موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من هفته دیگه ( 18نوامبر ) برای همیشه میام لس آنجلس. دنبال یک اتاق کوچک می گردم . اگه کسی هست لطف کنه آدرس جایی رو بهم بده.
متاسفانه هیچکسی رو در آمریکا ندارم. اگه بتونم یه جا پیدا کنم کلی از مشکلاتم حل میشه. بعدا دنبال کار می گردم.
خیلی ممنونم از شما
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان
حقیقت ماجرا اینه که من و همسرم حدوداً 2 ساله که در ترکیه زندگی میکنیم و سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتیم. اگر سکوریتی کلرنسمون به موقع بیاد تا چند ماه دیگه میاییم آمریکا البته نه از طریق لاتاری... خیلی راجع به شهرهای بزرگ آمریکا تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که دالاس مخصوصاً برای شروع انتخاب مناسبیه. این شد که قصد داریم برای زندگی به دالاس بیاییم ولی نیاز به یک اسپانسر اخلاقی داریم. البته احتمالاً میدونید که اسپانسر بیشتر جنبه تشریفاتی داره و از لحاظ مادی و مالی مسئولیتی به عهده اش نیست.
از دوستان کسی میتونه در این زمینه به ما کمک کنه؟ خیلی خوشحال میشیم. لطفاً برام پیام خصوصی بفرستید.
بینهایت ممنونم.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اسپانسر اخلاقی معنی نداره ..اسپانسر یعنی کسی که فرمهای قانونی رو امضا میکنه که در صورت اینکه شما بار مالی بر دولت تحمیل کنید اون جبران کنه .یا احتمالا برای مسائل جزائی و کیفری اسپانسر باید پاسخگو باشه ..اینجا وقتی کسی فرمی رو امضا میکنه همه جوره مسئول و موظفه که پای امضاش وایسه .چند روز پیش خبری توی یاهو خوندم که مادری ضامن پسر خودش شده بود برای گرفتن وام دانشجوئی ..متاسفانه پسر در سن 24 سالگی فوت میکنه و مادر در حال جمع کردن امضا برای اینه که وام رو نده .کامنتهای زیرش جالب بود .اگه سرچ کنید حتما پیداش میکنید .همه یک نظر عقیده داشتن وقتی چیزی رو امضا کرده باید تا آخرش پاش بایسته و نمیتونه از زیر بار مسئولیتی که به عهده گرفته شونه خالی کنه .
امیدوارم شما اسپانسرتون رو پیدا کنید ولی اسپانسر اخلاقی به معناست و اسپانسر باید همه جوره در مورد عملکرد شما تا مدت زمان مشخصی پاسخگو باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2012-12-02 ساعت 10:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-02 ساعت 10:18 توسط Ali Sepehr.)
سلام
من و شوهرم و دو پسر بیست و یک و بیست و دو ساله که جمعا میشیم چهار نفر کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه
اگر در مورد انتخاب شهر - گرفتن تخصص مورد نیاز مثل مدارک فنی و حرفه ای برای پیدا کردن کار بهتر و خلاصه هر آنچه که شما فکر میکنید که الان لازم بدونم و تا زمان مهاجرت به آمریکا ( 6 ماه دیگر )جزو برنامه قرار بدیم
قبلا از محبت شما تشکر میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در اورنج کانتی کالیفرنیا ساکن هستم اگر کمکی از دست من بر بیاد در خدمت دوستان هستم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برای زندگی شهر یورک در ایالت پنسیلوانیا رو انتخاب کردم و آفیسری که مصاحبه میکرد ازم یه آدرس رو اونجا برای ارسال گرین کارت رو خواست ولی من اونجا هیچکس رو ندارم و نمیدونم این مشکل رو چه طور حل کنم .کسی اون حوالی هست که بتونم ازش کمک بگیرم؟ ممنون