کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
رزا جون دست درد نکنه!!!دست درد نکنهBig Grinواقعا زحمت کشیدی به خدا راضی به زحمتت نبودیم.ایشالا بشه اییییییییییییییییییییییییییین همه زحمت جبران کنمBig Grin
ولی واقعا" هماهنگی خیلی سخت بود کارت عالی بود رزا جون
دوستان که تشکر زدن ونیومدن هم جاشون خیلی خالی بود هم که یکم کم لطفی کردن.جای شادی جون هم که نتونست بیاد خالی بودWink.
از دیدن همه دوستان هم خیلی خوشحال شدم Big Grin(به خصوص سروش جان با کوله بار تجربهWink)
به آرزو موفقیت همه دوستان و میتینگ مجدد تو سرزمین کفرBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
خیلی خوش گذشت. مرسی از رزای عزیز بخاطر هما هنگی
مرسی از فرزاد خان و همسر محترمشون بخاطر راهنمایی و کلی انرژی مثبت
مرسی از سروش بخاطر اومدنش
مرسی از کنسول ابوظبی که میخواد بدون کلیرنس به من ویزا بده
.
.
.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، mary joon ، R.F ، honareirani ، farzad101 ، اليزا ، Eskandari ، Jav3
بابا همین جوری خشک و خالی که نمیشه فقط تشکر می کنید،بیاید بگید گردهماییتون کجا بود ؟چند نفر بودید؟ چی کارا کردید ؟چیا گفتید؟ هوا چطور بود ؟کی از کجا اومده بود؟ و...
یک گزارش مفصل و کامل بدید که ما اینوردنیاییها ،یک کم فضولیمون بخوابه. شاید بعضیهامون هم یادگرفتیم که گردهمایی چیز خوبیه ،بهتره توش شرکت کنیم، نه اینکه سوت بزنیم وآسمون رو نگاه کنیم واز کنارش رد شیم.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، mary joon ، R.F ، Jav3 ، mina_s
می خواستم از همه به خصوص رزا و سروش تشکر کنم .به من و دخترم هم خوش گذشت . برای همه آرزوی موفقیت دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin82 ، R.F ، اليزا ، mary joon ، Eskandari ، Jav3
وا حسرتا نامی جون Smile))
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، sam_hash
با اينكه من دير رسيدم ولي روز خوبي بود. با بچه هاي سايت هم كم و بيش آشنا شديمWink
در ضمن سروش هم با تعريفات حسابي به ميتينگ رونق داده بود...ممنون از همه... مخصوص اونائي كه شيريني يزدي تعارف مي كردنBig Grin
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، Jav3
این گردهمایی هم مثل همیشه با موفقیت انجام شد!!Big Grin
مرسی از همه ی دوستان عزیز که تشریف آوردن, از سروش عزیز که تجربه هاشون رو در اختیارمون گذاشتن, از محسن عزیز برای همکاری در برگزاری گردهمایی.
در ادامه تشکرهای ساسان "مرسی از کنسول آنکارا که مثل کنسول ابوظبی میخواد بدون کلیرنس به من ویزا بده" Wink Tongue

به امید گردهمایی بعدی در کنار دوستان خوبم Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، emadziaei ، honareirani ، farzad101 ، Ashkan78 ، اليزا ، Shahoo52 ، mary joon ، sam_hash ، Eskandari ، Jav3 ، mina_s ، shr.jafari ، nnazi_2005
منم نتونستم بیام!!!! اه! SadSadSad
دیشب تا 9 صبح داشتم کار انجام میدادم و بعدش ... Sad
منم میتینگ میخوام!!!!!
خیلی دوست داشتم بیام.
حیف شد... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، N.D ، mina_s
من هم از رزای عزیزم بابت هماهنگی و همینطور از همه بچه هایی که اومدن تشکر می کنم. سروش عزیز هم که خیلی لطف کرد و اومد و به سوالهای بچه ها جواب داد. به امید موفقیت برای همه
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، R.F ، mary joon ، Ashkan78 ، N.D ، Eskandari ، honareirani ، saeed53 ، Jav3 ، mina_s
سلام
منم متاسفانه امروز نتونستم بیام اما واقعا دلم میخواست بیام و دلم برای همگی تنگ شده بود
از رزا هم برای اینکه زحمت کشید این بار همگی رو دورهم جمع کرد تشکر میکنمSmile
امیدوارم بتونم قبل از رفتنم یا اینکه اگه خدا خواست بعد از اینکه هممون رفتیم اونجاهم اینقدر باهم خوب باشیم و اونجا همدیگر رو ببینیم و همیشه دوستای خوبی برای هم باشیم
موفق باشید دوستای گلمSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، R.F ، mary joon ، N.D ، Ashkan78 ، honareirani ، Jav3 ، drkamrani1 ، nnazi_2005
(2010-04-30 ساعت 17:51)sh-b نوشته:  سلام
منم متاسفانه امروز نتونستم بیام اما واقعا دلم میخواست بیام و دلم برای همگی تنگ شده بود
از رزا هم برای اینکه زحمت کشید این بار همگی رو دورهم جمع کرد تشکر میکنمSmile
امیدوارم بتونم قبل از رفتنم یا اینکه اگه خدا خواست بعد از اینکه هممون رفتیم اونجاهم اینقدر باهم خوب باشیم و اونجا همدیگر رو ببینیم و همیشه دوستای خوبی برای هم باشیم
موفق باشید دوستای گلمSmile

شادی عزیزم جات واقعا خالی بوووووووووووود. نبودنت خیلی احساس میشد دوستم.:*

ایشالا با گردهمایی هایی که بعدا اونور با حضور دوستای خوبمون, راه خواهیم انداخت اینو ثابت می کنیم که فقط تو ایران همه با هم خوب نبودن بلکه دوستی ها فراموش نمیشن و همیشگی هستن.WinkSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، N.D ، mary joon ، sh-b ، kianoush ، honareirani ، Shahoo52 ، Jav3 ، ساشا ، drkamrani1 ، mina_s ، nnazi_2005
اگه منو هم اون طرف راه بدن، منم قول می دم بیام Meeting.حتی اگه شده براش مرخصی بگیرم یا مسافرت طولانی برم.

این دفعه دومیه که دلم می خواست یه Meeting رو برم ولی برنامه کاریم اجازه نداد. دفعه اولش Meeting بچه های اصفهان بود.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، mary joon ، R.F ، Jav3 ، mina_s ، nnazi_2005
منم خیلی دوست داشتم که بیام ولی متاسفانه برام کار مهمی پیش اومد. از رزای عزیز و همه دوستان هم معذرت میخوام که پست 532 رو تائید کردم!

پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، R.F ، N.D ، honareirani ، mary joon ، farhang
سلام
من هم به اتفاق همسرم در جلسه شرکت داشتیم که جلسه بسیار مفیدی بود
از همه شرکت کنندگان وهمچنین از هماهنگ کنندگان محترم کمال تشکر را دارم بخصوص رزا خانم و آقا محسن عزیز. جای میتینگ خیلی خوب بود.و بچه ها از اون بهتر.

امیدواریم که همه بچه ها بخصوص ساسان و رزا ی عزیز بدون کلیر بگیرند

یه چند تا پیشنهاد هم جهت جلسه بعدی دارم :

1- همه شرکت کنندگان محترم اسم ، شماره کیس و محل مصاحبه رو رو یک کاغذ بنویسند یا پرینت بگیرندو جلوی خودشون بذارن که هر کس مشخص باشد ما این دفعه اینکارو کرده بودیم .

2- کسانی که مصاحبه را یک جا دارند مثلا ابوظبی ها نزدیکتر به هم بنشینند تا بتوانند در گرو ههای کوچک تر تبادل اطلاعات کنن

3- همگی مسئول باشند که تحقیق کنند وهمیشه جای بهتری از قبل پیدا کنند ترجیحا مربع شکل باشه و مناسب برای صحبت کردن باشه البته امروز انصافا جای خوبی بود و فقط چیزی سرو نمی کرد ولی جایش مناسب بود . هر کسی اگر جایی را می شناسد پیشنهاد بدهد و بقیه و یا ترجیحا مدیران محترم آنجا را چک کنند .

4-برای جلسات می توان دستور جلسه و زمان بندی داشت و مثلااول مراسم معارفه باشدسپس از ساعت 10 تا 10.5 من در مورد مصاحبه در ابوظبی صحبت کنمBig Grin و ساعت 10.5 به بعد محسن در مورد ترجمه مدارک صحبت کند و بعد از آن شخص دیگری در مورد موضوع دیگری و در هر زمان همه سوال و جواب کنند . هر کس هم می تواند خودش پیشنهاد دهد که صحبت کننده اصلی باشد و برای صحبتهایش هم تحقیق کرده باشد

البته اگر خیلی هم سختش کنیم نمیشود به راحتی جلسه بگذاریم ولی به هرحال اگر منظم تر باشیم بهتر است و بهتر استفاده می کنیم !

ضمنا هر کس هم بگه میام و نیاد باهاش قهر می کنیم Wink

چاکر همه شما

فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
خیلی خوب بود که دوستان رو از نزدیک دیدم.
farzad101 شخصیت خیلی جالبی دارن. شاد و خودمونی.
برای همه آرزوی موفقیت دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، honareirani ، ahmad67 ، Jav3 ، farzad101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان