کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2013-05-19 ساعت 23:39)SOLTANI11 نوشته:  سلام بر دوستان فداکارم
ایا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟
دوستان ما یک خانواده چهار نفری (خودم وخانمم ودو دخترم) جزه قبولشدگان ۲۰۱۴ هستیم با کیس نامبر بسیار پایین ولی متاسفانه ادرسی را برای دریافت گرین کارت نداریم که در داخل فرم ابتدایی بنویسیم . اگر کسی بتواند کمک کند لطف نموده وبه ایشان قول می دهم تا زمان امدن ادرس را تغییر بدهم وبرای ایشان هیچ گونه در دسری نداشته باشم
اجرتان با خداوند مننان
بسیار متشکرم

با درود و تبريك
من در جواب پيام خصوصيتون ادرسم را كه دالاس، تگزاس هست براتون توى پيام خصوصى فرستادم. ولى براى شما كه كسى رو در امريكا ندارين بهتره كه از ادرس دوستان در همان منطقه اى استفاده كنين كه قصد خواهيد داشت تا اقامت كنين.
شماره کیس همسرم: **2009AS 26,9
دریافت نامه اول: May/2008
دریافت نامه دوم: May/2009
مصاحبه: 2009 ,June 28 - ابوظبى
کلیرنس: بدون چک - روز مصاحبه
گرفتن ویزا: 2009 ,June 29
ورود به آمریکا: 2009 ,Sep. 7
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، SOLTANI11 ، usa lover ، hushmandco ، mohajer13 ، r91 ، mirzamemar
(2013-05-20 ساعت 09:00)farshidkhalafi نوشته:  
دوستان ما یک خانواده چهار نفری (خودم وخانمم ودو دخترم) جزه قبولشدگان ۲۰۱۴ هستیم با کیس نامبر بسیار پایین ولی متاسفانه ادرسی را برای دریافت گرین کارت نداریم که در داخل فرم ابتدایی بنویسیم . اگر کسی بتواند کمک کند لطف نموده وبه ایشان قول می دهم تا زمان امدن ادرس را تغییر بدهم وبرای ایشان هیچ گونه در دسری نداشته باشم
اجرتان با خداوند مننان
بسیار متشکرم

دوست عزیز اگر به آدرس احتیاج دارید من میتونم آدرس خودمو در اختیارتون قرار بدم.من در ویرجینیا زندگی میکنم.
موفق باشید
دوست عزیز جای هیچگونه نگرانی نیست من هم اول آدرس نداشتم یادمه این جمله را در قسمت آدرس نوشتم (مفهومش اینه که آدرس ما فعلاً مشخص نیست)
At present it is uncertain
و یا میتونی جمله زیر را بنویسی هر دو به یک مفهومه
Our address is currently not known
اما اینو بیاد داشته باش که موقع حضور در مصاحبه یه فرمی است که تو اون باید آدرس خودت را بنویسی و تحویل آفیسر بدی ضمناً میتونی موقع ورود به اولین فرودگاه در کشور مقصد آدرست را دوباره تغییر بدی و به افسر اظهار کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: SOLTANI11 ، romance33
(2013-05-20 ساعت 10:05)tabim4 نوشته:  
اجرتان با خداوند مننان
بسیار متشکرم

دوست عزیز اگر به آدرس احتیاج دارید من میتونم آدرس خودمو در اختیارتون قرار بدم.من در ویرجینیا زندگی میکنم.
موفق باشید
دوست عزیز جای هیچگونه نگرانی نیست من هم اول آدرس نداشتم یادمه این جمله را در قسمت آدرس نوشتم (مفهومش اینه که آدرس ما فعلاً مشخص نیست)
At present it is uncertain
و یا میتونی جمله زیر را بنویسی هر دو به یک مفهومه
Our address is currently not known
اما اینو بیاد داشته باش که موقع حضور در مصاحبه یه فرمی است که تو اون باید آدرس خودت را بنویسی و تحویل آفیسر بدی ضمناً میتونی موقع ورود به اولین فرودگاه در کشور مقصد آدرست را دوباره تغییر بدی و به افسر اظهار کنی

ممنون از اینهمه بزرگواری خیالم راحت شد که توی امریکا خیلی دوست می تونم داشته باشم .اره بهتره بنویسم بهدا ارایه می دهم بسیار متشکرم

(2013-05-20 ساعت 10:00)ferown نوشته:  
اجرتان با خداوند مننان
بسیار متشکرم

با درود و تبريك
من در جواب پيام خصوصيتون ادرسم را كه دالاس، تگزاس هست براتون توى پيام خصوصى فرستادم. ولى براى شما كه كسى رو در امريكا ندارين بهتره كه از ادرس دوستان در همان منطقه اى استفاده كنين كه قصد خواهيد داشت تا اقامت كنين.
ممنون از اینهمه بزرگواری خیالم راحت شد که توی آمریکا خیلی دوست می تونم داشته باشم . بهتره بنویسم بعدا ارایه می دهم بسیار متشکرم خیلی انسان هستید
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، sadeghi897 ، ferown ، moon_rose ، milad_aae ، maria2000
کسی میدونه برای ویزای تحصیلی چطور میتونم اسپانسر ججور کنم؟ اصلا تعریف اسپانسر در امریکا چیه؟ خودم میتونم اسپانسر خودم باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی هست اینجا که اطلاعاتی راجع به آلبوکرکی تو ایالت نیومکزیکو داشته باشه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Sepasttian ، ojee
(2013-05-20 ساعت 18:32)arvinfx نوشته:  کسی میدونه برای ویزای تحصیلی چطور میتونم اسپانسر ججور کنم؟ اصلا تعریف اسپانسر در آمریکا چیه؟ خودم میتونم اسپانسر خودم باشم؟

با درود
دوست عزيز جسارتا در مهاجرسرا اينقدر موضوع و مطلب در خصوص تحصيل و اسپانسر هست كه بهتره برى و اونجاها بخونى كه هم دقيقتر، كاملتر، تخصصى تر و مفيدتره؛ و هم در اينجا كه فقط قراره به كسانى كه بعد از اومدن چون كسى رو ندارن حمايتشون كنيم، شلوغ كارى نميشه و بحث نامرتبط قاطيش نمياد. خوشبختانه اطلاعات در اين سايت مجانيه و لطفا فقط بايد وقت بذارى.
پاسخ
تشکر کنندگان: arvinfx ، marjani
عالیه! عالیییییییییییییییی!

دمت گرم .
من که فعلن نرفتم. ولی هر وقت رفتم حتما به بقیه هم کمک می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
Arvinfx نوشته:
ببخشید من هر چی دنبال اسپانسر میگردم توی این انجمن همش مال برندگان گرین کارته! من بد شانسم 3 ساله شرکت میکنم هیچی به هیچی 2 تا از آشناها قبول شدن ولی نرفتن

من میخام برای کلاس زبان اقدام کنم نمیدونم میشه یا نه!

بهر حال اگر میشه بگید چه کلیدهایی برای سرچ بزنم زیاد به این انجمن آشنا نیستم
-------------------------------------------------------------------
دوست من، arvinfx
جواب پيام خصوصيت رو اينجا ميدم تا شايد براى بقيه هم مفيد باشه.
من هم فقط عضو هستم و بهتره از مديرها بپرسى كه كجا رو جستجو كنى
علت اينم كه گفتم وقت بذار و همه جا رو خوب جستجو كن و خوب بخون هم اينه كه كلا براى تحصيل بايد جستجوگر باشى و بخصوص در امريكا كه نميشه تكاليف و پروژه ها و پايان نامه رو خريد يا كپى كرد!
در حين جستجو در مباحث تحصيلى مهاجرسرا به دوستانى برميخورى كه مثلا اومدن و تحصيل ميكنن و اطلاعات دارن و ازشون سئوالاتت رو ميتونى بپرسى.
تا حالا هم درباره تحصيل جستجو نكردم و اطلاعات نحوه ويزاى تحصيلى ندارم
اما يك بخشىهايى هست به اسم "ويزاى دانشجويى و تحصيل در امريكا" و يكى ديگه "ويزاهاى غير مهاجرتى امريكا" و يكى ديگه "اموزشى و فرهنگى" كه شايد براى تحصيل مفيد باشه برات.
در همان انجمنها اول همه مباحث رو بخون و بعد سئوالاتت رو بپرس همونجا
پيروز باشى
پاسخ
تشکر کنندگان: arvinfx ، majorsoly
اجرتان با خداوند مننان
بسیار متشکرم

موفق باشید
ممنونم ٍخیلی انسان هستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ferown
(2009-09-30 ساعت 03:16)rs232 نوشته:  سلام. من وقتی وارد آمریکا شدم با اینکه چند ماهی پیش یکی از آشنایانمان بودم همه چیز خیلی برایم استرس زا و سخت بود. البته فقط اولش و بعد خیلی زود آدم راه میفته و روی پای خودش می ایسته. وقتی بعضی از پستها را میخوانم میبینم که خیلی از کسانی که میخواهند به آمریکا بیایند هیچ کسی را در اینجا ندارند. نمیخواهم آن دسته از دوستان را نگران کنم ولی من واقعا نمیتونم تجسم کنم که اگه کسی به من کمک نکرده بود چطوری میتونستم از پس مشکلات اولیه بر بیام. بنابراین پیشنهاد میکنم اگر کسانی که به آمریکا رفتند و بطور نسبی جا افتاده اند به کسانی که تازه از راه میرسند هرطوری که از دستشان بر میاید کمک کنند. مثلا من در کالیفرنیای شمالی هستم و دیگری در لس آنجلس و فرد دیگری در تگزاس. اگر بتوانیم گروههای تشکیل بدیم که به تازه واردان کمک کنیم بسیار عالی خواهد شد. مثلا برای من اینکه یک روز تعطیل به فرودگاه بروم و خانواده ای را به محلی که اجاره کرده اند ببرم هیچ کار سخت و بزرگی نیست و ممکن است فقط دوبار در سال اتفاق بیفتد ولی اینکار برای کسی که تازه وارد میشود و هیچ کجا را نمیشناسد کمک بسیار خوبی است. یا اینکه شاید بتوان در تهیه یک مکان و یا هر چیز دیگری به آنها کمک کرد. من این پیشنهاد را همینطوری که به ذهنم رسید مطرح کردم ولی اگر کسی میتواند راه حل عملی برای آن ارائه دهد حتما آن را مطرح کنید.

سلام وقت بخیر من لاتاری برنده شدم مجرد هستم کسی تو امریکا ندارم کمک کن لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: shosab ، rs232 ، ferown ، Ehsan1358 ، اریوبرزن ، mehrdad pharm
(2013-06-02 ساعت 14:32)jo1361 نوشته:  
(2009-09-30 ساعت 03:16)rs232 نوشته:  سلام. من وقتی وارد آمریکا شدم با اینکه چند ماهی پیش یکی از آشنایانمان بودم همه چیز خیلی برایم استرس زا و سخت بود. البته فقط اولش و بعد خیلی زود آدم راه میفته و روی پای خودش می ایسته. وقتی بعضی از پستها را میخوانم میبینم که خیلی از کسانی که میخواهند به آمریکا بیایند هیچ کسی را در اینجا ندارند. نمیخواهم آن دسته از دوستان را نگران کنم ولی من واقعا نمیتونم تجسم کنم که اگه کسی به من کمک نکرده بود چطوری میتونستم از پس مشکلات اولیه بر بیام. بنابراین پیشنهاد میکنم اگر کسانی که به آمریکا رفتند و بطور نسبی جا افتاده اند به کسانی که تازه از راه میرسند هرطوری که از دستشان بر میاید کمک کنند. مثلا من در کالیفرنیای شمالی هستم و دیگری در لس آنجلس و فرد دیگری در تگزاس. اگر بتوانیم گروههای تشکیل بدیم که به تازه واردان کمک کنیم بسیار عالی خواهد شد. مثلا برای من اینکه یک روز تعطیل به فرودگاه بروم و خانواده ای را به محلی که اجاره کرده اند ببرم هیچ کار سخت و بزرگی نیست و ممکن است فقط دوبار در سال اتفاق بیفتد ولی اینکار برای کسی که تازه وارد میشود و هیچ کجا را نمیشناسد کمک بسیار خوبی است. یا اینکه شاید بتوان در تهیه یک مکان و یا هر چیز دیگری به آنها کمک کرد. من این پیشنهاد را همینطوری که به ذهنم رسید مطرح کردم ولی اگر کسی میتواند راه حل عملی برای آن ارائه دهد حتما آن را مطرح کنید.

سلام وقت بخیر من لاتاری برنده شدم مجرد هستم کسی تو آمریکا ندارم کمک کن لطفا
سلام دوست عزیز. به خاطر قبولی شما در لاتاری تبریک می گویم و امیدوارم که این رویداد زندگی بهتری را برای شما به همراه بیاورد.
خوشبختانه ایده اولیه کمک به تازه مهاجران که توسط من و بسیاری از دوستان دیگر در حدود چهار سال پیش مطرح شد الآن به صورت یک نهاد عملیاتی در قالب یک شرکت در آمده است.

در آن زمان امیگرنجل وجود نداشت و تازه مهاجران در حالی که حاضر بودند تمام هزینه های خودشان را بپردازند به هیچ منبعی دسترسی نداشتند تا آنها را در مورد کارهای اولیه خودشان یاری کند و یکی از ترس های آنها این بود که در بدو ورود به خاطر بلد نبودن زبان و امورات جاری در امریکا دچار سرگردانی و اتلاف وقت و هزینه بسیار زیادی شوند.

بسیاری از دوستان و تا اندازه ای هم خود من تلاش کردیم که در شهرهای مختلف به دوستانی که تازه وارد امریکا می شوند کمک کنیم ولی مشکل اینجا بود که هیچ تعریف مشخصی از کمک کردن و انتظارات وجود نداشت و درضمن هیچ انسجام و هماهنگی هم در میان کمک کنندگان تعریف نشده بود و برای همین حتی ممکن بود کسی بتواند در این میان از یک تازه وارد سوء استفاده کند و برای او مشکل به وجود بیاورد.

من پیشنهاد می کنم کسانی که می خواهند به دیگران کمک کنند و هم کسانی که می خواهند از دیگران کمک بگیرند از طریق این شرکت اقدام کنند. راستش من تمام اعضای این شرکت را نمی شناسم ولی قیمت خدماتی را که در سایت خودشان نوشته اند بسیار عادلانه است و در حد قیمت خدماتی است که شرکت های عام المنفعه ارائه می دهند. در این صورت ضوابط و قوانین عملکرد مشخص است و کمک گیرنده و یاور هر دو نسبت به وظایف و مسئولیت های خودشان آگاه هستند.

خوب راستش من هیچ نفعی در این شرکت ندارم و کسی هم به من نگفته است که برای آن تبلیغ کنم ولی احساس می کنم که با وجود چنین شرکتی دیگر کمک شخصی به تازه واردهای ناشناس از کانال های دیگر چندان موضوعیتی پیدا نمی کند و این بحث فقط مال زمانی بود که چنین تشکیلاتی وجود نداشت. امیدوارم که این شرکت به خوبی به وظایف خودش عمل کند و موجب سرافرازی و مباهات اعضای قدیمی مهاجرسرا شود.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
کسی‌ هستش تو سانتا مونیکا باشه فقط برای ما زودتر خونه بگیر ما امدیم هتل نخوایم بریم یا ۱ اتاق به ما اجاره بده برای چند روز؟

فقط تورو خدا زود بهم جواب بدید ?
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، Ehsan1358 ، پرستوی مهاجر ، ojee
(2013-06-06 ساعت 02:09)taba60 نوشته:  کسی‌ هستش تو سانتا مونیکا باشه فقط برای ما زودتر خونه بگیر ما امدیم هتل نخوایم بریم یا ۱ اتاق به ما اجاره بده برای چند روز؟

فقط تورو خدا زود بهم جواب بدید ?

دوست عزيز
چرا از "ايميگرانجل" كمك نميگيرى؟ مگه صفحه شان رو نخوندى؟ به كلى از كسانى كه مشكل شما رو داشتن كمك كرده اند. قدر اين كار رو كسانى مثل من ميدونن كه با هزار بدبختى و بدون پشتيبان اومدن و با صرف هزينه هاى گزاف مالى و معنوى خودشون رو كشوندن. يه تماس بگير و معطل من و اون نباش.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، laili ، Ehsan1358 ، maria2000
پرسیدم گفتن ما نمی‌تونیم زودتر خونه بگیریم .ولی‌ من یکی‌ از دوستام گفت می‌تونم. ولی‌ اون تو سانتا مونیکا نیستش تو لک فرست .اگه کسی‌ تو سانتا مونیکا می‌تونه برامون خونه یا اتاق بگیر بهم مسیج بده ممنونتون میشم
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، Ehsan1358 ، romance33 ، پدی ، ojee
چرا کلا این قدر دیر جواب میدید تورو خدا پلیز

پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، romance33 ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان