پوشش بیمه دندان پزشکی می شود؟
پوشش بیمه دندانپزشکی ممکن است با توجه به نوع طرح و سطح که شما انتخاب کرده اید متفاوت باشد.
بسیاری از برنامه های بیمه دندانپزشکی معمولا مواردی همچون شستشو و جرم گیری سالانه، پر کردن،تاج دندان ،طرح حمایتی از یک دندان ضعیف و یا دندان ترک خورده را پوشش می دهند ولی این مزایا مستلزم حفظ بهداشت دهان و دندان خوب، است.
هزینه تاج:
هزینه داشتن روکش های دندان ممکن است بسته به نوع مواد مورد استفاده، که ممکن است چینی یا فلزی است متفاوت باشد. به طور متوسط، هزینه می تواند از 600 $ به $ 1500 در هر تاج متغیر باشد.
- استفاده CareCredit برای تامین هزینه های دندان پزشکی:
CareCredit تبدیل به یک گزینه گسترده ای شده است که از آن برای پرداخت هزینه های دندان پزشکی استفاده می شود. یکی از جنبه های مفید این روش این است که می توان آن را چند بار و حتی برای چند نفر استفاده کرد.
آیا صاحب حساب نیاز به تایید برای هر بار استفاده از کارت را دارد؟
این کارت می تواند چند بار بدون نیاز به طور مداوم استفاده شود. دارنده حساب با استفاده از این کارت همچنین می تواند به عنوان یک روش پرداخت برای اعضای خانواده و حتی حیوانات خانگی استفاده کند.
من به شخصه اطلاع کافی از این روش ندارم.در صورتی که دوستان اطلاعات کافی از این روش دارند ممنون میشم که در اطلاع عموم بزارند.
در صورت استقبال دوستان از توضیحات سایر بیمه ها دریغ نمیشود.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
بیمه در بلاد کفر:
در راستای تکمیل مطلب قبلی راجب بیمه دندان پزشکی، باید بگم شرکت هایی مانند DentalPlans ،Careington و...هستند که با مبلغ ناچیز 135$ در سال دندان های شما را بیمه می کنند.
البته نوع خدمات در میزان هزینه ها تاثیر گذار است.
اکثر کارشناسان مالی توصیه می کنند که چهار نوع بیمه باید داشته باشیم،
عمر،سلامت،خودرو،از کار افتادگی
بیمه درمان(سلامت):
پیدا کردن بیمه درمانی مقرون به صرفه دشوار است، به ویژه بدون یک برنامه یا حمایت کارفرما.
بیمه با حمایت کارفرما که معمولا کارفرما ها آن را بر عهده میگیرند.
میانگین هزینه بیمه درمانی(شخصی):
یکی از عوامل اصلی در هزینه های بیمه درمانی شما بستگی به جایی دارد که شما در آنجا زندگی می کنید.
هزینه ماهانه و سالانه بیمه بهداشت و درمان :
آلاسکا 426 $ 5.112 $
آلاباما 217 2604
آرکانزاس 236 2832
آریزونا 247 2964
دلاور 255 3060
فلوریدا 285 3420
آیووا 251 3012
ایلینوی 244 2928
ایندیانا 276 3312
کانزاس 196 2352
لوئیزیانا 284 3408
مین 271 3252
میشیگان 251 3012
میسوری 254 3048
می سی سی پی 234 2808
مونتانا 210 2520
کارولینای شمالی 270 3240
داکوتای شمالی 242 2904
نبراسکا 243 2916
نیوهمپشایر 246 2952
نیوجرسی 307 3684
نیومکزیکو 211 2532
نوادا 279 3348
اوهایو 258 3096
اوکلاهما 209 2508
اورگان 206 2472
پنسیلوانیا 231 2772
کارولینای جنوبی 249 2988
داکوتای جنوبی 235 2820
تنسی 225 2700
تگزاس 239 2868
یوتا 180 2160
ویرجینیا 222 2664
ویسکانسین 280 3360
غرب ویرجینیا 242 2904
وایومینگ 366 4392
بیمه اوباماکر:
این بیمه که با هزینه متوسط 328$ در هر ماه برای هر نفر هست با استقبال خوبی از سوی مردم شده است.
کمترین مقدار از لحاظ مبلغ این بیمه در مینه سوتا ثبت شده است که ماهی با 192$ انجام میشود.
همچنین بیشترین مقدار درآلاسکا با 474$،وایومینگ با516$ومی سی سی پی با448$ انجام میشود.
هزینه این بیمه در فلوریدا با میانگین کشوری328$ ، تگزاس169$ و در دالاس217$ انجام میشود.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
خصوصا پيشكسوت هاي عزيز
من و همسرم كاليفرنيا هستيم (لاتاري) براي بيمه بايد از كجا شروع كنم
لازم به ذكر است هنوز كار نداريم
ممنون مي شم راهنماييم كنيد
2016as16XX
پرکردن فرم :اواخر May
مصاحبه : اوایل اکتبر-ابوظبی
وضعیت :نفر اصلي کیس یه ضرب -نفر دوم كيس ؛AP اپديت ٩ دسامبر، 25 ژانویه .
کلیر اوایل فوریه :-)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. این سوال رو تو تاپیک دیگه ای هم پرسیدم ولی جواب کافی نگرفتم سری قبل ک وارد کالیفرنیا شدم و برای بیمه مدیکال تماس گرفتم گفتم تازه مهاجر هستم و کارشناس بیمه اولین سوالی ک از من پرسید در رابطه با بارداری و ناراحتی قلبی و معلولیت بود ک وقتی تمام جواب ها متفی بود گفت فرمها رو برام پست میکنه و حتا نیازی نیست ک تمبر بگیرم برای ارسال فرمها پاکت اضافه هم گذاشته بودند ولی چون بهش گفتم قراره بیش از سه ماه خارج از خاک باشم بیمه من نیومد حالا که میخام دوباره برگردم ایا میتونم دوباره همون روال قبل رو انجام بدم یا چون قبلا بیمه را پیگیری نکردم دیگه به من بیمه تعلق نمیگیره ؟؟ کلا اگه ممکنه دوستنی ک اطلاع دازن در مورد این بیمه مدیکال مخصوصا شرایطی ک باید داشته باشی تا این بیمه بهت تعلق بگیره، هزینه هاش و مزیت هاش اطلاع رسانی کنند در حقیقت من بیشتر به جهت زایمان و مراقبتهای قبل و بعد به این بیمه احتیاج دارم حالا اینکه واقعا تا چه حد هزینه ها رو پوشش میده و ایا واقعا رایگانه مطمین نیستم چون تو تاپیک دیگه ای خوندم ک هزینه زایمان در کالیفرنیا بالاتر از سی هزار دلاره. البته سایت مدیکال رو مطالعه کردم ولی اینکه کدوم بیمارستانها مخصوصا در قسمت اورنج کانتی این بیمه رو قبول دارند نمیدونم. من دفعه قبل موجودی خودمو خیلی کم عنوان کردم و فکر میکنم به همین علت کارشناسشون فرمهارو برام ارسال کرد اینبار هم میتونم همینکارو بکنم ؟؟ اصلا بیمه مدیکال با بانک ها و فرودگاه لینکه ؟؟ چون معمولا تو فرودگاه باید بگی چند دلار همراهته ؟ در هر صورت ممنون میشم اگر لینکی ک اطلاعات کاملتری داشته باشه را در اختیارم بگذارید. سپاس
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک سال هست که در کالیفرنیا هستم و از بیمه "مدی کل" که برای افراد کم در آمد هست (پایین تر از 1354 دلار در ماه) استفاده میکنم و تا حالا یک دلار هم پرداخت نکردم. حالا دارم برای دانشگاه به تگزاس میروم. میخاستم بدانم که آیا کسی اطلاع داره در تگزاس هم مشابه این بیمه هست یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از ايران ميتونيم توي سايت اوباما كر ثبت نام كنيم يا خير ؟
با تشكر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-04 ساعت 06:31)pnasgari نوشته: با سلام به همه
من در کالیفرنیا بیمه مدی کل دارم و الان در حال رفتن به تگزاس هستم. چگونه میتوانم بیمه مدی کید بگیرم؟ ایا مانند مدی کل کالیفرنیا برای افراد کم در امد رایگان است؟ ایا باید یه اداره سوشال سکوریتی مراجعه کنم؟ ایا کسی اطلاعات بیشتر دارد؟
نکته: بار اول که مراجعه کردم گفتن باید حداقل 5 سال در آمریکا باشید تا مدی کل بگیرید. سال بعد که رفتم گفتن کی هم چین حرفی زده؟ شما گرین کارت داری و درامدت هم کم است و بیمه را دادند!!! welcome to america
سلام دوست عزيز من در حال حاضر در تگزاس هستم البته چون باردارم براي بيمه مديكيد اقدام كردم از طريق سايت your texts benefits.com خيليا به من گفتن كه بايد اداره سوشيال بري ولي اينجا مثل ايالت هاي ديگه نيست من شهر سن آنتونيو هستم ما حتي اداره سوشيال هم رفتيم كه گفتن به ما مربوط نميشه و راهنمايي كردن كه بريم نو سايتي كه براتون نوشتم تگزاس بنفيت ..بعد از اينكه تو سايت اكانت براي خودتون إيجاد كرديد با log in شدن براي كمك دولتي طبق نيازي كه داريد فرمي هست كه پر ميكنيد و ارسال ميشه براشون البته ميتونيد به ٢١١ هم زنگ بزنيد كمكتون كنن كه ما نكرديم بعد از ٢ روز خودشون زنگ ميزنن و وقت مصاحبه ميزارن حتي ميتونيد درخواست مترجم كنيد كه من كردم و عالي بود واقعا و البته براي من گفتن شامل مديكيد ميشم و فرمهايي الان برام ارسال كردن كه دارم كاراشو انجام ميدم باز سوالي بود در خدمتمم
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر