2009-11-03 ساعت 16:35
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مدرک تحصیلی و مسائل مرتبط
|
تشکر کنندگان: amirbakhshi
2009-11-05 ساعت 13:29
حالا شما برنده بشو راجب اون قسمت ها هم حرف می زنیم
Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: sh-b
2009-11-06 ساعت 00:18
سلام.من الان ترم سه دانشگاهم.تو فرم باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
2009-11-06 ساعت 02:17
2009-11-09 ساعت 11:34
(2009-11-06 ساعت 00:18)m_ch نوشته: سلام.من الان ترم سه دانشگاهم.تو فرم باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ اگر دارید کارشناسی می خونید می تونید کاردانی بزنید و وقتی برنده شدید روز مصاحبه نامه از دانشگاه می گیرید که مشغول به تحصیل هستید و دیپلمتون هم ترجمه می کنید و می برید .
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008 تاریخ کارنت شدن:Apil 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009 تاریخ مصاحبه:June 2009 تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه ورود به امریکا:7 Sep دریافت گرین کارت:21 Sep دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
2009-11-09 ساعت 14:17
من مدرک کاردانی گرفتم و الان دانشجوی کارشناسی هستم.
تو فرم هم گزینه چند واحد دانشگاهی را علامت زدم. اینجوری فکر کنم بهتر باشه. اگه قبول بشم خیالم راحته که مدرک پیش دانشگاهی اصل هم دست خودمه و تنها یه نامه دانشگاه باید همراهم باشه. (2009-11-09 ساعت 14:17)honareirani نوشته: من مدرک کاردانی گرفتم و الان دانشجوی کارشناسی هستم. با سلام متاسفانه دوست عزیز اشتباه علامت زدید وباید مدرک دانشگاهی رو علامت می زدید . بالاخره دیگه تموم شد مهم نیست . موفق و سربلند باشید . با سلام دوستان به سطح بندی های مختلف مدارک دانشگاهی توجه نمائید . Associate's degreeکاردانی یا فوق دیپلم Bachelor's degree لیسانس Master's degree فوق لیسانس Doctoral degree دکترا An associate degree is an academic degree awarded by community colleges, junior colleges, four-year universities, business colleges and some bachelor's degree-granting colleges/universities upon completion of a course of study usually lasting two years.
In the United States and Canada, an associate degree is equivalent to the first two years of a four-year college or university degree. It is the lowest in the hierarchy of postsecondary academic degrees offered in these countries. It is also equivalent to the UK's foundation degree, Brazil's technology courses, France's diplôme d'études universitaires générales or DEUG. In 2000, Hong Kong introduced associate degrees, as an equivalence to higher diplomas. These programmes are mainly provided through affiliated colleges at universities. In 2004, Australia added "associate degree" to the Australian Qualifications Framework. This title was given to more academically focused advanced diploma courses. However, very few courses yet use the new title. A Bachelor's Degree is usually an academic degree awarded for an undergraduate course or major that generally lasts for four years, but can range from two to six years depending on the region of the world. It may also be the name of a "postgraduate" degree, such as a Bachelor of Civil Law, the Bachelor of Music, or the Bachelor of Philosophy.
A master's degree is an academic degree granted to individuals who have undergone study demonstrating a mastery or high-order overview of a specific field of study or area of professional practice.[1] Within the area studied, graduates possess advanced knowledge of a specialized body of theoretical and applied topics; high order skills in analysis, critical evaluation and/or professional application; and the ability to solve complex problems and think rigorously and independently.[1]
In some languages, a master's degree is called a magister, which is Latin for master (teacher), and magister or a cognate can also be used for a person who has the degree. There are various degrees of the same level, such as engineer's degrees, which have different names for historical reasons. See List of master's degrees. A doctorate is an academic degree or professional degree that in most countries represents the highest level of formal study or research in a given field. In some countries it also refers to a class of degrees which qualify the holder to practice in a specific profession, such as law or medicine. The best-known example of the former is the Ph.D. (Doctor of Philosophy), while examples of the latter include the U.S. degree of Doctor of Medicine and the Dutch Professional Doctorate in Engineering.
کاردانی یا فوق دیپلم، نام یک مقطع دانشگاهی در ایران است. به کسی که این دوره را با موفقیت به پایان برساند، مدرک کاردانی اعطا میشود. طول دوره کاردانی، معمولاً دو سال است که طی آن، ۷۰ تا ۹۰ واحد درسی تدریس میشود. گفتنی است این دوره معادل دوره کالج یا Associates Degree است. در ایران، دوره کاردانی یا فوق دیپلم بر دو نوع است: کاردانی پیوسته که ویژه فارغ التحصیلان هنرستان های «فنی و حرفه ای» یا «کار و دانش» است. این افراد، برای شروع به تحصیل در دوره کاردانی، ملزم به ارایه مدرک دیپلم و شرکت در آزمون کاردانی پیوسته هستند. کاردانی ناپیوسته که ویژه فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی است. این افراد، برای شروع به تحصیل در دوره کاردانی، ملزم به شرکت در آزمون سراسری هستند. کارشناسی یا لیسانس، نام یک مقطع دانشگاهی در ایران است. به کسی که این دوره را با موفقیت به پایان برساند، مدرک کارشناسی اعطا میشود. در ایران، دوره کارشناسی بر دو نوع است: کارشناسی پیوسته که طول دوره آن، معمولاً چهار سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره پیش دانشگاهی و شرکت در آزمون سراسری است. کارشناسی ناپیوسته که طول دوره آن، معمولاً دو سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره کاردانی و شرکت در آزمون ورودی کاردانی به کارشناسی است. کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس، مقطع تحصیلی دانشگاهی در ایران پس در دریافت درجه کارشناسی است. کارشناسی ارشد معادل درجه Masters در دانشگاههای غربی است. مخفف عنوان کارشناسی ارشد بسته به رشته تحصیلی، یکی از عناوین زیر به فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد اطلاق میگردد: کارشناسی ارشد در رشتههای علوم و مهندسی (به انگلیسی: Master of Science) یا بطور مخفف MSc در بریتانیا و بسیاری از کشورهای همسود آن، یا MS در آمریکا و کانادا کارشناسی ارشد در رشتههای علوم انسانی و هنر (به انگلیسی: Master of Arts) یا بطور مخفف MA کارشناسی ارشد در مهندسی (به انگلیسی: Master of Engineering) یا بطور مخفف MEng یا ME کارشناسی ارشد در مدیریت بازرگانی (به انگلیسی: Master of Business Administration) یا بطور مخفف MBA طول دوره کارشناسی ارشد کسب دانشنامه (مدرک) در این مقطع بسته به دانشگاه، برنامهریزی آموزشی و میزان فشردگی آموزش و پژوهش معمولاً نیازمند یک تا سه سال تحصیل پس از دوره کارشناسی است. دکتری(به انگلیسی: Doctorate)، بالاترین مقطع تحصیلی دانشگاهی در ایران و معادل تقریبی PhD در دانشگاههای آمریکایی و اروپایی است. کسب دانشنامه (مدرک) در این مقطع معمولاً نیازمند بین ۲ تا ۶ سال تحصیل و پژوهش پس از دوره کارشناسی ارشد و ارائهٔ یک نوآوری در قالب پایاننامهٔ دورهٔ دکتری است. 1.↑ دكترا واژهٔ فرانسوی است (doctorat بهمعنای درجه يا مقام اجتهاد) و دكتری مركب است از واژهٔ فرانسوی دكتر (docteur بهمعنای مجتهد و پزشك) به اضافهٔ ی اسمساز فارسی (نظير استاد و استادی). واژهٔ دكتری كه از واژهٔ بيگانهٔ دكتر گرفته شده و تابع قواعد فارسی شده است، بر دكترا رجحان دارد. اینم سایت یه دانشگاه آنلاین آمریکایی که از منو سمت راست سایت می تونید سطح های تحصیلی مختلف رو ببینید . http://www.elearners.com/online-degrees/index.asp موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت. تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، hinanloo
2009-11-10 ساعت 03:45
درود.
saeehhei جان من به چند دلیل گزینه رو انتخاب کردم: 1. اینکه مدرک کاردانی من دست دانشگاه هست و طبق تحقیقات من به هیچ وجه نمیتونم اون رو از دانشگاهی که الان دارم کارشناسی میخونم بگیرم. 2. زیر مدرک کاردانی من نوشته بود این مدرک ارزش ترجمه ندارد و نمی توان آن را ترجمه کرد. 3. گرفتن گواهی ای از دانشگاه آسان تر است جهت ترجمه و اینکه من میتوانم مدرک اصل پیش دانشگاهیم را که نزد خودم است به راحتی ترجمه کنم و به همراه گواهی دانشگاه ارائه دهم. 4. و در آخر من این گزینه را بر اساس مشورت دوستان در مهاجرسرا انتخاب کردم. به امید خدا امیدوارم که مشکلی پیش نیاد. در ضمن من فکر نمی کنم این دو انتخاب برای من مشکل خاصی شود. و یک سوال از شما: اونجا نوشته شده چند واحد دنشگاهی یا یک مدرک دانشگاهی. من هم به آنها یک گواهی مبنی بر چند واحد دانشگاهی خواهم داد. بالاخره خب من دانشجو هستم و بر اساس همون گزینه ای که علامت زدم مدارک را به انها خواهم داد؟ آیا این امکان پذیر است؟ ممنون از توجهت. تشکر کنندگان: saeedhei
با سلام
همون طور که گفتید زیاد مته به خشخاش نزنیم و شما دقیقا درست علامت زدید some university degree چند واحد دانشگاهی و هیچ مشکلی انشاا... پیش نمی آد . موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت. تشکر کنندگان: honareirani
2009-11-10 ساعت 10:32
همه ما با توجه به تجربیات خودمون می تونیم همدیگر را راهنمایی کنیم . امیدوارم که شما هم برنده بشید و این هم جزو تجربیات جدید باشه. به نظر من هم مشکلی پیش نمیاد و درست علامت زدید.
موفق باشید
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008 تاریخ کارنت شدن:Apil 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009 تاریخ مصاحبه:June 2009 تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه ورود به امریکا:7 Sep دریافت گرین کارت:21 Sep دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep تشکر کنندگان: saeedhei ، honareirani
2009-11-11 ساعت 21:31
سلام :
1 سئوال خیلی مهم تیک مربوط به کار تو کدوم قسمته ؛ فکر کنم امسال فقط شرایط تحصیلی داره ـ آره ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
اگر منظورتون تو فرم ثبت نامه، توی فرم ثبت نام فیلدی مربوط به کار وجود نداره. موفق باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
2009-11-13 ساعت 23:04
سلام
من دیپلم فنی حرفه ای دارم.کاردانی نا پیوسته رو هم تموم کردم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی هستم و شهریور 89 درسم تموم می شه. من کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟؟
2009-11-13 ساعت 23:38
از ما فقط پرسیدند چه مدرکی داریم ولی اصلا نگاه نکردند. فقط دیپلم را خواستند. مهم اینه که طبق قانون شما باید دیپلم داشته باشید. بیشتر از اون، تاثیری روی گرفتن ویزا نداره که هیچ، کاهی اوقات اگر رشته های خاصی را خونده باشید یا از بورسیه های خاصی استفاده کرده باشید، احتمال طولانی شدن چکتون بیشتر میشه.
تشکر کنندگان: honareirani ، saeedhei ، amir_ebrahimi99
2009-11-14 ساعت 03:23
(2009-11-13 ساعت 23:04)AIDA.v نوشته: سلام سلام باید اعلام کنید فوق دیپلم دارید موفق باشید
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008 تاریخ کارنت شدن:Apil 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009 تاریخ مصاحبه:June 2009 تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه ورود به امریکا:7 Sep دریافت گرین کارت:21 Sep دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep تشکر کنندگان: saeedhei
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان