کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
(2010-05-02 ساعت 01:21)ramin2010 نوشته:  میتینگ میتینگ میتینگ
سلام به همگی
راستش ما هم داریم دوباره یک میتینگی توی اصفهان ترتیب میدیم , زمان و مکانش هم مشخص شده و شب سه شنبه 89/2/14 برگزار میشه .
از دوستانی که مایل به امدن به این گرد همایی هستند خواشمندم برای مطلع شدن از مکان و زمان دقیق این میتینگ به من پیام خصوصی همراه با شماره تماسشون رو بدن .
با تشکر فراوان
تغییر زمان و روز میتینگ
سلامی دوباره
با عرض پوزش از همگی زمان و روز میتینگ در اصفهان از شب 3شنبه89/2/14 به بعد ظهر جمعه 89/2/17 تغییر پیدا کرد
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryamjay ، jan ، darya ، indmehdi
با تشكر از رامين و همه دوستان اصفهاني ...

من براي تاريخ جديد هيچ مشكلي ندارم. فقط اگه دوستان در تاريخ جديد به مشكل بر مي خورن از چشم من نبينن. من فقط پيشنهاد كردم و چيزايي رو هم كه نوشتم مسايلي هست كه معمولا در Meetingها مد نظر قرار مي گيرن.

اميدوارم دوستان اصفهاني با اين تغيير به مشكل بر نخورن.

ضمنا ... اگه بازم تغييري به نفع اكثريت رخ بده و عده بيشتري بتونن بيان، براي من خوشحال كننده خواهد بود. حتي اگه خودم نتونم بيام.

(2010-05-02 ساعت 18:51)ramin2010 نوشته:  سلامی دوباره
با عرض پوزش از همگی زمان و روز میتینگ در اصفهان از شب 3شنبه89/2/14 به بعد ظهر جمعه 89/2/17 تغییر پیدا کرد
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: maryamjay ، ramin2010 ، R.F ، jan ، sam_hash ، darya
(2010-04-24 ساعت 15:10)R.F نوشته:  *** زمان برگزاری گردهمایی : جمعه 10 اردیبهشت***

از دوستانی که از حضور خود در گردهمایی اطمینان دارند خواهش می کنم موافقت قطعی خود را با استفاده از دکمه تشکر اعلام کرده و از گذاشتن پست جدید خودداری کنند.

اطلاع رسانی ساعت و مکان گردهمایی تا چند روز دیگر با پیام خصوصی به دوستانی که اعلام آمادگی کردند انجام میگیرد.

با سپاس

دوست گرامی بنده هم مایل بودم در گردهمایی شرکت کنم ولی افسوس مکان و ساعت آن به بنده اعلام نشد ؟
(2010-05-02 ساعت 18:51)ramin2010 نوشته:  
(2010-05-02 ساعت 01:21)ramin2010 نوشته:  میتینگ میتینگ میتینگ
سلام به همگی
راستش ما هم داریم دوباره یک میتینگی توی اصفهان ترتیب میدیم , زمان و مکانش هم مشخص شده و شب سه شنبه 89/2/14 برگزار میشه .
از دوستانی که مایل به امدن به این گرد همایی هستند خواشمندم برای مطلع شدن از مکان و زمان دقیق این میتینگ به من پیام خصوصی همراه با شماره تماسشون رو بدن .
با تشکر فراوان
تغییر زمان و روز میتینگ
سلامی دوباره

سلام

لطفآ مکان و زمان را به صورت پیام خصوصی به من هم اطلاع دهید
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89

ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱

پاسخ
تشکر کنندگان: s..setare
*** توجه توجه مشهدی های عزیز ***
دوستان مشهدی موافق هستید یه میتینگ بین 21 الی 24 اردیبهشت برگزار کنیم لطفا نظرتونو بگید من برای اون روز ها مشهد هستم و خیلی دوست دارم همرزم های مشهدی رو از نزدیک ببینم و با هم یه گفتگوی در خصوص برنامه های بعد از ورود به امریکا با هم داشته باشیم. لطفا اعلام نظر کنید . به امید دیدار شما
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، Ashkan78 ، kasra ، Farshid22
(2010-05-03 ساعت 08:44)m.memari نوشته:  *** توجه توجه مشهدی های عزیز ***
دوستان مشهدی موافق هستید یه میتینگ بین 21 الی 24 اردیبهشت برگزار کنیم لطفا نظرتونو بگید من برای اون روز ها مشهد هستم و خیلی دوست دارم همرزم های مشهدی رو از نزدیک ببینم و با هم یه گفتگوی در خصوص برنامه های بعد از ورود به امریکا با هم داشته باشیم. لطفا اعلام نظر کنید . به امید دیدار شما

برندگان2010 مشهدی خبری نشد . . . موافقین لطفا به من پیام خصوصی بدن تا هماهنگی شو خودم انجام بدم
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza_2010
با سلام به همه دوستان
من هم از همه دوستانی که میتینگ تهران رو برنامه ریزی کرده بودن تشکر می کنم.
با این که یک هفته دیر اومدم توو سایت ولی لازم دیدم تشکر رو انجام بدم،دلم هم سوخت با هزار مکافات خودم رو رسوندم خیییلیییییییی دیر رسیدمSad
میتینگ این دفعه رو لطفا" با فاصله 2 ماه نگذارید ممکن تا 2 ماه دیگه نباشم. این دفعه قبل از هم زنبیل می زارم:d مرسی از همههههههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، mohsen324 ، Ashkan78 ، honareirani ، Jav3 ، m.amjadi ، sevda
سلام

با تشکر از دوستان اصفهانی که به خاطر من Meeting رو عقب انداختن.

امروز Meeting انجام شد و یه چیزایی تو مایه برنامه های تهران بود، منتهی جمع و جور تر. البته از این قضیه کسی ضرر نمی کنه چون بچه ها حتی در Meeting های شلوغ جداکثر در گروه های 6 نفری صحبت می کنن.

دیدن دوستان هم شهری لطف زیادی داشت، دریا خانم و شوهر و بچه شون، علی، مهدی و ...

خلاصه دمتون گرم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، Monica ، Ali Sepehr ، sam_hash ، Jav3 ، indmehdi ، darya ، ramin2010 ، AVA61
تشکر از همه دوستاني که ديروز توي ميتينگ اصفهان حضور پيدا کردند و عدم تشکر از دوستاني که حضور پيدا نکردند!!!(قابل توجه صدرا) Big Grin
تشکر از رامين عزيز که زحمت هماهنگي ميتينگ رو کشيد.
تشکر از همه بچه‌هايي که اطلاعات مفيدي رو بي‌دريغ در اختيار همديگه و به خصوص من قرار دادند.
تشکر از مهاجرسرا که باعث پيدا کردن دوستاني به اين خوبي شد.
تشکر از آسمان که ديروز نباريد تا حال ما رو نگيره.
تشکر از خدا که امريکا را آفريد تا ما جايي رو داشته باشيم که بريم و ما رو برنده لاتاري کرد، تا يه عالمه خوشحال بشيم!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، darya ، farzad101 ، ساشا ، Ashkan78 ، ramin2010 ، sam_hash ، nnazi_2005 ، m.amjadi ، azin ، AVA61
منم از همه بچه ها که توی میتینگ تشریف آوردند ممنون. مخصوصا از رامین جان که زحمت هماهنگی میتینگ رو کشیدند. از آقا اشکان هم که بالاخره برنامه هاشون جور شد که بیان ممنون. امیدوارم با گرفتن ویزاشون به همین زودیا آواتارشون هم عوض بشه!
نمیدونم قبل از رفتنمون می تونم توی میتینگ دیگه ای شرکت کنم یا نه. ولی واقعا خوشحالم که توی این مدت با آدمای جدیدی آشنا شدم و دوستای خوبی پیدا کردم. امیدوارم همه بچه ها هر جای امریکا که میرن موفق باشن و خبر پیشرفت هاشون بهمون برسه.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ramin2010 ، indmehdi ، ساشا ، AVA61
من اصفهان بودم و قرار بود بيام! منتها نشد .... اميدوارم اين ميتينگ ها تاثير گذاريه خودش رو ادامه بده ;-)
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
منم به نوبه ی خودم از تمام دوستانی که زحمت کشیده بودند و اومدند و اطلاعات و تجربه خودشون رو در اختیار همه قرار دادند تشکر می کنم و امیدوارم کارهای همه به خوبی پیش بره و زمان هم یاریمون کنه تا بتونیم قبل از رفتنمون باز هم میتینگ دیگه ای ترتیب بدیم و درش شرکت کنیم .
با تشکر از تمامی دوستان
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
پاسخ
تشکر کنندگان: indmehdi ، Ashkan78 ، darya ، AVA61
سلام به اهالی مهاجر سرا
از مدیران گل میخام در صورت امکان یه میتینگ کوچولو تو تهران راه بندازن تا کاروان کارنت شدههای این ماه مشکلاتشونو قبل از مصاحبه حل کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، To USA ، honareirani ، farzad101 ، nnazi_2005 ، hossein M ، Jav3 ، m.amjadi ، hassan2 ، sevda
چیتگر خوبه فکر ما برو بچه حومه تهرانم بکند
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: fefa
سلام دوستان کسی برنامه میتینگ برای شیراز نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .لطفا" اگر تهران بود به من خبر بدید. من هنوز موفق نشدم تو جمع دوستان شرکت کنم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان