موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم بدونم اگه کسی از بیمه رایگان دولتی استفاده کنه تو سیتیزنش تاثیر داره یا نه
????
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز نظرتون راجع به بیمه Costco چیه ؟ سابقه بیمه ایرانو قبول می کنن ؟
به خانمم گفتن 6 ماهه میشه حدود 1450 دلار ! چون 1 سال نیست که گواهینامه گرفتی اینجا و تازه ماشین گرفتی ...
کسی بوده ترجمه گواهینامه و عدم تصادف از ایران برده باشه با این بیمه که تخفیف گرفته باشه ؟
پیشنهادی کسی از دوستان داره ؟
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
بچه ها این بیمه تکمیلی کسی چیزی ازش می دونه ؟
ماهی 700 دلار هست یا سالی 700 دلار ؟
ممنون
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من به یک کمک فوری نیاز دارم
شوهر من میخواد اونجا خودشو بیمه کنه، حالا دیده توی پلن هایی که شرکت های بیمه ارائه میدن، علاوه بر هزینه ماهانه که باید پرداخت کنه، یه مبلغی هست بنام دیداکتبل که از 1000 دلار تا 10000 دلار در سال متغیره.
ما نفهمیدیم این دیداکتبل چیه؟ یعنی هم باید ماهانه پول بدیم و هم یه پول قلنبه اولش بدیم؟ اون پولو آخرش بهمون برمیگردونن؟
یه چیز دیگه اینکه وقتی بعنوان زن و شوهر اپلای میکنه قیمتها بجای 2 برابر، یهو 4-5 برابر میشه. امکانش هست جدا جدا بیمه کنیم خودمونو یا باید حتما بعنوان زن و شوهر اپلای کنیم
تور.خدا واسم بپرسید بچه ها. مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی ازتون ممنونم هستی عزیز
در مورد اینکه آیا یک زوج باید هردو با هم اپلای کنن یا میتونن جداگانه اپلای کنن، اطلاعی دارید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 18:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 18:33 توسط hasti_banoo.)
خیر متاسفانه. ولی همسرتون اونجا اگر به سایتها شرکتهایی که بیمه پزشکی ارائه میدن مراجعه کنند ، می تونن آنلاین چت کنند با بخش خدمات مشتریان و سوالاتشون رو بپرسن. یا حتی خودتون از اینجا بهشون ایمیل بزنید. معمولا سریع جواب میدن.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ساکن آریزونا اگر اطلاعاتی راجع به بیمه های شرکت های مختلف دارند لطفا اطلاع دهند
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 17:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 17:24 توسط الهه سابق.)
بچه ها راستی یه سوال
همسرم چون تازه 2 ماهه که اونجاست هیچ بیمه ای قبول نمیکنه که بیمش کنه میگن باید حداقل 6 ماه اینجا زندگی کنی تا ببینیم سالمی بعد بیمت میکنیم!!! نمیدونم قانون ایالت اینا اینجوریه یا همه جا اینطوره؟
حالا اگه منم برم واسه منم همینطور میشه؟ یا چون من مدیکال دادم و واکسن زدم از نظر شرکتهای بیمه سالم محسوب میشم؟
دانشگاه بیمش میکنه ولی خیلی گرونه. سالی 2500 در صورتی که بیمه های بیرون 950 دلار درمیومد واسش که بیمش نمیکنن
نکته مسخره اینه که دانشگاه، دانشجوهای خارجی رو با سالی 700 دلار بیمه میکنه ولی چون شوهر من سیتیزنه 3 برابر بیشتر ازش پول میگیرن بابت بیمه!!!
تازه الان سالی 2500 تا ازش میگیرن، من که برم و بخواد منو به بیمش اضافه کنه سالی 10000 تا میگیرن!!!!!!!!! یعنی تقریبا ماهی 900 دلار برای 2 نفر!!!! در حالیکه بیمه های بیرون واسه 2 نفر با ماهی 200 تا هم میشه بیمه کرد. مسخرست، نه؟
دانشجوی خارجی بودن بهتره انگار!!!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
باید ببینین خصوصیات این بیمه ها چیه؟ به نظرم حتما پوشش اونها با هم فرق داره در ضمن سالی 2500 اصلا گرون نیست اگر پوشش خوبی داشته باشه. بیمه اینجا مثل بقیه بیزنسها صدها کلک (البته قانونی و عرف) توش داره و پلنها رو چنان پیچیده میکنن که شما قادر نباشید نفع و ضرر خودتون رو به سادگی تشخیص بدید و انتخاب اصلح رو بکنید و این راجع همه بیزنسها یک رویه هست . چه خوب یا بد زندگی در این سیستم 10 جفت چشم و گوش میطلبه و چند دست زره و کفش و کلاه اهنی برای جنگ! اگه نخواید چشمها رو ببندین و از یکسری مسائل صرفنظر کنین. حالا بیمه خوبه اگه بتونین یک پلن تلفن یا تلویزیون بدون کلک و دغدغه انتخاب منین جایزه دارین D:
بقول خودشون ولکام تو یو اس .
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من با ویزای ویزیتوری j اومدم امریکا و حامله هستم. بیمه ای که دانشگاه برای من گرفته هزینه زایمان را نمی ده چون از قبل حامله بودم. من هم برای مدیکر اقدام کردم و با اینکه شهروند نیستم بهم تعلق گرفت. چون برای زنان حامله استثنا است. ولی الان نگرانم که نکنه بعد برام صورت حساب بیاد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من با ویزای ویزیتوری j اومدم آمریکا و حامله هستم. بیمه ای که دانشگاه برای من گرفته هزینه زایمان را نمی ده چون از قبل حامله بودم. من هم برای مدیکر اقدام کردم و با اینکه شهروند نیستم بهم تعلق گرفت. چون برای زنان حامله استثنا است. ولی الان نگرانم که نکنه بعد برام صورت حساب بیاد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در ایالت ویرجینیا هستم و همسرم شدیدا نیاز به دندانپزشک داره . ما اصلا برای بیمه اقدام نکردیم راستش نمیدونم اصلا چجوری باید اقدام کرد.
ایا جای ارزونی هست برای دندانپزشک یا باید همینطوری ازاد بریم و یک دنیا هزینه کنیم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا