کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2012-11-03 ساعت 04:30)iust_software نوشته:  
(2012-10-16 ساعت 04:28)MasMM نوشته:  
(2012-10-09 ساعت 07:34)iust_software نوشته:  سلام به دوستان
اگر مقصدتون هوستون هست تا جایی که امکانش باشه میتونید رو کمک من حساب کنید
شاد باشید و کامروا

با سلام و تشکر از پیامتون. شما در چه زمینه هایی میتونید کمک کنید؟ من و همسرم اواخر نوامبر به هیوستون میایم.

اگر بتونم حداقل کاری که میتونم بکنم بیام فرودگاه دنبالتون Smile

در خصوص گرفتن گواهینامه , باز کردن حساب , اجاره منزل , نوشتن رزومه و...
اگه راهنمایی و کمکی خواستین دریغ نمی کنیم.
پاسخ
دوستان سلام
من هفته دیگه ( 18نوامبر ) برای همیشه میام لس آنجلس. دنبال یک اتاق کوچک می گردم . اگه کسی هست لطف کنه آدرس جایی رو بهم بده.
متاسفانه هیچکسی رو در آمریکا ندارم. اگه بتونم یه جا پیدا کنم کلی از مشکلاتم حل میشه. بعدا دنبال کار می گردم.
خیلی ممنونم از شما
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، گل نهال ، Vofi ، bayat_r ، pr.kia
(2012-11-11 ساعت 01:24)loveusa نوشته:  دوستان سلام
من هفته دیگه ( 18نوامبر ) برای همیشه میام لس آنجلس. دنبال یک اتاق کوچک می گردم . اگه کسی هست لطف کنه آدرس جایی رو بهم بده.
متاسفانه هیچکسی رو در آمریکا ندارم. اگه بتونم یه جا پیدا کنم کلی از مشکلاتم حل میشه. بعدا دنبال کار می گردم.
خیلی ممنونم از شما

حتماً لس آنجلس می خواید برید؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir78 ، opayamani ، shkhmo ، peyman1355 ، bayat_r ، HAZARA ، sadeghi897 ، pr.kia
درود دوستان
حقیقت ماجرا اینه که من و همسرم حدوداً 2 ساله که در ترکیه زندگی میکنیم و سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتیم. اگر سکوریتی کلرنسمون به موقع بیاد تا چند ماه دیگه میاییم آمریکا البته نه از طریق لاتاری... خیلی راجع به شهرهای بزرگ آمریکا تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که دالاس مخصوصاً برای شروع انتخاب مناسبیه. این شد که قصد داریم برای زندگی به دالاس بیاییم ولی نیاز به یک اسپانسر اخلاقی داریم. البته احتمالاً میدونید که اسپانسر بیشتر جنبه تشریفاتی داره و از لحاظ مادی و مالی مسئولیتی به عهده اش نیست.
از دوستان کسی میتونه در این زمینه به ما کمک کنه؟ خیلی خوشحال میشیم. لطفاً برام پیام خصوصی بفرستید.
بینهایت ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA
(2012-12-01 ساعت 19:07)exxxius نوشته:  درود دوستان
حقیقت ماجرا اینه که من و همسرم حدوداً 2 ساله که در ترکیه زندگی میکنیم و سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتیم. اگر سکوریتی کلرنسمون به موقع بیاد تا چند ماه دیگه میاییم آمریکا البته نه از طریق لاتاری... خیلی راجع به شهرهای بزرگ آمریکا تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که دالاس مخصوصاً برای شروع انتخاب مناسبیه. این شد که قصد داریم برای زندگی به دالاس بیاییم ولی نیاز به یک اسپانسر اخلاقی داریم. البته احتمالاً میدونید که اسپانسر بیشتر جنبه تشریفاتی داره و از لحاظ مادی و مالی مسئولیتی به عهده اش نیست.
از دوستان کسی میتونه در این زمینه به ما کمک کنه؟ خیلی خوشحال میشیم. لطفاً برام پیام خصوصی بفرستید.
بینهایت ممنونم.

دوست عزيز اسپانسر اخلاقي رو بنده براي اولين باره كه دارم مي شنوم ، ميشه بيشتر راجع بهش توضيح بديد؟
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، laili ، sare ، exxxius ، zohreh36 ، pr.kia ، Omid-Aria ، peyman1355 ، HAZARA ، ehsan_ati
(2012-12-01 ساعت 22:03)sadra_sepehr نوشته:  
(2012-12-01 ساعت 19:07)exxxius نوشته:  درود دوستان
بینهایت ممنونم.

دوست عزيز اسپانسر اخلاقي رو بنده براي اولين باره كه دارم مي شنوم ، ميشه بيشتر راجع بهش توضيح بديد؟

عرض کنم حضورتون که، من و همسرم به صورت مهاجرتی به امریکا نخواهیم آمد، بلکه از طرف سازمان ملل به دولت امریکا معرفی شدیم و در صورت عدم معرفی شخصی به عنوان اسپانسر اخلاقی، دولت امریکا احتمالاً برای شروع زندگیمون ما رو به یک شهر کوچک که مثلاً هزینه ها در اونجا کمتره میفرسته. اونها از اسپانسر ما انتظار هیچگونه کمک مالی ندارند و تمام مسئولیت کارهای ما رو خودشون به عهده میگیرند مثل انجام کارهای اداری اولیه و پیدا کردن خانه و کار و ساپورت اولیه. اگر اسپانسر در هر زمینه ای بتونه کمک کنه که چه بهتر، نتونه هم وظیفه سازمان اسکان مجدد هست که درهرحال انجام بده.
حالا من و همسرم نیاز به معرفی یک اسپانسر اخلاقی داریم برای اینکه بتونیم از ابتدا توی یک شهر بزرگ زندگی کنیم. اگر از دوستان از دالاس یا هوستون بتونه به ما کمک کنه خیلی لطف بزرگی به ما میکنید...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز اسپانسر اخلاقی معنی نداره ..اسپانسر یعنی کسی که فرمهای قانونی رو امضا میکنه که در صورت اینکه شما بار مالی بر دولت تحمیل کنید اون جبران کنه .یا احتمالا برای مسائل جزائی و کیفری اسپانسر باید پاسخگو باشه ..اینجا وقتی کسی فرمی رو امضا میکنه همه جوره مسئول و موظفه که پای امضاش وایسه .چند روز پیش خبری توی یاهو خوندم که مادری ضامن پسر خودش شده بود برای گرفتن وام دانشجوئی ..متاسفانه پسر در سن 24 سالگی فوت میکنه و مادر در حال جمع کردن امضا برای اینه که وام رو نده .کامنتهای زیرش جالب بود .اگه سرچ کنید حتما پیداش میکنید .همه یک نظر عقیده داشتن وقتی چیزی رو امضا کرده باید تا آخرش پاش بایسته و نمیتونه از زیر بار مسئولیتی که به عهده گرفته شونه خالی کنه .
امیدوارم شما اسپانسرتون رو پیدا کنید ولی اسپانسر اخلاقی به معناست و اسپانسر باید همه جوره در مورد عملکرد شما تا مدت زمان مشخصی پاسخگو باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، el333 ، Ali Sepehr ، frozen mind ، mirzamemar ، younes77 ، Vofi ، Saeedv13 ، bayat_r ، HAZARA ، Hedieh20 ، ehsan_ati ، kouroshd ، مانترا
(2012-12-02 ساعت 01:35)laili نوشته:  دوست عزیز اسپانسر اخلاقی معنی نداره ..اسپانسر یعنی کسی که فرمهای قانونی رو امضا میکنه که در صورت اینکه شما بار مالی بر دولت تحمیل کنید اون جبران کنه .یا احتمالا برای مسائل جزائی و کیفری اسپانسر باید پاسخگو باشه ..اینجا وقتی کسی فرمی رو امضا میکنه همه جوره مسئول و موظفه که پای امضاش وایسه .چند روز پیش خبری توی یاهو خوندم که مادری ضامن پسر خودش شده بود برای گرفتن وام دانشجوئی ..متاسفانه پسر در سن 24 سالگی فوت میکنه و مادر در حال جمع کردن امضا برای اینه که وام رو نده .کامنتهای زیرش جالب بود .اگه سرچ کنید حتما پیداش میکنید .همه یک نظر عقیده داشتن وقتی چیزی رو امضا کرده باید تا آخرش پاش بایسته و نمیتونه از زیر بار مسئولیتی که به عهده گرفته شونه خالی کنه .
امیدوارم شما اسپانسرتون رو پیدا کنید ولی اسپانسر اخلاقی به معناست و اسپانسر باید همه جوره در مورد عملکرد شما تا مدت زمان مشخصی پاسخگو باشه .

دوست گرامی، من راجع به اون نوع اسپانسری که رایج هست و شما میدونید صحبت نکردم. عرض کردم شرایط من و همسرم فرق داره و حالت مهاجرت نداره و این نوع اسپانسری که منظور من هست هیچ مسئولیتی در قبال شخص رو شامل نمیشه و قبول هرگونه مسئولیت کاملاً اختیاریه.
پاسخ
(2012-12-02 ساعت 02:46)exxxius نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 01:35)laili نوشته:  دوست عزیز اسپانسر اخلاقی معنی نداره ..اسپانسر یعنی کسی که فرمهای قانونی رو امضا میکنه که در صورت اینکه شما بار مالی بر دولت تحمیل کنید اون جبران کنه .یا احتمالا برای مسائل جزائی و کیفری اسپانسر باید پاسخگو باشه ..اینجا وقتی کسی فرمی رو امضا میکنه همه جوره مسئول و موظفه که پای امضاش وایسه .چند روز پیش خبری توی یاهو خوندم که مادری ضامن پسر خودش شده بود برای گرفتن وام دانشجوئی ..متاسفانه پسر در سن 24 سالگی فوت میکنه و مادر در حال جمع کردن امضا برای اینه که وام رو نده .کامنتهای زیرش جالب بود .اگه سرچ کنید حتما پیداش میکنید .همه یک نظر عقیده داشتن وقتی چیزی رو امضا کرده باید تا آخرش پاش بایسته و نمیتونه از زیر بار مسئولیتی که به عهده گرفته شونه خالی کنه .

دوست گرامی، من راجع به اون نوع اسپانسری که رایج هست و شما میدونید صحبت نکردم. عرض کردم شرایط من و همسرم فرق داره و حالت مهاجرت نداره و این نوع اسپانسری که منظور من هست هیچ مسئولیتی در قبال شخص رو شامل نمیشه و قبول هرگونه مسئولیت کاملاً اختیاریه.

من متوجه شدم كيس شما از كدوم نوع كيس هاست Smile از اين بابت بنده ملتفتم اما اگر منبعي ميتونيد معرفي كنيد كه اين اسپانسر چه وظايفي دقيقا داره و فرمي كه بايد امضا كنه رو هم بگذاريد تا ببينيم شايد بتونيم كمكتون كنيم.
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، rouzbehdarvishi ، mirzamemar ، younes77 ، peyman1355 ، marjani ، bayat_r ، HAZARA ، ronmony ، sadeghi897
سلام
من و شوهرم و دو پسر بیست و یک و بیست و دو ساله که جمعا میشیم چهار نفر کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه
اگر در مورد انتخاب شهر - گرفتن تخصص مورد نیاز مثل مدارک فنی و حرفه ای برای پیدا کردن کار بهتر و خلاصه هر آنچه که شما فکر میکنید که الان لازم بدونم و تا زمان مهاجرت به آمریکا ( 6 ماه دیگر )جزو برنامه قرار بدیم
قبلا از محبت شما تشکر میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، گل نهال ، peyman1355 ، bayat_r ، HAZARA ، ASALI ، pr.kia
(2012-12-02 ساعت 10:09)شهلا 1346 نوشته:  سلام
من و شوهرم و دو پسر بیست و یک و بیست و دو ساله که جمعا میشیم چهار نفر کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه
اگر در مورد انتخاب شهر - گرفتن تخصص مورد نیاز مثل مدارک فنی و حرفه ای برای پیدا کردن کار بهتر و خلاصه هر آنچه که شما فکر میکنید که الان لازم بدونم و تا زمان مهاجرت به آمریکا ( 6 ماه دیگر )جزو برنامه قرار بدیم
قبلا از محبت شما تشکر میکنم

من هنوز نرفتم و باید ظرف یک ماه دیگه برم اما تحقیق کردم دالاس جای خوبیه برای شروع
سوالی بود در خدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، younes77 ، Vofi ، peyman1355 ، bayat_r ، mohajer13 ، HAZARA ، ASALI
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در اورنج کانتی کالیفرنیا ساکن هستم اگر کمکی از دست من بر بیاد در خدمت دوستان هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: opayamani ، bardia9 ، mirzamemar ، younes77 ، pr.kia ، usa lover ، Vofi ، peyman1355 ، bayat_r ، mohajer13 ، HAZARA ، ASALI ، sadeghi897 ، HR.SHAHAB
سلام دوستان
من برای زندگی شهر یورک در ایالت پنسیلوانیا رو انتخاب کردم و آفیسری که مصاحبه میکرد ازم یه آدرس رو اونجا برای ارسال گرین کارت رو خواست ولی من اونجا هیچکس رو ندارم و نمیدونم این مشکل رو چه طور حل کنم .کسی اون حوالی هست که بتونم ازش کمک بگیرم؟ ممنون

پاسخ
(2013-02-15 ساعت 20:57)HAZARA نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 20:38)sh_aytak نوشته:  سلام دوستان
من برای زندگی شهر یورک در ایالت پنسیلوانیا رو انتخاب کردم و آفیسری که مصاحبه میکرد ازم یه آدرس رو اونجا برای ارسال گرین کارت رو خواست ولی من اونجا هیچکس رو ندارم و نمیدونم این مشکل رو چه طور حل کنم .کسی اون حوالی هست که بتونم ازش کمک بگیرم؟ ممنون
سلام، پیشنهاد می کنم از immigrangel کمک بگیرید.
من فکر می کنم این تاپیک زمانی ایجاد شده بوده که شرکتی مانند immigrangel تاسیس نشده بود، اما الان به نظر من بهترین راه immigrangel است.
به اینجا سر بزنید.

پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، nora
(2012-07-16 ساعت 04:52)آندیا نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجر
راستش من از برندگان لاتاری 2012 هستم و الان برای بار دوم به کالیفرنیا اومدم و تصمیم دارم که بمونم .حدود 4 ماه خونه بستگانم بودم و حالا تونستم در یک شهری که حدود یک ساعت با لس آنجلس فاصله داره یک کاندو بگیرم .این جایی که خونه گرفتم خیلی خوبه وبیشتر مراکز خرید رو میشه پیاده رقت مثل کاسکو-وال مارت و راس و.....یک هتل ارزن هم نزدیک خونم هست شاید در 500 متری برای کسانیکه می خوان اقامت کوتاه مدت داشته باشن یا اولش ماشین ندارند.برای کسانی هم که اقامت بلند مدت مثلا 6 ماهه می خوان همین جایی که خونه گرفتم میشه اجاره کرد قیمتش مناسبه .منطقه اش از نظر کلاس متوسطه رو به بالا و کاملا امنه .تازه با ارنج کانتی که بیشتر ایرانی ها انجا هستن نیم ساعت راهه .خلاصه برای کسانی که می خوان تازه شروع کنن بد نیست .تازه شهرداری و کتابخونه شهر کلاس های زبان خیلی ارزون داره مثلا من خودم یک کلاس زبان یک ماهه تابستونی رفتم 15 دلار ولی ترم پاییزش رو نمی دونم .تازه چون من بچه کوچیک دارم بعضی کلاس هاش بچه ام رو هم نگه می دارن ولی من هنوز ثبت نام نکردم باید اول اگوست ثبت نام کنم .
خلاصه غرض از مزاحمت اینکه در تمام طول پروسه لاتاری از اول تا اینجا خیلی از این سایت اطلاعات گرفتم و خودم رو مدیون تمام افرادی که به من اطلاعات دادن میدونم.برای همین تصمیم گرفتم این اطلاعات رو برای کسانی که هنوز نیومدن بدم تا شاید کمکی باشه .راستی انهایی که کسی رو تو آمریکا یا لس آنجلس و اطراف ندارند میتونن روی من حساب کنن .میتونم بیام فرودگاه دنبالشون و بیان نزدیک خونه من اگه کاری از دستم برامد انجام بدم .یا براشون هتل بگیرم هموون که نزدیک خونم هست یا تو گرفتن خونه کمکشون کنم یا در گرفتن گواهی نامه و....چون در حال حاضر بیکارم .لطفا اگه کسی کمک خواست پیغام خصوصی بذاره خوشحال میشم کمک کنم .شاید بتونم دینم رو ادا کنم .برای همه مهاجر ها آرزوی سلامتی و موفقیت دارم .
سلام انديا جان.ميشه در مورد هزينه اون هتل بفرماييد؟ و امكاناتش؟ ممنون
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، HAZARA ، amir1345 ، mori5050 ، sadeghi897 ، aghaghia ، maryam218 ، Sepasttian ، HR.SHAHAB ، nasim ، HRSH

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان