موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-13 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-13 ساعت 19:51 توسط merdax.)
adl جان،باورت همیشه تقریبا همه قبل از ورود به آمریکا همینو میگن؟
حالا اونایی که ایالت تگزاسن خوب راهشون دوره ولی اونهمه اعضا فقط دور و اطراف LA یه دونه شون یه خبر نداد که میاد جز خود rasarasa که خودشون متولی برگزاری بودن و من حقیر که از سیاتل کوبیدم اومدم اینطرف کالیفرنیا کمین کردم که هروقت گفتن بیا صبحش راه بیفتم ظهر برسم به میتینگ
هنوزم برنامه رفتن به LA رو دارم،هماهنگم هستم با بعضی رفقای دانشجو و بقیه
جالبه دیروز توی اسکایپ با یکی از بچه های مهاجرسرا داشتم همینا رو میگفتم یهو گفت خوب شاید کار دارن و نتونستن بیان!انگار ما 7شبانه روز میخوایم عروسی بگیریم!
یه کم کج توی دوربین نگاه کردم گفتم به به دستت درد نکنه دیگه! یعنی من که اومدم بیکار بودم؟
حتی میتونستیم یه استارباکس بریم یه قهوه نسکافه بزنیم سرجمعش شاید یه ساعتم نمیشد! حتی میشد بعد از ساعت کاری گذاشت!
خلاصه من که نفهمیدم چه بلایی سر میتینگ اومد ولی با علیرضا صیفی و rasarasa حتی شده یه میتینگ 3 نفره برگزار میکنیم!
تا دل هرکی میتونست بیاد و نیومد و خبر داشت بسوره
(آخه دیدن من مثلا خیلی دلسوری هم داره! مارلون براندوَم انگار!!)
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-13 ساعت 19:49)merdax نوشته: adl جان،باورت همیشه تقریبا همه قبل از ورود به آمریکا همینو میگن؟
حالا اونایی که ایالت تگزاسن خوب راهشون دوره ولی اونهمه اعضا فقط دور و اطراف LA یه دونه شون یه خبر نداد که میاد جز خود rasarasa که خودشون متولی برگزاری بودن و من حقیر که از سیاتل کوبیدم اومدم اینطرف کالیفرنیا کمین کردم که هروقت گفتن بیا صبحش راه بیفتم ظهر برسم به میتینگ
هنوزم برنامه رفتن به LA رو دارم،هماهنگم هستم با بعضی رفقای دانشجو و بقیه
جالبه دیروز توی اسکایپ با یکی از بچه های مهاجرسرا داشتم همینا رو میگفتم یهو گفت خوب شاید کار دارن و نتونستن بیان!انگار ما 7شبانه روز میخوایم عروسی بگیریم!
یه کم کج توی دوربین نگاه کردم گفتم به به دستت درد نکنه دیگه! یعنی من که اومدم بیکار بودم؟
حتی میتونستیم یه استارباکس بریم یه قهوه نسکافه بزنیم سرجمعش شاید یه ساعتم نمیشد! حتی میشد بعد از ساعت کاری گذاشت!
خلاصه من که نفهمیدم چه بلایی سر میتینگ اومد ولی با علیرضا صیفی و rasarasa حتی شده یه میتینگ 3 نفره برگزار میکنیم!
تا دل هرکی میتونست بیاد و نیومد و خبر داشت بسوره
(آخه دیدن من مثلا خیلی دلسوری هم داره! مارلون براندوَم انگار!!)
راستش این گرفتاری هم تو میتینگ گذاشتن و هم دادن اطلاعات در زمینه کار ودر امد بچه های امریکایی زیاد مشاهده شده من چند بار در زمینه ایجاد و راه اندازی یک بیزنس کوچیک در امریکا اطلاعاتی خواستم گویا بچه اطلاعاتشون گمی ضعیف هست . اگر کمی توی این زمینه ها کمی سرچ و تحقیق کنن و اطلاعات بدهند هم برای خودشون و برای بقیه بچه های که میرن مهم هست با توجه به مهم بودن شغل و درامد . این میتینگی درآینده در امریکا برگزار خواهد شد من خودم خواهم رسوند . البته فکر کنم از اتلانتاکه قرار هست برم خیلی تااونجا دوره ولی میام
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هم ولی ابادیم!
میتینگ گذاشتین منم پایم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منم می خوام بیام کاش یه وقتی باشه بتونم بیام.می شه بگید کیه؟ امان از دست کلاس زبان
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان میتینگ قبلی خیلی مفید بود با اینکه کمی هم بی نظم بودیم ولی خیلی جالب بود.
منم پایم.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از همه عزیزان که برای بر گزاری این میتینگ زحمت میکشن تشکر میکنم . لطفا زمان بر گزاری را به من اطلاع دهید . با کمال میل شرکت میکنم
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-15 ساعت 10:46)saeed53 نوشته: سلام دوستان من از همه عزیزان که برای بر گزاری این میتینگ زحمت میکشن تشکر میکنم . لطفا زمان بر گزاری را به من اطلاع دهید . با کمال میل شرکت میکنم
از دوستانی که امریکا بودن والان به ایران برگشتن تقاضا م ی کنم امادگی خودشون رو اعلام کنن چون با حضور اونها بچه هایی که قبلا رفتن مصاحبه و ویزا گرفتن میان تا اطلاعات بعدی و مراحل بعدی سفرشون رو کامل کنن من خودم تو میتینگ قبلی هرچی اطلاعات داشتم دادم فقط منتظر کلیرنس کفتی هستم .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، منم پایه ام، فقط زودتر برگزار کنید، تا اواسط اردیبهشت ماه، مثلاً! دفعه پیش که خیلی مفید بود!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من هم حتما میام ،فقط زودتر زمانشو اعلام کنین کہ بتونیم واسہ اومدن برنامہ ریزی بکنیم،یا حداقل بگین بین جہ بازہ ی زمانی میوفتہ،
مرسی،
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
اگه تونستید بدون من یه میتینگ برگزار کنید!
شماره کیس بالایی ها خیلی تنبلند!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من مشهد هستم میتینگ نمی تونم بیام حیف