کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
(2010-06-16 ساعت 12:05)Ashkan78 نوشته:  يه خواهش داشتم

اگه قرار شد اوايل تير قرار بگذاريد و باز هم اگه كسي به مشكل بر نمي خورد، امكان داره به جاي 4 تير (جمعه) قرار رو بهعصر 3 تير (پنج شنبه) موكول كنيد؟

الان به من گفتن كه 4 تير ساعت 12:30 پرواز دارم و عازم مسافرت هستم.

خيلي ببخشيد... اگه امكانش هست و كسي به مشكل بر نمي خوره. [عکس: 77.gif]
اشكان جان
من ميرم ابوظبي ويزامو بگيرم و پنجشنبه شب برمي گردم و صبح جمعه خيلي خوب بود وميومدم . به هر حال پنجشنبه من نمي تونم بيام
هر چي بچه ها بگن من هم اطاعت مي كنم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، mina_s ، mary joon
من پيشنهاد دادم.

الان هم منصرف شدم. حضور شما چون مصاحبه رفتي واجب تره تا من.

(2010-06-16 ساعت 12:23)farzad101 نوشته:  اشكان جان
من ميرم ابوظبي ويزامو بگيرم و پنجشنبه شب برمي گردم و صبح جمعه خيلي خوب بود وميومدم . به هر حال پنجشنبه من نمي تونم بيام
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، balot ، WIKIMAN ، mary joon
(2010-06-16 ساعت 12:34)Ashkan78 نوشته:  من پيشنهاد دادم.

الان هم منصرف شدم. حضور شما چون مصاحبه رفتي واجب تره تا من.

(2010-06-16 ساعت 12:23)farzad101 نوشته:  اشكان جان

وجود خودت هم لازمه از جمعه به بعد هر روزي باشه من هستم

مي تونيم روز ديگه اي بندازيم به هر حال در خدمتيم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، balot ، mary joon
حالا فعلا ببينيم بقيه چي فكر مي كنن.

(2010-06-16 ساعت 12:38)farzad101 نوشته:  وجود خودت هم لازمه از جمعه به بعد هر روزي باشه من هستم

مي تونيم روز ديگه اي بندازيم به هر حال در خدمتيم
پاسخ
تشکر کنندگان: mary joon
قبل جمعه فرزاد خان نیستن بعد جمعه هم اشکان!
به نظر میاد نشه کاریش کرد. مگه یه هفته عقب بیوفته که البته شاید یه سری برن برای مصاحبه و نباشن.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، Ashkan78 ، R.F ، nnazi_2005
سلام دوستان ممنون می شم یک بار دیگه تاریخ ساعت ومحل دقیق گردهماییو اعلام کنید.
من و همسرم مشتاقیم که با شما دوستان بیشتر آشنا بشیم شاید از استرسمون در این لحظات باقی مانده به مصاحبه کم بشه.
مرسی .
سارا
sara1981
شماره کیس : 2010AS00024XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 july
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:23 July 2010
تاریخ مصاحبه:04 august 2010
دریافت کلیرینس:24 august 2010.
تاریخ دریافت ویزا:1 sep 201
تاریخ ورود به امریکا:15 January
جمع تقریبی هزینه ها:7500 دلار برای 2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F
دوستان حتما به ما هم اطلاع دقیق از زمان ومکان گردهمائی رو بدن،امیدوارم این دفعه بتونیم دوستان رو از نزدیک ببینیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101
Big Grin بچه ها لطفاً منو در جریان بذارین (زمان و مکان) البته چند روز قبلش تا بلیط قطار بتونم بگیرمBig Grin
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
ببین این اشکان که هیچوقت هم نمیاد الان همه چیزو به هم میریزه
اگه یه هفته بندازین عقب من میرم مصاحبه و نمیتونم بیام ولی 5 شنبه و جمعه برام فرق نداره هر چند که 5شنبه ترافیک زیاده ولی خیلی دوست دارم این مدل اعدادی ((اشکان خان )) که این روزا در پستهای 2011 کلی طرفدار و هوا خاه و جان فدا پیدا کرده رو از نزدیک ببینیم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-17 ساعت 13:21)saeed53 نوشته:  ببین این اشکان که هیچوقت هم نمیاد الان همه چیزو به هم میریزه
اگه یه هفته بندازین عقب من میرم مصاحبه و نمیتونم بیام ولی 5 شنبه و جمعه برام فرق نداره هر چند که 5شنبه ترافیک زیاده ولی خیلی دوست دارم این مدل اعدادی ((اشکان خان )) که این روزا در پستهای 2011 کلی طرفدار و هوا خاه و جان فدا پیدا کرده رو از نزدیک ببینیم .
تاریخ گردهمایی به احتمال بسیار زیاد همون 4تیر خواهد بود.
متاسفانه روزش رو هم نمیتونیم به جز جمعه بذاریم چون خیلی های دیگه به مشکل برمیخورنن.

اشکان جان شما رو تغییر ساعت پروازت کار کنه, شاید جواب داد.Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، Shahoo52 ، sam_hash ، N.D
سلام. من 2011 هستم. اگه واسه گردهمایی به من هم خبر بدید ممنون می شم. علاوه بر این من کسی رو میشناسم که اونجا میتونه قبل از رفتنتون آپارتمان ماشین کار گواهی نامه و ... رو با قیمت مناسب فراهم کنه.خودش california ست. ولی واسه جاهای دیگه هم می تونید روش حساب کنید. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها به من هم لطفا اطلاع بدید محل و ساعتشو ! من هم هستم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سعيد جان

هيچوقت نميام؟ من تا حالا توي 3 تا گردهمايي مهاجرسرا بودم (2 تا تهران و يكي اصفهان). بعدش هم گفتم اگه دوستان به مشكل بر نمي خورند... دستور كه ندادم... خواهش كردم. هيچ وقت هم برنامه رو به هم نزدم. يه بار از بچه هاي اصفهان چنين چيزي رو خواستم، كه خيلي دوستانه گفتند شدنيه و انجام شد. اگر هم انجام نمي دادند هم دلخور نمي شدم... برنامه ريزي اي درسته كه اكثريت بتونن بيان... با توجه به يك نفر كه برنامه ريزي نمي كنن (حالا اون يه نفر مي خواد اشكان باشه مي خواد هر كس ديگه).

اين طرز جواب دادن زياد جالب و دوستانه نيست. سعي كنيد راجه به مسايلي اين جور قطعي اظهار نظر كنيد كه ازشون اطلاع كافي داريد.

اولين گردهمايي مهاجرسرا هم كه من اومدم همون روزايي بود كه شما تازه عضو سايت شديد. اين پست نوستالوژيك رو هم بخوني بد نيست. بدون اين كه بخوام برنامه رو تغيير بدم، با بدبختي خودم رو رسوندم و الان هم از رفتن به اون قرار راضي هستم (يادتون باشه چمدون كوچيكي دستم بود و بلافاصله بعدش رفتم ناكجا آباد. ضمنا يه ليوان برازيليا رو هم زدم شكستم، از بس خواب آلود بودم).

يك بار هم كه بعد از تعيين تاريخ رو راست گفتم نمي تونم بيام.

به هر حال زندگ نكبت منه كه از دور دل مي بره و از نزديك زهره!!!!

رزا جان...

خيلي دلم مي خواد بتونم پرواز رو تغيير بدم. متاسفانه مقصد نهايي ده كوره اي در چين هست و سه تا پرواز بايد با هم هماهنگ بشن تا من برسم يك جاي پرت توي چين (حساب نكنيد مثل بقيه يه جاي با كلاس مثل پكن يا شانگهاي مي رم كه كلي پرواز دارن). بعدشم برنامه طوريه كه كشتي اي كه من بايد بهش برسم توي اون بندر فقط 6 ساعت توقف داره.

اما يه اميدواري هنوز دارم. سفارت چين هنوز ويزاي من رو صادر نكرده. اين جزو معدود دفعاتي هست كه دلم مي خواد درخواست ويزام يك جا Reject بشه. جدي مي گم اينو.

به هر حال، هرگز نمي خوام برنامه فقط به خاطر من تغيير كنه. گفتم آقا براي پنج شنبه عصر هم امكان سنجي كنيد. اگه دوستان به مشكل بر مي خورن كه من نمي خوام قرار تك نفره با حضور خودم بگذارم!!!

(2010-06-17 ساعت 13:21)saeed53 نوشته:  ببین این اشکان که هیچوقت هم نمیاد الان همه چیزو به هم میریزه
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، WIKIMAN ، ahmad67 ، Hossein81 ، balot ، nnazi_2005 ، mina_s
اشکان عزیز, فکر نکنم منظور آقای سعید همچین چیزی بوده. حرفشون بیشتر جنبه شوخی داشت.
این جمله رو:
"ببین این اشکان که هیچوقت هم نمیاد الان همه چیزو به هم میریزه"
یه بار دیگه اینجوری بخون:
"ببین این اشکان که هیچوقت هم نمیاد الان همه چیزو به هم میریزه!!" WinkBig Grin
جنبه شوخیش درست تره!Tongue

اون لیوان رو همه هرکی اونجا بود به یاد داره!!!پس دلیلش بی خوابی بوده!!WinkBig Grin

یه مورد کلی :
دوستان این کاملا طبیعی هست که همیشه قبل از گردهمایی بچه ها شرایطشون رو مطرح می کنند یا اگه مشکلی داشته باشن میگن. اگه شد تغییرات داده میشه, اگر هم نشد که هیچی.مطمئن باشید همیشه بر اساس رای اکثریت تغییرات اعمال میشن.
نه کسی میتونه به جمع حرفش رو تحمیل کنه و نه کسی کسی رو محکوم.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، اليزا ، Shahoo52 ، ahmad67 ، Hossein81 ، farzad101 ، mary joon ، Eskandari ، saeed53 ، balot ، m.amjadi ، nnazi_2005 ، jan ، mina_s ، Jav3
من به خاطر ضرورت کار اشکان و کمکهاش پنجشنبه هم حاضرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، WIKIMAN ، ahmad67 ، farzad101 ، mary joon ، jan ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان