کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
به همهء کسانی که از مراحل جانگدازِ گرفتن ویزا و رفتن به آن دیار کفر ،گذر کره اند و به آن خطه رسیده اند تبریکات شدیدالحنی میگویم.
امیدوارم که دوستان دعا کنند که روزی به ما هم اینچنین تبریک بگویند.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، Hossein81 ، eblam ، Iman-gta ، Hornet ، Mehdiest ، alirezanz
doostan dorood!
manam ye hafte pish residam LA VALLEY hoodoodan Sherman Way va Winnetka hastam. pirooz bashid
پاسخ
(2010-06-07 ساعت 15:50)drkamrani1 نوشته:  doostan dorood!
manam ye hafte pish residam LA VALLEY hoodoodan Sherman Way va Winnetka hastam. pirooz bashid

کامرانی عزیز برات ارزوی موفقیت می کنم امیدوارم اطلاعاتی از بدو ورود برامون بفرستی
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، eblam ، alirezanz
دوستان عزیز من برای ۲۴ سپتامبر دوتا بلیط به لس‌آنجلس گرفتم هر عدد 720هزار تومان. از طریق تهران>مسکو>لس‌آنجلس با هواپیمایی ایرفروت(د) روسیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer ، Hossein81 ، honareirani ، drkamrani1 ، farzad24 ، eblam ، mahdis ، aadine ، aNTea ، Hornet ، MPU
(2010-06-09 ساعت 20:57)msnazi نوشته:  دوستان عزیز من برای ۲۴ سپتامبر دوتا بلیط به لس‌آنجلس گرفتم هر عدد 720هزار تومان. از طریق تهران>مسکو>لس‌آنجلس با هواپیمایی ایرفروت(د) روسیه.

محسن آقا با تشکر. این هواپیمائی رو از کجا پیدا کردی؟ دمتگرم. با حال بود.
من رفتم دیدم که قیمتهاش ظاهراً خیلی خوبه. و جالبه که هواپیمای ایرباس هم بود نه هواپیمای روسی ، در عین اینکه هواپیمائی روسیه است.
یک چیز جالب دیدم میخواستم ببینم درسته؟
من برای 22 سپتامبر پرواز از تهران تا نیویورک رو چک کردم ،از 240 دلار قیمت میداد! 240 دلار درسته؟؟ البته یک طرفه. ؟؟؟؟؟اونوقت چه قدر بابت تکس و عوارض فرودگاهی بهش اضافه میشه؟
2010AS200xx
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، alirezanz
(2010-06-09 ساعت 21:30)ShabPareyeMohajer نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 20:57)msnazi نوشته:  دوستان عزیز من برای ۲۴ سپتامبر دوتا بلیط به لس‌آنجلس گرفتم هر عدد 720هزار تومان. از طریق تهران>مسکو>لس‌آنجلس با هواپیمایی ایرفروت(د) روسیه.

من رفتم دیدم که قیمتهاش ظاهراً خیلی خوبه. و جالبه که هواپیمای ایرباس هم بود نه هواپیمای روسی ، در عین اینکه هواپیمائی روسیه است.
من برای 22 سپتامبر پرواز از تهران تا نیویورک رو چک کردم ،از 240 دلار قیمت میداد! 240 دلار درسته؟؟ البته یک طرفه. ؟؟؟؟؟اونوقت چه قدر بابت تکس و عوارض فرودگاهی بهش اضافه میشه؟

خواهش می‌کنم. اگه سایتش رو پیدا کردی به من هم بگو برم ببینم. آره درسته. هواپیماهاش روسی نیست.
من زیاد رو قیمت‌های اینترنت فکر نکردم. چون شما آخرش هم باید برید از این آزانسها بلیط بگیرید. البته اگر کارت ویزا یا مستر داشته باشید میشه خرید. اما ممکنه آدم تو ایران به مشکل بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، honareirani ، ShabPareyeMohajer ، eblam ، aadine ، aNTea ، maaref ، alirezanz
(2010-06-09 ساعت 22:22)msnazi نوشته:  

خواهش می‌کنم. اگه سایتش رو پیدا کردی به من هم بگو برم ببینم. آره درسته. هواپیماهاش روسی نیست.
من زیاد رو قیمت‌های اینترنت فکر نکردم. چون شما آخرش هم باید برید از این آزانسها بلیط بگیرید. البته اگر کارت ویزا یا مستر داشته باشید میشه خرید. اما ممکنه آدم تو ایران به مشکل بخوره.

havasetoon be takhir hai airflut bashe.mamoolan kheili moratab nist
پاسخ
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer ، mohsen324 ، shr.jafari ، eblam ، aNTea ، alirezanz
(2010-06-09 ساعت 22:22)msnazi نوشته:  

http://wwww.aeroflot.ru
جالبه که این ایرلاین هیچ پروازی به کوالالامپور نداره، ولی اینجا دفتر نمایندگی داره. من اگر بخواهم بگیرم با مستر کارت هم میتونم بگیرم از اینجا.
در مورد کیفیت پروازاش ولی نمیدونم. آیا کسی تجربهء پرواز از این شرکت روداره؟ و دیگه اینکه ویزای ترانزیت که نمیخواهد؟ میخواهد؟
2010AS200xx
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، adl ، eblam ، alirezanz
(2010-06-14 ساعت 14:21)Iman-gta نوشته:  ببخشید چقدر پول از ایران میشه خارج کرد و بهترین راهش چی میتونه باشه ؟ راستی تو ایران میشهمسترکارتو ویزا کارت گرفت؟مزیت این کارتها چیه تو امریکا کاربرد داره؟
سایتشم اینه www.empirestars.com

سلام
من خودم با توجه به کارم از این ویزا کارتها ومستر کارتها استفاده کردم
این کارتها فقط به شکل نقدی debit ارایه میشه و اعتباری credit نیست و درضمن هنگام دریافت پول از خود پردازها هم حدود 4 درصد باتوجه به میزان دریافت و.... از حساب شما کم میشه کلا کار راه انداز است ولی برای مبالغ بالا پیشنهاد من استفاده از صرافی های معتبر هستند مثل نیکان و... که بسیار هزینه کمی می گیرند و برای مبالغ بالا هم مشکلی ندارند ( حتی 200 تا 300 هزار ) اگه پولتون بیش از یک میلیون دلار است هم در چند مرحله این کار را انجام بدین
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، Hossein81 ، Iman-gta ، eblam ، aNTea ، maaref ، Mehdiest ، alirezanz
سلام
من سعيد و برنده DV2009 هستم و يك ساله گرين كارت رو گرفتم(ابوظبي) و تا الان 2 بار به آمريكا(كاليفرنيا) سفر كردم دوستاني كه در زمينه‌هاي مختلف سوالي دارند مي‌تونند برام پيام بزارند يا email بفرستند آدرس من:
sodaye_aseman@yahoo.com
خوشحال ميشم بتونم كمكي كرده باشم همونطور كه دوستان پيشين خيلي بهم كمك كردند
اميدوارم دوستان خوبي اينجا پيدا كنم
موفق باشيد
پاسخ
\با سلام
جهت اجاره ارزان ترین جا برای اقامت در ماه چقدر باید پرداخت کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-16 ساعت 19:33)h2data نوشته:  \با سلام
دوست عزیز
سوالت خیلی خیلی کلیه.
بستگی داره کدوم ایالت و کدوم شهر و کجای شهر باشه.
مثلا من میدونم در آتلانتا ارزونه اما لس آنجلس خیلی گرونتره.
در لس آنجل در یک جای معمولی خوب از 1100$ برای یک خونه 2 خوابه کوک شروع میشه. البته این آمار جاییه که من دیدم.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، maaref ، alirezanz
(2010-07-17 ساعت 11:55)shadow_1352 نوشته:  
(2010-07-16 ساعت 19:33)h2data نوشته:  \با سلام
دوست عزیز
سوالت خیلی خیلی کلیه.
بستگی داره کدوم ایالت و کدوم شهر و کجای شهر باشه.
مثلا من میدونم در آتلانتا ارزونه اما لس آنجلس خیلی گرونتره.
در لس آنجل در یک جای معمولی خوب از 1100$ برای یک خونه 2 خوابه کوک شروع میشه. البته این آمار جاییه که من دیدم.

لس آنجلس از 1100تا به بالا برای 1 خوابه.....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، maaref ، alirezanz
Winkایا بچهها کسی هست که از انکارا را به راه رفته باشه امریکا؟
Shyافسوس چقدر زود دیر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-20 ساعت 21:43)saba1100 نوشته:  Winkایا بچهها کسی هست که از انکارا را به راه رفته باشه امریکا؟

سلام
آره، يك ماه قبل يكي از بچه ها (sepehr-sh)، مستقيم (را به راه!) بعد از مصاحبه از آنكارا بليط گرفت و رفت. با پرواز تركيش از مسير آنكارا- استانبول - نيويورك.
اگه سوالي داري مي توني تو مهاجرسرا پيداش كني.
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان