کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
سلام به همه ،

نامه دوم من هم 18 مارچ ارسال شده و 21 مارچ رسیده به آدرسی که توی امریکا دادم.
البته آدرس من 1 ایالت اینور تر کنتاکی بوده برا همین فکر کنم که زود رسیده.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: R.F ، Hamid55 ، kavoshgarnet ، ساسان ، farzad101
واسه منم 18 مارچ ارسال شده! امااااااااااا کی رسیدنش به ایران رو دیگه خدا عالم است و بس!!Big Grin

راستی بعضی دوستان محل رسیدن رو نمی نویسن. لطفا همه حتما ذکر کنن, که کم کم معلوم بشه چند درصد از ارسال های ایران به دست گیرنده میرسه و حدودی چقدر زمان میبره.

مرسیSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Hamid55 ، Ashkan78 ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، ساسان ، sh-b ، honareirani ، ChairMan ، mary joon ، kianoush
(2010-03-26 ساعت 13:57)arashii نوشته:  سلام به همه ،

نامه دوم من هم 18 مارچ ارسال شده و 21 مارچ رسیده به آدرسی که توی امریکا دادم.
البته آدرس من 1 ایالت اینور تر کنتاکی بوده برا همین فکر کنم که زود رسیده.

سلام. شماره ما هم در حدود شماره شماست. ولي هنوز هيچ خبري نشده :-(
(2010-03-26 ساعت 14:19)R.F نوشته:  واسه منم 18 مارچ ارسال شده! امااااااااااا کی رسیدنش به ایران رو دیگه خدا عالم است و بس!!Big Grin

راستی بعضی دوستان محل رسیدن رو نمی نویسن. لطفا همه حتما ذکر کنن, که کم کم معلوم بشه چند درصد از ارسال های ایران به دست گیرنده میرسه و حدودی چقدر زمان میبره.

مرسیSmile

نامه براي شما رسيده يا فقط تاريخ رو ميدونين؟ چطوري ميشه فهميد. ؟ شماره من هم 16xxx هست... اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد...
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: R.F
دو ماه قبل از مصاحبه و بلافاصله بعد از مشخص شدن روز مصاحبه برای من ارسال شد و یک ماه بعد (که میشه یک ماه قبل از مصاحبه) به دستم رسید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet
(2010-03-28 ساعت 17:00)emadziaei نوشته:  
(2010-03-26 ساعت 14:19)R.F نوشته:  واسه منم 18 مارچ ارسال شده! امااااااااااا کی رسیدنش به ایران رو دیگه خدا عالم است و بس!!Big Grin

مرسیSmile

نامه براي شما رسيده يا فقط تاريخ رو ميدونين؟ چطوري ميشه فهميد. ؟ شماره من هم 16xxx هست... اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد...
نه دوست عزیز هنوز نرسیده.
تو ایمیلی که تاریخ مصاحبه رو مشخص کردن اینکه چه تاریخی نامه دوم ارسال شده هم ذکر شده.
شما باید به kcc ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبتون رو بگیرید, توش تاریخ فرستادن نامه دوم هست. اگر هم نامه به دستتون نرسید مشکلی نیست,بهشون با ایمیل اطلاع میدین و اونها نامه دوم رو واستون ایمیل میکنند.
موفق باشی
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، sh-b
(2010-03-28 ساعت 17:48)R.F نوشته:  
(2010-03-28 ساعت 17:00)emadziaei نوشته:  

مرسیSmile

نه دوست عزیز هنوز نرسیده.
تو ایمیلی که تاریخ مصاحبه رو مشخص کردن اینکه چه تاریخی نامه دوم ارسال شده هم ذکر شده.
شما باید به kcc ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبتون رو بگیرید, توش تاریخ فرستادن نامه دوم هست. اگر هم نامه به دستتون نرسید مشکلی نیست,بهشون با ایمیل اطلاع میدین و اونها نامه دوم رو واستون ایمیل میکنند.
موفق باشی
تاريخ مصاحبه تو ايميل هست؟
ميشه يه نمونه نامه براي من بفرستين؟
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
(2010-03-28 ساعت 23:17)emadziaei نوشته:  تاريخ مصاحبه تو ايميل هست؟
ميشه يه نمونه نامه براي من بفرستين؟
دوست عزیز براتون متن رو با پیام خصوصی می فرستم چون مربوط به این تاپیک نیست ولی تاپیک "نمونه مکاتبه با kcc بعد از کارنت شدن" http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1372 به همین منظور ایجاد شده. با مطالعه اون و همینطور بخش های دیگه سایت به جواب خیلی از سوال هاتون میرسید.

تشکر کنندگان: sh-b ، hamed_gh ، ساسان ، mary joon ، kianoush
دوستان عزیز سلام
مصاحبه من و همسرم ابوذبی و توی اردیبهشته اما هنوز نامه دوم به دستم نرسیده . نمونه نامه دوم رو توی این جا دیدم اما چند تا سوال دارم:
1- با توجه به این که برنده اصلی من هستم آیا مدارک تحصیلی و Current Job Letter هم برای همسرم لازمه؟
2- من پروژه ای کار می کردم و الان در واقع بیکارم باید نامه سابقه کارم رو ببرم واسه سفارت به جای این Current Job Letter؟
3- آیا واسه ابوذبی هم باید مدارک رو دو هفته قبل بفرستیم سفارت؟ آخه توی نامه نمونه که دوستان گذاشتم چیزی قید نشده مبنی بر فرستادن مدارک!

دوستانی که رفتن ابوذبی واسه مصاحبه یا اطلاع دقیق دارن راهنمایی کنن من رو لطفا
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 10:32)evergreen نوشته:  دوستان عزیز سلام
مصاحبه من و همسرم ابوذبی و توی اردیبهشته اما هنوز نامه دوم به دستم نرسیده . نمونه نامه دوم رو توی این جا دیدم اما چند تا سوال دارم:
1- با توجه به این که برنده اصلی من هستم آیا مدارک تحصیلی و Current Job Letter هم برای همسرم لازمه؟
2- من پروژه ای کار می کردم و الان در واقع بیکارم باید نامه سابقه کارم رو ببرم واسه سفارت به جای این Current Job Letter؟
3- آیا واسه ابوذبی هم باید مدارک رو دو هفته قبل بفرستیم سفارت؟ آخه توی نامه نمونه که دوستان گذاشتم چیزی قید نشده مبنی بر فرستادن مدارک!

دوستانی که رفتن ابوذبی واسه مصاحبه یا اطلاع دقیق دارن راهنمایی کنن من رو لطفا
با تشکر

سلام.
تا اونجایی که من می دونم:
1-مدرک تحصیلی و یا سابقه کار فقط برای برنده اصلی لازمه.
2- اگه بر اساس مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ثبت نام کردین دیگه نیازی به نامه سابقه کاری نخواهد بود. اما اگه دیپلم ندارین سابقه کار لازمه. یادمه توی نامه اول نوشته بودن که یا دیپلم و یا 2 سال سابقه کار در طی 5 سال گذشته.
3- در مورد فرستادن زودتر نامه هم فکر کنم فقط برای ترکیه است و ابوظبی این شرط رو نداره.
اگه اشتباه گفتم دوستان لطفا اصلاح کنن
موفق باشین
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: ساسان ، farzad101
نامه دوم هم میاد! Winkالبته مال ما که طلسم شده!Smile
تاریخ مصاحبه اومده ولی چون یه سری تاریخ اشتباه زده شده ، هرچی به KCC میل میزنم همش میگه اینا match نیست.
کلا" این KCC جواب منو درست نمیده!
تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet ، R.F
نامه دوم من هم دقیقا بعد از یک ماه امروز رسید.(تهران)
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Hashem ، kianoush ، m.memari ، sasan ، shahin82 ، Hamid55 ، R.F ، ساسان
نامه دوم من روز 11 مارچ 2010 ارسال شده بود و ديروز، يعني 10 اپريل 2010 به دستم رسيد. Wink Smile به آدرس خودم توي اصفهان!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: m.memari ، sasan ، kianoush ، Hamid55 ، R.F ، ساسان ، shahin82 ، Ashkan78
نامه دوم من هم 18 مارچ ارسال شد امروز هم 12 اپریل هست رسید همین موفق باشید(tehran,iran)
تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، sam_hash ، Ashkan78
بچه ها لطفا می نویسید " نامه رسید" اینم بنویسید به کجا؟! ایران یا آدرسی که تو امریکا دادین یا ...

مرسیSmile

تشکر کنندگان: sh-b ، ساسان ، Ashkan78
دوستاني كه هم نرسيده براشون ، لطفا" آمار نيومدنش رو هم بدن...
مثل من كه هنوز منتظريمRolleyes البته 1 ماهش 18 آوريل تموم ميشه!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان