کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
به سلامتی..موفق باشی. برای منم دیروز رسید.14 Feb..از تاریخ ارسال باید 1ماهه باید برسه.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1 ، R.F ، m.memari
(2010-02-15 ساعت 14:50)Hossein81 نوشته:  به سلامتی..موفق باشی. برای منم دیروز رسید.14 Feb..از تاریخ ارسال باید 1ماهه باید برسه.

من 3 هفته پیش مصاحبم بوده اما هنوز که هنوزه نامم نرسیدهBig Grin
درضمن نامه دوم اصلا مهم نیست و نگرانش نباشید چون اگرم 1% نرسه از کی سی سی بخواین براتون در عرض 48 ساعت براتون ایمیل میکنه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: R.F ، esmail ، Hossein81 ، ساسان
بله نامه دوم زیاد مهم نیست..همون ایمیل تائید KCC کافیه..راستی از سفرت و مصاحبه واسمون نوشتی.؟Wink
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان:
(2010-02-15 ساعت 16:48)Hossein81 نوشته:  بله نامه دوم زیاد مهم نیست..همون ایمیل تائید KCC کافیه..راستی از سفرت و مصاحبه واسمون نوشتی.؟Wink

اين ايميل تاييد رو بايد درخواست داد يا خودش مياد؟
با توجه به اينكه شماره ما در حدود 16000 هست ، طبق صحبتهاي دوستان ، و چك كردن بولتن ويزا در سايت سفارت آمريكا كه براي آسيا در march تا شماره 12000 و april تا شماره 13600 بررسي ميشه ، حدوداي ارديبهشت،خرداد تاريخ مصاحبه براي ما مياد! آيا با اينحال بايد نگران بود يا بي مورده!؟؟Sad
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
سلام، این ایمیل تایید kcc که گفتین، رو باید خودمون درخواست کنیم؟ یا خود kcc برامون میفرسته؟من مدارکم رو در جولای فرستادم، شماره ام حدود 15000'ائه. ولی هیچ ایمیلی از kcc دزیافت نکردم. یعنی ممکنه مشکلی وجود داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید!
تشکر کنندگان:
(2010-02-16 ساعت 13:19)azin نوشته:  سلام، این ایمیل تایید kcc که گفتین، رو باید خودمون درخواست کنیم؟ یا خود kcc برامون میفرسته؟من مدارکم رو در جولای فرستادم، شماره ام حدود 15000'ائه. ولی هیچ ایمیلی از kcc دزیافت نکردم. یعنی ممکنه مشکلی وجود داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید!

عزیزم شما باید تاپیک نمونه مکاتبات با kccرو در مهاجرسرا مطالعه کنین
جواب سوالتون رو اونجا پیدا میکنین
راهنما------------- >صفحه اصلی مهاجرسرا----> انجمن آمریکا-----> انجمن قرعه گشی گرین کارت--->گرین کارت لاتاری 2010---->برتدگان گرین کارت لاتاری 2010
از اینجا به بعد یه خورده بیای پایین صفحه قسمت مربوطه رو پیدا میکنی

تشکر کنندگان: Hossein81
(2010-02-16 ساعت 13:19)azin نوشته:  سلام، این ایمیل تایید kcc که گفتین، رو باید خودمون درخواست کنیم؟ یا خود kcc برامون میفرسته؟من مدارکم رو در جولای فرستادم، شماره ام حدود 15000'ائه. ولی هیچ ایمیلی از kcc دزیافت نکردم. یعنی ممکنه مشکلی وجود داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید!

دوست عزیز
بعد از کارنت شدن شماره شما که هر ماه یکبار اعلام می شه و از طریق آدرس http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._1360.html قابل رویت هست، نامه دوم به آدرس پستی که در نامه اول برای kcc اعلام کردید فرستاده می شه (معمولا 2 ماه قبل از تاریخ مصاحبه) و بعد از 4 هفته به دستتون می رسه که تاریخ مصاحبه رو در اون اعلام می کنن. شما می تونید از یک هفته بعد از کارنت شدن، تاریخ مصاحبه رو از طریق ایمیل از kcc درخواست کنید: kccdv@state.gov و اگر تاریخش مشخص شده باشه براتون بعد از 2-3 روز ایمیل می شه. و می تونید تاریخ ارسال نامه دوم رو هم ازشون بخواید.
حالا اگه 4 هفته از زمان ارسالش گذشته باشه و نامه به دستتون نرسیده باشه، این مطلب رو دوباره به kcc می گید و ازشون می خواهید که نامه دوم رو براتون ایمیل کنن که حداکثر تا 5 روز کاری اینکارو می کنن.
اصلا نگران نباشید. Kcc اگر مشکل حادی وجود نداشته باشه سر خود ایمیلی به شما نمی زنه.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، sdt_ali ، Hossein81
دوستان من سه روز پيش نامه دومم رسيد و لازم دونستم بگم كه در قسمت مدارك مورد نياز بطور شفاف كارت ملي رو هم بعنوان مدرك ترجمه شده خواسته بود.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ali58 ، R.F ، amirsamira ، f.o ، Hossein81 ، sasan
نامه دوم من هم رسیده.
یه سوال داشتمت صفحه اول نامه دوم همون جا که نوشته
the eclosed information pertains to ........'s interest in immigrating to united states of america
که ..... همون اسم هستش. میخواستم ببینم اول first name اومده بعد last name یا برعکسه؟
مال من اول last name اومده بعد first name Sad
تشکر کنندگان:
(2010-02-19 ساعت 18:53)relax نوشته:  نامه دوم من هم رسیده.
the eclosed information pertains to ........'s interest in immigrating to united states of america
که ..... همون اسم هستش. میخواستم ببینم اول first name اومده بعد last name یا برعکسه؟

ببخشید خوب حالا اگه جاشون عوضم بشه مگه چه فرقی داره؟؟؟
مهم اینه که نامه دومتون رسیده دیگهWink
تبریک میگمSmile

تشکر کنندگان: payman R ، Ashkan78 ، R.F
(2010-02-19 ساعت 18:53)relax نوشته:  نامه دوم من هم رسیده.

فرمت نامه دوم همینطوریه
اول فامیلی بعد اسم
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: relax
کسی جواب ما رو نداد :-(
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
(2010-02-16 ساعت 13:01)emadziaei نوشته:  
(2010-02-15 ساعت 16:48)Hossein81 نوشته:  بله نامه دوم زیاد مهم نیست..همون ایمیل تائید KCC کافیه..راستی از سفرت و مصاحبه واسمون نوشتی.؟Wink

اين ايميل تاييد رو بايد درخواست داد يا خودش مياد؟
با توجه به اينكه شماره ما در حدود 16000 هست ، طبق صحبتهاي دوستان ، و چك كردن بولتن ويزا در سايت سفارت آمريكا كه براي آسيا در march تا شماره 12000 و april تا شماره 13600 بررسي ميشه ، حدوداي ارديبهشت،خرداد تاريخ مصاحبه براي ما مياد! آيا با اينحال بايد نگران بود يا بي مورده!؟؟Sad

اگه نگرانیو دوست داری خوب باش وگرنه بیخیالی بهترین راه لاتاری برنده شدی مثل اینکهBig Grin
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hossein81
بالاخره نامه ی دوم من هم اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دو هفته بعد از مصاحبه برا یادگاری اومده !
امروز ۲۷ فوریه ۲۰۱۰ .
تاریخ ارسال نامه هم ۱۷ نوامبر ۲۰۰۹ هست !!! حالا این همه مدت این نامه کجا بوده خدا می دونه .
Big Grin
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: R.F ، farzad101
بچه ها میگم من هرچی ای میل میزنم به کی سی سی فقط تاریخ و محل مصاحبه رو میگه و نوشته نامتون 9 فوریه ارسال شده بعد میگه از این به بعد با سفارت مکاتبه کنید خلاصه کپی نامه دوم رو نمی فرسته

به سفارت ابوظبی هم ای میل زدم میگه ما هنوز هیچ رکوردی از شما نداریم

خلاصه من نمی دونم بچه ها ی دیگه چطوری کپی نامه رو از کی سی سی گرفتن با ما که قهره و خلاصه حال نمی کنه !!!
فقط نوشته نامه دومتون 9 فوریه ارسال شده !!
می گم بنویسم ما از برو بچ مهاجرسراییم یه نظری به ما کن ای کی سی سی !
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان