موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
تنها اطلاعاتی که در پا س جدید شما تغییر میکند شماره پاسپورت و تاریخ انقضا میباشد. و تا زمانی که پاسپورت قبلی را همراه داشته باشین (که باید داشته باشین برای نشان دادن ویزا ) هیچ مشکلی نیست. به دلیل گرفتن پاس جدید شما را دیپورت نخواهند کرد.
(2010-08-18 ساعت 08:36)balot نوشته: (2010-08-17 ساعت 23:09)hasti_banoo نوشته: (2010-08-17 ساعت 22:36)balot نوشته: سلام
پس با این وجود من دچار مشکل شدم،چون زمان خروج من پاسپورتم کمتر از 6 ماه اعتبار داره به نظرتون من چکار باید بکنم؟
شما در چه مرحله ای قرار دارید؟ ویزا رو دریافت کردید؟
زمان صدور ویزا ، گذرنامه شما باید از زمانی که احتمالا می خواهید وارد آمریکا شوید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. اگر این مدت کمتر باشه باید برای تمدید گذرنامه اقدام کنیدو ساده ترین راه اینه که فردا به اولین دفتر پلیس +10 مراجعه بفرمایید و درخواست تمدید بدین. مدارک لازم رو اینجا نوشته .
سلام
ویزاگرفتم و بلیط برای 1 اکتبر دارم،ولی مشکل اینجاست اگه پاسپورت رو تمدید کنم پاسپورت قبلی باطل میشه هرچند ویزا رو باطل نمی کنن،ولی چون ویزا رو بر اساس اطلاعات پاسپورت قبلی صادر کردن احتمال دیپورت شدن در امریکا وجود داره،لطفا راهنمائی کنید
ممنونم
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خیلی وقته که هیچ پستی نداشتم دلم تنگ شده بود.
برای کسایی که بچه دار هستند مخصوصا"بچه های زیر 5 سال که باید preschool بروند اگر استطاعت مالی به ماهی 700تا1000$ ماهیانه برای 5 روز در هفته نمیرسه برای بچه در این سن یا به هر دلیلی دوست دارید کمتر هزینه کنید لطفا"یه سری به کلاسهای سیتی شهرتون بزنید .میتونید مجله این کلاسها رو که درهمه سنین هست (تقریبا"از نوزادی که تا پیری ادامه داره) مطالعه کنید و کلاسهای بسیار خوبی داره با هزینه بسیار کم.
یادآور بشم که این کلاسها صد در صد بهتر از کلاسها ی بهترین pre school ها هستند در بهترین مناطق چون در این سنین فقط بچه رو care میکنند مثل یه مهد کودک فقط همین .ولی این کلاسها واقعا" از نظر آموزشی خوب عمل میکنند. من هر دو را امتحان کرده ام
برای خودتون هم کلاسهای خوبی پیدا میکنید.
کسایی که دوست دارن برن زبان یادبگیرن و میخوان که براشون رایگان باشه و هنوز هم رزیدنت نیستند و دوست ندارند که adult school بروند
میتونند با سرعت هر چه تمام قبل از بسته شدن ثبت نام saddelback college تو این کالج ثبت نام کنند (اینترنتی )بعد از گرفتن student id که تقریبا"یک روز طول میکشه تا این شماره رو براتون میل کنند سپس وقت امتحان بگیرند تا سطح اونا معلوم بشه بعد دوباره اینترنتی میتونند واحدهای (ziro unit) بردارند . این واحدها به حساب نمیاد برای ادامه تحصیل فقط به شما کمک میکنه بهتر انگلیسی رو رایگان در کالج یاد بگیرید .البته میتونید واحدهای پولی هم بردارید هر واحدی 270 $ برای کسایی که رزیدنت نیستند (برای کسایی که رزیدنت هستند 26$)
یادتون باشه وقت زیادی نمونده باید توی همین چند روز اقدام کنید وگرنه میره برای ترم زمستون.
راستی کسایی که تو اورنج کانتی هستند میتونند جمعه شب ها و شنبه ها تو ماه آگوست تو ارواین و اکتبر تو شهر التورو از کنسرت مجانی توی پارک لذت ببرند(فقط هزینه پارکینگ 10 $)ساعتش از 8 شب به بعد
اگر اشتباه نکنم 2 اکتبر هم یه فستیوال فرهنگها تو ارواین تو پارک نزدیک سیتی هست که فکر میکنم جالب باشه .فکر کنم از 10 صبح تا 6 بعد ظهر
راستی ماه رمضان مبارک کسایی که اهل نماز و روزه هستند و همینطور اهل مسجد و دعا ( قابل توجه همشهریان عزیز )مساجد ارواین برنامه های بسیار خوبی داره که حال و هوای ماه روزه داری رو تو تهران رو داره میتونید تشرف ببرید و لذت ببرید
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شما بچتون رو kindergarten نوشتید که از این سن به بعد میتونید بچه رو تو مدرسه دولتی همون طور که خودتون گفتید ثبت نام کرد و هزینه ای هم که نداره .
کلا"اینطور که من شنیدم کیفیت مدارس دولتی خوبه .چون دولت نظارت کامل داره روی اون و اجازه نمیدهند هرکسی بعنوان معلم سر کلاس بیاد مثل مدارس خصوصی که ممکنه از افراد غیر متخصص هم در بعضی مواقع استفاده بشه.البته کیفیت مدارس دولتی خودشون بسته به شهری که در اون زندگی میکنید دارد .
کلا"ارواین از نظر کیفیت مدارس رتبه بالایی دارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال
نزدیکترین شهر به لوس انجلس با هزینه خانه کمتر چه شهری است؟؟؟؟
وضعیت شغلی منی که می خواهم در دانشگاه ایران مهندسی عمران بخوانم و سپس با جمع کردن مقداری پول به LA بروم چگونه است؟؟؟؟
لطفا یه شخصی تمامی مراحل از ثبت نام گرین کارد تا رسیدن به خاک امریکا را توضیح دهد من تاپیک های دیگر را خواندم ولی متوجه نشدم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سینا جان من مناطق لس آنجلس رو خوب نمیشناسم.ما اونجا زندگی نمیکنیم.
ولی تا اونجا که شنیدم بورلی هیلز که نامبر وان هست
از مناطق درجه دوم اون میشه سانتا مونیکا و وست وود را نام برد.
ولی اگر از بچه هایی که تو لس آنجلس هستند بپرسید بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنند.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-08 ساعت 05:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-08 ساعت 05:17 توسط N.D.)
من توی منطقه سیمی ولی هستم 20 دقیقه با لس آنجلس فاصله داره قیمت خانه پایین هست
من یه خانه استدیو گرفتم 700$ (پول برق آب گاز هم صاحب خانه میده)
اینجا منطقه خوبی هم هست[/php]
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرا من مدتی غیبت داشتم یکی به دلیل کمی اختلاف که اصلا یادم نیست برای چی بود و یکی هم به دلیل گرفتاریهای ماههای اول. خیلی دلم می خواد که سفرنامه مفصلی بنویسم ولی امشب که دیر وقت شده و فقط مختصری می نویسم.
من سه ماه پیش پس از پیک آپ کردن ویزا از آنکارا از طریق زمینی به استانبول و از آنجا با پرواز ترکیش به فرانکفورت رفتم همسفر من یک آمریکایی میانسال و درشت هیکل بود که در انتهای سفر با هم هم صحبت شدیم و در فاصله دو ساعته بین دو پرواز مرا راهنمایی کرد.
فرودگاه فرانکفورت فرودگاه قدیمی ولی بسیار منظم بود. افسر کنترل کننده پاسپورت جلوی در خروجی هواپیما ایستاده بود و تا جلد پاسپورت را دید گفت آمدی اینجا چکار و وقتی ویزای آمریکا را دید گفت خوش آمدی!!
پرواز دوم با یونایتد از فرانکفورت به شیکاگو بود و به مدت بیست ساعت تمام بر فراز آسمان بودیم. همسفر من یک خانم بود که در وسط بود و من در سمت راست و شوهرش در سمت چپ. وقتی که این خانم از من پرسید کجایی هستی و من گفتم ایرانیم شروع کرد صحبت کردن به فارسی و خیلی هم خوب صحبت می کرد و اصالتا یونانی بود اما سالها قبل از انقلاب در ایران زندگی کرده بود. و همچنین سالهای زیادی در شیکاگو بوده که در طول سفر راهنمایی های بسیار خوبی برای من داشت.
در فرودگاه کارها به صورت روتین و خیلی سریع پیش رفت و اصلا چمدانها و کیف دستی مرا نگاه هم نکردند و فقط از دستگاه رد شد. البته در فرودگاه استانبول به خاطر همراه داشتن مقدار زیادی روغن حیوانی و فلزات گرانبها دستگاه اخطار داد که گمان کردند به خاطر روغن حیوانی دستگاه اخطار داده اما تصمیم گرفتند به من اجازه حمل آن را بدهند و در فرودگاه فرانکفورت هم همین اتفاق افتاد اما روغن حیوانی های من راهی سطل آشغال شد. و البته من خوشحال بودم که این روغنها باعث شد توجه به فلزات گرانبها نشود.
بله در فرودگاه شیکاگو با اینکه نظم و ترتیب خاصی نداشت و قبل از آن زیبایی خیره کننده فزودگاه استانبول و نظم ستودنی فرودگاه فرانکفورت را دیده بودم و آنجا تقریبا شوکه شده بودم اما کارها بسیار با آرامش و تمیز و سریع پیش رفت. به خاطر آنفولانزای شدیدی که در آنکارا گرفته بودم سفر به من خیلی بد گذشت و برای نیازردن دوستم در شیکاگو با او تماس نگرفتم و وقتی از فرودگاه خارج شدم خیلی راحت یک اتومبیل مخصوص فرودگاه و هتل مرا برای یکی از هتلهای نزدیک فرودگاه پیک آپ کرد.
فردای همانروز با وجود بارش شدید باران و آنفولانزای سخت راهی مرکز شهر شده و ابتدا به اداره مهاجرت و سپس تامین اجتماعی رفتم. در اداره مهاجرت گفتند که نیازی به پیگیری یا کار اضافه نیست و گرین کارت شما ظرف یکماه ارسال خواهد شد. اداره تامین اجتماعی فرمی را به من دادند که پر کنم و در آنجا بندی بود که آیا قبلا درخواست داده اید یا نه و من هم برای اینکه مطمئن بشم درخواست هنگام پر کردن نامه دوم کی سی سی یا سفارت در آنکارا تداخلی با این فرم نداشته باشد فرم را تحویل نداده و خارج شدم. و همان موقع به بانک CITI برای افتتاح حساب مراجعه کردم که آنها گفتند باید حداقل رسید سفید شماره تامین اجتماعی را که بعد از تحویل دادن فرم به من می دهند برای افتتاح حساب داشته باشم. من هم چون زمان گذشته بود فردای همانروز به اداره تامین اجتماعی مراجعه کردم و فرم را پر کرده و رسید گرفته و به بانک برگشتم که گفتند باید یک شماره تلفن داشته باشی. همانروز یک تلفن خریدم و به بانک برگشتم که گفتند باید شماره تامین اجتماعی داشته باشی. و با یک کادوی مرا بیرون کردند من هم که نگران همراه داشتن پول بودم سریعا آن منطقه را ترک و از اطراف فرودگاه به سمت هتلهای شمالی شهر رفتم و در همانجا در بانک چیس به سرعت و راحتی تمام یک حساب شخصی و یک حساب بیزنس با دو تا ویزا کارت و یک کارت اضافی ای تی ام باز کردم. البته تا این زمان که حدود دو هفته شده بود من شماره تامین اجتماعی را دریافت کرده بودم.
گرین کارت من بعد از یکماه به دستم رسید و اخیرا استیت آی دی یا کارت شناسایی ایالت را به راحتی دریافت کردم.
شهر شیکاگو شهر بسیار زیبا و سرسبزی است که تقریبا بیشتر خانه ها در میان انبوه درختان و فضای سبز بسیار زیاد ساخته شده اند و با اینحال پارکهای بسیار بزرگ و زیبایی در سرتاسر شهر وجود دارد. تعداد زیادی پارک در امتداد رودخانه شیکاگو و تعداد زیادی پارک در طول ساحل بسیار زیبای دریاچه شیکاگو ساخته شده است که قدمت ساخت این پارکها به بیش از حدود صد سال می رسد..
شهر شیکاگو با شبکه گسترده ای از ریل خط آهن شهری به نام CTA برای پوشش شهر شیکاگو و کمی هم شهرهای اسکوکی و اوانستون و پوشش خط آهن به نام METRA که به موازات رد لاین و بعد از آن تا شیکاگوی شمالی ادامه پیدا می کند پوشش داده شده و همچنین دارای شبکه منظم اتوبوسرانی است. اما اتوبوسهای مناطق اطراف شهر بسیار کند هستند.
مردمان شیکاگو بسیار آرام و مودب هستند و وقتی موفق به راهنمایی و کمک به کسی شوند سرشار از شور و خوشحالی می شوند. حدود هشتاد درصد مهاجرین این شهر اسپانیول تبار و از آمریکای جنوبی هستند. این افراد بسیار تنومند صبور، پرکار، فضول و بی ادب هستند. بیشتر کارهای بدنی و کارگری اینجا توسط این گروه انجام می شود.
بعد از آنها اروپایی ها و سپس آسیایی ها در رده های بعدی مهاجرین هستند. اروپایی ها بیشتر از مناطق شرقی و مناطق شوروی سابق هستند. این افراد مردمان بسیار خوبی هستند و سرشان به کار خودشان گرم است و در مواقع لزوم به دیگران کمک می کنند اما هیچگاه در کار دیگران دخالت نمی کنند. با کره ای ها زیاد نتوانستم ارتباط برقرار کنم چون وقتی که انگلیسی صحبت می کنند انگار مشکل فک و حلق دارند و نصف زبانشان را بریده اند و خیلی بد و نامفهوم صحبت می کنند. تقریبا بیشتر مشروب فروشیها و خشک شویی ها را اینها اداره می کنند. محلات عرب نشین هم مثل جاهای دیگر بسیار کثیف و وقتی که عربهای مسلمان به رستوران می روند بسیار پر سر و صدا هستند و اطرافشان پر می شود از دستمال کاغذی و غذا و آب. گروه بعدی مهاجرین که شاید حدود پنج هزار نفر باشند ایرانیها هستند که همه جوره هستند آدمهای بسیار ثروتمند که وقتی چایی سفارش می دهند برای ده نفر با ترس و لرز می گویند یک قوری چایی با 8 تا لیوان و فورا می پرسند چقدر می شود؟ و افراد بسیار با سواد که در دانشگاههای معتبر شهر تدریس و تحقیق می کنند و افراد معمولی. و ایرانیان کاملا مسلمان مانده که هنوز بعد از چندین سال با جفت پا می روند روی توالت فرنگی.!!
برای اقامت ارزان در اینجا بهترین منطقه خیابان لینکلن حدود شماره 5000 به بالا هستش که چندین متل ارزان و مناسب وجود دارد. که به طور متوسط شبی 50 دلار می شود و اگر هفتگی بگیرید به طور متوسط هفته ای 300 دلار می شود. مناطق ارزانتر هم وجود دارد که که بسیار نا امن و کثیف هستند و مناطق گرانقیمت هم در مرکز شیکاگو و یا در شهر ویلمت در ناحیه شمالی شهر قرار دارند. منطقه ویلمت بسیار زیبا و خوش آب و هواست و یکی از گرانقیمت ترین مناطق ایالت می باشد. بیشتر مهاجرین اروپای غربی و آمریکاییان ثروتمند در این منطقه اقامت دارند. تعدای از ایرانیان نیز در اینجا هستند. البته ایرانیان بیشتر در منطقه متروپولیتن شیکاگو هستند و عده ای هم در شهرهای اوانستون در شمال و در بخش جنوبی شهر ساکنند.
در ابتدا من در آژانسهای مسکن اطراف لینکن برای اجاره خانه جستجو می کردم و متاسفانه هیچ جوابی به من داده نمی شد که بعدها فهمیدم به دلیل وجود آپارتمانهای بسیار کم در این منطقه و قیمت باالای خانه های شخصی در اینجا من جای درستی برای اجاره خانه انتخاب نکرده ام. در 45 روز اول کاملا مایوس شدم چون فکر کردم در این منطقه میانی شهر که خانه برای من پیدا نشود در مناطق ساحلی که دیگر امکان ندارد اما با تمام شدن پولم از ایران توسط یکی از دوستان مقداری پول برایم رسید که جرات کردم به منطقه ساحلی که دارای آپارتمانهای بلندمرتبه زیادی است بروم و دریافتم که اینجا علاوه بر زیبایی و امکانات فراوان خانه های اجاره ای زیاد و ارزان یافت می شودو اخیرا هم یک استودیوی زیبا به قیمت حدود 650 دلار اجاره کرده ام که به زودی به آنجا خواهم رفت. البته در این فاصله یک اتاق در یک ساختمان که یک خانواده آمریکایی زندگی می کنند گرفته ام اما اصلا راحت نیستم.
برای گرفتن خانه در اینجا بهترین راه مراجعه مستقیم به داخل آپارتمان و صحبت با مدیر یا ساکنین است مجتمع های بزرگ داخل ساختمان دفتر مستغلات دارند که بسیار خوب عمل می کنند. اینجا استودیو از 450 دلار تا 1000 دلار وجود دارد که قیمت بعضی واقعی نیست و بهتر است خوب بگردید. قیمتهای بسیار کمتر هم وجود دارد که جای خوبی نیستند. وقتی که می گویم جای خوبی نیستند شما که در حال خواندن این مطالب هستید مطمئن باشید نمی توانید در چنین مکانهایی زندگی کنید. شاید پیش خودتان بگویید. من موقتا یک خانه صد دلاری کنار خط آهن شهری اجاره می کنم تا کار پیدا کنم. اما اینطور نیست این مناطق واقعا جای سکونت نیست و بسیار کثیف و خطرناک هستند.
ممکن است باور نکنید ولی اینجا گدا از تهران بیشتر است و تعداد زیادی معتاد دارد.
شیکاگو خوبی و بدی های زیادی دارد که من به خاطر خوبی هایش عاشق این شهر شده ام.
در آینده ای نزدیک تلاش می کنم سفرنامه خوبی بنویسم و تاپیک جداگانه ای درباره شیکاگو باز کنم.
موضوعها: 15
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-09 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-12 ساعت 23:35 توسط OverLord.)
سلام کاوشگر عزیز.
منتظر عکس ها و اطلاعات بیشترت از شیکاگو هستیم.
چند تا عکس از دریاچه میشیگان برامون بگیر ، بزار تو مهاجرسرا که از راه دور یه زیارتی کرده باشیم این دریاچه بسیار زیبا رو.
امیدوارم موفق باشی.
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-10 ساعت 19:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-14 ساعت 08:49 توسط hasti_banoo.)
کاوشگر جان این سفرنامه تو من بدجوری یاد خاطرات شیکاگوم انداخت . michigan ave,downtown,navy pier,willis tower, ... وووواااااییییی
من 45 روز مدت اقامت در آمریکا رو در شیکاگو پیش دوستم بودم و الان برگشتم ایران .به نظر من واقعا یکی از بهترین شهرها برای زندگی است . هرچند که جاهای دیگه آمریکا ندیدم .
البته شما از من پیشکسوت تری ولی اگه سوالی باشه بلد باشم در خدمتم
موفق باشی
راستی حتما برو فیلم inception رو تو navy pier با پرده IMAX ببین .واقعا ارزش پولشو داره .بلیط و صندلیت رو هم میتونی از سایتش بخری .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
دوتای اول که درحدودیک میلیون ششصد و یا هفتصد می باشد که مقرون به صرفه نیست . ایرفلوت هم که برای خانواده زیاد مناسب نیست . (طول مدت توقف و پرواز زیاد )
کسی با پروازبی ام ای سابقه داره ؟ البته پرواز تالندن با بی ام ای واز انجا با ویرجین هستش .
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ما که با ارفلوت تجربه بعدی نداشتیم و راضی بودیم
انتظار تو فرودگاه با توجه به چک این و چک اوت مدت زیادی نمیشه. یه دور تو فرودگاه بزنید تموم میشه. هواپیما هم که همون ایرباس هستش