کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
اگه io7o بياد، اون شيريني خوردن داره. حيف كه من نيستم. خوب شد قرارتون رو به خاطر من به پنج شنبه موكول نكرديد چون من برنامه ام يك روز جلو افتاد و پنج شنبه مي رم!!!!!! به اين مي گن زندگي سگي!

رزا براي من دو سه تا دونه شيريني بردار بگذار تو كيفت تا وقتي كه ديدمت ازت بگيرم.

(2010-06-22 ساعت 14:15)adl نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 14:11)R.F نوشته:  به نظرم اگه io7o عزیز هم تهران هستن, تشریف بیارن خیلی خوبه. ایشون نماد صبر و استقامت در مقابل کلیرنس هستن.Wink

adl عزیز با اون ایاب و ذهاب و حسینیه که گفتین فقط جای این شعرِ "پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت....!!" خالیه!!TongueBig Grin

به نظرم io7o عزیزترکیه برای دریافت ویزا رفتن خدا کنه قبل از میتینگ برسن و تو میتینگ یک شیرینی به هممون (دانمارکی ) بدن
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، R.F ، nnazi_2005 ، N.D ، mary joon
(2010-06-22 ساعت 09:58)adl نوشته:  از دوستان که هنوز کلیرنسشون نیامده و مدت زیادی منتظر کلیرسشون هستن در خواست می کنم جهت همدردی در این مجلس گرد هم ایند تا مرحمی باشد بر این زخم
سرویس ایاب و ذهاب مهیا است ؟
دوستان نمیشه میتینگ تو مسجد یا حسینیه بگیریم

من کاملاً موافقم، تو این میتینگ ، کلیرنسی ها یه طرف جمع بشیم، مثل صاحب عزاها، دوستان دیگه دلداریمون بدن! خدائیش انتظار کشنده ایه:Wink فقط باید به خدا توکل کنیم!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، laili ، mary joon
بچه ها من پیشنهادامو تکرار می کنم

1. هر کسی رو یه کاغذ اطلاعاتشو بنویسه یعنی شماره کیس و ID و سفارت و غیره و جلوش بذاره
2. برای جلسه برنامه داشته باشیم و موضوع بندی
3. هر کی بگه میام و نیاد جریمه بشه
4. هم سفارتها نزدیک هم بشینن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ashkan78 ، sam_hash ، indmehdi ، R.F ، Shahoo52 ، aadine ، azin ، adl ، shr.jafari ، honareirani ، mary joon
(2010-06-22 ساعت 22:44)farzad101 نوشته:  بچه ها من پیشنهادامو تکرار می کنم

1. هر کسی رو یه کاغذ اطلاعاتشو بنویسه یعنی شماره کیس و ID و سفارت و غیره و جلوش بذاره

مورد 3 قبول نیس! Sad آخه من همیشه میگفتم میام و نمیومدم. الان باید بگم نمیام، اونوقت باید بیام! Big Grin
اصلاً حالا که اشکان نمیاد، منم نمیام. بی اشکان لطفی نداره(تریپ اینایی که میخوان بهونه بیارن).
Wink
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-06-23 ساعت 00:13)indmehdi نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 22:44)farzad101 نوشته:  بچه ها من پیشنهادامو تکرار می کنم

مورد 3 قبول نیس! Sad آخه من همیشه میگفتم میام و نمیومدم. الان باید بگم نمیام، اونوقت باید بیام! Big Grin
اصلاً حالا که اشکان نمیاد، منم نمیام. بی اشکان لطفی نداره(تریپ اینایی که میخوان بهونه بیارن). Wink
به به! پس یکی از مجرمین شناسایی شد. آقا واسه چی هر دفعه زنگ درو می زنی و در میری؟شما باید چندتا برگه جریمه بگیرید!!Big Grin

فرزاد خان در مورد شماره 2 هم که ماشالا شما خودتون صاحب نظرید و همه هم قبولتون داریم. شما موضوع ها رو طبقه بندی کنید, بقیشم با ما. البته این هم باید مد نظر بگیریم که به هر حال محدودیت زمانی داریم.

فقط از دوستان تقاضا دارم سعی کنند سر موقع اعلام شده بیان تا بتونیم از همون اول با حضور همه شروع کنیم.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: indmehdi ، Shahoo52 ، azin ، ساشا ، nnazi_2005 ، Jav3 ، shr.jafari ، sam_hash ، honareirani ، mary joon
سلام بچه ها می شه ساعتشو به من اعلام کنید که بدونم می تونم بیام یا نه؟ (چون ساعتش واسم مهمه) اگه بتونم بیام اعلام کنم. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 19:44)setareh نوشته:  سلام بچه ها می شه ساعتشو به من اعلام کنید که بدونم می تونم بیام یا نه؟ (چون ساعتش واسم مهمه) اگه بتونم بیام اعلام کنم. ممنون

دوست عزیز به رزا پیام خصوصی بدید تا بهتون بگهWink
انشاالله بتونی بیایSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mary joon ، R.F ، Shahoo52
سلام
میتینگ و روز خوبی بود . واقعا استفاده کردیم . به نظرم این دفعه خیلی جو دوستانه بود .
میخاستم از همه تشکر کنم بخصوص رزا که خیلی زحمت کشیده بود و بقیه دوستان اقا مجید گل وadl عزیز شهاب خان .محسن وهمه دوستان
و دینا کوچولو و مادرشون
با ارزوی موفقیت برای همه .......... سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، WIKIMAN ، N.D ، Ashkan78 ، nnazi_2005 ، R.F ، azin ، Jav3
خیلی خوش گذشت. دست همگی درد نکنه که اومدن.
ممنون از رزا که هماهنگی رو انجام داده بود.
در ضمن جا داره از سفارت ابوظبی پیشاپیش تشکر کنم که یکشنبه داره اسم منو میزنه تو سایت!

بنظرم یه گردهمایی بعد 31سپتامبر بذاریم. فکر کنم خیلی صفا داشته باشه

بازم ممنون همگی
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، N.D ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، nnazi_2005 ، R.F ، azin ، hamed_gh ، saeed53 ، farzad101 ، shr.jafari ، Jav3
رزا من رو که قاچاقی راه داد Big Grin جو خیلی خوب بود و خوش گذشت، ان شاالله همه کلیر شن ! از دکترم کلی ممنون که من رو رسوند Wink
از دوستان هم که در مورد سربازی راهنمایی کردند خیلی خیلی ممنون .
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، nnazi_2005 ، R.F ، azin ، emadziaei ، mohsen324 ، saeed53 ، sam_hash ، shr.jafari ، Jav3
من هم از همه تشکر می کنم خوشحال شدم همتون رو دیدم واقعا" جو صمیمی بود .
از رزا هم بیشتر تشکر می کنم.
بچه ها یه سوال از همتون ورودی گرفتن؟؟؟؟؟Big Grin یا فقط شانس من بود! تا رفتم جلو گفت ورودی داشتSad
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، saeed53
جای من هم اصلاخالی نبود!

بی شوخی، خوشحالم که به خوبی انجام شده.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
رزاجون دستت واقعا درد نکنه خیلی خوب برگزار کردی جای اشکان خالی بود فرزاد هم خیلی خوب مباحث را پیشبرد ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: nnazi_2005 ، R.F ، azin ، sam_hash ، farzad101 ، sh-b ، Jav3
من که جای خالی تو کلی احساس کردمBig Grin اخه شب قبل راجبه غیبتت کلی با یکی از دوستان صحبت کردم.دلم سوخت انقدر کار پر مشغلی داری.حالا نگران نباش .دفعه بعد انشاالله Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3
اول از همه از رزای عزیز تشکر میکنم که باز این وظیفه خطیر و سنگین به عهده گرفت و باز همه بچه هارو دوره هم جمع کرد و باز هم مثل دفعه پیش خیلی عالی بود و بی نقصBig Grin
رزا جون ایشالا اونور باز این فداکاری بکنی و همه بچه هارو جمع کنیWink
من نزدیک رفتنم هست استرس احساس بدی داشتم ولی با دیدن همه شما دوستان عزیز دلگرم شدم چه اون دوستانی که سعادت صحبت باهاشون داشتم و چه اونهایی که افتخار آشنایی نداشتم باهاشون
واقعا" از همه دوستان ممنون
ایشالا کلیرینسی ها هرچه زودتر کلیر بشوند, کارنتیها کارنت بشوند, و اونهایی که مصاحبه دارند بدونه مشکل ویزا بگیرند(از جمله خودمBig Grin ) , وکسایی که بار سفر جمع کردند برن آمریکا, سفر بی خطر براشون آرزو میکنم
به امیده دیدن همه دوستان سرزمین کفرBig Grin
درضمن این هفته یه دعا هم بکنین برام که هفته سخت و با استرسی هستWink
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان