کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
سلام
دوستان کسی برای ورود به ایالت ویسکانسین میتونه کمکی به ما بکنه؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستان من یکی از برندگان لاتاری 2014 هستم و قصد دارم در اوایل مرداد ماه وارد خاک آمریکا بشم یکی از آشناهام در ایالت اوهایو هستش به من گفته که می تونه برام یه خونه اجاره کنه و کمکم کنه که مراحل اداری رو انجام بدم ، نمیدونم آیا این کارو بکنم یا اینکه یه دوست از طریق این سایت پیدا کنم و برم آمریکا ( چون پیدا کردن کار برام مهمه )لطفا بچه هایی که اطلاع دارن به من کمک کنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من هم براي نوامبر يا اكتبر ميخوام وارد آمريكا بشم جاش برام مهم نيست فقط يه همسفر ميخوام كه باهم همه كار هامون رو انجام بديم
مرسي
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-21 ساعت 22:38)Leila Amricaie نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 07:56)ali heydari نوشته:  سلام دوستان
من سنفرانسیسکو هستم و به پاس قدردانی از کسانی که به من کمک کردند وظیفه خودم میدونم هر کمکی از دستم بربیاد واسه دوستان دریغ نکنم من خیلی وقت نمیکنم بیام مهاجر سرا ولی هر کسی کمکی خواست من درخدمتم

سلام آقای علی حیدری عزیز
لطفا از خودتون بگید چرا سنفرانسیسکو رو انتخاب کردید؟ آیا کسی رو داشتید؟ با زبان متوسط میشه اونجا کار پیدا کرد؟ اگر خونه اجاره کردید هزینش چقدر است؟ اگر جسارت نباشه با چقدر پول مهاجرت کردید؟ چند نفر هستید؟ با جوابی که میدید شرایط خودم رو میسنجم برای مهاجرت.
خب واقعیت اینه که من میخاستم برم تگزاس ولی اشنای من بطور عجیبی مخفی شد ودیگه چاره ای نداشتم لحظه های اخر یه دوستی از طریق همین مهاجرسرا در تماس بودم اونم 4 ماه قبل لز من اومده بود وهماهنگ کردیم و جلو جلو پول کرایه خونه فرستادم واومدم حومه سفرنسیسکو
حالا میخام این رو بگم شما هر جای این خاک بخوای بری یه مزایا داره مثلا کالیفرنیا خوش اب وهوا ومردمش با فرهنگ تر و سیاهپوست به ندرت میبینی بجز کلان شهرها ولی بدیش گرونی کرایه ها خونه و یه سری مخارجه ولی خب اگر که هرکسی بخواد هر ایالتی مهاجرت کنه این رو باید بدونه که بخودش بستگی داره که چقد زمان نیازه تا جا بیفته وکار پیدا کنه من اینجا ادم میشناسم 15 ماهه اینجاست بیکاره ادم میشناسم بعد از 3 هفته رفته سره کار
از لحاظ مدرک هم اینجا بعضی وقتا شانسی هست یه سری مدارک رو قبول میکنن یه سری نه ولی بنظره من هر چی دارین ترجمه کنین و با خودتون بیارین
سعی کنیند بقول یکی از بچه ها مثل امثال بنده نباشین از هر هنری یکمش رو بلدیم ولی یه هنری رو کامل وحرفه ای بلد نیستیم پس سعی کنید روی یه حرفه حساب باز کنید وبصورت حرفه ای دنبال کنید اینطوری بهتر نتیجه میگیرین در هر صورت منم هر کمکی از دستم بر بیاد واسه دوستان دریغ نمیکنم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سیمین راد ، eybaba ، shoshina ، amjad ، lighter ، پرستو ، moqadam ، babak12 ، maria2000 ، behfaza ، puryapurya
سلام ما یه زوجیم که برای اوایل اکتبر قصد اومدن به منطقه Hollywood رو داریم.
از دوستانی که اونجا هستن ممنون می شم که اطلاعاتی رو در مورد خونه و کار در اختیارمون قرار بدن.

پاسخ
تشکر کنندگان: MOHAMMADKHANI ، lighter ، behfaza
در ضمن ما اونجا کسی رو نداریم

پاسخ
تشکر کنندگان: MOHAMMADKHANI ، behfaza
من شنیدم کرایه آپارتمان تو ساکرومانتو مناسب هست نسبت به لس آنجلس کسی اطلاعاتی درباره این شهر داره
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام به همگي
ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه در منطقه فرزنو زندگي كنه و يكسري اطلاعات بگيرم
با تشكر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-16 ساعت 11:43)lilistar نوشته:  سلام به همگي
ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه در منطقه فرزنو زندگي كنه و يكسري اطلاعات بگيرم
با تشكر فراوان

سلام من فقط بعدازظهر دو هفته پیش از فرزنو رد شدم فقط اب و هوای گرم و جهنمی و شرجی داره ولی در کل شهر اروم و خلوت و کم جنب و جوشی دیدمش.
پاسخ
تشکر کنندگان: lilistar ، babak12 ، behfaza
(2014-07-10 ساعت 11:35)nimamp3 نوشته:  من شنیدم کرایه آپارتمان تو ساکرومانتو مناسب هست نسبت به لس آنجلس کسی اطلاعاتی درباره این شهر داره

بله ساکرامنتو شهر اروم و پر جمعیتری نسبت به شهرهای کوچیک شمال کالیفرنیاست ولی وسیع و پراکنده ای هست و مرکز اداری کالیفرنیا هست و اجاره آپارتمانهاش که دو طبق هم بیشتر نیست ی خواب حدود ۵۰۰ تا ۶۵۰ و ۷۰۰ هست و دوخواب ۸۵۰ تا ۱۰۰۰ دلار که ما بخاطر داشتن دو بچه بهمون یک خواب و استودیو طبق ضوابطشون اجاره ندادند و مجبور شدیم دو خواب بگیریم و خوبیش اینه که ۴۰۰ودلار بیعانه بیشتر نگرفت چون سوشیال نامبر نداشتیم و میتونی ماهیانه اجاره کنی و اگر شش ماهه اجاره کنی ی تخفیف ۳۰ دلاری ماهیانه هم داره.البته اپارتمان یکخواب و دوخواب و استودیو با ۵۰ تا ۶۰۰ دلار هم هست که بدون لوازم و غیر مبله هست .این آپارتمانهای مبله دارای امکاناتی مثل برق اب سرد و گرم و پکیج استخر و فضای سبز خوب باربی کیو مشترک و لباسشویی سکه ای هست و فقط پول برق مصرفی لوازم با شماست و تقریبا مبله و دارای یخچال اجاق برقی کاناپه ومبل تخت خواب وتشک میز وصندلی نهار خوری و حمام و دستشویی هست و باقی لوازم زندگی مانن تلوزیون اینترنت و کیبل ی ماهواره و لازم اشپزخونه و پتو و بالش و... بسته به نیازتون بایدخودتون تهیه کنید.
و این مبلغ نسبت لوس انجلس که بودم اگر ۹۰۰ دلار اجاره کردم اونجا کمتر از ۲۰۰۰ دلار گیر نمیومد. و تجربه ای که در لس انجلس داشتم هزینه ۱۰ روز لس انجلس معادل یکماه سکرامنتو شد ضمنن اب و هواش ب لس انجلس نزدیکتره و یکم روزهاش گرمتر اونم بعضی روزها و به نسبت شهرهایی که بین راه از لس انحلس تا ساکرامنتو دیدم مانند فرزنو و بکلفیلد و ... بهشته ایرانی هم زیاد توشه ولی نمیشه روی بیشترشون حساب کرد چون نصفشون ازمرفحین بی درد هستند و اگر اومدی متوجه میشی که بادبعضیاشون فاصله رووحفظ کنی بهتره مخصوص توی معامله.
کمکی خواستید در ساکرامنتو اطلاع بدید خودم تازه واردم اما بتونم تجربیات رو در اختیار شما بزارم خوشحال میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، lilistar ، moqadam ، kage.omid ، babak12 ، atlantis770 ، lighter ، kasrafo ، kaziar ، behfaza ، tapartoor600 ، جهان20
(2014-06-13 ساعت 08:30)elima1980 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 22:22)Leila Amricaie نوشته:  سلام دوستان عزیز
من و همسرم تا 3 ماه دیگه داریم میایم آمریکا و کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه البته رشته همسرم مهندسی برق با 10 سال سابقه است خودم هم خیاطی و کمی آرایشگری بلدم. ولی برامون فرق نداره چه کاری مرتبط یا غیر مرتبط -کار با کلاس و یا بی کلاس ، اگر کسی آشنایی داره که ما رو کمک کنه ممنون می شیم. ما مشکل پول برای آمدن و هزینه کردن تا 3 ماه را ندارم. اگر کسی باشه که بخواد به من یا همسرم کار بدهد یا خانه ای برای اجاره کردن ممنون میشیم. خیلی نگران آینده هستم لطفا راهی جلو پام بزارید. تشکر
اگرشهروایالت براتون مهم نیست نوع کاربراتون اهمیت نداره وضمنا اهل تلاش وسختی وزحمت کشیدن هستید وتمایل به تحصیل هم دارید تاپیک وگاس بخونیدوباایمیل من تماس بگیرید
دوست عزی من هم مثل شما با همین تیوری به اندازه سه ماه پول داریم باخانواده اومدم ولی مخارج غیر منتظر ای پیش میا که یوقت توی نصف ماه نصف پولتون خرج میشه تو دلتون رو خالی نمیکنم اما بهتره بدونید اول از همون ایران مقصد رو معلوم کن و بلیط هواپیم رو به اونجا ی نزدیک به اونجا بگیر چون هزینه سفر داخل امریکا چه ترن چه هواپیما و تاکسی و
.. خیلی وحشتناک گرونه مخصوصا اگر راه دورتر باشه و هزینه زیادی میبره.
در مورد وضعیت شما بهتره شما یاا شمال کالفرنیا یا هیوستن تگزاس رو انتخب کنید چون هزینه و کرایه خونه و .. کمتره و کار هم هرچند در ابتدا پیدا کردن سخته مخصوصا اگر مشکل زبان داشته باشید اما شدنیه هر چند اینجا امکان اینکه کارغیر مرطبت با شغل ایران پیدا کنید بیشتره .
دردضمن توصیه میکنم خیلی اینجا با احتیاط و اگاهی خرید کنید وسعی کنید وارد که شدید سریعتر خونه رو بگیرید و تاپیک دوستان رو ر مورد فروشگاههای اینجا بخونید و یاداشت کنید تا خریداتون با هزینه حداقلی انجام بشه و در ایران پشتوانه مالی جور کنید تا اگر خدای نکرده به مشکل خوردید بتونید کمک بگیرید .
سوال دیگه داشتید پیام بزارید
پاسخ
باتوجه به آغازشروع سفرهای مهاجرتی به آمریکاهرمهاجری که درآمریکا دوست وآشنایی نداره اگربه قصدفقط دریافت سوشال آی دی وگرین کارت ویا اقامت دایم لاس وگاس انتخاب کرد من باکمال میل وافتخارکمک میکنم به قول قدبمیهاصلواتی امافقط درروزهایی که شیفت کاری ندارم .کافیه فقط پیغام خصوصی بذارید.درماههای سپتامبرواکتبربه دلیل سفردراین شهرنیستم.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
سلام دوستان، برا گرفتن SSN نیاز به داشتن یک آدرس در دالاس دارم .... اگر کسی میتونه که من از آدرسشون استفاده کنم ممنون میشم پیام بذاره ...
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، janatirad ، behfaza
سلام دوستان خیلی سخته توآمریکابی پولی همه چیزبرای ماوحشتناک گرونه ولی همیشه توکل به خدادله آدمومحکم میکنه بالاخره هرکاری سختی خودشوداره بدونیدخدابزرگترازتحمل ماست پس امیدوارباشید
پاسخ
تشکر کنندگان: attari ، nedaba ، قصه گو ، janatirad ، atlantis770 ، alitab ، Farshid22 ، maria2000 ، مهرنگار
سلام.من هم بالاخره ویزا گرفتم،و ۴ ماه بعد دیگه باید اونجا باشم،فعلا پیتسبورگ در پنسیلونیا رو در نظر دارم،البته هیچ آشنایی اونجا ندارم،از دوستان کسی‌ هست که برای آدرس اولی‌ برای گرین کارت لازمه بتونه منو کمک کنه؟از دوستان کسی‌ تجربه‌ زندگی‌ تو پیتسبورگ رو داره،تاپیک این موضوع که خیلی‌ صوت و کور
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، amirarsalan20 ، قصه گو ، atlantis770 ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان