کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
دوستان خواهشا هر موقع به نتیجه رسیدین ما رو هم خبر کنین. از الان واسه 10 و 17 نمی تونم بگم هستم یا نه ولی 3 اردیبهشت می تونم بیام
لطفا اطلاع رسانی عمومی کنید
مرسی
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، Ashkan78
(2010-04-19 ساعت 09:10)Eskandari نوشته:  دوستان خواهشا هر موقع به نتیجه رسیدین ما رو هم خبر کنین. از الان واسه 10 و 17 نمی تونم بگم هستم یا نه ولی 3 اردیبهشت می تونم بیام
لطفا اطلاع رسانی عمومی کنید
مرسی

Eskandariعزیز, به دلایل **** اطلاع رسانی عمومی جایز نیست و انجام نمی گیرد.
محل میتینگ بعدا توسط دوستمون jav3 به کسانی که اعلام کردن,توسط پیام خصوصی انجام میشه.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، Ashkan78
من بيستم دارم ميرم مصاحبه. اگه 10 ارديبهشت باشه، احتمالاً بتونم بيام. البته تا تهران اومدن کلي همت ميخواد!!! Sad
اما سعي خودمو ميکنم که بيام.Wink
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: nnazi_2005 ، Ashkan78 ، R.F
من 17 اردبهشت ماموريتم. مراعات من رو هم بكنيد. دو هفته گفتيد Meeting، اعلام آمادگي كردم. حالا مي خوايد بگذاريد يه روزي كه من نيستم؟

(2010-04-18 ساعت 22:58)R.F نوشته:  خواهش می کنم nefarioos جان.البته 18 اردیبهشت که اصلا عملی نیست,باز 17 یه چیزی!چون میتینگ ها روز جمعه برگزار میشه.
اون دو تاریخ به خاطر این هست که هم نزدیکتره و هم کسانی که مصاحبشون نزدیکه و یا شمارشون در بولتن جدید اعلام شده و در واقع این میتینگ میتونه کمکی براشون باشه,بیشتر انتخاب شده.

(البته همینجا در مورد روزها اعلام بی طرفی میکنم!Smile روزی که ترجیح میدادم رو قبلا گفتم.اما در کل مشکلی با هر 3 تاریخ ندارم.)
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
"من می دونستم" و نمیشه و اینا رو باز شما گفتی زود!Winkآقا روز 17 مگه تو تاریخ رای گیری هست اصلا؟!شما واسه همون 3 یا 10 هر روزش رو که می تونید رای بدین!

(2010-04-19 ساعت 18:31)Ashkan78 نوشته:  من 17 اردبهشت ماموريتم. مراعات من رو هم بكنيد. دو هفته گفتيد Meeting، اعلام آمادگي كردم. حالا مي خوايد بگذاريد يه روزي كه من نيستم؟

(2010-04-18 ساعت 22:58)R.F نوشته:  خواهش می کنم nefarioos جان.البته 18 اردیبهشت که اصلا عملی نیست,باز 17 یه چیزی!چون میتینگ ها روز جمعه برگزار میشه.
اون دو تاریخ به خاطر این هست که هم نزدیکتره و هم کسانی که مصاحبشون نزدیکه و یا شمارشون در بولتن جدید اعلام شده و در واقع این میتینگ میتونه کمکی براشون باشه,بیشتر انتخاب شده.

(البته همینجا در مورد روزها اعلام بی طرفی میکنم!Smile روزی که ترجیح میدادم رو قبلا گفتم.اما در کل مشکلی با هر 3 تاریخ ندارم.)
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3
با سلام به دوستان،
من هم براي هر جمعه به جز سوم ارديبهشت آماده هستم.
ممنون از زحماتي كه مي كشيد.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 19:04)Shahryar نوشته:  با سلام به دوستان،
من هم براي هر جمعه به جز سوم ارديبهشت آماده هستم.
ممنون از زحماتي كه مي كشيد.

دوست عزیز و دیگر دوستان لطفا اعلام آمادگیتون رو با پست جدید اعلام نکنید.

در پست های شماره 510 & 511 نظرتون رو با تشکر اعلام کنید.
اجازه بدید آمار افراد رو از همون ها به دست بیاریم. هر کس اگه بخواد جدا جدا پست بده, باید نشست همه پست هارو خوند و چک کرد اینجوری امکان اینکه کسی از قلم بیفته خیلی بیشتره.

مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، nnazi_2005 ، Jav3 ، honareirani
چشم... راي دادم. حقيقتش اينه كه من از 10 تا 17 اردي بهشت نيستم.

(2010-04-19 ساعت 18:50)R.F نوشته:  "من می دونستم" و نمیشه و اینا رو باز شما گفتی زود!Winkآقا روز 17 مگه تو تاریخ رای گیری هست اصلا؟!شما واسه همون 3 یا 10 هر روزش رو که می تونید رای بدین!
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
ببخشیدا ولی فکر کنم با این آمار 3 اردیبهشت یعنی همین جمعه خوب باشه. روش تاکید کنید اوکی کنید:d .رزای عزیز ببخشید جسارت کردم.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 21:46)nnazi_2005 نوشته:  ببخشیدا ولی فکر کنم با این آمار 3 اردیبهشت یعنی همین جمعه خوب باشه. روش تاکید کنید اوکی کنید:d .رزای عزیز ببخشید جسارت کردم.Wink
دوست عزیز آمار 10 اردیبهشت که بیشتره!Big Grin
تازه اگه همین الانم 10 اردیبهشت جورشه باز 10 نفرم مطلع نمیشوند وای به اینکه این جمعه که چندروز بیشتر نمونده باشه!Wink بعد این جمعه با جمعه دیگه فرقی نداره اگه اون جمعه شه مشتریش هم بیشتره!Big Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
(2010-04-19 ساعت 23:18)N.D نوشته:  
(2010-04-19 ساعت 21:46)nnazi_2005 نوشته:  ببخشیدا ولی فکر کنم با این آمار 3 اردیبهشت یعنی همین جمعه خوب باشه. روش تاکید کنید اوکی کنید:d .رزای عزیز ببخشید جسارت کردم.Wink
دوست عزیز آمار 10 اردیبهشت که بیشتره!Big Grin
تازه اگه همین الانم 10 اردیبهشت جورشه باز 10 نفرم مطلع نمیشوند وای به اینکه این جمعه که چندروز بیشتر نمونده باشه!Wink بعد این جمعه با جمعه دیگه فرقی نداره اگه اون جمعه شه مشتریش هم بیشتره!Big Grin

دوست عزیز شما درست می فرمایید ولی بنده دلم به حاله اشکان78 سوخت خیلی مظلوما" گفتهSmile من که 2 تا هفته رو هم تایید کردم چون فقط مهمانمBig Grin نمی تونم زور بگم بچه های لاتاری مقدم ترنWink
نظر، نظر اکثریتSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، ChairMan
سلام
من با هر روزی که بگذارید موافقم فقط لطفا مکان و زمان رو به من هم اطلاع بدهید.در ضمن به نظرم جای قبلی خوب بود.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، اليزا ، nnazi_2005 ، R.F ، omidvar
جاي منو خالي كنيد.... خيلي دلم مي خواد بيام.
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، sam_hash ، nnazi_2005 ، N.D ، maryam5 ، star4631
Salam manam khaili dost daram age beshe to meetingeton sherkat konam age shod be manam khabar bedid

سلام منم خیلی دوست دارم اگه بشه تو میتینتون شرکت کنم اگه شد به منم خبر بدید

دوست گرامی لطفا فارسی تایپ کنید
نامه اول may 2007
نامه دوم july 2008
مصاحبه aug 2008
كيليرنس sep 11
دريافت ويزا sep 21
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من هم طبق معمول هستم به من هم بگویید
شماره کیس : 2010AS00013XXX