موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من مهاجر نیستم دانشجو هم نیستم من پناهنده un در ترکیه هستم و قبولی un دارم در مصاحبه کشوری آمریکا را برایم در نظر گرفتن و حالا اگر قسمت باشد میخواهم به سیاتل برم به خاطر اینکه به ونکور کانادا نزدیک هست و فامیل هایم آنجا هستند حالا من به دلیل یک سری مشکلات پناهنده شدم که این بماند مشکل اصلی من این هست که بیمار پیوند کلیه هستم و ماهیانه حدود 1000$ شاید هم بیشتر هزینه داروهایم میشود و از چند نفر شنیدم که به آمریکا بیام هزینه دارو آزمایشات و کلا موارد بیماریم رایگان میشود و حتی شنیدم که بازنشست میشوم و هزینه های اجاره مسکن و مخارج دیگر هم رایگان هست. (( البته برای پناهنده)) از شما دوستان عزیز که همیشه مرام ایرانی تونو فراموش نمیکنین و به فکر همدیگر هستید خواهش دارم که در این مورد اگر اطلاعی دارید ویا در صورت امکان برایم پرسجو کنید و من را در جریان بگذارید که از این استرس ها راحت شم در ضمن سیاتل برام خوبه یا جایی دیگه خوبه در کل هر اطلاعی که دارید برام بنویسید ویا پیام خصوصی بفرستید من متاهل هستم ویک پسر دوساله هم دارم. از همتون ممنون واز شما مدیریت سایت هم ممنون میشم که بزارین همه اینو بخونن
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
2011-08-13 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-13 ساعت 23:36 توسط ARASH@MH.)
بیمه های دولتی در آمریکا دو نوع هستند : medicare و medicaide یکیش برای افراد 65 سال به بالاست و یکیش مربوط به افراد خیلی فقیر و معلولان می شود . سیستم درمانی آمریکا یک مقدار پیچیده است و نمی دانم شامل این بیمه ها می شوید یا نه ! باید از یک فرد متخصص پرسید . از همان آشنایتان بپرسید شاید بهتر باشد . کانادا فکر کنم برای فردی مثل شما بهتر باشد می دانید که با گرین کارت به راحتی می توانید به کانادا رفت و آمد کنید. دارو در کانادا ارزانتر است و جدیدا" در جستجوهایم سایتهایی دیدم که شما داروی در خواستی را می گفتید و اونها ارزانترین قیمت که می تواند مربوط به تولید هند یا کانادا باشد را ارائه می کنند و شما سفارش می دهید تا در خانه تحویل دهند.خود آمریکاییها می روند کانادا و دارو می آورند و کاناداییها هم می آیند ایران و دارو می برند !
اما بدانید که ارزانترین دارو در ایران است و شما با توجه به بیماریتان باید بسیار مراقب پروسه سخت مهاجرت باشید و از حالا به دقت تمام سناریو احتمالی را پیش بینی کنید . اگر خودتان اطلاعات جدیدتری کسب کردید خوشحال می شوم که برای استفاده اینجا قرار دهید.همیشه سلامت باشید!
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا در آمریکا هم مثل ایران نظام بیمه پزشکی و تامین اجتماعی با هم یک مجموعه هستند و یا جدا از هم هستند؟ و اینکه سیستم تامین اجتماعی به معنی ایران و به عنوان یک سازمان واحد که ماهانه مبلغی از حساب فرد کم کرده و در قبال سال های بیمه به او امکان بازنشسنگی ، بیمه بیکاری،و .... را بدهد در آمریکا وجود دارد یا خیر؟
ممنون میشم اگر توضیح بدهید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
این طرح و لایحه بیمه اوباما به کجا رسید و احتمالاً کی اجرایی می شه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از آشنا های ما که 2 ماه پیش رفته کانادا . از خونوادش خواسته که سابقه بیمه و گواهینامه رانندگیش رو براش بفرستند . میخام بدونم آیا در آمریکا هم این سابقه بدرد میخوره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من از یکی شنیدم کس دیگری که از طریق لاتاری رفته امریکا گفته : دولت خود و خانواده اش را بیمه کرده و به حساب هر کدامشان 850 $ ریخته ولی آنها اجازه دارند این پول را در موارد خاصی که دولت تعیین کرده استفاده کنند. ایا این حرف ها صحت دارد ؟ میشه یکی از دوستان آگاه بگه که ایا اصلا دولت امریکا بعد از ورود تدابیر خاصی برای کمک مهاجران از طریق لاتاری دارد یا خیر ؟
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-09 ساعت 01:50)leila42 نوشته: من از یکی شنیدم کس دیگری که از طریق لاتاری رفته امریکا گفته : دولت خود و خانواده اش را بیمه کرده و به حساب هر کدامشان 850 $ ریخته ولی آنها اجازه دارند این پول را در موارد خاصی که دولت تعیین کرده استفاده کنند. ایا این حرف ها صحت دارد ؟ میشه یکی از دوستان آگاه بگه که ایا اصلا دولت امریکا بعد از ورود تدابیر خاصی برای کمک مهاجران از طریق لاتاری دارد یا خیر ؟
نه تنها برای برندگان لاتاری و غیره ندارد بلکه حدود 30 درصد از مردم امریکا هیچ بیمه ای ندارند و طرح رییس جمهور برای بیمه همگانی فعلا در دادگاه عالی امریکا منتظر رای نهایی است و احتمال تصویب ان به علت مخالفت کلان سرمایه داران کم است. (مطالب مرتبط از سایت سی ان بی سی اقتصادی قابل پیگیری است)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید میشه یک از دوستان بگه کدام شرکت بیمه مناسب تر از لحاظ ارایه خدمات و پزشکای طرف قرار دارد.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 09:12)ama نوشته: سلام ببخشید میشه یک از دوستان بگه کدام شرکت بیمه مناسب تر از لحاظ ارایه خدمات و پزشکای طرف قرار دارد.
https://www.ehealthinsurance.com/ میتونید قیمت ها را مقایسه کنید....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.